Woede in Italië, verzet in Oost-Europa – Betekent het coronavirus het einde van de globalistische EU?

Woede in Italië, verzet in Oost-Europa – Betekent het coronavirus het einde van de globalistische EU?

5 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Nu landen hun grenzen opnieuw beginnen te handhaven, dreigt de Corona-pandemie het einde van het globalistische EU-project te betekenen. Terwijl Italianen EU-vlaggen beginnen te verbranden, dreigt de EU-rechtbank Oost-Europese staten te straffen voor het met succes afdwingen van hun grenzen en het beschermen van hun volk .

“De vice-president van de afgevaardigdenkamer Fabio Rampelli neemt de Europese vlag weg: een boodschap aan Europa die Italië in de steek laat in tijden van nood. Europa moet beslissen of het wil bestaan ​​of oplossen onder het gewicht van Duitse egoïsme ”, twitterde de rechtse leider van de Italiaanse fraters Georgia Meloni op 31 maart , toen veel Italianen virale video’s begonnen te delen die de EU-vlag brandden .

Don’tCareWhatYouThink on Twitter

People all over Italy burning the EU flag and playing their National Anthem. https://t.co/hKSCVJiEmP

Terwijl Italië het zwaarst getroffen land ter wereld werd tijdens de uitbraak van Corona, met 14.681 doden tot nu toe, voelden veel Italianen zich alleen gelaten door een EU die gewoonlijk snel solidariteit aanroept als het gaat om open grenzen en illegale massa-immigratie. Op 12 maart tankte Christine Lagarde, hoofd van de Europese Centrale Bank, effectief de Italiaanse markten en zei dat de ECB ” niet hier was om de spreads op Italiaanse obligaties te sluiten “, waardoor de Italiaanse beurs met 17% kelderde en Italiaanse obligaties met 60 punten stegen, de grootste crash ooit.

Op dezelfde dag veroordeelde het Europese Hof van Justitie Italië tot het betalen van 7,5 miljoen euro aan boetes en nog eens 80.000 euro voor elke dag dat het niet werd betaald wegens vermeende schendingen van de subsidie – net zoals de Corona-crisis Italië en aangrenzende EU-landen zoals Oostenrijk sloot de grenzen voor hun zuiderbuur.

“We moeten de rol van Europa heroverwegen zodra de gezondheidsstrijd is gewonnen”, zei Matteo Salvini, hoofd van de Lega-partij. ‘De EU is allemaal woorden en geen actie. Al deze Europese regels moeten worden herzien. In de afgelopen jaren heeft Europa ons zelfs gesloten gemaakt in ziekenhuizen en scholen. Toen, in ons uur van nood, realiseerden de Italiaanse burgers zich dat we er alleen voor staan.

Terwijl landen met open grenzen met linkse regeringen zoals Italië, Duitsland, Frankrijk en Spanje het zwaarst zijn getroffen door de Corona-crisis, zijn landen met conservatieve of “rechtse” regeringen zoals Polen, Hongarije, Oostenrijk, Denemarken, Rusland, Griekenland en Israël sloten hun grenzen vroegtijdig en ontsnapten tot nu toe aan de volledige kracht van de pandemie.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Dominion (stemmachines) spant een rechtszaak aan van $ 1,3 miljard wegens laster tegen Rudy Giuliani

Ironisch genoeg heeft het supranationale Europese Hof van Justitie deze week ervoor gekozen Polen, Hongarije en Tsjechië te veroordelen wegens het niet nakomen van “hun verplichtingen krachtens het recht van de Europese Unie” door “te weigeren te voldoen aan het tijdelijke mechanisme voor de herplaatsing van verzoekers om internationale bescherming” in de massale migratie-aanval van 2015, toen de EU 125.000 illegale migranten “vrijwillig” in de lidstaten wilde verspreiden, of ze dat nu wilden of niet.

” Dit vonnis illustreert hoe gepolitiseerd het EU-Hof is geworden”, zegt Petr Bystron , AfD-voorzitter van de Commissie Buitenlands Beleid van de Duitse Bondsdag. “Een ‘tijdelijk mechanisme’, dat in strijd is met de Schengen- en Dublin-overeenkomsten, werd verheven tot de wettelijke status om soevereine lidstaten te straffen. Het HvJ EG negeert het fundamentele grondwettelijke principe dat elke natie haar eigen grenzen en territorium mag beheersen volledig, en tracht dit te vervangen door de staat van volledige anarchie, vertegenwoordigd door Angela Merkels Open Borders-beleid en het pull-effect van Europa’s welvaartsstaten. ”

De gerechtelijke opinie illustreerde de absurditeit van dit vonnis, Bystron zei: “Het spreekt over ‘hun grondgebied’ met betrekking tot elk land en vervangt het recht van elk land om dat gebied te controleren. Elke natie die voor dit vonnis buigt, geeft haar soevereiniteit en controle over haar nationale grenzen op. ”

Het Europees Hof van Justitie in Straatsburg heeft een sleutelrol gespeeld bij het uitbreiden van het oorspronkelijke, zeer specifieke asielrecht van de EU voor een handvol politieke dissidenten tot een onbeperkt recht voor de hele wereld om Europa binnen te komen en te genieten van de vrijgevigheid van de door de belastingbetaler gefinancierde verzorgingsstaat , hebben critici opgemerkt. De voortdurende uitspraken van het HvJ tegen het Verenigd Koninkrijk was een van de belangrijkste redenen waarom de Britten de Europese Unie hebben verlaten.

“Dit nieuwe vonnis laat de burgers van Polen, Hongarije, Tsjechië en de wereld zien hoe weinig deze ondemocratische EU-instellingen geven om hun behoeften en rechten, terwijl ze meedogenloos door hun globalistische agenda proberen te rammen,” zei Bystron. “Vooral tijdens de Corona-crisis, wanneer het recht van onafhankelijke burgers op individuele beweging massaal wordt beperkt, zal dit hardnekkige aandringen op een verdere verspreiding van illegale migranten over Europese landen, zelfs tegen hun wil, het geloof van de Europese burgers in de Brusselse bureaucratie. ‘

Polen, Hongarije en Tsjechië hebben beloofd terug te vechten tegen de uitholling van de nationale soevereiniteit. De Hongaarse minister van Internationale Communicatie Zoltán Kovács noemde het vonnis “een politieke heksenjacht en een gecoördineerde lastercampagne”, en zei dat het “schokkend was dat terwijl we absoluut verschrikkelijke beelden uit West-Europa en sommige landen van Zuid-Europa zien over de verwoestende gevolgen van het virus, en de mislukkingen van de regeringen van die landen, slagen onze constante critici er opnieuw in Hongarije uit te kiezen voor verwijten. ”

In een virale video waarschuwde de Poolse afgevaardigde Dominik Tarczynski op 2 maart: ‘Ik heb een bericht voor alle illegalen: als je niet wilt worden teruggeduwd, als je niet wilt worden gearresteerd, als je dat niet doet wilt worden neergeschoten, kom niet naar onze grenzen. Kom niet naar de Poolse grens. Dan ben je veilig. Wij zijn het niet, het is niet onze politie die kwam om je in elkaar te slaan, om je te duwen of om je te arresteren. Jij hebt geprobeerd de wet van ons land te overtreden. ‘Lees ook:  Trump wil terug trekken van de Iran Crisis die hij heeft gecreëerd met ernstige Amerikaanse sancties

Comments

comments