De lijken beginnen zich op te stapelen in Amerika terwijl New York, Hawaii en North Carolina FEMA smeken voor ‘Disaster Mortuary Operational Response Teams’ (DMORT)

De lijken beginnen zich op te stapelen in Amerika terwijl New York, Hawaii en North Carolina FEMA smeken voor ‘Disaster Mortuary Operational Response Teams’ (DMORT)

26 maart 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

Amerika staat op het punt te worden overspoeld met dode lichamen van de coronavirusepidemie die nu in het hele land wegbrandt. Met meer dan 68.000 bevestigde infecties en meer dan 1.000 bevestigde sterfgevallen in Amerika, ligt de natie op schema om de komende maanden minstens 100.000 sterfgevallen door coronavirus te zien.

Burgemeester van New York, Bill De Blasio waarschuwt nu dat de helft van alle New Yorkers – ongeveer 4 miljoen mensen – besmet zal raken met het Wuhan-coronavirus, volgens de NY Post . Als slechts een sterftecijfer van 2%, zal dat alleen al in NYC leiden tot naar schatting 80.000 doden .

Via de NY Post:

Zijn gezondheidscommissaris, Dr. Oxiris Barbot, zei dat het percentage tegen de herfst nog slechter zou kunnen zijn.

“We denken dat 50 procent tegen het einde van deze epidemie, deze pandemie, tegen september rond de 50 procent zal zijn, maar het zou ook veel hoger kunnen zijn,” zei Dr. Barbot tijdens de briefing.

Het ziekenhuissysteem van de stad nadert zijn breekpunt.

In het geval dat iemand nog de illusie had dat het coronavirus niemand in Amerika zou doden, hier is de explosieve “doodscurve” die de snelle versnelling van de dagelijkse sterfgevallen in de VS laat zien (die de afgelopen 24 uur 225 doden heeft bereikt):

vs

Ter referentie: mijn oorspronkelijke pandemische projectiemodel (revisie 1) had op 10 april 1000 doden voorspeld. Dat betekent dat het overdreven optimistisch was. Maar als u de geprojecteerde data herijkt op de 225 gerapporteerde sterfgevallen vandaag, betekent dit dat we precies een week later 400 doden per dag zullen zien . En binnen twee weken zullen er volgens het model meer dan 700 doden per dag in de VS zijn.

New York, North Carolina en Hawaii smeken FEMA om hulp bij het verwijderen van alle lichamen

Tegelijkertijd verwacht NYC de komende maanden tienduizenden sterfgevallen als gevolg van het coronavirus. Drie Amerikaanse staten vragen FEMA nu om “noodhulp aan het mortuarium” om alle dode lichamen aan te pakken.

Lees ook:  Zal een worstelende wereldeconomie het Coronavirus overleven?

Die staten zijn New York, North Carolina en Hawaii. Vreemd genoeg rapporteert Hawaii momenteel slechts 95 infecties en 1 sterfgeval als gevolg van het coronavirus, wat vrijwel zeker betekent dat Hawaii niet veel test.

Volgens CNBC.com :

New York, Hawaï en North Carolina hebben FEMA om dringende noodhulp gevraagd om de komende sterfgevallen als gevolg van het coronavirus aan te pakken terwijl de pandemie op de Verenigde Staten neerkomt.

De verzoeken zijn voor HHS Disaster Mortuary Operational Response Teams, of DMORT, die “werken om snel en nauwkeurig slachtoffers te identificeren en lokale mortuariumdiensten te ondersteunen”, aldus een overheidswebsite.

Politico meldde woensdag dat het Department of Homeland Security op de hoogte was gebracht dat de lijkenhuizen van New York City hun capaciteit naderden, onder verwijzing naar een DHS-functionaris en een andere bron die bekend was met de zaak. The New York Post meldde dinsdag dat er in het Bellevue Hospital in Manhattan een geïmproviseerd mortuarium werd opgezet, onder verwijzing naar een bron die bekend was met de operatie.

Met andere woorden, New York raakt snel op met plaatsen om al de lijken te plaatsen.

Dit gebeurt natuurlijk nooit met ‘alleen de griep’. Dat komt omdat het coronavirus veel dodelijker is dan de gewone griep, ook al hebben “pandemische ontkenners” / #covidioten dat onweerlegbare feit nog niet kunnen accepteren.

We hebben ook vernomen dat koelwagens in grote hoeveelheden worden besteld bij Amerikaanse fabrikanten om te helpen bij het transport van dode lichamen. Het zal niet lang meer duren voordat de VS mobiele crematieovens moeten opkrikken om alle lichamen van slachtoffers te verwijderen, zoals we in China hebben gezien.

Deze uitbraak is trouwens pas net begonnen in de VS. We hebben niet eens 1% gezien waar dit naartoe gaat. Het zal niet lang meer duren voordat de VS het coronavirus-epicentrum van de wereld is, met een overschaduwing van alle cijfers van China, Azië en alle Europese landen samen.

Het lijkt nu wiskundig onmogelijk om minder dan 100.000 doden in de VS te zien tegen de tijd dat dit allemaal voorbij is. De echte vraag is of we het totale aantal doden onder de één miljoen kunnen houden.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  'Je bent niet onze pooier': Tulsi Gabbard beschuldigt Trump van het plaatsen van Amerikaanse troepen onder bevel van 'islamistische dictator'


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments