De oorlog tegen de dood

De oorlog tegen de dood

27 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

OK, ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws. Het goede nieuws is vooral voor autoritairen die al het plezier tijdens de War on Terror hebben gemist. Het nieuws is … welkom bij de War on Death!

Ja, dat klopt, het wereldwijde kapitalisme (a / k / a “de wereld”) is nu in oorlog met de Dood … wat geweldig nieuws is voor autoritairen! Geen hinderlijk kritisch denken meer. De tijd om onze leiders te ondervragen is voorbij. Het is tijd om je mond te houden en bevelen op te volgen. We verkeren in een wereldwijde noodtoestand, mensen!

We hebben het over lockdowns, soldaten op straat, intrekking van onze grondwettelijke rechten, willekeurige arrestaties, onbepaalde detenties, 24 uur per dag media-propaganda voor angst … de hele totalitaire megillah!

Wat, vraag je je waarschijnlijk af, is de oorlog tegen de dood? Nou … voor degenen die de War on Terror herinneren, is de War on Death precies zo, behalve dat deze keer de kwaadaardige vijand de Dood is … of, oké, misschien niet precies zo, maar er zijn een aantal opvallende overeenkomsten.

Om te beginnen zijn we, net als de War on Terror, niet begonnen. De dood viel ons aan! Daar waren we, vreedzaam bezig met onze wereldwijde kapitalistische activiteiten, het onderdrukken van een wereldwijde “populistische” rebellie georkestreerd door door Rusland gesteunde nazi’s, toen de Dood ons aanviel met een coronavirus … min of meer precies zoals de terroristen ons aanvielen in 2001.

En net als na die terroristische aanslagen heeft de wereld zich verenigd en krachtig gereageerd. Nee, we zijn Irak niet opnieuw binnengevallen (nou ja, we hebben ze een beetje gebombardeerd), maar we hebben bijna de hele planeet afgesloten, de wereldeconomie vrijwel gesloten en maken de massa bang voor een staat van ongekende massa hysterie.

De politie patrouilleert door de straten van Europa en controleert de papieren van mensen die toestemming hebben om naar buiten te gaan.

In het VK staan ​​soldaten paraat om te helpen bij het ‘beschermen van mogelijke quarantainegebieden’ of ‘om het hoofd te bieden aan de afbraak van het maatschappelijk middenveld’. Israël maakt gebruik van zijn voorheen geheime verzameling van ieders mobiele-telefoongegevens om mensen te identificeren die mogelijk besmet zijn, en diverse “anderen die in quarantaine moeten worden geplaatst”.

Macron (nu ontheven van zijn Gilets Jaunes-probleem!) Is bereid om indien nodig ‘per decreet te regeren’ . Californië is ‘bereid om de staat van beleg uit te vaardigen’. Het Amerikaanse leger is ‘bereid zich in te zetten ter ondersteuning van mogelijke buitengewone missies ‘, waaronder ‘het onderdrukken van burgerlijke onlusten’.

Het Amerikaanse ministerie van Justitie vraagt ​​het Congres om de bevoegdheid om mensen voor onbepaalde tijd vast te houden . Het Britse parlement staat aan de vooravond van het aannemen van een “wetsvoorstel voor coronavirus” dat (naast andere verontrustende bepalingen ) de autoriteiten de bevoegdheid zal geven om iedereen die zij een “potentieel besmettelijke persoon” achten, te arresteren en voor onbepaalde tijd in quarantaine te plaatsen … of, met andere woorden, vrijwel iedereen die ze willen.

Alsof dat niet dystopisch genoeg was, volgens een rapport in Politico :

Er zijn in heel Italië troepen voor terrorismebestrijding ingezet om de politiediensten in de Italiaanse steden te versterken. Er rijden nu patrouillewagens in elke grote stad in Italië met een monotone mannelijke stem die burgers via een luidspreker waarschuwt om hun verblijfplaats niet te verlaten of een kaartje te riskeren. ‘GA TERUG NAAR JE HUIZEN’, waarschuwt de stem. ‘

Maar wacht, het wordt nog beter dan dat. In Missouri hebben aanklagers een idioot aangeklaagd die sommige items bij Walmart heeft gelikt als een ‘terrorist’. Ik maak geen grapje, een Coronavirus-terrorist. Ik zou kunnen doorgaan, maar ik denk dat je de foto krijgt (als je meer voorbeelden nodig hebt, bekijk dan deze Twitter-thread ).

Lees ook:  ‘Een cent voor Trump’s gedachten’

Het punt is dat het wereldwijde kapitalistische rijk (om welke reden dan ook, echt of ingebeeld) de MINDLESS HYSTERIA-machine heeft aangezet en zo hoog mogelijk heeft gebeld. Mensen bevinden zich in de volslagen kip zonder kop. Niemand (of bijna niemand) denkt of luistert naar afwijkende meningen, of let op officiële statistieken, gezond verstand of iets anders dat in tegenspraak is met het verhaal van War on Death.

De Britse roddelbladen publiceren horrorverhalen over ‘dokters’ die erbij staan ​​en hulpeloos toekijken terwijl patiënten langzaam stikken. Volgens dergelijke verhalen zijn deze ‘dokters’ niet alleen niet in staat om ongeveer 400 patiënten te behandelen met een van de meer dan 8.000 beademingsapparaten in het VK, maar blijkbaar zijn patiënten van wie het hart is gestopt (en dus bewusteloos is) nu ook in staat om te ‘sterven’ in doodsangst ‘met’ angst in hun ogen ‘.

Volgens The New York Times is de Coronapocalypse begonnen in Elmhurst, waar de autoriteiten de koelwagens hebben opgeroepen om de bergen met lijken weg te slepen, nadat 13 mensen die ‘positief hadden getest’ stierven (van iets) in de loop van één dag.

De rest van de bedrijfsmedia voert van moment tot moment deathometer-updates uit, apocalyptische prognosticaties van de miljoenen of miljarden die mogelijk zullen sterven, en natuurlijk het laatste nieuws waarbij beroemdheden zijn geïnfecteerd en zich aan het leven vastklampen, of milde ervaren , koude-achtige symptomen, of helemaal geen symptomen.

Greta vermoedt dat ze besmet is! Prins Charles! Colton Underwood (wie dat ook is), Tom Hanks en zelfs Idris Elba! Onlangs werd de gevierde toneelschrijver Terrence McNally (die 81 was en een geschiedenis van longkanker en COPD had) neergehaald in de bloei van zijn leven!

Kortom, de autoriteiten hebben de massa in een orgie van krijsende, witogige vrees geslagen voor deze nieuwe, kwaadaardige, “onzichtbare vijand” die hen en hun families komt vermoorden. Miljoenen mensen (nu opgesloten in hun huis) zijn naar het internet gegaan om de hysterie op te pompen, volledig ongegronde persoonlijke verhalen te delen over de verschrikkingen die de dokters van hun therapeuten accountants persoonlijk hebben gezien tijdens de ‘frontlinies’ van de oorlog en op jacht zijn besmette personen, of potentieel besmette personen (of anderszins niet meewerkende personen) die mogelijk naar buiten zijn gegaan.

Dus dat is het goede nieuws voor jullie autoritairen! Voor de rest van ons … ja, niet zo goed.

Oh, ik was het slechte nieuws bijna vergeten. Het slechte nieuws is … nou, het slechte nieuws is de dood. Het slechte nieuws is dat je gaat sterven. Ik ga dood. We zullen allemaal sterven. Wij allemaal. We gaan dood. We gaan dood aan … nou, iets. Kanker. Een hartaanval. Een beroerte. De griep. Diabetes. Ziekte van Alzheimer. Mogelijk een coronavirus. Misschien zelfs dit coronavirus.

Sterker nog, velen van ons sterven momenteel, volgens internet, ongeveer honderd per minuut … wat vanzelfsprekend onaanvaardbaar is, en een tragedie, en iets dat we drastisch moeten ondernemen om koste wat kost te voorkomen .

We kunnen niet toestaan ​​dat deze Russische onenigheid zaaiers , neonazistische versnellers en coronavirus-sympathisanten ons in verwarring brengen. Ze willen ons ervan overtuigen dat de dood, ja, eng en verdrietig, maar onvermijdelijk en natuurlijk is. Hoe harteloos en krankzinnig is dat ?!

Nee, we moeten onze geest sluiten voor die onzin. Mensen gaan dood! Dit is niet normaal! De dood is onze vijand! We moeten het verslaan! We moeten de dood opsporen en neutraliseren! Wortel het uit als het een verborgen gat is en hang het op zoals we deden met Saddam!

Ik maak geen grapje. Er is oorlog, mensen! GloboCap trekt de handschoenen weer uit. (Je herinnert je wat er gebeurt als de handschoenen uitkomen, nietwaar?) Dus denk er goed over na en kom met het programma of bereid je voor op de gevolgen.

Ontspan, ik bedoel niet al deze tanks (2:34 in de NBC-video). Ik verwijs naar andere gevolgen. Ik ben geen gekke complottheoreticus. Bovendien heeft burgemeester Eric Garcetti in Los Angeles ons verzekerd dat er geen reden tot bezorgdheid is:

‘Als en wanneer de Nationale Garde of militaire eenheden worden ingezet in de straten van LA, geloof me, ik laat het je weten.’

Zien? Alles is perfect in orde. Niemand bereidt zich voor op de staat van beleg. Die tanks zijn net terug uit het Midden-Oosten en worden ‘teruggestuurd naar Texas’. Dit soort dingen gebeuren de hele tijd. Het heeft niets te maken met de wereldwijde vergrendeling .

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben enorm opgelucht… even dacht ik dat we in de problemen zaten.

Lees ook:  Gele hesjes: deze video zou iedereen moeten zien

Comments

comments