Waar artsen bang voor zijn

Waar artsen bang voor zijn

6 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Chaos. Angst. Afnemende voorraden apparatuur . Onmogelijke keuzes. Patiënten sterven alleen. Dit zijn enkele van de dingen die beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg beschrijven wanneer ze de COVID-19-pandemie bestrijden.

De afgelopen week hebben we gesproken met artsen, verpleegsters en arts-assistenten in enkele van de zwaarst getroffen ziekenhuizen in het land. In een nieuwe documentaire van The Atlantic brengen ze ons in hun verwoestende nieuwe realiteit.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren‘Ik zie alleen mensen die kwetsbaar zijn, mensen die zwak zijn, mensen die bang zijn’, zegt dr. Darien Sutton, een New Yorkse spoedarts, in de video. ‘En ik ga niet liegen. Ik word er bang van. ‘Comments

comments