COVID-19, The Fight for a Cure: EEN grote Pharma Rip-Off

COVID-19, The Fight for a Cure: EEN grote Pharma Rip-Off

24 maart 2020 1 Door Indignatie redactie
1
(1)

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is.Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Een paar dagen geleden herhaalde Dr. Tedros, de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wat hij een paar weken geleden al zei, dat er ongeveer 20 farmaceutische laboratoria over de hele wereld zijn die een vaccin ontwikkelen voor het nieuwe coronavirus, genaamd COVID-19, ook wel 2019-nCOV of SARS-CoV-2 genoemd. Voor de leek is het gewoon een sterkere mutatie van het Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) -virus, dat in 2002/2003 uitbrak, ook in China. Zeker een mutatie gemaakt in een laboratorium. In een Amerikaans streng beveiligd laboratorium voor biologische oorlogvoering. Met andere woorden, zowel SARS als COVID-19 – naast vele andere bio-oorlogsmiddelen – werden in de VS gemaakt.

En nu is de chaotische race van particuliere bedrijven in westerse stijl voor een vaccin dat elkaar wil overtreffen, begonnen.

Wie ontwikkelt als eerste een vaccin?  – Het is een felle concurrentie om een ​​octrooi te vestigen, een monopolie – voor een mogelijk miljardenbedrijf. Het westerse neoliberale kapitalisme op zijn ergst – of het beste, afhankelijk van de hoek van waaruit je kijkt.

Er zijn geen woorden om deze chaotische koorts voor winst boven het menselijk welzijn te beschrijven. Het heeft niets te maken met gezondheid, met het genezen van zieken en lijden, mogelijk met stervende mensen. Het draait allemaal om geld.

Honderden miljarden, zo niet biljoen winst voor de farmaceutische oligarch en hun geassocieerde onderzoekslaboratoria en bedrijven. En nog meer als de door de WHO uitgeroepen “pandemie” (sic) tot een gedwongen vaccinatiecampagne zal leiden, versterkt door de bewaking van het leger en de politie.

Laten we COVID-19 in context plaatsen. Op 23 maart 2020 (18:33 GMT) en volgens de WHO-statistieken zijn er wereldwijd 372.572 gerapporteerde gevallen; sterfgevallen 16.313; herstelde 101.373 – een sterftecijfer van 4,37%. Deze cijfers moeten echter voorzichtig worden overwogen.

In veel landen, vooral ontwikkelingslanden, kan nauwkeurig testen een probleem zijn. Testkits zijn vaak niet beschikbaar of niet betrouwbaar. Mogen mensen die naar de dokter gaan met een aantal griepsymptomen mogelijk ten onrechte worden gediagnosticeerd als COVID-19-slachtoffers, omdat het de publiciteitshype dient.

In de Verenigde Staten kunnen zelfs misrekeningen en valse meldingen voorkomen. De heer Robert Redfield , CEO van het US Center for Disease Control (CDC), getuigde voor het Congres dat CDC niet langer regelmatig tests uitvoert, dat deze werden uitgevoerd op staatsniveau en alleen in extreme gevallen.

Zie ook deze referentie uit de  LA Times of California-maatregelen en richtlijnen .

Ter vergelijking: de Amerikaanse CDC schat dat in het griepseizoen 2019/2020 alleen al in de VS ongeveer 38 tot 54 miljoen mensen de griep kunnen oplopen en dat 23.000 tot 59.000 eraan kunnen overlijden. De overgrote meerderheid van deze sterfgevallen zijn ouderen ouder dan 70 jaar en velen van hen met pre-gezondheidsproblemen en / of reeds bestaande ademhalingsproblemen.

Dit is vrijwel hetzelfde patroon van ziekte en dood als bij COVID-19. Door deze algemene griepcijfers lineair op wereldwijde schaal uit te breiden, zouden honderdduizenden griepdoden ontstaan.

In het bijzonder sterke Amerikaanse griepseizoen 2017-2018 stierven alleen al in de VS naar schatting 60.000 mensen aan de griep. De lezer kan zelf beoordelen of de WHO gerechtvaardigd was om COVID-19 een “pandemie” te verklaren – of dat er misschien – misschien wel – een andere agenda achter zat?

Het vaccin dat uiteindelijk op COVID-19 zou kunnen worden aangebracht, is waarschijnlijk niet langer geldig voor de volgende coronavirusuitbraak – die volgens de heer Redfield, CDC, hoogstwaarschijnlijk zal plaatsvinden. Een later virus is zeker gemuteerd. Het lijkt veel op het gewone griepvirus. In feite bevat het jaarlijks terugkerende griepvirus een aandeel van 10% tot 15% (soms meer) coronavirussen.

De effectiviteit van de jaarlijkse griepvaccins is gemiddeld minder dan 50%, om nog maar te zwijgen van alle mogelijke schadelijke bijwerkingen die ze met zich meebrengen. COVID-19 lijkt erg op influenza. Zal een coronavirusvaccin even zwak zijn om een ​​potentiële patiënt te beschermen tegen een toekomstige infectie?

Samenwerking in plaats van concurrentie komt in het westen niet voor . Het is allemaal winstgericht. Met een aantal verschillende vaccins van verschillende farmaceutische reuzen op de markt, wie zal de patiënt vertellen welke het beste is, het meest geschikt voor de toestand van de patiënt? Het ruikt naar een volslagen chaotische zwendel.

De echte vraag is – zijn vaccins – of  een  vaccin – zelfs nodig?   Misschien misschien niet. De productie van vaccins wordt aangedrongen op winstmotieven en op een belangrijke politieke agenda voor een nieuwe wereldorde – die gepland is om het leven van de mens te veranderen zoals we die kennen of waarvan we dachten dat we die wisten. Zie verdere uitleg hieronder.

Vaccins genezen niet, ze kunnen voorkomen dat het virus zo hard toeslaat als het anders zou doen, of helemaal niet, afhankelijk van de leeftijd, fysieke en gezondheidstoestand van een persoon. Wereldwijde statistieken tonen aan dat een persoon tot 40 of 50 jaar die besmet is met de COVID-19 meestal geen of slechts geringe symptomen heeft, niets om zich zorgen over te maken.

Als de symptomen zich voordoen, kan het voldoende zijn om thuis te blijven, te rusten en traditionele, eeuwenoude medicijnen te gebruiken, dezelfde die gebruikt kunnen worden voor de gewone griep, om van het virus af te komen. Hierdoor kan de ziekte binnen een of twee weken verdwijnen.

Vervolgens wordt de persoon van nature ‘ingeënt’ tegen deze streng van het coronavirus. Ouderen boven de 65 of 70 lopen mogelijk meer risico en speciale aandacht kan in orde zijn – gescheiden van de drukte, isolatie tijdens een quarantaine van twee weken (de incubatietijd), terwijl de rest van de samenleving het leven zo normaal mogelijk voortzet, waardoor de enorme kosten voor de samenleving worden verlaagd.

China heeft de COVID-19-pandemie onder controle gebracht zonder een vaccin , maar met gezond verstand en traditionele, vrij goedkope medicijnen. Wat zijn deze reguliere medicijnen die effectief zijn en hebben geholpen om COVID-19 onder controle te krijgen in China, zonder vaccin?

De ‘Children’s Health Defense’ (het Children’s Defence Fund – CDF), een Amerikaanse NGO, opgericht in 1973 door Robert F. Kennedy, Jr., geeft de huidige machtsstrijd in Frankrijk tussen gezondheidsfunctionaris en de toonaangevende experts op het gebied van virologie in Frankrijk als vertegenwoordiger weer voor de wereldwijde strijd tussen bedrijfsfarma ondersteund door (gekochte) overheden en internationale organisaties, zoals de WHO – en gerenommeerde wetenschappers. Als het open wordt gelegd, is het een eye-opener. Zie  volledige CDF-studie .

De Franse professor Didier Raoult, die tot de top 5 van wetenschappers op het gebied van overdraagbare ziekten behoort , voerde aan dat de aanpak van  de massaquarantaine zowel inefficiënt als achterhaald is en dat grootschalige tests en behandelingen van vermoedelijke gevallen veel betere resultaten opleveren.

Al vroeg suggereerde Dr. Raoult het gebruik van  hydroxychloroquine (Chloroquine of Plaquenil),  een bekend, eenvoudig en goedkoop medicijn, dat ook wordt gebruikt om malaria te bestrijden, en dat doeltreffend is gebleken bij eerdere coronavirussen zoals SARS.

Medio februari 2020 bevestigden klinische proeven in zijn instituut en in China al dat het medicijn de virale last zou kunnen verminderen en een spectaculaire verbetering zou kunnen opleveren. De Chinese wetenschappers publiceerden hun eerste proeven met meer dan 100 patiënten en kondigden aan dat de Chinese National Health Commission Chloroquine zou aanbevelen in hun nieuwe richtlijnen voor de behandeling van Covid-19.

pharma

Bovendien werken China en Cuba samen met het gebruik van  Interferon Alpha 2B , een zeer efficiënt antiviraal geneesmiddel dat ongeveer 39 jaar in Cuba is ontwikkeld, maar weinig bekend is bij de wereld, vanwege het Amerikaanse embargo op alles uit Cuba. Interferon heeft ook bewezen zeer effectief te zijn bij het bestrijden van COVID-19 en wordt nu geproduceerd in een joint venture in China.

Chinese onderzoekers ontwikkelen in samenwerking met Cubaanse wetenschappers ook een vaccin dat binnenkort klaar is om te testen. In tegenstelling tot het westen, dat uitsluitend werkt aan winstmotieven, wordt het  Chinees-Cubaanse vaccin tegen lage kosten voor de hele wereld beschikbaar gesteld.

Andere eenvoudige, maar doeltreffende oplossingen omvatten het gebruik van zware doses  vitamine C , evenals  vitamine D3 , of meer in het algemeen het gebruik van microvoedingsstoffen van essentieel belang voor  de bestrijding  van infecties, onder meer  vitamine  A, B, C,  en E .

Een andere remedie die al duizenden jaren door oude Chinezen, Romeinen en Egyptenaren wordt gebruikt  zijn  colloïdale zilverproducten  . Ze komen in vormen die via de mond kunnen worden toegediend, geïnjecteerd of op de huid aangebracht. Colloïdale zilverproducten versterken het immuunsysteem, bestrijden bacteriën en virussen en worden gebruikt voor de behandeling van kanker, HIV / AIDS, gordelroos, herpes, oogaandoeningen, prostatitis – en COVID-19.

Nog een andere eenvoudige en goedkope remedie, die in combinatie met anderen kan worden gebruikt, is op  menthol gebaseerde  “Mentholatum”.  Het wordt gebruikt voor veel voorkomende griep- en verkoudheidsverschijnselen. Het wordt op en rond de neus gewreven en werkt als een ontsmettingsmiddel en voorkomt dat ziektekiemen de luchtwegen binnendringen.

Noord-Italië en New Orleans melden dat een ongebruikelijk aantal patiënten in de Intensive Care Units (ICU) in het ziekenhuis moest worden opgenomen en 24 × 7 op een beademingsapparaat van 90% moesten worden geplaatst, waarvan sommige niet reageerden en ademhalingsfalen kregen. Het gerapporteerde sterftecijfer is ongeveer 40%. De aandoening wordt het acute respiratory distress syndrome, ARDS genoemd.

Dat betekent dat de longen gevuld zijn met vocht. Wanneer deze beschrijving van ARDS-episodes van toepassing is, raden Dr. Raoult en andere medische collega’s COVID-19-patiënten  aan om “rechtop te slapen” totdat ze genezen zijn . Dit helpt de vloeistof uit de longen af ​​te voeren. Het is bekend dat de methode met succes werkt sinds het voor het eerst werd gedocumenteerd tijdens de Spaanse griepepidemie van 1918.

Zoals u mag verwachten, als u een van deze alternatieve behandelingen op internet opzoekt, zal internet dat wordt beheerd door Google en de Big Corporatocracy, inclusief de geneesmiddelen, u logischerwijs afraden deze te gebruiken. In het beste geval zullen ze u vertellen dat deze producten of methoden niet effectief zijn gebleken en in het slechtste geval dat ze schadelijk kunnen zijn.

Geloof het niet. Geen van deze producten of methoden is schadelijk. Bedenk dat sommigen van hen al duizenden jaren als natuurlijke remedies worden gebruikt. En vergeet niet dat China COVID-19 met succes heeft leren gebruiken met behulp van enkele van deze relatief eenvoudige en goedkope medicijnen.

Helaas zijn maar weinig artsen op de hoogte van deze praktische, eenvoudige en goedkope remedies. Ze zijn veilig en vaker wel dan niet succesvol. De media, onder druk van de farmaceutische reuzen en de bevoegde overheidsinstanties, is verzocht dergelijke waardevolle informatie te censureren. De nalatigheid of het falen om dergelijke gemakkelijk toegankelijke middelen openbaar te maken, is mensenmoord.

Laten we nu doorgaan met de achtervolging, naar wat er allemaal achter zit – achter de buitengewone monsterlijke propaganda-hype van de media die het hele (westerse) wereldse sociaaleconomische systeem naar beneden haalt, waardoor ongekende ellende, hongersnood en dood ontstaan. Een ellende met mogelijk lijden door ordes van grootte erger dan de Grote Depressie van 1928/1929 en de daaropvolgende jaren.

Als iemand tot nu toe enige twijfel had, waar het virus vandaan kwam, werd de waarheid heimelijk, met een knipoog of expres, laten vallen door staatssecretaris  Mike Pompeo, toen hij de natie op 21 maart toesprak op COVID-19, hij zei: “Dit gaat niet over vergelding, we zijn hier in een levende oefening …”, wat militaire oefening of een oorlogsspel betekent.

President Trump aan de zijde van Pompeo fluisterde: ‘Je had het ons moeten laten weten’. Wat dat ook betekent. Het is moeilijk te geloven dat Mr. Trump het niet wist. Maar dit zijn de grillen van de Amerikaanse politiek, zelfs met betrekking tot een dodelijk ernstig onderwerp als de nieuwe uitbraak van het coronavirus. Bekijk  hier een korte video . Zie  dit ook .

Deze live (militaire) oefening  heeft onvoorstelbare wereldwijde implicaties die ons leven volledig kunnen veranderen. Het is economische oorlogsvoering . Bijna elk land op deze planeet zit op een soort van lock-down, een soort quarantaine voor een nog onbepaalde tijd, met gesloten bedrijven, winkels en restaurants neergeschoten, bouwlocaties stopgezet, mensen die thuis werken als ze kunnen, zijnde op straat is het verboden, in veel landen onder politie- en militair toezicht, met gevallen van in elkaar geslagen en met de hand geboeid, als ze geen goede uitleg hebben.

De door president Macron geïnspireerde Franse politie staat vooral bekend om haar ongecontroleerde wreedheid tegen de gele hesjes. Ze hebben al hun minachting getoond voor hun medeburgers, wanneer ze op straat zijn, zelfs voor boodschappen, zonder een speciale vergunning.

Grenzen worden geschoten, luchtvaartmaatschappijen worden aan de grond gezet, het toerisme komt gierend tot stilstand, eigenlijk van de ene op de andere dag, gestrand over de hele wereld. Op enkele uitzonderingen na, Duitsland en Frankrijk zijn zeldzaam, ze organiseren retourvluchten voor hun burgers in het buitenland. Anders hebben de gestrande toeristen met onzekere vluchtvertrekken, te vol geboekte en overvolle vluchten nauwelijks de kans om snel naar huis terug te keren.

De sociaal-economische kosten zijn astronomisch. In de multi-quadrillion of quintillion; nummers met zoveel nullen dat ze je duizelig maken. Deze calamiteit kan slechts gedeeltelijk worden gewaardeerd met cijfers, en niet nu, naarmate de vergrendeling van de wereld voortduurt – met maatschappelijke kosten die niet kunnen worden gewaardeerd. De duik van de aandelenmarkt met ongeveer 30% – een typisch bonanza voor forward speculanten en Big Finance, Big Banking, met verliezen van meerdere biljoenen dollars voor de kleine investeerders.

Lees ook:  US State Department beschuldigt Rusland van Coronavirus desinformatiecampagne

Miljoenen, zo niet honderden miljoenen kleine en middelgrote bedrijven die failliet gaan, de werkloosheid neemt toe in de honderden miljoenen over de hele wereld, en de armsten van de armen, vooral in ontwikkelingslanden, die werkloos zijn of overleven op kleine uur- of dagtaken – ze hebben geen inkomen, kunnen de basis om te overleven niet kopen – sommigen van hen sterven door hongersnood, anderen plegen zelfmoord, anderen bekeren zich tot misdaad. Dit is Griekenland met een factor duizend, of erger.

Vervolgens is er een morele en maatschappelijke afbraak van een gedwongen quarantaine, waarvoor geen duidelijk einde in zicht is. Dit zorgt voor angst en zorgen, frustratie en woede. Voor velen is het als eenzame opsluiting – dit is allemaal slecht voor de gezondheid en verlaagt het immuunsysteem. Precies wat degenen die aan de touwtjes trekken willen.

Dus, wie dient deze  live (militaire) oefening  ? – Ten eerste zou men veronderstellen dat het voorbestemd is om China’s rug te breken, aangezien China de opkomende economische macht is. Het is waar dat de Chinese economie enorm heeft geleden, met ongeveer 60% tot 70% van alle productie gestopt gedurende de eerste twee maanden van dit jaar, de tijd van de COVID-19-uitbraak en -piek, wat een aanzienlijke duik in het Chinese bbp betekent, misschien als maar liefst 40% voor januari en februari 2020.

China heeft het coronavirus nu echter stevig onder controle. En omdat China China is, herstelt haar economie zich snel en is ze misschien snel weer terug naar wat ze was in december 2019. Ondanks de aanzienlijke impact van COVID-19, zou de Chinese economie binnenkort die van het zelfbenoemde rijk, de Verenigde Staten van Amerika.

De munteenheid van China, de yuan, wordt stevig ondersteund door een sterke economie en door goud, en staat gepland om de belangrijkste reservevaluta ter wereld te worden, ter vervanging van de Amerikaanse dollar, die die rol de afgelopen 100 jaar vervulde. Als dat gebeurt, is de Amerikaanse hegemonie gedoemd.

Het is meer. Deze aanval op China werkt in feite enorm terug. China is de toeleveringsketen voor bijna alles voor het westen.  Om de bedrijfswinsten te verhogen, hebben de VS en andere westerse landen bijna alles uitbesteed aan goedkope arbeidskrachten China.

Dit betreft niet alleen hoogtechnologische elektronica, maar ook medicatie en medische apparatuur. Ongeveer 80% en ingrediënten om medicijnen te produceren komen uit China. Bij antibiotica is het aandeel ongeveer 90%.
Nu een groot deel van de Chinese productie bijna 2 maanden is stopgezet, is de leveringsvertraging enorm.

Een plan ligt de afgelopen jaren op de tekentafel, gedicteerd door de obscure clan, of ‘Deep Dark State’, en ontworpen door zijn volgelingen, die verwachten op een of andere manier genereus beloond te worden. Of, om het zo te zeggen, het ontbreken van straf en marteling is ook een vorm van beloning.

Universele vaccinatie

Ten eerste is er een enorme drang naar universele vaccinatie, omdat vaccinatie de hoeksteen zal zijn van alles wat volgt, namelijk een universeel opgelegde elektronische identificatie van elke persoon op aarde. En wat is het meest geschikt om een ​​vaccinatieprogramma af te dwingen? – Een pandemie natuurlijk, waarbij mensen elke dag angstiger worden.

De angstfactor is de sleutel. Het wordt vergroot door een onbepaalde quarantaine en door een constante druppel-voor-druppel indoctrinatie van slecht nieuws aan het COVID-19-front. Elke dag versnelt het tempo van het toenemende aantal geïnfecteerde mensen en degenen die stierven, waardoor angst en angst toenemen.

De tijd zal komen dat mensen letterlijk om hulp zullen schreeuwen. Ze willen dat een politie en een militaire staat hen beschermen – tegen het virus, denk ik – en ze willen gevaccineerd worden. Het kan hen niet schelen of vragen wat de cocktail is die in hun lichaam wordt geïnjecteerd en wat de gevolgen op lange termijn kunnen zijn.

De vaccinatiecocktail kan bijvoorbeeld dienen om de vruchtbaarheid van vrouwen en mannen te verminderen, of om neurologische afwijkingen op lange termijn te veroorzaken die zelfs kunnen worden doorgegeven aan de volgende generaties.

Mensen met angst willen gewoon rustig slapen, gevaccineerd worden. Het kan ze niet schelen – en ze willen ook niet weten – dat samen met het vaccin een nano-chip kan worden ingespoten die al hun persoonlijke gegevens zal bevatten, van medische dossiers tot bankrekeningen – en elektronisch op afstand kan worden bediend.

Het spreekt voor zich dat ons monetaire systeem volledig elektronisch zal zijn, geen contant geld meer – contant geld is vergif – of zoals de directeur-generaal van de WHO onlangs heeft gewaarschuwd, niet  letterlijk , maar met die betekenis is  contant geld gevaarlijk voor infecties, papiergeld en munten kunnen dodelijke virussen dragen  – en daarmee de weg vrijmaken voor volledige digitalisering van ons geldsysteem.

Dit is de afgelopen jaren inderdaad al getest, voornamelijk in Scandinavische landen, waar hele warenhuizen weigeren contant geld te accepteren. In reactie op de aanbeveling van de WHO-DG weigeren sommige winkels en restaurants in Duitsland contant geld te accepteren.

De universele vaccinatie en elektronische ID gaan samen en worden eerst getest in enkele ontwikkelingslanden. Bangladesh is daar een van. Het vaccinatieprogramma is het platform voor de mega-veranderingen die de New World Order (NOW) of de One World Order (OWO) wil bewerkstelligen. Dit, naast het enorme geld verdienen bonanza.

Een bijna onbekend bureau, Agenda ID2020 genaamd, zit achter dit alles, het monitoren, aansturen en aanpassen van de uitvoering van de verschillende programma’s – die uiteindelijk zouden moeten leiden tot  Full Spectrum Dominance . Zie voor meer details  ook het recente artikel over de gevaren van Agenda ID2020 .

Achter dit uitgebreide en complexe netwerk van dingen verschijnt keer op keer een prominente naam: Bill Gates, de Bill en Melinda Gate’s Foundation. Bill Gates financiert al tientallen jaren vaccinatieprogramma’s in Afrika. En Bill Gates en de Rockefellers maken er geen geheim van dat een van hun uiteindelijke doel voor de planeet aarde een drastische bevolkingsreductie is.

Samenvatting van Agenda ID2020

Agenda ID2020  – is een alliantie van publiek-private partners, waaronder VN-agentschappen en het maatschappelijk middenveld. Het is een elektronisch ID-programma dat algemene vaccinatie gebruikt als platform voor digitale identiteit. Het programma maakt gebruik van bestaande geboorteregistratie- en vaccinatieactiviteiten om pasgeborenen een draagbare en aanhoudende biometrisch gekoppelde digitale identiteit te bieden.

GAVI, de  Global Alliance for Vaccines and Immunization , identificeert zichzelf op haar website als een wereldwijd gezondheidspartnerschap van openbare en particuliere organisaties die zich inzetten voor “immunisatie voor iedereen”. GAVI wordt gesteund door de WHO, en uiteraard zijn de belangrijkste partners en sponsors de farmaceutische industrie.

De ID2020-alliantie op hun top in 2019, getiteld “Rising to the Good ID Challenge”, in september 2019 in New York, besloot hun programma in 2020 uit te rollen, een beslissing die door het WEF in januari 2020 in Davos werd bevestigd. Hun  digitale identiteitsprogramma  wordt getest met de regering van Bangladesh. GAVI, de Vaccine Alliance en ‘partners uit de academische wereld en humanitaire hulp’ (zoals ze het noemen), maken deel uit van de pionierspartij.

Is het toeval dat ID2020 wordt uitgerold aan het begin van wat de WHO een pandemie noemt? – Of is er een pandemie nodig om de verschillende verwoestende programma’s van ID2020 te ‘uitrollen’?

pharma

Hoe het vaccinatieonderzoek en de productie zou moeten werken.

Hoe zal deze uitgebreide en complexe taak van het maken van vaccins en het implementeren van vaccincampagne werken? Aangezien de meeste officiële activiteiten die in feite overheidsverantwoordelijkheden zijn, worden geprivatiseerd en uitbesteed, worden ze complex, soms chaotisch en inefficiënt. In het geval van het westen doen de VS alsof ze het voortouw nemen, maar zullen ze ook verantwoordelijkheden toewijzen aan Europese farmalabs.

Het  National Institute of Health (NIH)  heeft de algehele verantwoordelijkheid voor nationaal gezondheidsonderzoek en de uitvoering van programma’s. De directeur van NIH is Anthony Fauci. Het instituut is opgericht in 1955. Onder de NIH is het  National Institute  of  Allergy  and Infectious Diseases  (NIAID), een van de 27 instituten die rapporteert aan de NIH, verantwoordelijk voor vaccinatieprogramma’s.

De missie van NIAD is om fundamenteel en toegepast onderzoek uit te voeren om infectieuze, immunologische en allergische ziekten beter te begrijpen, behandelen en voorkomen. NIAD heeft het vaccinatieprogramma uitbesteed aan de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI).

CEPI is opgericht door het WEF (World Economic Forum) in Davos in januari 2017. Het werd opgericht door de Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) en de in Londen gevestigde Welcome Trust, opgericht in 1936, maar nu ook als lid van verschillende Europese landen en de Europese Unie (EU).

De BMGF maakte een eerste infuus aan CEPI van 460 miljoen dollar. CEPI ontvangt ook financiering van Noorwegen en India en wordt ook sterk ondersteund door de farmaceutische industrie.

Volgens de website van CEPI heeft CEPI een beroep gedaan op US $ 2 miljard om de ontwikkeling van een vaccin voor COVID-19 te ondersteunen en om het aantal kandidaat-vaccins uit te breiden om de kans op succes te vergroten en om de klinische proeven voor deze kandidaat-vaccins te financieren. CEPI heeft de ambitie om ten minste drie kandidaat-vaccins te hebben, die bij de regelgevende instanties kunnen worden ingediend voor vergunningen voor algemeen gebruik / gebruik bij uitbraken.

“Overheden over de hele wereld zullen miljarden euro’s meer moeten investeren in de ontwikkeling van het coronavirusvaccin om een ​​aantal veelbelovende kandidaten die in opkomst zijn voor te kunnen blijven. – Het is een zeer risicovolle onderneming – alles wordt parallel gedaan, u bouwt niet voort op de expertise van anderen – maar er wordt goede vooruitgang geboekt ”, zegt Melanie Saville, directeur vaccinonderzoek en -ontwikkeling bij CEPI.

CEPI heeft al een aantal voorgeselecteerde internationale farmabedrijven om onderzoek te doen naar en te werken aan een COVID-19-vaccin. Ze omvatten de biotech “Moderna” in Seattle, niet ver van het Microsoft-hoofdkantoor – ook een creatie van Bill Gates; het biotech-lab Inovio, de University of Queensland, Australië, en de Duitsers, BioNTech en CureVac.

Vanaf het begin lijkt het erop dat Moderna, CureVac en BioNTech het meest geschikt zijn om snel een vaccin te produceren, omdat volgens een   rapport van Health and Science , gepubliceerd op 17 maart 2020, “alle drie deze bedrijven gespecialiseerd zijn in messenger RNA (mRNA) therapeutica . Deze mRNA-moleculen worden gebruikt om het lichaam te instrueren om zijn eigen immuunrespons te produceren om een ​​reeks verschillende ziekten te bestrijden. Dit type vaccin kan mogelijk sneller worden ontwikkeld en geproduceerd dan traditionele vaccins. ”

Betreedt GAVI – de  Global Alliance for Vaccines and Immunization  is ook opgericht door de Bill and Melinda Gates Foundation. Het is een wereldwijd gezondheidspartnerschap van organisaties uit de publieke en private sector, gewijd aan “immunisatie voor iedereen”. GAVI wordt gesteund door de WHO, en uiteraard zijn de belangrijkste partners en sponsors de farmaceutische industrie. GAVI heeft al aangekondigd dat het miljarden dollars nodig heeft om zijn vaccinatieprogramma COVID-19 te ondersteunen. In juni 2020 zal de Britse regering een donorconferentie sponsoren ter ondersteuning van GAVI’s COVID-19-vaccinatieprogramma, in de verwachting 7,3 miljard dollar op te halen.

Vanuit dit doolhof van overlappende organisaties, activiteiten en onduidelijke verantwoordelijkheden zal de geldstroom waarschijnlijk een kriskras zijn die niemand kan volgen. Verantwoording op grote schaal gaat verloren.

Wat betreft de output – hopelijk een vaccin – of meerdere vaccins. Voor de leek en potentiële patiënt is het een kwestie van geluk (of pech) welke cocktail van biologische stoffen in zijn of haar lichaam wordt geïnjecteerd. Het resultaat op lange termijn is in ieder geval onvoorspelbaar.

Bedenk dat Bill Gates de afgelopen vijftien of twintig jaar zijn eigen zeer speciale agenda heeft nagestreefd. Het is onwaarschijnlijk dat hij het nu zal opgeven. In plaats van COVID-19 en het daaropvolgende vaccinatieprogramma zal hij het kunnen verbeteren.

Concluderend  – het is overduidelijk dat dit een enorm voorstel is voor het maken van geld en het afzetten van geld door de farmaceutische industrie. Wat deze zwendel van meerdere miljarden dollars nog erger maakt, is dat het een officieel stempel heeft, doordat het wordt gesteund door westerse regeringen en internationale organisaties, zoals de WHO, UNICEF en de Wereldbank.

Dit is wellicht de laatste kans voor de elite, de 0,1%, om sociaal kapitaal en door werknemers gefinancierde activa van onder naar boven te schudden, voordat we een tijdperk van totale controle door elektromagnetische velden (EMF) betreden, beheerd door de minions van de 0,1% en met 5G / 6G-technologie, waarbij wij, de overgebleven mensen misschien slechts tele-geleide robots zijn geworden.

Het is inmiddels een droom om te geloven dat de wereld tot het einde van het afgelopen decennium kan blijven bestaan. Het zou teveel toeval zijn dat Agenda ID2020 precies aan het begin van het decennium 2020 begon met het activeren van zijn kwaadaardige programma’s. Helaas is het ook een verre droom dat China en Cuba de weg zouden kunnen banen om een ​​remedie voor de meesten te vinden waarschijnlijk terugkerend coronavirus in een of andere mutatie – inclusief maar niet exclusief, met behulp van traditionele methoden en remedies die succesvol zijn gebleken in de huidige strijd om COVID-19 te beheersen.

Er zijn draconische maatregelen onderweg, en we kunnen gewoon bidden dat ze falen, of dat wij, de mensen, op tijd en in voldoende aantallen – een kritische massa – wakker worden en teruggaan naar onze diepste stem en ziel – solidariteit voor elkaar dat geeft ons de kracht om tegen dit Luciferiaanse monster te vechten.

*

Opmerking voor lezers: klik op de deelknoppen hierboven of hieronder. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op uw blogsite, internetforums. enz.

Peter Koenig  is econoom en geopolitiek analist. Hij is ook een waterbronnen- en milieuspecialist. Hij werkte meer dan 30 jaar bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie over de hele wereld, ook in Palestina, op het gebied van milieu en water. Hij geeft lezingen aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor Global Research; ICH; RT; Spoetnik; PressTV; De 21e eeuw; Greanville Post; Defend Democracy Press, TeleSUR; The Saker Blog, de New Eastern Outlook (NEO); en andere internetsites. Hij is de auteur van  Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed  – fictie gebaseerd op feiten en op 30 jaar ervaring van de Wereldbank over de hele wereld. Hij is ook co-auteur van De wereldorde en revolutie! – Essays from the Resistance . Hij is Research Associate van het Centre for Research on Globalization.

De oorspronkelijke bron van dit artikel is Global Research

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Is het seculier humanisme een religie?


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 1 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments