Stop ermee, Robert Jensen

Stop ermee, Robert Jensen

28 maart 2020 4 Door Indignatie redactie

Complotdenker Robert Jensen

Robert Jensen, zelfbenoemd meestercommunicator, kijkt zogenaamd geen TV meer, want de media spelen de angstkaart, samen met de politiek en de “onzichtbare hand”.

Allemaal en iedereen. Alles is een groot complot. Deep State. En Corona? Joh, de griep is veel erger. Al die doden? Die vallen ook door de gewone griep. Echt hoor. En Bill Gates heeft het patent op het coronavirus. We nemen belachelijke, buitenproportionele maatregelen, vindt de doorgedraaide Jensen.

Bijval
Blijkbaar is er behoefte aan dit soort complotdenkerij, want zijn video’s worden dezer dagen honderdduizenden keren bekeken en kunnen rekenen op veel bijval van zijn volgers. Duizenden reacties van mensen die het roerend met hem eens zijn. Zijn dat ook de mensen die kuchend over de schouder van mijn vakkenvullende tienerdochter de laatste wc-rollen grijpen? Thierry Baudet heeft zich inmiddels tegen Jensen gekeerd. Betreffende het klimaat trokken de twee samen op, maar nu wil Baudet met beroepsgekkie Jensen -terecht- niets te maken hebben. Jammer voor Jensen dat zelfs zijn held Donald Trump nu toch echt aan de noodrem trekt. Nou ja, dan maar geen helden meer voor narcist Robert Jensen, behalve Robert Jensen zelf.

De waarheid van Jensen
Jensen strooit met cijfers die door een brugklasser weerlegd kunnen worden, maar daar heeft de kijker blijbaar geen boodschap aan. De WHO is naast alle regeringen en media, onderdeel van het complot, dus alle informatie van het WHO is verdacht. Hun cijfers? Weg ermee. Er is slechts één persoon die de waarheid kent, en dat is Jensen. Hij zegt dat de gewone griep veel meer slachtoffers kent dan het coronavirus. Kijk maar naar het aantal doden, zegt hij. Het lijkt veel, maar als je het afzet tegen de (wereld)bevolking is het juist enorm weinig. Joh, het valt allemaal mee. Wees niet zo angstig, dat is wat “ze” willen, want “ze” willen een nieuwe wereldorde.

Lees ook:  Baudet woest: Hoe haal je het in je botte harses, Robert Jensen?

Beroep op gezond verstand?
Mark Rutte riep in zijn speech op om ons gezond verstand te gebruiken. Dat was zo ongeveer het enige onderdeel waarvan ik dacht: oh nee, zeg dat nou niet. Zo ongeveer iedereen denkt namelijk over “gezond verstand” te beschikken, maar er is een aanzienlijk deel van de bevolking dat te stom is om te poepen en de woorden van poepbaas Jensen als zoete koek slikken. Willen we werkelijk dat zij hun gezond verstand gebruiken? Dat is overigens precies de reden waarom ik tegen referenda ben, maar dat terzijde.

Spelen met mensenlevens
Wilders en Baudet zeiden dat Rutte met mensenlevens speelt. Zij willen een onmiddelijke lockdown, om levens te sparen. Zelf ben ik het daar -voorlopig- niet mee eens, maar ik kan de morele motivatie van de heren waarderen, ook al ben ik het zelden met ze eens.
En Robert Jensen? Die vindt de lockdown van China, Italië, Spanje, Frankrijk en Spanje zelfs onnodig, want er vallen maar “weinig” doden. De griep, die is pas erg.

Stop ermee, Robert Jensen
Robert Jensen, het recht van vrije meningsuiting staat aan jouw kant. Prima. Maar ik sta ook in mijn recht om je te vragen je vrijwillig te laten onderzoeken in een TBS-kliniek, voor het te laat is. Of zijn zij ook onderdeel van het complot? Het is voor je eigen bescherming, maar ook dat van vele, vele anderen. Trek je terug, alsjeblieft. Over een paar maanden mag je dan excuses maken aan de mensheid.

Lees ook:  Heb je gemerkt hoe Social Media bedrijven altijd in lijn zijn met het Amerikaanse Rijk?

In de laatste video gaat Jensen compleet los met zeer gevaarlijke complotversinsels

Dave Goldstein – Schrijver

No Description

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Gewelddadige blanke suprematie verspreidt zich - net als islamitisch radicalisme, waarschuwen experts
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments