Ondanks de corona-crisis: de groene en Aziatische industrieën eisen verdere massa-immigratie


 6 total views,  2 views today

De coronavirus pandemie wordt door veel experts beschreven als een van de grootste crises van de afgelopen 100 jaar. Massale werkloosheid, duizenden bedrijfssluitingen en faillissementen en een economische en financiële crisis dreigen. Deze kunnen ook sociale onrust veroorzaken, zoals al te zien is in Zuid-Italië. Linkse ideologen, aan de andere kant, tonen nu opnieuw hun ware gezicht na een aanvankelijke shock-corona-fase en roepen, ondanks deze epochale crisis, op tot een uitbreiding van asielimmigratie en hervestigingsprogramma’s van de EU.

In tijden van de corona-crisis is de focus op de vluchtelingenkwestie, tot ongenoegen van NGO-geldschieters en hun politieke profiteurs, naar de achtergrond verschoven. Zelfs de humanistische grootheidswaanzin van de federale regering ter bestrijding van armoede, ellende en de oorzaken van vluchten over de hele wereld is een tijdje tot zwijgen gebracht, tenminste in het licht van de crisis. Binnenlandse crisisbeheersing, de bescherming van de bevolking, vooral de mensen die voor de voorziening van het land zorgen, moet nu een absolute prioriteit zijn.

Laagbetaalde arbeiders houden het land in leven

Een ding wordt ook duidelijk in de crisis. In Duitsland verschoven de jaren 68 en hun mars door de instellingen het fundamentele kompas van waarden. Sindsdien is het met name avant-garde en intellectueel voor jongeren om jarenlang cursussen te volgen over onderwerpen als genderdiversiteit of interdisciplinaire vrouwen- en genderstudies.

Hoewel deze kosten door het grote publiek worden gedragen, neigen de voordelen ervan, net als bij de Corona-crisis, naar nul. De kassa van de supermarkt daarentegen, de bakkerijmedewerkers, de verpleegster, het magazijnpersoneel, de vrachtwagenchauffeur, de politie, de hulp- en hulpdiensten en nog veel meer, in grote aantallen mensen zonder universitair diploma – deze mensen werken in plaats van onnodige richtlijnen voor een gendergeschikte taal te produceren. In het licht van de existentiële crisis blijkt deze lagelonensector de echte pijler van ons land te zijn en heeft dringend behoefte aan een financiële en sociale herwaardering.

Migratieonderzoekers en groene politici eisen meer immigranten

Niet alleen de financiële gevolgen van de corona-crisis zullen Duitsland jarenlang belasten als bedrijven en zelfstandigen überhaupt herstellen van de sluiting. Ondertussen is de voorzitter van de Raad van Experts van Duitse Stichtingen voor Integratie en Migratie, Prof. Dr. Petra Bendel zet het beleid voort over verdere hervestigingen in de EU en een migratie die verder gaat. Over het geheel genomen doet de Raad van Deskundigen vier “aanbevelingen” voor het asiel- en migratiebeleid, die rechtstreeks tot de Europese instellingen en de federale regering zijn gericht.

Vluchtelingen worden onder meer rechtstreeks vanuit Turkije ingevlogen. Tegelijkertijd eist de EU een “gemeenschappelijke aanpak van discriminatie en racisme”, die “de betrokkenheid van lokale, stedelijke en maatschappelijke organisaties wil ondersteunen”. De catalogus van eisen vertaald in platte tekst betekent daarom dat illegale immigratie van organisaties als de EU als legaal moet worden bestempeld en dat iedereen die dit migratiebeleid bekritiseert, tegelijkertijd moet worden gestigmatiseerd en gecensureerd door de EU en bovendien moet het asiel en de (linkse) extremisme-industrie worden vergezeld door anderen Er worden miljoenen belastingdollars geleverd.

Minister van Groen Schandaal dreigt met eigen vluchtelingenvliegtuigen

Groene leider Robert Habeck is een andere protagonist die, ondanks het feit dat de vluchtelingen- en coronacrisis niet is overwonnen, oproept tot voortdurende migratie naar Duitsland. Terwijl de grenzen gesloten waren vanwege de pandemie en de burgers een avondklok / verbod op contacten kregen, werd volgens het Groen-Griekse vluchtelingenkamp “… zo snel mogelijk geëvacueerd”.

De Groene Leider Annalena Baerbock riep ook op tot de opname van extra vluchtelingencontingenten in Duitsland. Een scenario van hoe men van plan is een nieuwe vluchtelingenstorm op gang te brengen, luidt een andere vraag van Baerbock: volgens dit zou Duitsland de accommodatie voor vluchtelingen die momenteel niet wordt gebruikt, opnieuw moeten activeren. Om dit in alle landen te zien als een stimulans om nog meer op weg te gaan naar “Germoney”, had dit scenario rekening moeten houden met de eenwereldideologen.

Met zoveel media-effectief links-populisme wil de Berlijnse minister van Justitie van het Groene Schandaal, Dirk Behrendt , natuurlijk niet onderdoen. Maar laten we eerst eens kijken naar de huidige krantenkoppen uit Berlijn, die de omvang van het wanbeheer van de politieke besluitvormers van de stad documenteren:

»Chaos in de crisis. Datalek, aanvallen van hackers, geld allemaal! Valse start met Corona-hulp voor Berlijners «.

Een andere kop in de Berliner Zeitung luidt: »80% van de bedden met ventilatieapparatuur: kunnen de klinieken in Berlijn de corona-crisis aanpakken?«

RBB waarschuwt: »Ontbrekende lichaamstassen. Wanneer begraving een probleem wordt. «

En op 29 maart staat er te lezen: »Onrust door Corona valt niet uit te sluiten – Berlijn laat gevangenen vrij«.

De Berlijnse minister van Justitie zou dus echt genoeg (zelf toegebrachte) problemen hebben voor de burgers van Berlijn, maar zelfs in tijden van de Corona-crisis richt hij zich blijkbaar vooral op het stimuleren van verdere vluchtelingenstromen. In de Tagesspiegel luidt de titel:

»De evacuatie van het ellende-kamp Moria op Lesbos vordert niet. De Berlijnse senator van Justitie Behrendt verliest het geduld met minister van Binnenlandse Zaken Seehofer. «

De incompetente Green verliest zijn geduld omdat het aanbod van vluchtelingen niet snel genoeg gaat in tijden van de Corona-crisis. Hij bedreigt de federale regering, die als enige verantwoordelijk is voor de opvang van vluchtelingen, om samen met de ngo-handelaars van de Mission Lifeline een vliegtuig te charteren en de immigranten rechtstreeks naar Berlijn te vliegen.

Deze zouden dan kunnen worden ondergebracht in hotels in Berlijn, waarvan bekend is dat ze vanwege de strikte reisbeperkingen voor gewone mensen gesloten zijn. Behrendt de RBB zender Radioeins : “We hebben veel van leegstaande hotels in Berlijn, dat zou doen voor de Geflüchtetenunterbringung in kwestie.”

Van de Griekse accommodaties met een rechtstreekse vlucht naar een hotel aan de Gendarmenmarkt – iedereen kan zich voorstellen wat deze foto’s zouden veroorzaken voor een vlucht in de vluchtelingenstroom. En trouwens, Mission Lifeline? Was er niet iets? Precies, de voormalige kapitein van de NGO-sleepboot, Claus-Peter Reisch, beschreef de zogenaamde reddingswerkers als linkse radicalen en beëindigde daarom zijn engagement daar.

Politieke andersdenkenden uit de gelederen van de NGO werden bijvoorbeeld belasterd, zodat ze de Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz via hun Twitter-account als “Baby Hitler” beledigden. In dit radicaal linkse milieu voelt de groene minister van Justitie zich kennelijk thuis en plaatst deze NGO op één lijn met staatswerkende instellingen.

Eén ding wordt duidelijk in het hele proces: als de Groenen ooit bij een federale regering betrokken zijn, bestaat het risico van ongecontroleerde massa-immigratie, die in 2015 als een oppervlakkige branding tegen de vluchtelingengolf zal optreden.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord