Blijkbaar heeft Turkije de ware omvang van het China-virus verduisterd (video)

Blijkbaar heeft Turkije de ware omvang van het China-virus verduisterd (video)

23 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

Blijkbaar heeft Turkije de ware omvang van het corona-virus verduisterd, dat één ziekenhuis in Istanbul heeft getroffen volgens eerdere berichten.

Nu blijkt volgens onderstaand video dat er in de grote steden duizenden mensen besmet zijn

Hoeveel in de vluchtelingenkampen het virus opgelopen voordat ze naar de Turks-Griekse grens werden gestuurd is niet bekend maar het vermoeden bestaat dat Erdogan bewust de coronacijfers heeft verdraaid on zo veel mogelijk vluchtelingen naar de Griekse grens te sturen.

BasedPoland on Twitter

Turkey was one of the countries that for long didn’t report a single #Coronavirus infection Many suspected that the virus is widespread in 🇹🇷 This video from a hospital in Istanbul confirms it Now, the question is: How many of the migrants trying to storm Greece are infected? https://t.co/bhTDjaT4MD

Comments

comments