Bill Gates WEIGERT om voeding aan te bevelen (zink, vitamine D, vitamine C) en richt zich in plaats daarvan volledig op vaccins

Bill Gates WEIGERT om voeding aan te bevelen (zink, vitamine D, vitamine C) en richt zich in plaats daarvan volledig op vaccins

5 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Medeoprichter en uitgesproken eugeneticus van Microsoft, Bill Gates, heeft een plan om de pandemie van Wuhan-coronavirus (COVID-19) aan te pakken. Maar het houdt niet in dat het menselijk immuunsysteem daadwerkelijk wordt ondersteund door goede voeding.

In plaats daarvan wil Gates iedereen met een toekomstig vaccin prikken en mensen voor onbepaalde tijd tot sociale afstand van elkaar dwingen en geïsoleerd blijven voor hun eigen vermeende bescherming.

Tijdens een recent interview met Anthony Mason, mede-presentator van “CBS This Morning”, onthulde Gates hoe hij gelooft dat de federale regering “de prioriteiten moet stellen” bij het testen, zodat “we allemaal terug kunnen naar een bepaald niveau van normaliteit”.

Volgens Gates moet de uitvoerende macht, samen met zogenaamde “experts” op het gebied van de volksgezondheid, extreme druk uitoefenen op de gouverneurs van alle 50 staten om de staat van beleg uit te voeren, in strijd met de grondwet, omdat dit de enige manier is om de crisis aanpakken.

Op geen enkel moment de voordelen van zaken als zink, vitamine D en vitamine C voor natuurlijke immuunondersteuning vermelden, evenals een van de behandelmethoden succes werden toegepast in Zuid-Korea, maar sprak in plaats daarvan van strenge overheidsbeperkingen, chemische vaccins en zelfs nieuwe Mark of the Beast-microchips als de “oplossingen” voor de pandemische situatie.

Gates zegt dat hij zich zorgen maakt over alle mensen die zich zorgen maken over het vangen van het Wuhan-coronavirus (COVID-19), maar die niet kunnen worden getest omdat er onvoldoende capaciteit is. Wat hij graag zou zien, is een grotere testcapaciteit om de inspanningen van zijn stichting te ondersteunen om ‘nieuwe vaccinplatforms’ te ontwikkelen.

‘Ik denk dat mensen deze keer begrijpen dat dit een evenement van miljarden dollars is’, zei Gates over de impact van het virus op de wereldeconomie. “Het zullen wereldwijd honderdduizenden levens zijn.”

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Pfizers experimentele Covid-19-vaccin - wat u niet wordt verteld

“Ik denk dat mensen nu begrijpen waarom die alarmen zijn afgegaan en dat we voor de volgende veel meer klaar zullen zijn dan voor deze”, voegde hij eraan toe.

Bill Gates zegt dat massabijeenkomsten en andere ‘optionele’ activiteiten ‘helemaal niet terugkomen’, tenzij je bent ingeënt

Op de vraag of hij hierover contact heeft gehad met president Trump, beweerde Gates dat hij dat niet was. In plaats daarvan probeert zijn stichting ‘zo constructief mogelijk zo behulpzaam mogelijk te zijn’, zegt hij, wat voor hem betekent dat hij moet samenwerken met Big Pharma, de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de National Institutes of Health (NIH) om “samen te werken aan het vaccin en de medicijnen”.

Nog huiveringwekkender was het antwoord dat Gates gaf op de vraag wanneer dingen weer normaal zouden kunnen worden, of in ieder geval iets dat op normaal lijkt. Hoewel scholen eerder dan later opengaan, zegt hij, kunnen andere ‘optionele’ activiteiten zoals ‘massabijeenkomsten’ voorgoed verdwijnen, tenzij mensen ermee instemmen om zich natuurlijk te laten vaccineren.

“En dus totdat je op grote schaal bent gevaccineerd, komen die misschien helemaal niet meer terug”, verklaarde Gates openlijk over de verplichte vaccinatieagenda die handig is verbonden met de Wuhan coronavirus (COVID-19) crisis.

Met andere woorden, u zult hoogstwaarschijnlijk niet mogen deelnemen aan de New World Order post-Wuhan coronavirus (COVID-19), tenzij u ermee instemt om te worden gevaccineerd met welke chemische prik dan ook die Gates en wie dan ook die dit allemaal van plan zijn de scènes dicteren is “noodzakelijk” voor een “veilige” en “gezonde” toekomstige wereld.

Ondertussen bereidt Gates zich al voor op “de volgende pandemie”, die zeker zal komen met zijn eigen litanie van nieuwe draconische maatregelen. Hij ‘denkt tenslotte vaak aan pandemieën’.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

CBSNews.comLees ook:  WHO verklaart Corona COVID-19 een pandemie Merkel verwacht ongeveer 50 to 70 miljoen besmette mensen in Duitsland

Comments

comments