Coronavirus steunt Cuomo terwijl mevrouw de secretaris de # MeToo Axe naar Biden gooit


Het werd steeds duidelijker, toch? Het nominatieproces van DNC was eigenlijk alleen gericht op het ontsporen van de Bernie Sanders-campagne, ondanks zijn gekweld en mislukking om naar het historische moment te stijgen. Toch kon Biden onmogelijk de DNC-genomineerde zijn. Het kon gewoon niet, niet in zijn huidige toestand. 2016 Biden misschien, maar in de afgelopen jaren is zijn cognitieve achteruitgang des te duidelijker geworden. Zijn laatste paar tv-optredens en een vreemd virtueel stadhuis gingen erg slecht voor hem.

Nu hebben we de herdershonden van DNC gezien, zoals The Young Turks , The Hill’s Rising en Jimmy Dore, allemaal in de rij vallen en rapporteren over de gereanimeerde claims tegen Biden. Dat is hoe we weten dat dit geen vorm van doorlichting is die voortbouwt op zijn verkiesbaarheid. Dit is allemaal eerder aan de orde geweest, en als de zaken al geregeld zijn, komen ze keer op keer en ze komen van binnenuit de DNC zelf, dat is hoe we weten dat de oplossing is tegen onze mislukte fixer zelf.

Coronavirus heeft alles veranderd

Misschien was er een idee dat het nieuwe coronavirus goed zou werken voor de democraten: de ingestorte economie, de publieke afkeuring van de reactie van Trump. Maar midden maart gingen er twee vreemde gebeurtenissen door die mogelijk verband hielden. Bill Gates trad af als CEO van Microsoft en Bloomberg deed afstand van zijn belofte van een miljard dollar om Trump ‘tegen elke prijs’ te verslaan, waardoor de DNC met een magere $ 18 miljoen dollar ‘bedankt’ achterbleef .

Bloomberg was het maaltijdkaartje van Biden. Dit is het echte schandaal dat op het punt staat te worden onthuld, wanneer wordt ontdekt dat Biden geen echte fondsenwerving heeft om Trump te verslaan. En hoe dat ging, was geen toeval.

De # MeToo-bijl die naar Biden wordt gebracht, en het feit dat zijn dementie steeds meer een gespreksonderwerp wordt onder DNC-herdershonden en niet langer wordt ontkend door een democraat die een officieel gesprek voert, roept echt een aantal zeer grote vragen op. Het maakt ook andere dingen steeds waarschijnlijker.

Als het afkomstig is van de DNC, is dit de zet van Hillary.

Terwijl TYT, Rising en Dore allemaal pro-Bernie en ‘anti-Hillary’ lijken te zijn, denken mensen niet voor de gek. Optredens zijn zo alleen omdat de hele basis van het feest pro Bernie en anti-Hillary was. Je moet mensen ontmoeten waar ze zijn – de herdershond moet een flink aantal lange stappen naast de schapen rennen om ze in de gewenste richting te hoeden. De drie gerelateerde YouTube-inspanningen die een in elkaar grijpende directie van donateurs delen, werken allemaal naar hetzelfde doel, waarbij elk kanaal een bepaalde graad of tint van Democraat speelt. TYT is voor degenen die Hillary het minst haten, Rising zit tussen TYT en Dore,

In de afgelopen dagen hebben ze allemaal de # MeToo-bewering naar voren gebracht van voormalig medewerker voor Joe Biden Tara Reade, die de ronde doet en nu vertelt over haar ervaring uit de jaren negentig met de toenmalige senator Joe Biden. Dit omvat nu schokkend het gebruik van de woorden ‘aanranding’ , samen met de vorige en mildere (versie van hetzelfde), ongepast aanraken.

Haar weigering van juridische middelen van de Time’s Up # MeToo-organisatie kreeg eerder een nogal zwakke reden. Deze organisatie achter #MeToo beweert dat ze als non-profitorganisatie geen aanklacht tegen Biden kunnen indienen omdat hij kandidaat is voor zijn ambt . Maar de hashtag en memetische #MeToo voelt anders aan. Zoveel maakt niet echt uit, en die beweringen zijn al aanwezig – ze waren er geweest om Biden het fineer van bescherming tegen de # MeToo Twitter Stormtroopers te geven. Al die tijd hadden we alleen gehoord van de vrouwenhaat van Bernie Bros tegen Pocahontas Warren.

Is dat kandidaat-excuus niet ook een echo van Biden’s Burisma onoverwinnelijkheidspantser ? Een kandidaat kan niet worden geïmpliceerd, maar een zittende president kan worden afgezet – raad mij die eens aan.

En hoe zit het met Clinton – zal ze de plaats van “O’Biden” innemen?

De DNC is weer bezig met zijn ‘auto-leaks’, waar het een idee in virtuele sferen op afstand begint te promoten, waarbij wordt gesimuleerd dat het idee organisch van netizens zelf afkomstig is. Deze keer zou de koningin van Warmongers, mevrouw de secretaris van Clinton zelf, ‘opstaan’ en de DNC-genomineerde worden.

De poll-nummers zijn er al en sites voor het gokken op evenementen geven al kansen . Deze kansen zijn de afgelopen dagen enorm gestegen.

Bovendien? Rasmussen voert sinds oktober 2019 wetenschappelijke polling-gegevens uit over de vraag. In de rapportage nu dat Trump vs. Clinton ‘Still Neck and Neck’ is, leggen ze uit:

<< Van haar mede-democraten ziet 48% een Clinton-nominatie als waarschijnlijk, 46% als onwaarschijnlijk. Dit omvat 17% die zegt dat het zeer waarschijnlijk is en 20% die het helemaal niet waarschijnlijk vinden. >>

De neoliberale BBC behoorde tot de beste ‘buitenlandse’ persvoorbeelden van Clintons huidige presidentiële campagne voor 2020. Hier wordt ons meegedeeld dat mevrouw de secretaris ‘onder enorme druk staat om in 2020 te draaien’. Zoveel komt aan bod, terwijl we in de hele tekst nooit te horen krijgen dat deze druk ergens anders vandaan komt dan Clintons eigen tweede, derde of vierde persoonlijkheid. Inderdaad, de BBC legt uit:

<< “Ik zal je zeker vertellen, ik sta onder enorme druk van heel, heel veel mensen om erover na te denken.

‘Maar vanaf dit moment, hier in deze studio zitten praten met u, dat is absoluut niet in mijn plannen.’

Mevrouw Clinton ging niet in op wie haar onder druk zette om haar derde campagne in het Witte Huis te organiseren . >>

We bieden deze lichte verduidelijking : “Op dit moment nee, maar in het voorgaande moment en het volgende moment ja .”

Clinton had het terrein al een tijdje opgezet en weigerde weg te gaan. Ze produceerde en speelde in een originele documentaire van Hulu over … zichzelf! Deze liefdesbrief, toepasselijk getiteld Hillary , verheerlijkt haar eigen nalatenschap gezien door haar eigen ogen; ze is de meest zorgzame, rechtvaardige, vooruitstrevende, bekwame en gekwalificeerde historische figuur in de levende Amerikaanse geschiedenis. Door de tegenslagen waarmee ze te maken heeft, lijkt MLK Jr. een buitenbeentje om een ​​voorrechtelijke voorrechtheer te zijn. Clinton verdient het om president te zijn, snap je?

Waarom is deze doco gemaakt? Narcisme alleen kan de timing niet verklaren. Zoals deze auteur eerder schreef: geen van deze capriolen is een bug, ze zijn een functie .

Ze heeft ook nog een ander boek geschreven, met dezelfde verhalende thema’s als de doco, getiteld The Book of Gutsy Women. ‘Gutsy’ lijkt vreemd passend als we kijken naar de ‘lef’ die wordt gebruikt in Marina Abramovic’s rituele kannibalisme, de Clinton Rasputin.

Wat Cuomo betreft, we zullen Cuomo behandelen, omdat er verschillende mogelijke combinaties zijn die Clinton uiteindelijk invoegen.

Op een bepaald niveau is het praktisch ongelooflijk dat een persoon die zo fantastisch veracht wordt, niet alleen door potentiële swingkiezers, maar ook door de basis van haar eigen partij , zo zou doorgaan. Het gebrek aan zelfbewustzijn is inderdaad verbluffend, maar ongelooflijker is dat het fatsoenlijke mensen dwingt om opnieuw de charmeloze neurose van klinisch narcisme en sociopathologie onder ogen te zien.

Ze kan die arrogante grijns en hoofd niet helpen als ze denkt dat ze iets briljants heeft gezegd. Het begint al als ze plaatsneemt. Het is vreemd omdat het ook een soort kinderlijke toestand van extase doorgeeft – waardoor psychoanalytici waarschijnlijk een velddag krijgen omdat ze haar psychopathologie verbinden met gebeurtenissen in de vroege kinderjaren.

Er is zoveel geschreven over waarom ze een hekel heeft aan dat punt dat te ingewikkeld maakt. Zoals deze auteur eind 2015 schreef , moest Clinton haar eigen beperkingen overstijgen en een verhaallijn van transformatie tot stand brengen door simpelweg verontschuldigend te zijn. Ze heeft dit niet in zich, en samen met het hoofd wiebelt en grinnikt, komt dat erop neer. Geen neoliberaal beleid – ze kan liegen over progressieve standpunten. Toen ze haar eerste debat met Trump opnieuw bekeek, was er niets dat ze zei dat niet afkomstig was van het arsenaal van Bernie Sanders.

Ja, psychopaten kunnen oprechte verontschuldigingen veinzen – in feite blinken ze er vaak in uit. Mensen kiezen de hele tijd sympathieke psychopaten. Wat Hillary vreemd maakt, is de combinatie van deze pathologie gecombineerd met een agressief gebrek aan zelfbewustzijn.

Nu deze pandemie van het Coronavirus aanhoudt of overwaait, en de echte economische crisis probeerde de eer van miljoenen Amerikanen te vernietigen, is de gok nu dat Trump niet in staat zal zijn om resoluut te handelen en dat Clinton ertegen kan optreden deze.

Nee, Clinton zou het niet beter doen als zij de president was, zoveel is bekend. Maar ze zal het opnemen tegen de zittende president en hoe de media – waar ze een enorme invloed op heeft – zijn antwoord interpreteert. Dit komt omdat haar eigen Pelosi heeft gewerkt om de meer vooruitstrevende aspecten van Trump’s herstel- en hulppakket uit de eerste ronde te laten ontsporen, en de media meldden letterlijk het tegenovergestelde. En daarin schuilt de wrijving en de groeiende mogelijkheid dat mevrouw de secretaris ernaar streeft om eindelijk gekroond te worden tot de langverwachte eretitel, mevrouw de president .

En Corona-held Cuomo?

Net als Giuliani die na 9-11 Amerika’s held werd, een zeer reële gebeurtenis – in ieder geval een echte als de Coronavirus-pandemie die de VS heeft getroffen – is Cuomo de gouverneur van Amerika geworden. Net als mevrouw de secretaris, heeft hij elke intentie om ‘op een dag’ naar kantoor te gaan, ontkend (mensen praten in 2024, wat alarmerend is om rare redenen als je denkt dat je doorgaat naar de twee enige logische paden). Maar toch blijven de media hem ernaar vragen.

Moeten we echt geloven dat deze uitgespeelde boog van de onwillige hoofdrolspeler? Zullen ‘gematigde’ Dems Cuomo moeten ‘rekruteren’ voor zijn historische bestemming, ondanks zijn scripted respect voor ‘meelevend en competent Joe Biden’?

Cuomo is niet doorgelicht, er zijn waarschijnlijk veel dingen die Epstein over Cuomo zal onthullen zodra hij getuigt … Ahh haa! Maar er circuleren interessante beelden van Cuomo in een poloshirt die een coronavirusbriefing geeft, en zijn kinky seks-fetisj-tepelringen steken overvloedig en duidelijk door dat dunne shirt.

De waarheid is dat er geen tijd is. Geen tijd om naar Cuomo te gaan, dit is een noodgeval en de DNC-conventie is met een maand uitgesteld – voorlopig. Zal het opnieuw worden uitgesteld? De waarheid is dat Trump een nieuwe standaard heeft gezet, sleezy of griezelig zijn in het echte leven niet langer een campagnemoordenaar. Maar het kan worden gebruikt om te dekken dat Bloomberg zich terugtrok toen Gates uit Microsoft stapte. De samenzweringssfeer heeft een velddag met het feit dat beide van afgelopen oktober de belangrijkste sponsors waren van de Event 201-scenario-oefening, en dan wordt de VS getroffen door hetzelfde evenement – maar met live munitie – of zoals Mike Pompeo zei ‘Dit is een live-oefening’, kwam binnen tijdens een persbriefing van het Witte Huis over Corona in de derde week van maart.

Dit zijn de complottheorieën en – wie weet, misschien geplant – paaseieren die de hardcore post Q-Anon Trump-sector via Reddit en daarbuiten in het publiek zal boren.

Maar er gebeurde iets waardoor de primaire sponsors van Event 201 gedwongen werden de ene af te treden en de andere om eruit te stappen.

En daardoor is Biden steeds minder levensvatbaar. Het echte probleem is hoe Hillary zichzelf terug in de campagne kan krijgen. Wordt het Sanders-Clinton? Clinton-Cuomo? Cuomo-Clinton? Biden-Clinton?

Dit is wat we nu moeten vragen met betrekking tot de verkiezingen van 2020 – als dat er al is.

Is het een uitgemaakte zaak? Nog niet – maar nu we april ingaan, kan een steeds sterker argument worden aangevoerd dat Clinton absoluut op weg is naar mevrouw de president. Met de haak of boef – de Clinton-manier.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord