New York City heeft bijna geen plaatsen meer om alle dode lichamen te plaatsen

New York City heeft bijna geen plaatsen meer om alle dode lichamen te plaatsen

3 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Het zou niet zo snel moeten gebeuren. Het lijkt erop dat de coronavirus pandemie al heel lang in New York woedt, maar het was pas iets meer dan een maand geleden toen de eerste zaak in de staat werd bevestigd. Natuurlijk is nu de hele staat onder een ‘shelter-in-place’-bevel geplaatst en is New York City stiller dan ooit in de moderne Amerikaanse geschiedenis. En net zoals we in China en in Noord-Italië zagen, stapelen de lijken zich zo snel op dat de autoriteiten niet weten wat ze er allemaal mee moeten doen. In zowel China als Italië kwam het op het punt dat crematiecentra de klok rond draaiden, en nu gebeurt dat ook  in New York City …

Crematoria in New York City verlengen hun uren en verbranden lichamen tot in de nacht. De staat is begonnen met het bijhouden van alle crematies en begrafenissen. Stadsbeambten onderzoeken de begraafplaatsen in de staat voor tijdelijke begraafplaatsen.

De destructieve verspreiding van het coronavirus door New York heeft zijn hoogtepunt nog niet bereikt, maar degenen die de doden hebben laten rusten, zijn nog nooit zo druk geweest.

Het is moeilijk te geloven dat dit in de Verenigde Staten gebeurt.

We zouden de beste gezondheidszorg ter wereld hebben en toch kunnen we niet voorkomen dat mensen links en rechts doodvallen.

Er sterven zelfs zoveel New Yorkers in Brooklyn dat hun ziekenhuizen worden vergeleken met  “een transportband” …

Lichamen van coronavirus-slachtoffers stromen door Brooklyn-ziekenhuizen ‘als een transportband’ en maar liefst 130 meer lijkenhuizen zijn onderweg naar New York City om ze op te slaan, omdat experts waarschuwen dat het dodental in het Amerikaanse pandemische epicentrum 16.000 zou kunnen bereiken.

Ziekenhuizen en gezondheidswerkers worstelen om de crisis onder controle te krijgen en de stad wordt overspoeld met dode lichamen, aangezien de pandemie klaar is om meer New Yorkers te doden dan 9/11.

Hopelijk zullen al die mobiele lijkenhuizen heel snel in NYC aankomen, omdat de autoriteiten op dit punt bijna geen plaatsen meer hebben om alle lijken te plaatsen.

Als je het kunt geloven, melden de media dat sommige lijken ‘dagenlang in koelwagens hebben gelegen’ …

Een domino-effect heeft ertoe geleid dat de lichamen van slachtoffers dagenlang in gekoelde vrachtwagens blijven liggen omdat er niet genoeg ruimte is in ziekenhuis mortuaria, begrafenissen kunnen de vraag niet bijhouden en begraafplaatsen werken minder dan normaal vanwege de afsluiting van de stad en de sociale afstand reglement.

Mobiele lijkenhuizen zijn opgesteld om de kloof te dichten en het kantoor van de medische keuringsdienst van de stad heeft de controle over de verwijdering van lichamen overgenomen en is begonnen lichamen naar de vijf faciliteiten te brengen.

Als het al zo erg is, wat gaat er dan gebeuren als het dagelijkse dodental verdubbelt of verdrievoudigt?

Lees ook:  Wat voor soort conflict ontstaat er tussen de VS en China?

Beelden van medische hulpverleners die lijken overbrengen naar koelwagens buiten de ziekenhuizen in New York hebben de hele natie geboeid en laten we bidden dat deze pandemie in de rest van het land niet zo slecht wordt.

The Voice of America on Twitter

CORONAVIRUS ▶️ Medical personnel transfer bodies into and out of a refrigerated truck placed outside Brooklyn Hospital Center in New York City Wednesday in order to deal with a spike in COVID-19 deaths. 👉 New York has 83,712 confirmed cases and at least 1,941 deaths. (AFP) https://t.co/bDcHUjZIvV

QuickTake by Bloomberg on Twitter

We’re putting them out near major hospitals as a precautionary measure to prepare for the worst-case scenario,” a spokesperson said. New York City is building a temporary morgue to deal with an expected influx of deaths from the coronavirus outbreak https://t.co/xcc0fNB9Ex

In de afgelopen 24 uur zijn er ongeveer 29.000 meer bevestigde gevallen toegevoegd aan het snel groeiende Amerikaanse totaal.

Dat is tot dusver de grootste dagelijkse stijging.

Naarmate het aantal geïnfecteerde mensen toeneemt, wordt de druk op ons gezondheidszorgsysteem alleen maar erger.

In New York City zijn de eerstehulpverleners al zo dun uitgerekt dat hen is opgedragen niet langer slachtoffers van een hartaanval die niet ter plaatse kunnen worden hersteld,  naar het ziekenhuis te brengen …

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenSlachtoffers van hartstilstand, van wie het hart ter plekke niet kan worden herstart, worden daar nu achtergelaten – in plaats van naar coronavirus-gespannen ziekenhuizen te worden gebracht voor verdere opwekkingspogingen, volgens een nieuwe richtlijn voor medische hulpverleners.

De Regional Emergency Medical Services Council van New York, die toezicht houdt op de ambulancedienst van de stad, heeft de richtlijn dinsdag bekendgemaakt in een brief van The Post.

Kun je het geloven?

Lees ook:  “The Big Reset 2021” : machtsgreep van de elite

Helaas zullen er moeilijkere beleidsbeslissingen moeten worden genomen als dit virus zich als een lopend vuurtje blijft verspreiden.

Het is verbluffend hoeveel er in iets meer dan een maand is veranderd in New York City. Meer dan duizend leden van de NYPD hebben positief getest en zelfs de broer van de gouverneur van New York, Andrew Cuomo,  heeft het virus opgelopen …

“Dit virus kwam op me af, ik heb nog nooit zoiets gezien,” zei Cuomo en vertelde kijkers dat hij werd gekweld door koorts van ongeveer 103 graden “die niet ophield.”

‘Het was alsof iemand me sloeg als een piñata,’ vervolgde hij. ‘Ik beefde zo erg. . . Ik heb mijn tand afgebroken. ‘

Gelukkig heeft niet iedereen die besmet is zo’n ervaring, maar er zijn in New York genoeg ernstige gevallen geweest dat de staat  op de rand van een tekort aan beademingsapparatuur staat …

‘Op dit moment hebben we een verbrandingssnelheid van ongeveer zes dagen in de voorraad’, zei Cuomo. “We hebben buitengewone maatregelen getroffen die een verschil kunnen maken als we een echt tekort aan ventilatoren tegenkomen.”

De gouverneur zei dat er nog maar 2.200 ventilatoren in de staat zijn. Er zijn 350 extra per dag nodig om patiënten met coronavirus te redden.

Als er niet genoeg ventilatoren zijn om rond te gaan, zullen dokters grimmige keuzes moeten maken over wie er leeft en wie sterft.

Dit is nog een andere reden waarom u dit virus ten koste van alles wilt voorkomen. U wilt nooit in een positie terechtkomen waarin een arts die u niet eens kent, beslist of u gaat leven of niet.

Natuurlijk komen sommige mensen helemaal niet in het ziekenhuis. Donderdagochtend vonden de autoriteiten een 62-jarige man dood  op de vloer van een metro …

Het was een grimmige ontdekking in een metro in het Astoria-gedeelte van Queens op donderdagochtend vroeg. Passagiers meldden een bewusteloze persoon in een ‘N’-trein op het metrostation Ditmars Boulevard op 35th St.

De politie werd net voor 04.30 uur gebeld en toen ze daar aankwamen, ontdekten ze dat het 62-jarige slachtoffer dood op de vloer van de trein lag.

Op dit moment weten we niet of die man coronavirus had of niet.

Lees ook:  Het spel van de machtigen

Maar gezien het feit dat we overal ter wereld video’s hebben gezien van mensen die dood zijn gevallen door het virus, zou het zeker geen verrassing zijn als hij dat deed.

Wetenschappers bleven ons waarschuwen dat er op een dag zo’n grote pandemie zou plaatsvinden, maar de meeste Amerikanen namen die waarschuwingen niet serieus.

Nu is COVID-19 de derde belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten geworden , en sommige deskundigen denken dat het binnen een paar weken de eerste plaats zal innemen.

Hopelijk zullen de maatregelen die in het hele land zijn genomen, de curve gaan afvlakken, maar zelfs als dat gebeurt, lijkt het erop dat we een zeer, zeer lange strijd met dit virus moeten beginnen. Bedenk eens wat Dr. Anthony Fauci eerder deze week aan de media vertelde  …

Dr. Anthony S. Fauci zegt dat de Verenigde Staten niet zullen worden opgesloten totdat er geen “nieuwe gevallen” van coronavirus zijn, wat sommigen ertoe brengt zich af te vragen hoe lang dat precies zal zijn.

Tijdens de briefing van het Witte Huis gisteren werd Fauci, die het gezicht is geworden van Amerika’s reactie op het coronavirus, door een verslaggever gevraagd of er sociale afstandsmaatregelen worden opgelegd totdat er een medicijn of vaccin is om COVID-19 te behandelen.

‘Ik denk dat als we bij het deel van de curve komen dat dr. Birx gisteren liet zien, wanneer het neerkomt op in wezen geen nieuwe gevallen, geen nieuwe sterfgevallen op een bepaald moment. Ik denk dat het logisch is dat je de sociale afstand moet ontspannen, ‘zei Fauci.

Dus hoe lang duurt het voordat ik bij ‘in wezen geen nieuwe gevallen’ kom?

En mag onze economie blijven instorten totdat dat gebeurt?

Natuurlijk is deze coronavirus pandemie niet de enige grote crisis waarmee de wereld op dit moment te maken heeft, en de waarheid is dat “de perfecte storm” alleen maar aan het opwarmen is.

Helaas hebben de meeste Amerikanen nog steeds geen idee wat er gebeurt, en de meesten van hen hopen nog steeds wanhopig dat de dingen uiteindelijk op de een of andere manier weer ‘normaal’ zullen worden.Comments

comments