Vreemd RVD-persbericht over mogelijke besmetting ‘koning’ Willem-Alexander en Maxima door Corona-virus in Lech

Vreemd RVD-persbericht over mogelijke besmetting ‘koning’ Willem-Alexander en Maxima door Corona-virus in Lech

20 maart 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

Tijdens hun skivakantie van 25 februari t/m 28 februari van ‘koning’ Willem-Alexander, Máxima en hun kinderen bleken er in het Oostenrijkse skioord Lech 5 coronabesmettingen te zijn.

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) bracht op 17 maart dit persbericht naar buiten. Daarom moeten ze tot 21 maart zoveel mogelijk thuis blijven totdat er zekerheid is of zij wel of niet besmet zijn.

Maar een eenvoudig rekensommetje leert dat als zij op laatste vakantiedag (28 februari) zouden zijn besmet, zij dan met 14 dagen-incubatietijd t/m 13 maart te maken hebben. Dan hadden ze dus t/m 13 maart thuis moeten blijven.

Maar ze gingen gewoon op Indonesisch staatsbezoek dat al op 9 maart begon en op 12 maart eindigde. Waren de ‘koning’ en/of Máxima toen nog besmet/ besmettelijk? Opvallend is dat de op 9 maart meegereisde ministers Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) er in Indonesië pas van hoorde dat haar Indonesische collega minister Budi Karya Sumadi het caronavirus had en zij daar contact met hem had gehad. Ze moet nu 2 weken thuis in quarantaine blijven. Datzelfde geldt voor Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) die door een Franse collega een week eerder mogelijk was besmet met het corona-virus, klik hier voor info. Of waren ze mogelijk al door de ‘oranjes’ op de heenreis in het regeringsvliegtuig besmet geraakt?

Lees ook:  APOCALYPS NOW Bill Gates 'voorspelde'coronavirus een jaar geleden met simulatie en zei dat 33 MILJOEN zou kunnen sterven in de eerste zes maanden

Op 11 maart was de ‘koning’ en Máxima bij de Sultan van Yogyakarta. Zie in dit filmpje de proestende en zwetende (koorts?) Máxima die dat achter een waaier probeert te maskeren,  klik hier

Maar als je uitgaat van de einddatum van het Indonesisch staatsbezoek 12 maart en met 14 dagen doortelt, dan kom je uit op 26 maart en niet op 21 maart. De 21e maart die door de RVD nu wordt genoemd, klopt dus niet. Er wordt dus kennelijk iets verzwegen, mogelijk waren een of meer ‘oranjes’ besmet het Corona-virus.

 Op 17 maart klapten ‘koning’ Willem-Alexander, Máxima voor paleis Huis ten Bosch voor alle zorgmedewerkers. Hun kinderen sloegen met pannendeksels. Het doet denken aan de protesterende ‘Dwaze moeders’ in Argentinië omdat tienduizenden vaders en zonen spoorloos waren verdwenen/vermoord door het Argentijnse Videla-regiem waarvan Jorge Zorreguieta, Máxima´s vader deel uitmaakte.

Koninklijk Huis on Twitter

Applaus van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de Prinsessen Amalia, Alexia en Ariane voor alle zorgmedewerkers, om hen een hart onder de riem te steken in hun strijd tegen het coronavirus en hun inzet voor de gezondheid van iedereen in Nederland. #applausvoordezorg https://t.co/M1gVBmH22e

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Europese Unie: het einde?


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments