NYC ICU-arts: COVID-19 is een toestand van zuurstofgebrek, geen longontsteking … VENTILATOREN veroorzaken mogelijk longschade

NYC ICU-arts: COVID-19 is een toestand van zuurstofgebrek, geen longontsteking … VENTILATOREN veroorzaken mogelijk longschade

5 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Een NYC-arts genaamd Cameron Kyle-Sidell heeft twee video’s op YouTube geplaatst, waarin ze gezondheidsprofessionals smeekt te erkennen dat COVID-19 helemaal geen longontstekingachtige ziekte is . Het is een zuurstofgebrekstoestand en het gebruik van ventilatoren kan bij sommige patiënten meer kwaad dan goed doen . De beademingsapparaten zelf kunnen, vanwege de hogedrukmethoden die ze gebruiken, de longen beschadigen en tot wijdverbreide schade bij patiënten leiden.

Dr. Cameron Kyle-Sidell omschrijft zichzelf als een “ER en huisarts” voor NYC. ‘In deze negen dagen heb ik dingen gezien die ik nog nooit eerder heb gezien’, zegt hij. Voordat we zijn video publiceerden, bevestigden we dat Dr. Kyle-Sidell een spoedeisende arts in Brooklyn is en aangesloten is bij het Maimonides Medical Center in Brooklyn.

In zijn video (zie hieronder) waarschuwt hij de wereld verder dat de hele aanpak van de behandeling van COVID-19 mogelijk onjuist is en dat de ziekte iets heel anders is dan wat de dogmatische medische instelling beweert.

‘Bij de behandeling van deze patiënten ben ik getuige geweest van medische verschijnselen die gewoon niet logisch zijn in het kader van de behandeling van een ziekte die een virale longontsteking zou moeten zijn’, legt hij uit.

Hij vertelt hoe hij een intensive care opende met de verwachting patiënten te behandelen met een virale longontsteking die zou overgaan in het Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS). Maar dat de ziekte in niets leek op ARDS . ‘Dit is het paradigma waaronder elk ziekenhuis in het land werkt’, waarschuwt hij. ‘En toch, alles wat ik de afgelopen negen dagen heb gezien, alle dingen die gewoon niet logisch zijn, de patiënten die ik voor me zie, de longen die ik probeer te verbeteren, hebben me ertoe gebracht om zijn van mening dat COVID-19 niet deze ziekte is en dat we opereren onder een medisch paradigma dat niet waar is. ”

Lees ook:  Gedood door de coronavirusvergrendelingen: duizenden Amerikaanse bedrijven die werden gesloten, worden permanent gesloten

Meer van Dr. Kyle-Sidell: (nadruk toegevoegd)

Kortom, ik denk dat we de verkeerde ziekte behandelen, en ik ben bang dat deze misleide behandeling in een zeer korte tijd een enorm aantal mensen schade zal berokkenen … Ik voel me gedwongen deze informatie te verstrekken.

COVID-19-longziekte is, voor zover ik kan zien, geen longontsteking en mag niet als één worden behandeld. Het lijkt eerder op een soort door virussen veroorzaakte ziekte die het meest lijkt op ziekte op grote hoogte. Is het alsof tienduizenden van mijn mede-New Yorkers in een vliegtuig op 30.000 voet zitten terwijl de cabinedruk langzaam wordt gelaten. Deze patiënten raken langzaam uitgehongerd van zuurstof .

En hoewel [patiënten] er absoluut uitzien als patiënten die op het punt staan ​​te overlijden, zien ze er niet uit als patiënten die sterven aan longontsteking … Ik vermoed dat de patiënten die ik voor me zie, eruit zien alsof een persoon bovenop is gedropt van Mt. Everest zonder tijd om te acclimatiseren.

Hij legt verder uit dat ventilatoren in sommige gevallen veel meer kwaad dan goed doen.

Wanneer we mensen met ARDS behandelen, gebruiken we meestal ventilatoren om ademhalingsfalen te behandelen. Maar de spieren van deze patiënten werken prima. Ik ben bang dat als we een vals paradigma gebruiken om een ​​nieuwe ziekte te behandelen, de methode die we [in] de ventilator programmeren, een methode die is gebaseerd op ademhalingsfalen in plaats van zuurstoffalen, dat deze methode algemeen wordt toegepast … bedoeld is om de druk te verhogen op de longen om ze te openen, doet in feite meer kwaad dan goed , en dat de druk die we op de longen uitoefenen, mogelijk ook is op longen die het niet aankunnen. En dat de ARDS die we zien, misschien niets meer is dan longletsel veroorzaakt door de ventilator .

In dit land lopen honderdduizenden longen gevaar.

Met andere woorden, de echte ziekte lijkt zuurstofgebrek bij slachtoffers te veroorzaken, niet longontsteking . Dit is van cruciaal belang om alle voor de hand liggende redenen, en het roept enorme vragen op over de oorsprong van het coronavirus en of er een andere externe factor dan het virus is die een gecombineerd effect kan veroorzaken dat resulteert in ernstige zuurstoftekort.

Lees ook:  'Omdat je in de gevangenis zou moeten zitten!' De echte reden Democraten pushen Trump beschuldiging?

Bekijk hier de volledige video:

Bekijk deze tweede video waarin hij de wereld smeekt te erkennen dat de ventilatorprotocollen niet werken en moeten worden gewijzigd.

Van deze tweede video:

We weten niet waar we heen gaan. We plaatsen ademhalingsbuizen bij mensen en zetten ze op ventilatoren en verhogen de druk om hun longen te openen. Ik heb met artsen in het hele land gesproken en het wordt steeds duidelijker dat de druk die we leveren hun longen kan beschadigen . Dat het zeer waarschijnlijk is dat de hoge druk die we gebruiken de longen beschadigt van de patiënten waarin we ademslangen plaatsen … we de ventilatoren op de verkeerde manier laten draaien … COVID-19-patiënten hebben zuurstof nodig, ze hebben geen druk nodig.

Blijf geïnformeerd.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  Coronavirus gevaarlijker dan griep: topviroloog: "Dit is een pandemie - we hebben het mis met het virus"

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments