De reguliere media verdoezelen oorlogsmisdaden

De reguliere media verdoezelen oorlogsmisdaden

27 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

De grote pandemie van 2020 heeft er goed voor gezorgd dat elk ander nieuws de krantenkoppen haalde. Maar alleen omdat de beperkte mentale ruimte van de Mainstream Media (MSM) wordt ingenomen door een virus, wil dat nog niet zeggen dat er geen andere dingen gebeuren. Een zeer actueel onderwerp dat het bewustzijn van het publiek op de helling zet, is het misbruik en de mogelijke moord op Afghaanse burgers door de Australische Special Forces.

Dit is weer een ronde van schokkende oorlogsmisdaden die een uitbarsting van publieke verontwaardiging veroorzaakt, maar dan snel verdwijnt … tot de volgende keer. Sinds camera’s moderne oorlog aan het publiek konden laten zien, zou de samenleving niet zo naïef moeten zijn om te verwachten dat hun kant de goeden zijn wiens kogels alleen de juiste doelen raken en toch is dit nog steeds hoe het is. De Mainstream Media is in staat om alles, inclusief oorlogsmisdaden, te verdraaien in de richting van een vals verhaal en het is de taak van de Alternatieve Media om te proberen de bocht uit te werken die het soms niet doet vanwege zijn eigen naïviteit.

De MSM legt de verantwoordelijkheid bij de soldaten, maar nooit bij degenen die hen de bevelen hebben gegeven.

Misschien is het gewoon het feit dat de meeste journalisten de dingen vanuit een persoonlijk perspectief zien dat wanneer er een mogelijke oorlogsmisdaad is (die niet hun eigen politieke belangen dient), hun verontwaardiging en focus altijd op de soldaten zelf ligt. De ‘slechte appels’ staan ​​altijd centraal.

Militairen zijn afhankelijk van absolute en totale gehoorzaamheid om te kunnen werken. Er is geen leger op aarde dat een oorlog kan voeren terwijl het de tijd neemt om elk probleem te bespreken en de mannen ervan te overtuigen dat het zeker de moeite waard is om de loopgraaf te verlaten. Bestellingen moeten zonder vragen worden uitgevoerd. Alle toiletten in de barakken moeten oneven genummerde kramen eerst om 04:21 uur moeten schoonmaken, is niet anders dan een Aziatisch dorp napalmen – het zijn beide orders die moeten worden uitgevoerd.

In morele zin zijn dit natuurlijk totaal verschillende dingen, maar in militaire zin niet. Moraliteit vereist zowel bedachtzaamheid als vrije wil, geen van beide werkt bij de strijdkrachten.

Lees ook:  Zullen de ICC daders van de 'War on Terror' vervolgen?

Soldaten, ongeacht wie ze zijn als mensen, worden in de rol van automaat gezet en hun lot is volledig in handen van wie ze bestelt. De MSM geeft ons een verhaal dat soldaten vechten voor doelen of ideeën, terwijl in werkelijkheid de enige beslissing die ze daadwerkelijk nemen is om land X te dienen, behalve dat ze geen zeggenschap hebben over wat ze doen en te oordelen naar de verhalen van veel dierenartsen die leven onder bruggen staan ​​vaak in tegenstelling tot het feitelijk bedienen van land X.

Soldaten volgen orders op, de processen in Neurenberg hadden gelijk, de echte individuen die gestraft moeten worden voor alle acties die Australiërs in Afghanistan hebben ondernomen, zijn degenen die de soldaten daar in de eerste plaats hebben geplaatst.

Soms regeren militairen zichzelf en zetten ze bepaalde gemene individuen terecht … achteraf. Het opvolgen van bevelen is het belangrijkste, als de bevelen krankzinnig of slecht zijn, en dat is voor het leger zelf om op een later tijdstip en datum mee om te gaan, ga er nu voor en dood.

Foto: De houding die tijdens het proces in Neurenberg tot uiting kwam dat soldaten “gewoon de bevelen opvolgen” is een precedent dat de MSM negeert.

Het cliché over oorlogsmisdaden dat ‘oorlog een misdaad’ is, is uiteindelijk waar.

De MSM lijkt het publiek ervan te hebben overtuigd dat drones altijd hun doelwit raken, iedereen in een terroristische compound is altijd een terrorist en dat onze jongens (de goeden) er op de een of andere manier voor kunnen zorgen dat ze alleen de juiste mensen doden – strijders van 18 jaar – 45. Maar dit is nooit het geval. Elke oorlog destabiliseert de economie van het land waarin het zich bevindt en veroorzaakt enorm lijden en de dood zonder dat granaten hun doelen daadwerkelijk hoeven te raken.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenThe Alternative Media moet duidelijk maken dat in alle oorlogen niet-strijders lijden en sterven, volledig tot stilstand. Er is geen ‘goede oorlog’ en het zou niemand verbazen dat sommige Australische mannen die opgeleid zijn om elite-moordenaars te zijn, af en toe iemand vermoorden die ze waarschijnlijk niet zouden mogen.

Lees ook:  De gevaarlijke extreemrechtse online moerassen van de Amerikaanse politie...

Als je massa-armoede creëert, wees dan niet verbaasd als mensen stelen om te overleven, hetzelfde geldt dat als je oorlog gaat creëren, wees dan niet verbaasd wanneer er oorlogsmisdaden beginnen. WWI bracht het tijdperk van Total War binnen, er is geen weg meer terug.

Foto: Hoe verwacht de MSM precies dat soldaten oorlog voeren en nooit misdaden plegen?

Oorlog en het militair noodzakelijke kwaad.

Als je het bovenstaande leest, kun je een soort pacifistische hippie-oplossing verwachten, maar oorlog is een onderdeel van de mensheid en het leger zal altijd nodig zijn om de staat te behouden. Het innemen van een positie van pacifisme is in wezen vrijwilligerswerk voor slavernij, aangezien alle niet-pacifistische naties die er zijn, je land graag zullen innemen en je zullen onderwerpen als je niet gaat terugvechten. Pacifisme is de positie van een waanvoorstellingen masochist.

De alternatieve media in dit specifieke geval is de “slechterik”, omdat veel te veel goedhartige mensen geloven dat er op een dag een soort van eeuwige wereldvrede zal zijn en dat als we maar rondlopen met borden lang genoeg legers en de oorlog zal verdwijnen in de geschiedenis.

De betere optie voor diegenen die vrede willen is om voor te schieten is een Multipolaire Wereld waar elke pool gelijk staat aan de andere en een wereldwijde “Mexicaanse Standoff” creëert. Oorlog onleefbaar maken is veel waarschijnlijker dan het voor altijd op magische wijze laten verdwijnen.

Pacifisme is een onredelijke weg naar nergens. Soms is oorlog gerechtvaardigd en lijkt het een permanent onderdeel van de menselijke ervaring, maar het mag niet worden afgeschilderd als ‘cool’ of ‘leuk’, maar als een noodzakelijk kwaad. Oorlog is als kaakchirurgie, het is het beste om vermeden te worden, maar als het moet gebeuren, probeer het dan snel af te handelen.

Oorlog kan niet worden gevoerd zonder oorlogsmisdaden.

De MSM presenteert NAVO-soldaten alsof ze kantoormedewerkers in camouflage zijn die hun werk doen onder minimale stress en volledig de controle hebben over hun faculteiten, terwijl in werkelijkheid veel infanterie erg moe is van lange reizen en hun maatjes één voor één zien sterven . Bovendien zijn gevechten en huisaanvallen erg eng en na maanden of jaren in een constante staat van overleven te hebben geleefd, kan de geest beginnen te eroderen. Gezien hoeveel soldaten PTSS krijgen, is dit meer dan alleen online speculatie.

Lees ook:  Beeldenstorm gaat burgeroorlog worden: beeld zwarte tennisheld beklad met ‘White Lives Matter’

We sturen geestelijk uitgeputte mannen om erop uit te trekken en een moderne oorlog te voeren waarin bedreigingen van alle kanten komen en in veel verschillende vormen, en verwachten dat ze nooit fouten maken of de controle verliezen. Dit is echt waanzinnig. Zoals het Coronavirus ons zojuist heeft laten zien, zijn mensen die een comfortabel leven leiden in Amerika bereid om vuistgevechten aan te gaan over toiletpapier, dus stel je voor wat er kan gebeuren als je geest tot rust is gekomen na meerdere reizen in het Midden-Oosten.

Ieder van ons zou een aantal verachtelijke dingen kunnen doen als hij ver genoeg werd geduwd.

De MSM moet ophouden met ‘geschokt’ te zijn door de acties van soldaten alsof het pizzabezorger is in een kleine stad.

Als iemand in de Alternative Media pleit voor oorlog (die zijn plaats heeft), dan bepleit u ook de bijkomende kosten van die oorlog, zoals wat er met de man in Afghanistan is gebeurd door toedoen van de Australische SAS, omdat er geen manier is om soldaten binnen te houden een perfect duidelijke mentale toestand om onberispelijke beslissingen te nemen onder krankzinnige niveaus van stress en angst.

Als je echt om oorlogsmisdaden geeft …

Voor degenen die zogenaamd bezorgd zijn over oorlogsmisdaden, zal het nooit proberen om oorlog of militarisme te stoppen, maar het zou zeker helpen om de mainstream (en alternatieve) media te verschuiven om de realiteit van oorlogvoering aan de massa te presenteren.

Geen probleem kan worden opgelost als je eraan werkt op basis van valse beweringen en de MSM-visie dat soldaten op de een of andere manier helden zijn die ervoor kiezen om te vechten in land X is absurd. Automaten aan de onderkant van de voedselketen die uit de pas lopen met de Afghaanse lokale bevolking is niet het probleem dat ze worden bevolen daar te zijn, en de vrijheid / mogelijkheid voor degenen die de autoriteit hebben om die bevelen uit te vaardigen.Comments

comments