Ziekenhuizen in NYC zijn bijna “maximaal” door coronavirusinfecties en sterfgevallen

Ziekenhuizen in NYC zijn bijna “maximaal” door coronavirusinfecties en sterfgevallen

26 maart 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

Een toestroom van nieuwe patiënten met het Wuhan-coronavirus (COVID-19) zou het ziekenhuissysteem in New York City, dat volgens de voormalige Amerikaanse voedsel- en drugsmaatschappij in de Verenigde Staten al op het punt staat te worden ‘ overweldigd’, overweldigen. Hoofd administratie (FDA) Scott Gottlieb.

In gesprek met CNBC waarschuwde Gottlieb, die niet langer in de Trump-administratie werkt, dat er simpelweg niet genoeg ziekenhuisbedden in de Big Apple zijn om alle nieuwe patiënten die medische zorg zoeken, te huisvesten. Binnen enkele weken, voegde hij eraan toe, zullen zieke patiënten waarschijnlijk worden afgewezen.

“Ziekenhuizen in New York City staan ​​op het punt van wat ik zou noemen een maximale benutting van hun beschikbare capaciteit”, zegt Gottlieb.

“New York heeft hier nog ongeveer vijf weken voor de tijd tussen nu en wanneer ze de hoogste ziekenhuisopnames zullen bereiken, dus het feit dat ze nu uitgerekt zijn, is zorgelijk.”

Meer dan 15.500 mensen in New York City zouden het Chinese virus (COVID-19) hebben, en tot dusver zouden 192 mensen in de stad eraan zijn gestorven. Beide aantallen zullen volgens Johns Hopkins University naar verwachting toenemen als ziekenhuizen uiteindelijk hun capaciteit bereiken, zoals Gottlieb voorspelt.

Minstens 25 procent van de bekende gevallen van Wuhan-coronavirus (COVID-19) in de VS is geïdentificeerd in New York City, hoewel er waarschijnlijk in ons hele land veel niet-gediagnosticeerde gevallen zijn die het virus onopgemerkt dragen en verspreiden. Er zijn ook vertragingen opgetreden bij het versnellen van het testen en het krijgen van medische benodigdheden waar ze moeten zijn.

Zoals je misschien hebt gezien, ging gouverneur van New York, Andrew Cuomo, onlangs op een tirade over hoe er momenteel slechts 3.000 ventilatoren in zijn staat zijn, ondanks de behoefte aan minstens 30.000 meer. Cuomo betreurde ook dat New York de komende 14 tot 21 dagen tot 140.000 bedden in ziekenhuizen nodig zou kunnen hebben, en dat er momenteel slechts ongeveer 53.000 zijn.

Lees ook:  Waarom zijn zoveel mensen die zijn hersteld van het coronavirus opnieuw positief?

Geneeskundestudenten aan NYU mochten vroeg afstuderen om te helpen bij coronavirusgevechten

Ondertussen heeft de New York University aangekondigd dat het haar medische studenten in staat zal stellen vroegtijdig af te studeren, zodat ze aan de slag kunnen om andere gezondheidswerkers in de stad te helpen de verspreiding van het nieuwe virus te bestrijden.

“De ziekenhuizen staan ​​op het punt om extreem onder druk te komen en misschien overweldigd te worden in steden als New York op dit moment” , voegde Gottlieb, een CNBC- medewerker en bestuurslid bij farmaceutisch bedrijf Pfizer en biotechbedrijf Illumina, toe.

‘Als dat eenmaal gebeurt, zal het sterftecijfer gaan stijgen. Het gaat versnellen. ‘

Gottlieb voorspelt dat het Wuhan-coronavirus (COVID-19) binnenkort soortgelijke gelokaliseerde epidemieën zal veroorzaken in andere grote steden zoals Miami, Chicago, New Orleans en Atlanta.Daarom komt de desinformatie die uit het communistische China komt over het Wuhan-coronavirus (COVID-19) ) onder controle zijn is een bedreiging voor de volksgezondheid.

Hoewel sommige staten en delen van het land “thuis blijven” -vergrendelingen hebben ingevoerd die alles behalve essentiële activiteiten verbieden, lijkt het erop dat Gottlieb en anderen willen dat dergelijk beleid landelijk wordt ingevoerd.

“Als andere steden in een gespreide periode en op de schaal van New York epidemieën beginnen te krijgen, waar we nu middelen moeten verzamelen en naar die steden moeten verplaatsen, wordt dit een langere epidemie voor het hele land”, meent Gottlieb. .

‘Italië is opgesloten. Veel delen van Europa zijn afgesloten. De Verenigde Staten zijn niet opgesloten en dat hebben we niet universeel gedaan, dat hebben we federaal niet gedaan. We hebben dat per staat gedaan, maar de meeste staten zijn nog steeds niet opgesloten, ‘voegde hij eraan toe.

Meer actueel nieuws over het Wuhan-coronavirus (COVID-19) is beschikbaar op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

CNBC.com

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  De drone die vorige week door Iran uit de lucht werd geschoten was een ‘Global Hawk’.


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments