Vreemd RVD-persbericht over mogelijke besmetting ‘koning’ Willem-Alexander en Maxima door Corona-virus in Lech

Vreemd RVD-persbericht over mogelijke besmetting ‘koning’ Willem-Alexander en Maxima door Corona-virus in Lech

20 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

Tijdens hun skivakantie van 25 februari t/m 28 februari van ‘koning’ Willem-Alexander, Máxima en hun kinderen bleken er in het Oostenrijkse skioord Lech 5 coronabesmettingen te zijn.

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) bracht op 17 maart dit persbericht naar buiten. Daarom moeten ze tot 21 maart zoveel mogelijk thuis blijven totdat er zekerheid is of zij wel of niet besmet zijn.

Maar een eenvoudig rekensommetje leert dat als zij op laatste vakantiedag (28 februari) zouden zijn besmet, zij dan met 14 dagen-incubatietijd t/m 13 maart te maken hebben. Dan hadden ze dus t/m 13 maart thuis moeten blijven.

Maar ze gingen gewoon op Indonesisch staatsbezoek dat al op 9 maart begon en op 12 maart eindigde. Waren de ‘koning’ en/of Máxima toen nog besmet/ besmettelijk? Opvallend is dat de op 9 maart meegereisde ministers Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) er in Indonesië pas van hoorde dat haar Indonesische collega minister Budi Karya Sumadi het caronavirus had en zij daar contact met hem had gehad. Ze moet nu 2 weken thuis in quarantaine blijven. Datzelfde geldt voor Stientje van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat) die door een Franse collega een week eerder mogelijk was besmet met het corona-virus, klik hier voor info. Of waren ze mogelijk al door de ‘oranjes’ op de heenreis in het regeringsvliegtuig besmet geraakt?

Lees ook:  Totale bewaking vanwege Corona: China wil streepjescode-tracking introduceren voor reizigers

Op 11 maart was de ‘koning’ en Máxima bij de Sultan van Yogyakarta. Zie in dit filmpje de proestende en zwetende (koorts?) Máxima die dat achter een waaier probeert te maskeren,  klik hier

Maar als je uitgaat van de einddatum van het Indonesisch staatsbezoek 12 maart en met 14 dagen doortelt, dan kom je uit op 26 maart en niet op 21 maart. De 21e maart die door de RVD nu wordt genoemd, klopt dus niet. Er wordt dus kennelijk iets verzwegen, mogelijk waren een of meer ‘oranjes’ besmet het Corona-virus.

 Op 17 maart klapten ‘koning’ Willem-Alexander, Máxima voor paleis Huis ten Bosch voor alle zorgmedewerkers. Hun kinderen sloegen met pannendeksels. Het doet denken aan de protesterende ‘Dwaze moeders’ in Argentinië omdat tienduizenden vaders en zonen spoorloos waren verdwenen/vermoord door het Argentijnse Videla-regiem waarvan Jorge Zorreguieta, Máxima´s vader deel uitmaakte.

Koninklijk Huis on Twitter

Applaus van Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de Prinsessen Amalia, Alexia en Ariane voor alle zorgmedewerkers, om hen een hart onder de riem te steken in hun strijd tegen het coronavirus en hun inzet voor de gezondheid van iedereen in Nederland. #applausvoordezorg https://t.co/M1gVBmH22e

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Boris Johnson zal ruïne Groot-Brittannië nog verder slopen

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Spanje legt avondklok op - Berlijn sluit vanavond al clubs en bars
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments