Prinses Amalia begint met startsalaris van 1,5 miljoen euro per jaar STOP DAAR MEE!

Prinses Amalia begint met startsalaris van 1,5 miljoen euro per jaar STOP DAAR MEE!

29 maart 2020 6 Door Indignatie redactie

De grootste uitkeringstrekkers van ons land, ik heb het natuurlijk over de koninklijke familie, zitten er warmpjes bij. En dat wordt de komende jaren alleen maar meer zo. 

Sterker nog, prinses Amalia gaat het snikheet krijgen. Als de kroonprinses 18 jaar oud is (dat is ze in 2021) begint ze namelijk meteen met een startsalaris van 1.495.000 euro. Dat is dus 1 miljoen en 495 duizend euro. Oftewel: bijna 1,5 miljoen. Euro. Betaald door u, de belastingbetaler.

Het bedrag bestaat uit twee zogenaamde kostenposten. De eerste post is mevrouw d’r inkomen. Dat zal officieel 263.000 euro zijn. Vervolgens komt daar nog eens 1.232.000 euro bij voor “personele en materiële uitgaven.” Met andere woorden: zodat ze er voor kan zorgen dat ze er goed uitziet, alles heeft wat haar hartje begeert, niet zo hoeft te reizen als wij (het plebs), en zich kan laten omringen door een voltallige hofhouding. Letterlijk.

Geen wonder dat de kleine prinses er altijd zo vrolijk uitziet. Daar zou ik ook van gaan juichen, ja. Nou ben ik een republikein en vind ik het dus sowieso zwaar gestoord om een koninklijke familie te hébben (laat staan om er ook nog eens vele miljoenen per jaar aan te besteden), maar zelfs een monarchist moet toegeven dat dit bedrag (1,5 miljoen) voor een 18-jarig meisjes dat nog niets gepresteerd heeft en eigenlijk niets hoeft te doen, volstrekt belachelijk is. Amalia moet dan nog gaan studeren. Waar heeft ze in vredesnaam meer dan 2,5 ton voor zichzelf en nog eens meer dan een miljoen voor nodig?

Betaald door u, de belastingbetaler!

Het bedrag bestaat uit twee zogenaamde kostenposten. De eerste post is mevrouw d’r inkomen. Dat zal officieel 263.000 euro zijn. Vervolgens komt daar nog eens 1.232.000 euro bij voor “personele en materiële uitgaven.” Met andere woorden: zodat ze er voor kan zorgen dat ze er goed uitziet, alles heeft wat haar hartje begeert, niet zo hoeft te reizen als wij (het plebs), en zich kan laten omringen door een voltallige hofhouding. Letterlijk.

Lees ook:  Van de pot gerukt: prinses Amalia begint met startsalaris van 1,5 miljoen euro per jaar

Geen wonder dat de kleine prinses er altijd zo vrolijk uitziet. Daar zou ik ook van gaan juichen, ja.

Nou ben ik een republikein en vind ik het dus sowieso zwaar gestoord om een koninklijke familie te hébben (laat staan om er ook nog eens vele miljoenen per jaar aan te besteden), maar zelfs een monarchist moet toegeven dat dit bedrag (1,5 miljoen) voor een 18-jarig meisjes dat nog niets gepresteerd heeft en eigenlijk niets hoeft te doen, volstrekt belachelijk is. Amalia moet dan nog gaan studeren. Waar heeft ze in vredesnaam meer dan 2,5 ton voor zichzelf en nog eens meer dan een miljoen voor nodig?

Dat is 4000 euro per dag. Na 2021 ontvangt Amalia elk jaar een ANDERHALF MILJOEN EURO! Dat is toch te gek voor woorden? Het bedrag zal ook nog elk jaar meegroeien met de stijging van de prijzen en de ambtenarensalarissen. Premier Rutte is het ook eens met de toekomstige uitkering van prinses Amalia van bijna 1,5 miljoen euro. Rutte vertelt dat de Tweede Kamer jaren geleden het inkomen van de leden van het Koninklijk Huis heeft goedgekeurd.

Bekijk hieronder een video wat mensen vinden van het bedrag wat prinses Amalia ontvangt:

Oranje Boven! Amalia is een voorbeeld

Waarom wordt je als tegenstander van een koningshuis altijd als chagrijnig neergezet door de mensen die graag rijke mensen willen verafgoden en ook graag zo’n leven zouden willen leiden.

In Nederland wordt het koningshuis van alle kanten gepromoot van telegraaf, eo, elsevier & wnl (=telegraaf) & als Republikein wordt je volledig doodgezwegen door alle media. Ten eerste komt een koning en/of koningin ondemocratisch ‘aan de macht’. wat die macht is is volkomen niet controleerbaar en uit het verleden is gebleken dat de mentaliteit van een minister president is erge mate opgewassen moet zijn tegenover de persoonlijkheid van het staatshoofd. Koningin beatrix heeft wel eens een staatsbezoek afgebroken zonder opgaaf van reden maar de premier is dan verantwoordelijk voor haar daden !????

Lees ook:  Waarom negeert koning Willem-Alexander deze gruwelijke feiten over prins Bernhard?

De voorstanders zullen ook altijd zeggen dat we er uiteindelijk financieel beter van zullen worden met zijn allen terwijl dat nog nooit bewezen is & ook niet te bewijzen is omdat er een enorme grijze mist hangt omtrent de financiering van ‘ons’ koningshuis. Een president zou volgens voorstanders dan ook duurder zijn dan een staatshoofd maar wat we nu al weten dat amalia op 18e jaar al 10 keer het salaris van onze premier krijgt & dat zal in de loop van de jaren alleen maar stijgen !?

Wie is er dan uiteindelijk duurder !??

Er wordt en hele hoop ten gunste van de monarchie beweert door de voorstanders wat op geen enkele manier te bewijzen is maar alleen maar gebasseerd is op emotie oftewel het kunnen aanbieden van iemand die een leven leid wat jij ook zou willen leiden !!! Wat het uiteindelijk kost daar hebben we geen enkele notie van als maatschappij ja, de kosten zullen zo rond de 110 miljoen per jaar liggen & dat valt toch eigenlijk wel mee volgens de telegraaf & die komen dan direct met de salarissen van allerlei presidenten & premiers om de stemming onder de monarchisten weer op peil te houden !?????

Wat is nou democratie in deze !!!!!?????

Wat is er nu democratischer dan een gekozen leider die verantwoordelijk is voor zijn of haar daden & van wie we als sponsor ook al het financiele mogen weten !? Nu is het betalen en je bek houden want anders wordt je neergezet als chagrijnig als je wilt weten wat die rijke stinkerds met ons geld doen !?? De plebs mogen op een houtje bijten want het is crisis in onze maatschappij waar de oranjes op zijn tijd ook deel van uitmaken als het hun uitkomt !?

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Deuk in imago Willem-Alexander door Griekse vakantie

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments