Italië: Slechts 12% van de “Covid19-sterfgevallen” lijst Covid19 als oorzaak

Italië: Slechts 12% van de “Covid19-sterfgevallen” lijst Covid19 als oorzaak

24 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

Rapport toont aan dat tot 88% van de vermeende Covid19-sterfgevallen in Italië verkeerd kan worden toegeschreven

De manier waarop Italië sterfgevallen registreert, verklaart hun verhoogde coronavirusratio / sterfte-ratio, volgens een expert en een rapport van het Italiaanse National Institute of Health (ISS).

Onder verwijzing naar dit rapport (in het Engels hier ), Professor Walter Ricciardi, wetenschappelijk adviseur van de Italiaanse minister van gezondheid zei:

De manier waarop we sterfgevallen in ons land coderen is zeer genereus in die zin dat alle mensen die in ziekenhuizen met het coronavirus sterven, geacht worden te sterven aan het coronavirus […] Bij herevaluatie door het National Institute of Health, alleen 12 procent van de overlijdensakten heeft een direct oorzakelijk verband met coronavirus aangetoond, terwijl 88 procent van de overleden patiënten minstens één pre-morbiditeit heeft – velen hadden er twee of drie, ”

Dit is wijdverbreid gemeld, het stond zelfs in The Telegraph , en toch lijkt niemand er iets mee te doen.

De president van de Italiaanse dienst voor civiele bescherming deed zijn best om de mensen in een ochtendbriefing op 20/03 te herinneren aan de aard van de sterfgevallen in Italië :

Ik wil dat je je herinnert dat deze mensen stierven MET het coronavirus en niet VAN het coronavirus ”

Wat betekent dit eigenlijk?

Het betekent dat de Italiaanse dodentalcijfers tot 88% kunstmatig konden zijn opgelopen . Als dat waar is, zou dit betekenen dat het totale aantal Italianen dat daadwerkelijk aan Covid19 is gestorven, zo laag zou kunnen zijn als ~ 700. Dat zou Italië, momenteel een statistische uitschieter in termen van Covid19-dodelijke slachtoffers, goed in lijn brengen met de rest van de wereld.

Het betekent duizenden doden die momenteel op grote schaal worden toegeschreven aan Covid19 en die worden gebruikt om de invoering van maatregelen te rechtvaardigen die gelijk staan ​​aan de medische staat van beleg, zijn mogelijk helemaal niet gestorven aan covid19, maar aan hun ernstige chronische comorbiditeit (kanker, hartaandoeningen enz.) .

Deze statistiek is geen geheim, of op een of andere manier controversieel, het was tenslotte in The Telegraph , maar mensen lijken het te negeren, er omheen te lezen of het misschien gewoon niet te begrijpen.

We hebben een paar dagen geleden over deze statistieken gerapporteerd en veel mensen die beter zouden moeten weten, reageerden eenvoudigweg op de kop zonder het eigenlijke artikel te lezen of de statistieken te begrijpen.

Gezien het wetsvoorstel dat vandaag in tweede lezing wordt gehouden in het Britse parlement, is het belangrijk dat deze informatie breed en snel wordt verspreid.Lees ook:  De Britse regering gebruikt nu telefoongegevens om burgers te volgen die regels overtreden

Comments

comments