Waar artsen bang voor zijn

Waar artsen bang voor zijn

6 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Chaos. Angst. Afnemende voorraden apparatuur . Onmogelijke keuzes. Patiënten sterven alleen. Dit zijn enkele van de dingen die beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg beschrijven wanneer ze de COVID-19-pandemie bestrijden.

De afgelopen week hebben we gesproken met artsen, verpleegsters en arts-assistenten in enkele van de zwaarst getroffen ziekenhuizen in het land. In een nieuwe documentaire van The Atlantic brengen ze ons in hun verwoestende nieuwe realiteit.

‘Ik zie alleen mensen die kwetsbaar zijn, mensen die zwak zijn, mensen die bang zijn’, zegt dr. Darien Sutton, een New Yorkse spoedarts, in de video. ‘En ik ga niet liegen. Ik word er bang van. ‘

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Comments

comments