Bill Gates en de EU: Apps voor mobiel en microchips te implanteren om Covid-19 te bestrijden en vaccinaties te volgen

Bill Gates en de EU: Apps voor mobiel en microchips te implanteren om Covid-19 te bestrijden en vaccinaties te volgen

2 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Europese wetenschappers en technici gaan een eigen app maken om de verspreiding van het coronavirus in kaart te brengen door telefoons van coronapatiënten te volgen. De app moet zich gaan houden aan de strenge Europese privacyregels.

In een samenwerkingsverband komen 130 wetenschappers en technici uit acht Europese landen bij elkaar om te werken aan een app die coronapatiënten kan volgen.

Om te voldoen aan de EU-privacywet AVG zou onder andere gekeken worden naar een app die op anonieme wijze via bluetooth in de gaten houdt bij welke andere smartphones de telefoon van een besmette coronapatiënt in de buurt is geweest.

De Europese werkgroep wil de technische basis maken waarop landen zelf een eigen app kunnen bouwen. Het project heet Pan-European Privacy Preserving Proximity Tracing (PEPP-PT) en zou vooral van pas moeten komen als de eerste golf corona-besmettingen is afgenomen. Momenteel bestaat de groep uit organisaties uit België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland. Het staat landen vrij om zich aan te sluiten, ook van buiten Europa.

Toekomstige uitbraken

Door het gezamenlijke platform moet data ook over de Europese landsgrenzen uitgewisseld kunnen worden. Die grenzen zijn tussen sommige landen nu min of meer gesloten, maar gaan op termijn weer open. Een nieuwe oplaaiing van het virus is dan mogelijk. Ook zou het systeem handig zijn om mogelijke andere toekomstige pandemieën te volgen.

“Het PEPP-PT-platform waarop anderen kunnen voortbouwen, omvat een anonieme en privacybehoudende digitale benadering voor het traceren van nabijheid, die volledig in overeenstemming is met de EU-privacyregels en ook kan worden gebruikt bij reizen tussen landen”, zegt Hans-Christian Boos, lid van de digitale adviesraad van de Duitse overheid.

Apps in meerdere landen

Duitsland kondigde maandag al een tracking-app voor corona aan, die app blijkt met dit PEPP-PT-platform te werken. Ook de Ierse overheid werkt aan een soortgelijke app.

In Moskou wordt ook al een app ingezet om besmette burgers te volgen. Singapore kwam half maart met zo’n app en heeft de techniek inmiddels opengesteld voor landen die daar interesse in hebben.

Lees ook:  De vergeten christelijke terreurcultus QAnon die de herinneringen van Trump heeft bewaard

Locatiegegevens van providers

De Europese Commissie onderzoekt of deze apps ook gebruikt kunnen worden om duidelijkheid te scheppen, en zo tegelijkertijd de privacywet te respecteren.

De Europese Commissie kwam eerder met het plan om de verspreiding van het coronavirus in kaart te brengen aan de hand van mobiliteitspatronen. Daarbij moeten anonieme en geaggregeerde data van 1 telecombedrijf per land worden gebruikt, en die data worden na de crisis weer verwijderd. Dat plan stuit op weerstand, omdat tracking op zo’n schaal ingaat tegen de privacywet. Meerdere Nederlandse politieke partijen uitten vorige week kritiek op het plan van Brussel. Ze zijn bang dat locatiegegevens misbruikt kunnen worden.

De Nederlandse privacywaakhond Autoriteit Persoonsgegevens zei woensdag dat zulke data niet zomaar gebruikt mogen worden, en dat daar een spoedwet voor in het leven geroepen zou moeten worden die waarborgen voor de privacy van burgers regelt.

Miljardair Bill Gates heeft zijn plan onthuld om “digitale certificaten” te gebruiken om de door COVID-19 getroffen personen te identificeren.

Medeoprichter van Microsoft, Bill Gates , introduceert implanteerbare capsules – ook wel microchips genoemd – voor mensen met “digitale certificaten”; deze kunnen aantonen wie op coronavirus is getest en wie er tegen is ingeënt.

De 64-jarige techmagnaat en momenteel de op één na rijkste persoon ter wereld, onthulde het gisteren tijdens een Reddi t ” Ask Me Anything ” -sessie terwijl hij vragen beantwoordde over de pandemie van Coronavirus COVID-19 .

Hoe microchip-archivering werkt

Gates beantwoordde een vraag over hoe bedrijven kunnen opereren om sociale afstanden te bewaren en zei: “Uiteindelijk zullen we een aantal digitale certificaten hebben om te laten zien wie is hersteld of recentelijk is getest of wanneer we een vaccin hebben dat het heeft ontvangen “.

De “digitale certificaten” dat Gates verwees zijn “QUANTUM-DOT TATTOOS” implanteerbaar bij de mens , waarop onderzoekers van MIT en Rice University werken als een manier om een record van vaccinaties .

Lees ook:  De klimaatpaniek wordt gevolgd door de nazi-paniek

Vorig jaar in december onthulden wetenschappers van de twee universiteiten dat ze aan deze quantum dot-tatoeages werkten nadat Bill Gates hen had benaderd om het probleem op te lossen van het identificeren van degenen die niet zijn ingeënt .

De tatoeages quantum dot impliceren de toepassing van micronaald gebaseerde oplosbare suikerhoudende een vaccin en “quantum dots” fluorescerende koperen geïncorporeerd in biocompatibele capsules op de micronschaal.

ID 2020 en digitale identiteit

De microneedes lossen onder de huid op en laten de ingekapselde quantum dots achter waarvan de patronen kunnen worden afgelezen om het toegediende vaccin te identificeren.

Quantum dot-tatoeages zullen waarschijnlijk worden geïntegreerd met een ander Bill Gates-bedrijf genaamd ID2020, een ambitieus Microsoft-project om het probleem op te lossen van meer dan 1 miljard mensen die leven zonder een officieel erkende identiteit .

ID2020 lost dit probleem op door middel van digitale identiteit . Momenteel is de meest haalbare manier om digitale identiteit te implementeren via smartphone of RFID-microchipsystemen .

Toepassingsvelden en vertrouwensrelaties

Dit laatste zal de waarschijnlijke aanpak van Gates zijn, niet alleen voor haalbaarheid en duurzaamheid, maar ook omdat de Gates Foundation al meer dan 6 jaar een ander project financiert dat implanteerbare microchip-implantaten op mensen bevat.

Dit project, ook geleid door MIT, is een microchipimplantaat voor anticonceptie waarmee vrouwen de anticonceptiehormonen in hun lichaam kunnen beheersen.

Wat betreft ID2020, om het te maken, heeft Microsoft een alliantie gevormd met vier andere bedrijven, namelijk; Accenture, IDEO, Gavi en de Rockefeller Foundation . Het project wordt ondersteund door de Verenigde Naties en is opgenomen in het initiatief van de Verenigde Naties voor duurzame ontwikkeling .

Covid-19 als kans

Het zal interessant zijn om te zien hoe Bill Gates en ID2020 dit zullen doen omdat veel christenen , en verrassend genoeg een groeiend aantal sjiitische moslims , sterk gekant zijn tegen het idee van microchips en elke vorm van invasieve identificatietechnologie voor het lichaam .

Lees ook:  Nu we weten dat de FBI corrupt en verraderlijk is, is het tijd om het "officiële verhaal" van 9/11 opnieuw te bekijken op zoek naar de echte waarheid

Sommige christelijke wetgevers en politici in de Verenigde Staten hebben zelfs geprobeerd alle vormen van menselijke microchips te verbieden.

Aan de andere kant is dit voor Bill Gates de uitgelezen kans om de projecten te bekijken, want naarmate het coronavirus zich verder verspreidt en steeds meer mensen aan de pandemie sterven, wordt het grote publiek meer open voor resolutietechnologieën. van de problemen die de verspreiding van het virus zal bevatten .

In de VS zou Covid-19 ook een kans zijn voor telecommunicatiebedrijven die 5G ook op scholen zullen implanteren op een moment dat dit mogelijk zal zijn, terwijl de bevolking zich er massaal tegen zou verzetten in een situatie van normale opkomst. Kijk hoe goed Repubblica het in dit artikel uitlegt .

Kritiek en sceptici

De belangrijkste reden waarom veel christenen en sommige sjiitische moslims tegen invasieve lichaamsidentificatietechnologieën zijn, hoe nuttig deze technologieën ook zijn om pandemieën te voorkomen, is omdat ze geloven dat deze technologieën het zogenaamde “teken van Satan” zijn dat in de Bijbel wordt genoemd en in sommige profetieën .

In het boek Openbaring in de Bijbel mag iedereen die dit ‘merkteken’ niet heeft, niets kopen of verkopen. In november 2019 moest een in Denemarken gevestigd technologiebedrijf met contracten voor de productie van microchipsystemen voor de Deense regering en de Amerikaanse marine de lancering van de vermeende op internet of things gebaseerde microchipfabriek kennelijk annuleren ” revolutionair ” na de aanval door christelijke activisten haar kantoren in Kopenhagen.

Wat betreft de vaccinatietoespraak, met betrekking tot het coronavirus, herinneren we ons de verklaringen van de viroloog Capua die zei dat een vaccin niet effectief zou zijn tegen dit type virus omdat het de neiging heeft zeer snel te veranderen.

ORIGINEEL ARTIKEL – Opmerking van JB .: Het bovenstaande artikel was toegankelijk via Wayback Machine 24/03/2020 sinds het oorspronkelijke artikel van 19/03/2020 sindsdien is verdwenen.

Reddit-discussie over de verklaring van Gates: https://www.reddit.com/r/privacy/comments/fl7soy/bill_gates_eventually_we_will_have_some_digital/Comments

comments