Maxima´s charme-offensief met gespeelde krokodillen-tranen richting bloemenkwekers

Maxima´s charme-offensief met gespeelde krokodillen-tranen richting bloemenkwekers

30 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

Máxima ging vrijdagmiddag 28 maart naar kwekerij Zuidbaak in het Westland. Met de paleisauto, de AA-95 van schoonmoeder Beatrix op pad omdat deze een glazen scherm heeft tussen haar en chauffeur.

Ze sprak met kweker Walter Zuiderwijk van de pot- en perkplantenkwekerij Zuidbaak waar violen en primula´s worden gekweekt. Zuiderwijk is economisch getroffen door het coronavirus omdat de wereldwijde vraag bijna geheel is weggevallen en daarom zijn planten moet vernietigen.

Ze kreeg geen bloemetje mee want Máxima die in 2020 € 377.000 belastingvrij zakgeld per jaar van de staat ontvangt, had toch minimaal een paar duizend violen en primula´s kunnen kopen voor in haar paleistuin en in die van Beatrix. Niks van dat alles. Alle emotie op haar gezicht lijkt dan alleen maar toneelspel te zijn.

Klik hier voor het filmpje van dat bezoek

Zinloze bezoeken en dom gedrag ‘koning’ Willem-Alexander. Ook nog eens eigenmachtig gelobbyd bij directeur Drägerwerk

Willem-Alexander ging 24 maart rond 15.30 uur op bezoek bij de GGD in Tilburg i.v.m. de coronacrisis.

Waarom zou je zeggen. Niemand weet ´t. Die paar vragen die hij stelde hadden geen enkele meerwaarde. Het meeluisteren in het GGD-callcenter waar mensen telefonisch vragen stelden, was niet alleen zinloos maar ook strafbaar volgens de nieuwe privacywet.

Lees ook:  Corona-crisis laat zien hoe de politiek van de VS Europa gesloopt heeft

Een half jaar geleden vroeg Willem-Alexander tijdens een bezoek met minister Bruno Bruins van Medische Zorg aan Maastricht zich nog af of de daar per email uitgezette zorgvraag wel met instemming van de patiënt was. En dan nu dit gedrag in Tilburg, hij snapt ´t echt niet.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenTerwijl iedereen via de media op de hoogte is dat het ontbreekt aan landelijke regie m.b.t. verdeling van IC-capaciteit over Nederland, vertoont Willem-Alexander onnozel afluistergedrag. Met name Brabant komt reeds aankomend weekend en volgende week/ weken zwaar in de knel met haar IC-bedden-capaciteit voor toenemende aantallen corona-patiënten. Dit wanbeleid ontstaat omdat landelijke regie voor de verdeling van die capaciteit zwaar onvoldoende. De capaciteit IC-bedden moet meer dan worden verdubbeld. Militaire aansturing is de oplossing, maar uit alles blijkt dat het zeker bij Willem-Alexander aan dat inzicht geheel ontbreekt.

Dom en zinloos bezoek Zwols Isala-ziekenhuis

Update 27 maart: Vrijdag 27 maart moest Willem-Alexander zonodig naar het Isala-ziekenhuis in Zwolle. Dit keer onaangekondigd en sprak met verpleegkundigen en wat leden van de Raad van Bestuur. Bestuursvoorzitter Rob Dillmann vond het prachtig vanwege het bekende ‘hart onder de riem voor al onze medewerkers’. Willem-Alexander kwam zelfs volgens de media op de IC-afdeling terecht. Hoe dom kun je dan zijn?

Lees ook:  Bill Gates waarschuwt ons al jaren voor de mogelijkheid van coronavirus - we hebben niet geluisterd

 update 28 maart: ´Willem-Alexander lobbyde zelf bij fabrikant van beademinsapparatuur’, klik hier Maar dat is een zaak van de minister en zijn ambtenaren, daar moet hij zich niet mee bemoeien. Alleen maar bedoeld om de bevolking zand in de ogen te strooien.

 update 29 maart: Al zondag 29 maart bleek dat ze in de weken van 30 maart – 12 april zo’n 1400 IC-bedden te kort gaan komen, nu zijn er 1100 in gebruik.

 24 maart: Willem-Alexander bezoekt GGD Hart voor Brabant in Tilburg i.v.m. coronavirusComments

comments