Het Coronavirus is de vonk in het kruidvat… De gevolgen van het Corona virus


 2 total views,  2 views today

Enkele maanden terug werd een filmpje naar buiten gebracht door een NGO die een soort oefening hielden met een wereldwijde pandemie waarin een uitbraak van het Corona virus als uitgangspunt werd genomen.

Enkele weken later was het zo ver. In de stad Wuhan greep het Corona virus om zich heen. De Chinese overheid zou uiteindelijk een half miljard mensen onder quarantaine stellen.

Nu zie ik dat wel vaker in de pop media dat bepaalde gebeurtenissen worden voorspeld in films, series of boeken. 9/11 werd bijv. in veel films en series voorspeld. Vooral de serie ‘The Simpsons’ heeft er patent op om bepaalde voorspellingen te doen. Zo voorspelden ze het presidentschap van Trump op een hele directe wijze, de aanslagen op de twin towers op 11 september en het Corona virus op een cruiseschip. De vraag is dan altijd, was dat stom toeval, werd het voorspeld door mensen die er bij betrokken waren of op enige manier kennis van dit soort zaken hebben of hebben gebeurtenissen in de geschiedenis een bepaald effect op de wereld, op de energie, zenden ze een bepaalde frequentie uit die in alle richtingen van de tijd gaat, naar verleden en toekomst? Misschien bent u wel bekend met de multiversum theorie waarin men er vanuit gaat dat er vele universums zijn waarin op ieder moment alles gebeurd wat kan gebeuren. De tijd is daarin geen lijn maar een punt.

De vraag is dus of een grote gebeurtenis iets uitzendt naar het universum en daarom signalen uitzendt naar mensen in het verleden of de toekomst en dat mensen daarom bijv. in een aflevering van The Simpsons een verwijzing naar 9/11 maken of zoals nu dat een organisatie die aan de miljarden van Bill Gates zijn verbonden, een filmpje maken over het Coronavirus en een wereldwijde pandemie.

Gates is al decennia lang verbonden aan vaccinatieprogramma´s en heeft deze programma’s hoog op zijn prioriteitenlijstje heeft staan.

As above so below is een welbekende term in de wereld van de geheime genootschappen. De omgekeerde wereld met een omgekeerde moraal. Veel van die genootschappen hebben zich verbonden aan lucifer/satan en hebben een Gnostische visie op deze wereld. De god van het christendom is in hun eigenlijk een slavendrijver die baas is over deze wereld. Een slechte wereld waaraan je moet ontsnappen. Je moet zelf God worden en het juk van de christelijke God van je afgooien.

https://youtu.be/lF_hml_iIDw

Het is voor de doorsnee sterveling moeilijk te geloven dat er mensen op deze wereld zijn die geen moeite hebben met het vermoorden van miljoenen mensen, ook al hebben ze natuurlijk de voorbeelden van Stalin, Hitler, Mao en Genghis Khan waar ze iets van kunnen leren. Wij kunnen ons niet voorstellen dat er mensen zijn die willens en wetens een virus op de mensheid zouden loslaten of een meewerken aan een plan om vliegtuigen in de WTC torens te laten vliegen.

Er zijn satanisten onder ons die geloven dat goed en slecht uitwisselbare begrippen zijn die geen enkele inhoud hebben. Iets wat goed is kan ergens anders een negatieve invloed hebben. Verder kijken ze puur naar het grote plaatje en interesseert het ze niet dat er zich op persoonlijk niveau grote dramas afspelen en dat mensen slachtoffer worden van hun plannetjes.

Laten we er eens vanuit gaan dat het Coronavirus moedwillig de wereld in is geholpen. Deze Satanisten werken volgens het verdeel en heers principe en het Probleem, Reactie, Oplossing systeem.

De Satanisten hebben een doel voor ogen. Namelijk een totale overheersing van de wereld.

Om dat doel te bereiken creëren ze een crisis om mensen een duw in de rug te geven. De meeste mensen zijn moeilijk voor veranderingen te porren maar als er ramp is, een oorlog of zoals nu een noodsituatie door een virus dan zijn mensen veel sneller geneigd om mee te gaan in zaken waar ze normaal niet in mee zouden gaan.

Om de baas over de wereld te worden heb je het volgende nodig. Ondermijning van de natiestaten en een meer gecentraliseerd gezag, een wereldmunt binnen 1 financieel systeem, een wereldreligie en een vijand.

Het gevolg van een wereldwijde pandemie zal zijn.

1 Meer internationale samenwerking om de ziekte te kunnen bestrijden.

2 Door een wereldwijde economische crisis komt er een mogelijkheid om het huidige financiële systeem aan te passen en een aanzet te geven tot complete afschaffing van contant geld waardoor de elite nog meer controle over burgers en het geld van burgers krijgt.

3 Het virus en de angst voor het virus zal een aanzet zijn tot verplichte vaccinaties voor iedere wereldburger.

4 Het virus past binnen de Co2 theologie die alle mensen verbindt met moeder aarde en net als co2 een onzichtbare vijand is die we met z’n allen moeten bestrijden. Deze levensvisie zal voor veel mensen een aanzet zijn om alle geloven gelijk te schakelen en zich meer internationaal verbonden te voelen.

5 Deze pandemie is voor veel overheids functionarissen de ideale test om te kijken hoe mensen reageren op bepaalde maatregelen van de overheid en hoe ver ze daarin kunnen gaan.

(Ik hoop dat ik er naast zit en dat het virus juist leidt tot een inzicht dat globalisering en open grenzen een gevaar zijn voor de natiestaat en dat kleinschaligheid beter is voor democratie dan centralisering)

Een ander punt is welke gevolgen het virus heeft voor de onderling contacten van mensen, nu zelfs, door sommige experts, wordt aangeraden om je kinderen niet meer te kussen en de contacten tussen man en vrouw ook tot een minimum te beperken. Heeft dit een permanente invloed op een generatie mensen en de manier waarop ze met elkaar omgaan?

Ook gaat er nu een generatie mensen opgroeien met een onnatuurlijke angst voor bacteriën en virussen en door het leven gaan met een permanente smetvrees.

We leven in interessante tijden en de wereld streeft af op een grote economische crisis die misschien voor grote veranderingen zal zorgen en het klimaat creëert waarin bepaalde wetten en veranderingen makkelijker kunnen worden doorgedrukt.

Het balletje dat we al meer dan tien jaar voor ons uitschoppen begint te stoppen met rollen en we zullen de consequenties moeten dragen van een economie waarin maar grenzeloos geld is gepompt en een economie die vol zit met gebakken lucht. We hebben niets geleerd van 2008,

Onze westerse overheden hebben China tot de wereldmarkt toegelaten en van China de fabriek van de wereld gemaakt waardoor de westerse arbeiders genoegen moesten nemen met stagnerende lonen en de winsten van bedrijven maar bleven stijgen. Een maatschappij waar iedereen tegen lage rentes geld kon lenen, waardoor de huizenprijzen en het vermogen kunstmatig omhoog ging. Een bankensysteem dat ongegeneerd, zonder beperkingen door de overheid, kon profiteren en miljarden kon verdienen en toen het misging werden ze uit de penarie geholpen door de belastingbetaler.

Een economie die drijft op fictieve resultaten op de beurzen en geleend geld…dat moet wel misgaan en dat gaat het nu.

Het Coronavirus is de vonk in het kruidvat… laten we hopen dat we er nog iets goeds uit voortkomt.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Reacties 1

  • NGO’s zijn instellingen die financieel onderhouden worden door de rijkste 1% in de wereld. Voor mij is dit filmpje helemaal geen toeval! Alles is een show en ver van te voor al in het vat gegoten. Ik had deze zooi 12 jaar geleden al verwacht! Politici doen EXACT wat de 1% van hen verwacht. Alles naar het faillissement helpen! Dan is er niets meer en niemand heeft nog iets!

Geef een antwoord