Stop ermee, Robert Jensen

Stop ermee, Robert Jensen

28 maart 2020 4 Door Indignatie redactie
0
()

Complotdenker Robert Jensen

Robert Jensen, zelfbenoemd meestercommunicator, kijkt zogenaamd geen TV meer, want de media spelen de angstkaart, samen met de politiek en de “onzichtbare hand”.

Allemaal en iedereen. Alles is een groot complot. Deep State. En Corona? Joh, de griep is veel erger. Al die doden? Die vallen ook door de gewone griep. Echt hoor. En Bill Gates heeft het patent op het coronavirus. We nemen belachelijke, buitenproportionele maatregelen, vindt de doorgedraaide Jensen.

Bijval
Blijkbaar is er behoefte aan dit soort complotdenkerij, want zijn video’s worden dezer dagen honderdduizenden keren bekeken en kunnen rekenen op veel bijval van zijn volgers. Duizenden reacties van mensen die het roerend met hem eens zijn. Zijn dat ook de mensen die kuchend over de schouder van mijn vakkenvullende tienerdochter de laatste wc-rollen grijpen? Thierry Baudet heeft zich inmiddels tegen Jensen gekeerd. Betreffende het klimaat trokken de twee samen op, maar nu wil Baudet met beroepsgekkie Jensen -terecht- niets te maken hebben. Jammer voor Jensen dat zelfs zijn held Donald Trump nu toch echt aan de noodrem trekt. Nou ja, dan maar geen helden meer voor narcist Robert Jensen, behalve Robert Jensen zelf.

De waarheid van Jensen
Jensen strooit met cijfers die door een brugklasser weerlegd kunnen worden, maar daar heeft de kijker blijbaar geen boodschap aan. De WHO is naast alle regeringen en media, onderdeel van het complot, dus alle informatie van het WHO is verdacht. Hun cijfers? Weg ermee. Er is slechts één persoon die de waarheid kent, en dat is Jensen. Hij zegt dat de gewone griep veel meer slachtoffers kent dan het coronavirus. Kijk maar naar het aantal doden, zegt hij. Het lijkt veel, maar als je het afzet tegen de (wereld)bevolking is het juist enorm weinig. Joh, het valt allemaal mee. Wees niet zo angstig, dat is wat “ze” willen, want “ze” willen een nieuwe wereldorde.

Lees ook:  Wat gebeurt er als de lichten voor altijd uitgaan?

Beroep op gezond verstand?
Mark Rutte riep in zijn speech op om ons gezond verstand te gebruiken. Dat was zo ongeveer het enige onderdeel waarvan ik dacht: oh nee, zeg dat nou niet. Zo ongeveer iedereen denkt namelijk over “gezond verstand” te beschikken, maar er is een aanzienlijk deel van de bevolking dat te stom is om te poepen en de woorden van poepbaas Jensen als zoete koek slikken. Willen we werkelijk dat zij hun gezond verstand gebruiken? Dat is overigens precies de reden waarom ik tegen referenda ben, maar dat terzijde.

Spelen met mensenlevens
Wilders en Baudet zeiden dat Rutte met mensenlevens speelt. Zij willen een onmiddelijke lockdown, om levens te sparen. Zelf ben ik het daar -voorlopig- niet mee eens, maar ik kan de morele motivatie van de heren waarderen, ook al ben ik het zelden met ze eens.
En Robert Jensen? Die vindt de lockdown van China, Italië, Spanje, Frankrijk en Spanje zelfs onnodig, want er vallen maar “weinig” doden. De griep, die is pas erg.

Stop ermee, Robert Jensen
Robert Jensen, het recht van vrije meningsuiting staat aan jouw kant. Prima. Maar ik sta ook in mijn recht om je te vragen je vrijwillig te laten onderzoeken in een TBS-kliniek, voor het te laat is. Of zijn zij ook onderdeel van het complot? Het is voor je eigen bescherming, maar ook dat van vele, vele anderen. Trek je terug, alsjeblieft. Over een paar maanden mag je dan excuses maken aan de mensheid.

Lees ook:  Bayer probeert het publiek ervan te overtuigen dat glyfosaat 'veilig' is, misleidende marketing blootgelegd

In de laatste video gaat Jensen compleet los met zeer gevaarlijke complotversinsels

Dave Goldstein – Schrijver

No Description

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments