Ground Control naar PLANET LOCKDOWN: DIT IS ALLEEN EEN TEST

Ground Control naar PLANET LOCKDOWN: DIT IS ALLEEN EEN TEST

6 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Hoezeer Covid-19 ook een stroomonderbreker, een tijdbom en een echt massavernietigingswapen (massavernietigingswapen) is, er woedt wereldwijd een hevig debat over de wijsheid van massaquarantaine die wordt toegepast op hele steden, staten en naties.

Degenen die ertegen zijn, beweren dat Planet Lockdown niet alleen de verspreiding van Covid-19 stopt, maar ook de wereldeconomie in een cryogene staat heeft gebracht – met onvoorziene, ernstige gevolgen.

Quarantaine zou dus in wezen moeten gelden voor de bevolking met het grootste risico op overlijden: ouderen. Met Planet Lockdown gefixeerd door hartverscheurende rapporten van de Covid-19 frontlinie, lijdt het geen twijfel dat dit een opruiende bewering is.

Tegelijkertijd impliceert een totale overname van de bedrijfsmedia dat als de cijfers niet substantieel dalen, Planet Lockdown – een eufemisme voor huisarrest – voor onbepaalde tijd blijft bestaan.

Michael Levitt, Nobelprijs voor chemie 2013 en biofysicus van Stanford, was perfect toen hij berekende dat China het ergste van Covid-19 zou doorstaan ​​voordat menigten gezondheidsdeskundigen geloofden, en dat  “Wat we nodig hebben, is de paniek onder controle houden” .

Laten we dit doorkruisen met enkele feiten en een afwijkende mening, in het belang van het bevorderen van een geïnformeerd debat.

Het rapport  Covid-19 – Navigating the Uncharted  is mede geschreven door Dr. Anthony Fauci – het gezicht van het Witte Huis van de strijd -, H. Clifford Lane en CDC-directeur Robert R. Redfield. Het komt dus uit het hart van de Amerikaanse gezondheidszorg.

Het rapport vermeldt expliciet: “de algemene klinische gevolgen van Covid-19 kunnen uiteindelijk meer verwant zijn aan die van een ernstige seizoensgriep (met een sterftecijfer van ongeveer 0,1%) of een pandemische influenza (vergelijkbaar met die in 1957 en 1968) ) in plaats van een ziekte die lijkt op SARS of MERS, met een sterftecijfer van respectievelijk 9 tot 10% en 36%. ”

Op 19 maart, vier dagen voordat Downing Street de Britse afsluiting opdroeg, werd Covid-19  gedegradeerd  tot ‘High Consequence Infectious Disease’.

John Lee, onlangs gepensioneerd hoogleraar pathologie en voormalig NHS-consulent patholoog, heeft  onlangs betoogd  dat “de 18.944 sterfgevallen door coronavirus in de wereld 0,14 procent van het totaal uitmaken. Deze cijfers schieten misschien omhoog, maar ze zijn op dit moment lager dan andere infectieziekten waarmee we leven (zoals griep). ”

Hij beveelt aan: “een zekere mate van sociale distantiëring moet een tijdje worden gehandhaafd, vooral voor ouderen en onderdrukten van het immuunsysteem. Maar wanneer drastische maatregelen worden ingevoerd, moeten ze op duidelijk bewijs zijn gebaseerd. In het geval van Covid-19 is het bewijs niet duidelijk. ‘

Dat is in wezen hetzelfde punt dat is ontwikkeld door een  Russische militaire inlichtingenanalist .

Maar liefst 22 wetenschappers – zie  hier  en  hier  – hebben hun twijfels over de westerse strategie uitgebreid.

Dr. Sucharit Bhakdi, emeritus hoogleraar medische microbiologie aan de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz, heeft met zijn open brief aan kanselier Merkel een enorme controverse uitgelokt  , waarbij hij de “werkelijk onvoorzienbare gevolgen van de drastische insluitingsmaatregelen die momenteel worden toegepast in grote delen van Europa.”

Zelfs de gouverneur van New York, Andrew Cuomo, gaf officieel toe dat er een fout is opgetreden bij het in quarantaine plaatsen van ouderen met ziekten naast de fitte jonge bevolking.

De absoluut cruciale kwestie is hoe het Westen volkomen onvoorbereid was voor de verspreiding van Covid-19 – zelfs nadat China een voorsprong van twee maanden had gekregen en de tijd had om verschillende succesvolle strategieën in Azië te bestuderen.

Er zijn geen geheimen voor het succes van het Zuid-Koreaanse model.

Zuid-Korea produceerde al begin januari testkits en tegen maart testten 100.000 mensen per dag, nadat ze een strikte controle van de hele bevolking hadden ingesteld – tegen westerse kreten van “geen bescherming van het privé-leven”. Dat was voordat het Westen begon aan de Planet Lockdown-modus.

In Zuid-Korea draaide alles om vroeg, vaak en veilig testen – in combinatie met snelle, grondige contacttracering, isolatie en bewaking.

Covid-19-providers worden bewaakt met behulp van videobewakingscamera’s, creditcardaankopen, smartphonegegevens. Voeg er een sms aan toe die naar iedereen wordt gestuurd wanneer er een nieuwe zaak bij hen of hun werkplek wordt gedetecteerd. Degenen die zichzelf isoleren, hebben een app nodig die constant wordt bewaakt; niet-naleving betekent een boete ter waarde van $ 2.800.

Gecontroleerde sloop van kracht

Begin maart publiceerde het Chinese Journal of Infectious Diseases, georganiseerd door de Shanghai Medical Association, een  consensus van deskundigen over uitgebreide behandeling van coronavirus  in Shanghai.

Aanbevelingen voor behandeling omvatten: “grote doses vitamine C … intraveneus geïnjecteerd in een dosis van 100 tot 200 mg / kg per dag. De duur van continu gebruik is om de oxygenatie-index aanzienlijk te verbeteren. ”

Dat is de reden waarom begin februari 50 ton vitamine C naar de provincie Hubei werd verscheept. Het is een sterk voorbeeld van een eenvoudige “mitigatie” -oplossing die de economische catastrofe kan minimaliseren.

Het is daarentegen alsof de meedogenloos snelle Chinese ‘volksoorlog’-tegenpons tegen Covid-19 Washington totaal onvoorbereid had gevangen.

Gestage informatie gromt over het Chinese netpunt naar Peking, dat al alle plausibele aanwijzingen naar de oorsprong van het Sars-Cov-2-virus heeft bestudeerd – essentiële informatie die zeker op het juiste moment zal worden bewapend, in Sun Tzu-stijl.

In zijn huidige vorm is de duurzaamheid van het complexe Euraziatische integratieproject niet wezenlijk in gevaar gebracht.

Aangezien de EU de hele planeet een grafische demonstratie heeft gegeven van haar onwetendheid en hulpeloosheid, wordt het strategisch partnerschap tussen Rusland en China elke dag sterker – het investeert steeds meer in zachte macht en bevordert een pan-Euraziatische dialoog die, cruciaal, medische hulp omvat.

Geconfronteerd met dit proces, klinkt de topdiplomaat van de EU, Joseph Borrell, inderdaad zo  hulpeloos : “Er is een wereldwijde strijd van verhalen gaande waarin timing een cruciale factor is. […] China heeft lokale nieuwe infecties teruggebracht tot afzonderlijke cijfers – en het stuurt nu apparatuur en artsen naar Europa, zoals anderen dat ook doen. China drukt agressief de boodschap uit dat het, in tegenstelling tot de VS, een verantwoordelijke en betrouwbare partner is. In de strijd om het verhaal hebben we ook pogingen gezien om de EU in diskrediet te brengen (…) We moeten ons ervan bewust zijn dat er een geopolitieke component is, waaronder een strijd om invloed door middel van spinnen en de ‘politiek van vrijgevigheid’. Gewapend met feiten moeten we Europa verdedigen tegen zijn tegenstanders. ”

Dat brengt ons naar echt explosief terrein. Een kritiek op de Planet Lockdown-strategie roept onvermijdelijk serieuze vragen op die wijzen op een gecontroleerde sloop van de wereldeconomie. Wat al een groot effect heeft, zijn talloze declinaties van de staat van beleg, strenge sociale media-politie in de modus Ministry of Truth en de terugkeer van strikte grenscontroles.

Dit zijn ondubbelzinnige markeringen van een grootschalig sociaal re-engineeringproject, compleet met ingebouwde volledige monitoring, populatiecontrole en sociale afstand die als het nieuwe normaal worden gepromoot.

Dat zou tot het uiterste gaan Staatssecretaris Mike “we liegen, we bedriegen, we stelen” Pompeo’s bewering, in het record, dat Covid-19 een live militaire oefening is: “Deze zaak gaat vooruit – we leven in een leven oefen hier om dit goed te krijgen. ‘

Iedereen begroet BlackRock

Lees ook:  Propagandapandemie: de gekste COVID-claims van het jaar

Dus nu we voor een nieuwe grote depressie staan, zijn er al stappen te zien die naar een dappere nieuwe wereld leiden. Het gaat veel verder dan alleen Bretton Woods 2.0, zoals Pam en Russ Martens de recente door Capitol Hill goedgekeurde stimulans voor de Amerikaanse economie op een geweldige manier hebben  gedeconstrueerd  .

In wezen zal de Fed    het $ 454 miljoen bailout slushfonds van de rekening gebruiken voor $ 4,5 biljoen”. En wie het geld krijgt, is niet toegestaan, want het wetsvoorstel annuleert eenvoudig de Freedom of Information Act (FOIA) voor de Fed.

De bevoorrechte particuliere contractant van het slushfonds is niemand minder dan BlackRock. Hier is de extreem korte versie van het hele, verbazingwekkende schema,  meesterlijk hier gedetailleerd beschreven.

Wall Street heeft van de Fed een hedgefonds gemaakt. De Fed zal voor het einde van het jaar ten minste twee derde van alle Amerikaanse schatkistpapier in de markt bezitten.

De Amerikaanse schatkist koopt alle effecten en leningen in zicht, terwijl de Fed de bankier is en de hele regeling financiert.

Dus in wezen is dit een fusie tussen Fed en Treasury. Een kolos die heel veel helikoptergeld uitgeeft – met BlackRock als de onbetwistbare winnaar.

BlackRock staat algemeen bekend als de grootste geldmanager ter wereld. Hun tentakels zijn overal. Ze bezitten 5% van Apple, 5% van Exxon Mobil, 6% van Google, de op één na grootste aandeelhouder van AT&T (Turner, HBO, CNN, Warner Brothers) – dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Ze zullen al deze effecten kopen en namens de schatkist die onbetrouwbare voertuigen voor speciale doeleinden (SPV’s) beheren.

BlackRock is niet alleen de topinvesteerder in Goldman Sachs. Beter nog: Blackrock is groter dan Goldman Sachs, JP Morgan en Deutsche Bank samen. BlackRock is een serieuze donor van Trump. Nu zal het voor alle praktische doeleinden het besturingssysteem zijn – de Chrome, Firefox, Safari – van Fed / Treasury.

Dit vertegenwoordigt de definitieve Wall Street-isatie van de Fed – zonder enig bewijs zal het leiden tot enige verbetering in het leven van de gemiddelde Amerikaan.

Westerse bedrijfsmedia hebben massaal de talloze, verwoestende economische gevolgen van Planet Lockdown vrijwel genegeerd. Van muur tot muur dekking wordt nauwelijks melding gemaakt van het verbazingwekkende economische menselijke wrak dat al van kracht is – vooral voor de massa’s die tot nu toe nauwelijks overleven in de informele economie.

Voor alle praktische doeleinden is de Global War on Terror (GWOT) vervangen door de Global War on Virus (GWOV). Maar wat niet serieus wordt geanalyseerd, is de Perfect Toxic Storm: een totaal verwoeste economie; De moeder van alle financiële crashes – nauwelijks gemaskeerd door de biljoenen aan helikoptergeld van de Fed en de ECB; de tientallen miljoenen werklozen veroorzaakt door de Nieuwe Grote Depressie; de miljoenen kleine bedrijven die gewoon zullen verdwijnen; een wijdverbreide, wereldwijde crisis in de geestelijke gezondheid.

Om nog maar te zwijgen van de massa’s ouderen, vooral in de VS, die een onuitgesproken “drop dead” -bericht zullen ontvangen.

Afgezien van elke retoriek over “ontkoppeling”, is de wereldeconomie de facto al in tweeën gedeeld. Aan de ene kant hebben we Eurazië, Afrika en delen van Latijns-Amerika – wat China nauwgezet zal verbinden en opnieuw zal verbinden via de Nieuwe Zijderoutes.

Aan de andere kant hebben we Noord-Amerika en geselecteerde westerse vazallen. Een verward Europa ligt in het midden.

Een cryogeen geïnduceerde wereldeconomie bevordert zeker een herstart. Trumpisme is het nieuwe Exceptionalisme – dus dat betekent een isolationistische MAGA op steroïden. China zal daarentegen nauwgezet zijn marktbasis langs de Nieuwe Zijderoutes – inclusief Afrika en Latijns-Amerika – opnieuw opstarten om de 20% van de verloren handel / export te vervangen door de VS

De magere $ 1.200 cheques die aan Amerikanen zijn beloofd, zijn de facto een voorloper van het veel geprezen Universal Basic Income (UBI). Ze kunnen permanent worden omdat tientallen miljoenen mensen permanent werkloos zullen zijn.

Dat zal de overgang naar een volledig geautomatiseerde, 24/7 door AI geleide economie vergemakkelijken – dus het belang van 5G.

En dat is waar ID2020 binnenkomt.

AI en ID2020

De Europese Commissie is betrokken bij een cruciaal maar vrijwel onbekend project,  CREMA  (Cloud Based Rapid Elastic Manufacturing), dat tot doel heeft een zo breed mogelijke implementatie van AI mogelijk te maken in samenhang met de komst van een cashless One-World-systeem.

Het einde van contant geld impliceert noodzakelijkerwijs een One-World regering die in staat is om UBI uit te delen – en te controleren; een feitelijke volledige verwezenlijking van Foucaults studies over biopolitiek. Iedereen kan uit het systeem worden gewist als een algoritme gelijk is aan deze persoon met afwijkende meningen.

Het wordt nog sexyer wanneer absolute sociale controle wordt gepromoot als een  onschuldig vaccin .

ID2020  wordt door zichzelf beschreven als een goedaardige alliantie van “publiek-private partners”. In wezen is het een elektronisch ID-platform dat is gebaseerd op algemene vaccinatie. En het begint bij de geboorte; pasgeborenen zullen een “draagbare en aanhoudende biometrisch gekoppelde digitale identiteit” krijgen.

GAVI , de Global Alliance for Vaccines and Immunization, belooft “de gezondheid van mensen te beschermen” en “immunisatie voor iedereen” te bieden. Toppartners en sponsors, behalve de WHO, omvatten, voorspelbaar, Big Pharma.

Tijdens de ID2020 Alliance-top afgelopen september in New York werd besloten dat het “Rising to the Good ID Challenge” -programma in 2020 van start zou gaan. Dat werd bevestigd door het World Economic Forum (WEF) afgelopen januari in Davos. De digitale identiteit wordt getest met de regering van Bangladesh.

Dat roept een serieuze vraag op: was ID2020 zo gepland dat het samenviel met wat een cruciale sponsor, de WHO, kwalificeerde als een pandemie? Of was een pandemie absoluut cruciaal om de lancering van ID2020 te rechtvaardigen?

Naarmate de game verandert, gaat er natuurlijk niets boven  Event 201 , dat minder dan een maand na ID2020 plaatsvond.

Het Johns Hopkins Center for Health Security, in samenwerking met, wederom, de WEF, evenals de Bill and Melinda Gates Foundation, beschreef Event 201 als “een pandemische oefening op hoog niveau”.

De oefening “illustreerde gebieden waar publiek-private partnerschappen nodig zullen zijn tijdens de reactie op een ernstige pandemie om de grootschalige economische en maatschappelijke gevolgen te verminderen.”

Met Covid-19 in werking als pandemie, werd de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health gedwongen een verklaring af te  geven  waarin ze in feite zeiden dat ze ‘een fictieve coronaviruspandemie hadden gemodelleerd, maar we hebben expliciet verklaard dat het geen voorspelling was’.

Het lijdt geen twijfel dat “een ernstige pandemie, die ‘evenement 201’ wordt, een betrouwbare samenwerking tussen verschillende industrieën, nationale regeringen en belangrijke internationale instellingen vereist”, zoals gesponsord door de sponsors. Covid-19 wekt precies dit soort ‘samenwerking’ op.

Of het ‘betrouwbaar’ is, staat open voor eindeloos debat.

Feit is dat overal in Planet Lockdown een vloedgolf van publieke opinie neigt naar het definiëren van de huidige stand van zaken als een wereldwijde psyop: een opzettelijke wereldwijde meltdown – de Nieuwe Grote Depressie – die door nietsvermoedende burgers door opzet is opgelegd.

De krachten die dat zijn, laten zich natuurlijk inspireren door het beproefde, tientallen jaren oude CIA-playbook, en noemen het natuurlijk ademloos een ‘samenzweringstheorie’.

Maar wat grote delen van de wereldwijde publieke opinie waarnemen, is een – gevaarlijk – virus dat wordt gebruikt als dekmantel voor de komst van een nieuw, digitaal financieel systeem, compleet met een gedwongen vaccin met nanochip dat een volledige, individuele, digitale identiteit creëert.

Het meest plausibele scenario voor onze nabije toekomst luidt als clusters van slimme steden die door AI met elkaar zijn verbonden, waarbij mensen fulltime worden bewaakt en naar behoren zijn gechipt en doen wat ze nodig hebben met een uniforme digitale valuta, in een sfeer van Bentham’s en Foucault’s Panopticum op overdrive.

Dus als dit echt onze toekomst is, moet het bestaande wereldsysteem verdwijnen. Dit is een test, dit is slechts een test.

Door Pepe ESCOBAR, onafhankelijke geopolitieke analist, schrijver en journalist

Voor het eerst gepubliceerd door Asia Times / SCFLees ook:  Eed van Hippocrates kan bij het grofvuil

Comments

comments