Werkt de aanpak van Mark Rutte?

Werkt de aanpak van Mark Rutte?

4 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Werkt de aanpak van Mark Rutte? Hij gaat ervan uit dat wij, Nederlanders, volwassen en verstandige mensen zijn die hun verantwoordelijkheid nemen. Tijdens de coronacrisis moeten we zoveel mogelijk binnen blijven, en dat wil Rutte niet bereiken door achter elke boom een agent te plaatsen, maar door te overtuigen.

Dit weekeinde wordt het weekeinde van de waarheid. Rutte herhaalde de oproep om niet massaal naar strand en natuurgebied te gaan, nu het eerste lenteweer het hele land de kriebels geeft.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe premier wil zelf het goede voorbeeld geven. Hij zei vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie dat door de coronacrisis voorlopig ook een bezoek aan de kapper taboe blijft. Als het nog een tijdje tegenzit, zien we ook hem over een tijdje niet alleen in zijn stemmige antracietkleurige kostuum en dito das, maar ook met een flinke, en hopelijk weelderige, haardos.

Nou gaat het erom om ook de rest van het land zo ver te krijgen. Tijd voor een nieuwe mode. Gelukkig hebben we de slogan al sinds de jeugd in de jaren zestig van de vorige eeuw in opstand kwam: Beter langharig dan kortzichtig.

Wat ons te wachten staat bij dit nieuwe modebeeld liet minister Ferd Grapperhaus van Justitie ons vrijdag zien. Vier jaar geleden zag hij er na een wereldreis een stuk avontuurlijker uit dan de afgelopen dagen (foto’s boven).

Lees ook:  Doe je veiligheidsgordels om: de Amerikaanse hybride oorlog tegen China zal ongetwijfeld ons overompelen


Comments

comments