De smerige waarheid over Covid 19

De smerige waarheid over Covid 19

26 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

In de laatste helft van maart zijn er een dozijn of meer massale Russische luchttransporten in Italië geland om dat land te redden van een zeer reële verwoestende pandemie. We merken ook op dat het vliegtuig 2500 mijl extra moest worden afgelegd vanwege een NAVO / Polen-blok op het gebruik van het luchtruim, zelfs voor een humanitaire missie namens een mede-NAVO-lid.

Laten we beginnen met harde waarheden. COVID 19 is oneindig veel erger dan de seizoensgriep, ondanks neprapporten uit de gecontroleerde media. Degenen die anders beweren, en velen zijn dat, doen dit uit onwetendheid of worden betaald om voor het publiek te liegen.

Dit is een zeer ernstige ziekte die vanaf de eerste dag verkeerd wordt gerapporteerd en waarover wordt gelogen. We zullen die leugens aanpakken, zoveel van hen, en hoe ze ons allemaal bedreigen. We kunnen het net zo goed vroeg uit de kast halen, de enige oplossing voor degenen die crises echt manipuleren, is straf, gevangenisstraf zeker, maar misschien nog wel creatiever.

We beginnen met de leugens.

Tot dusver lijkt de oorsprong van COVID 19 de Verenigde Staten te zijn. Het bewijs is tangentieel maar belangrijk en komt in twee vormen.

  • China beweert dat een militair team van het Amerikaanse leger de ziekte eind oktober 2019 naar Wuhan heeft gebracht. De timing is correct en wordt ondersteund door Russische bronnen van hoog niveau die echter niet als onpartijdig kunnen worden beschouwd.
  • De VS zijn in 2006 begonnen met het onderzoek naar wijzigingen van SARS / COVID, die culmineerden in het veel genoemde document dat China zogenaamd verbindt met de oprichting van COVID 19, getiteld:

“Een SARS-achtige cluster van circulerende vleermuiscoronavirussen toont potentieel voor menselijke opkomst”

Waarom is dit papier zo belangrijk? De redenen zijn talrijk, maar in de eerste plaats is het de bron voor de beweringen van Donald Trump, in het openbaar, dat de ziekte zijn oorsprong heeft in China en voor zijn privé-beweringen dat de ziekte is ontstaan ​​bij:

Key Laboratory of Special Pathogens and Biosafety, Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences, Wuhan, China door Xing-Yi Ge en Zhengli-Li Shi

De waarheid is heel anders. Het echte werk aan het ontwerpen van COVID 19, zoals hieronder beschreven, werd gedaan aan de University of North Carolina, Harvard University en de FDC. Van de samenvatting:

“Hier gaan we de ziekte potentieel van een SARS-achtig virus, SHC014-CoV, die momenteel circuleert in het Chinees hoefijzerneus bevolking 1 . Met behulp van het SARS-CoV reverse genetica systeem, hebben we een chimeer virus gegenereerd en gekarakteriseerd dat de piek van vleermuis coronavirus SHC014 tot expressie brengt in een muisaangepaste SARS-CoV ruggengraat. ”

Om dit controversiële onderzoek uit 2015 uit te voeren, was financiering nodig. De meeste financiering kwam echter van een geheime bron, USAID, de door de CIA gelinkte financier van onderzoeksfaciliteiten voor bio-wapens over de hele wereld.

De CIA financiert geen ziektepreventie en is zeker geen NGO. De CIA voert clandestiene oorlogsvoering.

Toen de geleerden die het verhaal publiceerden beseften dat deze financieringsbron was weggelaten, lieten ze correcties aanbrengen zoals hier uitgedrukt:

“Verander geschiedenis

20 november 2015

In de versie van dit artikel die oorspronkelijk online werd gepubliceerd, lieten de auteurs een financieringsbron, USAID-EPT-PREDICT-financiering van EcoHealth Alliance, aan Z.-LS erkennen. De fout is gecorrigeerd voor de gedrukte, PDF- en HTML-versies van dit artikel . ‘

De Chinese betrokkenheid, zoals door Trump werd aangeprezen, was het leveren van een beschikbaar SARS-achtig virus aan de Amerikaanse faciliteiten, in dit geval een virus van de Wuhan hoefijzervolkpopulatie onder het voorwendsel van universitair onderzoek.

Het geheel van dit onderzoek werd natuurlijk gedaan in de VS, voornamelijk aan de Universiteit van North Carolina, waar, zoals het fragment uit de abstracte staten, een “chimeer virus” werd “gegenereerd”.

Met “chimere” ze zeggen dat ze maakten het zichzelf, iets dat niet van nature niet voorkomen in de natuur.

Bij het onderzoeken van de geschiedenis van alle betrokken geleerden wordt het duidelijk dat de Amerikaanse defensie-instelling in jaren van werk grote belangstelling, inclusief steun / financiering, had voor het feit dat het, hoewel het zogenaamd ‘genezingsgericht’ is, het vermogen tot het creëren en bewapenen heeft chimera coronaviruses werd ook ontwikkeld.

Lees ook:  Turkije publiceert eindelijk epidemische cijfers: coronavirus epicentrum in Istanbul

Zie je, in de periode na 9/11, bevorderden vice-president Dick Cheney en minister van Defensie Donald Rumsfeld uitgebreid onderzoek naar biologische en chemische wapens, SARS-achtige virussen en gifgas zoals sarin en VX.

Parallelle programma’s om de mogelijkheden voor het heimelijk inzetten van deze vorm van wapen tegen Amerikaanse vijanden te onderzoeken, waren een primaire focus voor niet alleen defensieagentschappen, maar ook voor Amerikaanse universiteiten, altijd ‘in de maak’ voor overheidsfinanciering, hoe vuil de bron ook is.

Er zijn geen aanwijzingen dat de laatste fasen die nodig waren, het maken van wapens of het produceren van methoden voor pandemische activering, deel uitmaakten van dit onderzoek.

Het is echter ook duidelijk dat deze studie de nodige stappen in de richting van dat doel heeft gegeven en dat faciliteiten onder het ministerie van Defensie, inclusief maar niet beperkt tot Fort Detrick, Maryland, bestaan ​​en deze capaciteit hebben.

Zo kunnen we COVID 19 als wapen sterk verdedigen, maar ook nog duidelijker aantonen dat de beschuldigingen van Chinese betrokkenheid bij het ontstaan ​​van een hersenschimvirus volkomen ongegrond zijn.

Het is ook duidelijk dat degenen die toegang hadden tot deze studie en de rol van China doelbewust verkeerd begrepen, dit deden met de bedoeling China de schuld te geven van iets dat de VS hadden gedaan.

Daarom moeten we de naam van COVID 19 als “COVID North Carolina” beschouwen.

Nogmaals, we keren terug naar Italië, waar de Russische luchtbrug doorgaat, vergelijkbaar met de Berlijnse luchtbrug uit het Stalin-tijdperk, maar deze keer de NAVO-verdediging ontwijkend en hun pogingen om namens een belegerde bevolking in te grijpen in een humanitaire inspanning.

Degene die de schuld krijgt, en afdoende bewijs in het licht van de desinformatieoperaties van de regering maakt het onmogelijk om erachter te komen, er zijn andere belemmeringen om de pandemie te beteugelen.

Het ergste hiervan is een secundaire desinformatiecampagne, grotendeels georkestreerd door Donald Trump en mensen zoals Sean Hannity bij Fox News, samen met vele Amerikaanse religieuze leiders.

Trump en zijn adviseur, Sean Hannity, een complottheoreticus zonder formele opleiding, hebben COVID 19 gewoonlijk een hoax genoemd.

Bovendien heeft Trump’s nauwe relatie met lunatic fringe religieus rechts Amerika de kwestie nog meer vertroebeld met pro-Trump religieuze leiders het aanbieden van nep-kuren, waardoor belachelijke beweringen van goddelijke interventie, altijd voor een grote financiële betaling, of gewoon denialism als met Jerry Falwell Jr.

Falwell leidt de Liberty University en een enorm “bid en betaal” voor genezende revivalistische kerk met miljoenen volgers. Hij zegt dat COVID simpelweg niet bestaat en kerken en scholen heropent ondanks verboden door de juridische autoriteiten, en hij doet dit met Donald Trump aan zijn zijde, en hij tart ook de juridische autoriteiten.

Momenteel heeft Amerika tientallen miljoenen burgers die te horen krijgen dat ze quarantaineprocedures moeten negeren, een bericht dat ze ontvangen met de stilzwijgende goedkeuring van de president van de Verenigde Staten.

De persoonlijke problemen van Trump zijn altijd financieel. In dit geval loopt Trump ver achter bij de presidentsverkiezingen voor de verkiezingen van 2020, waarbij Joe Biden duidelijk de favoriet is. Trump is van mening dat dit te wijten is aan de ineenstorting van de economie en de enorme werkloosheid als gevolg van de onvoorbereidheid van Amerika en de enorme persoonlijke blunders van Trump in de aanpak van de wereldwijde pandemie.

Als we echter kijken naar de voorstellen voor snelle oplossingen die Trump en zijn politieke geldschieters doen, en eindeloze voorraden waardeloos geld drukken om weg te geven aan de zakelijke geldschieters van Trump, lijkt het concept als het corrigeren van een door schulden geteisterde economie met meer schulden ongegrond.

Dit heeft geleid tot politieke controverse over de reddingsoperaties van bedrijven en een bijkomend probleem, dat velen die op zoek waren naar redding door COVID 19 al in september 2019 insolvent waren.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenEvenzo zal het moeilijk zijn om een ​​pandemie onder controle te houden door deze te negeren, de wetenschap te vernederen en, erger nog, de inspanningen om de ziekte te stoppen door meer ontkenning, veel meer incompetentie en een schat aan politiek spel te ondersteunen, moeilijk te verbergen voor het electoraat. al verzuurd op “Trumpisms.”

Lees ook:  De vijandigheid van christelijk rechts tegenover de wetenschap zal zeker de dood tot gevolg hebben

Al vroeg begonnen we met ontkenning en noemden we de pandemie een hoax. Vervolgens gaf Trump zijn schoonzoon, Jared Kushner, een slumlord uit New Jersey, de leiding over de inspanningen van het Witte Huis.

Er moet nog van Kushner worden gehoord terwijl de pandemie doorgaat.

Ondanks de enorme toename van infecties en sterfgevallen in de VS, dringt Trump nog steeds aan op meer ontkenning en pleit hij voor heropening van bedrijven terwijl miljoenen actief het virus verspreiden.

Dan bestaat dat probleem natuurlijk omdat de VS, vanuit de politieke overtuigingen en spelmanschap van Trump, niet aan het testen is. Er zijn maar heel weinig Amerikanen getest, behalve de rijke of heersende functionarissen.

In feite zijn de meeste ziekenhuizen dicht bij testkits of zijn ze al een tijdje geleden op, en Amerikaanse testkits duren dagen, de Chinese kits die beschikbaar zijn in de tientallen miljoenen testen in 10 minuten en niets kosten maar niet kunnen worden gebruikt in de ONS.

Als een Amerikaan wil worden getest op COVID 19, zelfs een medische professional die is blootgesteld, zijn er tegen elke prijs geen tests beschikbaar.

Zie je, Trump heeft sancties opgelegd aan de medische gemeenschap in de Verenigde Staten, waardoor het geen testkits, maskers, jassen, ventilatoren en andere apparatuur koopt die normaal uit China wordt gekocht, apparatuur die over het algemeen helemaal niet in de VS wordt gemaakt, om politieke redenen.

Hij wordt nu echter gedwongen dit te heroverwegen, praktisch “onder schot” en zeker veel te laat om de epidemie te voorkomen die het testen zou hebben ingeperkt zoals in Afrika.

Erger nog, met het leidende Rusland, en natuurlijk China, voor een groot deel van de wereld in het aanpakken van deze pandemie, heeft Trump zojuist een verbod op alle Russische hulp aan de VS verlengd.

De kern van het probleem is oneerlijkheid en winstbejag op crimineel niveau. In één e-mail van InfoWars alleen, en we zullen niet praten over het recente verbod van de Federal Trade Commission op de verkoop van “magische tandpasta” door InfoWars om COVID 19 te genezen, kwamen we het volgende tegen:

  • Kijk en delen deze dinsdag editie van de meest verboden uitzending in de wereld! Mis de LIVE-UITZENDING van vandaag niet, waarin ik uitleg hoe we het Chinese virus de economische macht van Amerika niet kunnen laten stoppen! We kunnen niet toestaan ​​dat mensen werkloos en dakloos worden.
  • Texas Lt. Gov: “Veel grootouders” bereid om te sterven aan Coronavirus om economie te redden
  • Kijk als FOX News voorwaarden burgers om gehoorzaam Gelukkig Prisoners Tijdens Lockdown
  • 21 MILJOEN CHINESE GEBRUIKERS VAN DE CELEFOON VERDWIJNEN IN DRIE MAANDEN VAN PANDEMIE “Bij gebrek aan gegevens is het werkelijke dodental in China een mysterie.”
  • WIJ LEREN WAAROM REGERINGEN NIET VERTROUWD KUNNEN WORDEN MET GEZONDHEIDSCRISES

Het laatste artikel in de InfoWars-lijst is het meest veelzeggend, zeker het meest ironisch. Natuurlijk moet je de overheid niet vertrouwen in deze gezondheidscrisis, het wordt tenslotte geleid door Donald Trump, een volgeling van InfoWars.

Deze bizarre beweringen werden in een enkele e-mail en de Amerikanen ontvangen tientallen van deze per dag, wat veel erger. De boodschap is altijd hetzelfde, pleit voor gedrag dat de ziekte verspreidt en vraagt ​​om geld.

Het spel in Washington is “schuldig” en het grote probleem is de dood omdat Amerika geen ventilatoren heeft, laat staan ​​de ECMO-bloedoxygenatoren die de Chinezen gebruikten om er zoveel te redden. Ze worden niet eens besproken, nog een doofpot.

Van CNN:

“Washington (CNN) Voorzitter Donald Trump geconfronteerd met nieuwe en lastige vragen donderdag over zijn reactie op het coronavirus pandemie, toen duidelijk werd dat er een landelijk tekort aan ventilatoren, maskers en andere cruciale medische apparatuur.

Tijdens een persconferentie van het Witte Huis werd Trump gevraagd naar de tekorten en reageerde valselijk met de suggestie dat het probleem onvoorzien was. Hij schudde ook de verantwoordelijkheid voor de crisis van zich af en moedigde staten aan om hun eigen middelen te vinden.

‘Waar u een probleem heeft met ventilatoren – we werken heel hard om (ventilatoren) te vinden’, zei de president. “Niemand in hun wildste dromen had ooit gedacht dat we tienduizenden ventilatoren nodig zouden hebben. Dit is iets heel unieks, wat er is gebeurd. ‘

Feiten eerst: Trump heeft het mis. Medische experts en volksgezondheidsfunctionarissen hebben jarenlang gezegd dat de VS een tekort aan ventilatoren zouden krijgen als er ooit een pandemie als Covid-19 zou zijn. Zelfs tijdens het presidentschap van Trump waren er waarschuwingen dat ziekenhuizen zonder levensreddende apparatuur zouden komen te zitten en dat de middelen zouden worden opgebruikt omdat de VS niet voorbereid waren op een pandemie.

Sinds het begin van de crisis eerder dit jaar hebben Trump en zijn team met tientallen oneerlijke en misleidende beweringen gereageerd. En opmerkingen van de voorzitter over de tekorten ventilator past in zijn patroon van het proberen om verantwoordelijkheid te vermijden door valselijk te beweren dat niemand ooit voorspelde een pandemie als deze, waarin hij vele malen heeft gezegd, zelfs nadat het is algemeen ontkracht.”

antwoord Trump’s hiervoor is om het ministerie van Buitenlandse Zaken vragen om een ​​“dark programma” te openen om toegang te krijgen “buiten de boeken” medische apparatuur om de enorme tekorten in de Verenigde Staten te dekken. Van Press TV:

“De Verenigde Staten hebben een wanhopige diplomatieke campagne gelanceerd om grote tekortkomingen in de medische systeem van het land te vullen te midden van een stijgende dodental van het coronavirus.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken gaf zijn topdiplomaten de opdracht om er bij de Oost-Europese en Eurazische regeringen op aan te dringen de export van levensreddende medische apparatuur naar de Verenigde Staten op te voeren om de tekortkomingen te verhelpen naarmate de corona-crisis aan het verdiepen is.

De staatssecretaris van Trump voor politieke zaken, David Hale, vroeg alle functionarissen van ambassades in heel Europa en Eurazië om te rapporteren over wat het buitenland in staat zou zijn om ‘cruciale medische voorraden en apparatuur’ aan de Verenigde Staten te verkopen, aldus het buitenlandse beleid.

‘Afhankelijk van de kritieke behoeften zouden de Verenigde Staten kunnen proberen om veel van deze items in de honderden miljoenen te kopen met aankopen van duurdere apparatuur zoals ventilatoren in de honderdduizenden’, zei David Hale in een e-mail. Hij zei dat het verzoek van toepassing is op het gastland ‘minus Moskou’.

De e-mail kwam van een ambtenaar van het Office of US Assistance to Europe, Eurasia, and Central Asia – een bureau dat onder normale omstandigheden de levering van Amerikaanse hulp en hulp aan landen in Eurasia en Europa coördineert.

Het verzoek undercut vorderingen van president Donald Trump, die herhaaldelijk heeft aangedrongen dat de Verenigde Staten kan omgaan met de eisen voor tests en medische apparatuur op zijn eigen, FP opgemerkt.

‘We hebben zoveel bedrijven die zoveel producten maken – elk product dat je noemde, plus ventilatoren en al het andere. We hebben autobedrijven – zonder de wet te hoeven gebruiken (Defence Production Act to). Als ik het niet hoef te gebruiken – specifiek, moeten we de handeling gebruiken, voor het geval we het nodig hebben. Maar we hebben op dit moment zoveel dingen gemaakt door zo veel – ze zijn net opgevoerd ‘, zei Trump op 21 maart.’

Het resultaat van de ‘regering door amateurs’ in Washington, onverwacht door velen, is een ramp. Toen de nep-buitenstaanders zoals Bolton, die decennialang als insider had doorgebracht, zich bij de regering-Trump voegden, stond het doden van Amerika’s pandemische reactievermogen bovenaan de lijst.

Lees ook:  De valse en overdreven claims die nog steeds worden verspreid over de Capitol Riot

Bij de ene dienst of afdeling na de andere werden wetenschappers en experts vervangen door publicisten en hackadvocaten.

Er zullen geen Amerikaanse vliegtuigen landen in Italië, niet meteen. Als ze komt, zal het zijn om gebruikte medische apparatuur te kopen voor de VS, met de Russische labels bedekt.Comments

comments