Belastingbetalers zullen het slachtoffer zijn van de corona-crisis

Belastingbetalers zullen het slachtoffer zijn van de corona-crisis

1 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Steun de olie-industrie! Red de luchtvaartmaatschappijen! Boeing redden! Red de auto-industrie! Steun de cruisebedrijven! Red de restaurants! Bedrijven groot en klein redden!

De Federal Reserve wordt gevraagd om alles te ondersteunen, inclusief de haperende aandelenmarkt met oneindige QE’s. Zullen de centrale bankiers uiteindelijk alles bezitten omdat ze een monopolie hebben op het creëren van valuta? Het vreemde is dat de belastingbetaler alles betaalt – inclusief rente over de schuld die ontstaat door het creëren van die valuta. Wat gebeurt er als de schuld 30 biljoen dollar bereikt? $ 100 biljoen? Amerikanen zullen harder moeten werken om de rente in de vorm van belastingen te betalen. Het betekent dat mensen steeds meer gaan werken voor de centrale bankiers. We zullen echt slaven zijn geworden op het land dat onze voorouders hebben veroverd.Waarom zou u niet wat bailoutgeld geven aan de belastingbetalers die de bail-out doen? Trump stelt voor om elke Amerikaan $ 2.000 te geven, en dat is slechts een schijntje van wat belastingbetalers echt verdienen. Wat we verdienen, is het ALLES terug te krijgen. Dat klopt – betaal Amerikanen wat de IRS en de Federal Reserve al meer dan 100 jaar van hen hebben afgetrokken. Het congres droeg hun mandaat voor het creëren en reguleren van valuta over aan particuliere, globalistische centrale bankiers. Ze hadden hiervoor geen grondwettelijk recht. De IRS heeft niet het recht om geld te stelen dat door onze arbeid is verdiend. Er is geen ‘meevallerwinst’. Wanneer men werkt, gaat het om een ​​gelijkmatige ruil van werk voor geld. Er is geen ‘winst’.

Sluit de Federal Reserve af en verwijder de IRS. Al het gestolen geld door de jaren heen teruggeven aan de belastingbetalers. Heb een schuldjubileum en reset ons geldsysteem. Haal de macht van particuliere Illuminati-bankiers. Weg met fractionele reserve en hun derivatenbankieren.

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  Moslimmassa-immigratie - de ondergang van de oude orde

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments