INDIA: Moslimman likt en veegt zijn neus af aan valuta en zegt: “Het virus is de straf van Allah voor jou”

INDIA: Moslimman likt en veegt zijn neus af aan valuta en zegt: “Het virus is de straf van Allah voor jou”

6 april 2020 0 Door Indignatie redactie

De Nasik-plattelandspolitie heeft via Twitter laten weten dat een moslimman, wiens video over zichzelf die zijn neus likte en afveegde met een stel bankbiljetten en Coronavirus een straf van Allah noemde, viraal ging op sociale media, nu is geïdentificeerd en is in hechtenis.

De landelijke politie van Nashik in India arresteerde een 40-jarige moslimman uit Malegaon, wiens Tiktok-video laat zien hoe hij zijn neus likt en afveegt met een heleboel bankbiljetten en een coronavirus een straf van Allah beschrijft die viraal ging op sociale media.

Nadat de video’s viraal waren gegaan, arresteerde de politie de verdachte snel op grond van secties 153 en 188 van het Indiase wetboek van strafrecht.

india

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe video toonde de man die een stel bankbiljetten nam, ze met zijn tong likte en zijn neus ermee afveegde. Hij zegt dat het coronavirus niet wordt behandeld omdat het wordt verzonden door ‘Allah’, wat impliceert dat hij die bankbiljetten gaat rondgeven om de ziekte te verspreiden.

De man in de video gebruikt een paar 500 bankbiljetten om zijn neus en mond af te vegen terwijl hij in de camera kijkt en zegt: “Er is geen remedie voor een ziekte als corona, want het is de straf van Allah, voor jullie mensen.”

Het rapport van Times Of India citeerde een hoge politiefunctionaris die zei: “De cybercriminaliteitspolitie kwam in actie en volgde de locatie waar de post was geplaatstLees ook:  De pionier van de dictatuur

Comments

comments