“Het is super pijnlijk” – Bill Gates dringt aan op 10 weken landelijke sluiting in de VS

“Het is super pijnlijk” – Bill Gates dringt aan op 10 weken landelijke sluiting in de VS

30 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

‘Dit is een soort nachtmerriescenario.’

Bill Gates, oprichter en filantroop van Microsoft, werd donderdag (26 maart) gehoord op CNN Global Town Hall  , omdat hij zei dat zes tot tien weken van afsluitingen in het hele land nu nodig zijn om de verspreiding van COVID-19 te verminderen .

“Het is super pijnlijk om dit zeer hoge niveau van sociaal isolement te bereiken dat ik shutdown noem. De middelste cursus is er echt niet, omdat het moeilijk te zeggen is, oh, ga een week terug naar het theater, misschien wel of niet, dan word je besmet of infecteer je mensen, ‘zei Gates.

CNN on Twitter

This is kind of the nightmare scenario,” says Bill Gates, who warned about the dangers of a pandemic in 2015. “[I] talked about how we needed to invest in new platforms so that we could quickly make diagnostics, make drugs and make vaccines to stop an epidemic.” #CNNTownHall https://t.co/xPW182yCSR

‘Tot we de zekerheid hebben dat we deze lage cijfers hebben bereikt, weet je, ik betwijfel of zelfs als je mensen zou vertellen dat ze nieuwe huizen en auto’s zouden moeten kopen en in restaurants zouden moeten rondhangen, ik betwijfel of ze dat zullen willen doen . Mensen willen oudere mensen beschermen ‘, zei hij.

Lees ook:  Een korte geschiedenis van Antifa: Part II Antifa in de Verenigde Staten

‘Dit is een soort nachtmerriescenario’, zei hij over wat zich momenteel in de Verenigde Staten afspeelt. Vanaf zaterdagochtend zijn er 105.000 bevestigde virusgevallen en 1.711 sterfgevallen. Het epicentrum van de uitbraak is New York, met meer dan 46.000 gevallen.

Gates zei dat de reactie in de VS traag en chaotisch was. Hij zei dat als de regering zich ‘een beetje zou gedragen als de landen die hier het beste aan hebben gedaan’, dan had de verspreiding misschien kunnen worden onderdrukt.

Hij waarschuwde dat de “piek” in gevallen en sterfgevallen niet dichtbij is, wat aangeeft dat verdere afsluitingen nodig zullen zijn om de curve af te vlakken en infecties te vertragen om te voorkomen dat ziekenhuissystemen overweldigd raken .

‘In feite moet het hele land doen wat er is gedaan in het deel van China waar ze deze infecties hadden’, voegde hij eraan toe.

En tot Gate’s punt over waar de VS zich in de viruscyclus bevinden. We hebben vorige week opgemerkt dat de VS zich in de acceleratieperiode bevinden.

vs

Gates waarschuwt al jaren voor een pandemie. In 2015 vertelde hij het publiek tijdens een TED Talk dat zijn grootste angst niet de Derde Wereldoorlog was, maar eerder een snel verspreidend virus dat de wereld zou verteren.

Lees ook:  Conservatieve columnist beschrijft precies wie de schuldige is van Amerikaanse coronavirusstoringen

Gates maakte deel uit van het The Event 201- scenario in oktober (maanden vóór Covid-19), dat model stond voor een uitbraak van coronavirus over de hele wereld, waarbij in maand 18 65 miljoen mensen omkwamen .

Zijn stichting, Bill en Melinda Gates Foundation, is het gieten van miljoenen dollars in de ontwikkeling en distributie van at-home testkits voor COVID-19.

Dus wat verwachten we na de landelijke lockdown? Welnu, onderzoekers van Harvard geloven dat “intermitterende afsluitingen” en “wijdverbreide surveillance” van Amerikanen de norm zouden kunnen worden tot 2022.Comments

comments