Dr. Trump’s medicijnshow: waarom duwt hij een onbewezen medicijn? SIMPEL hij heeft een GROOT financieel belang


 2 total views,  2 views today

Is het paranoïde om te vermoeden dat Trump hier een bijkomstigheid heeft? Nee, want dat is eigenlijk alles wat hij heeft

Trump en zijn bondgenoten hebben financiële banden met bedrijven die niet-geteste geneesmiddelen produceren die hij voor COVID-19 aanbeveelt

De fixatie van president Donald Trump op hydroxychloroquine, een medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling van malaria en lupus, als een mogelijke behandeling voor het nieuwe coronavirus, heeft veel medische experts, waaronder  leden van zijn eigen administratie , gefrustreerd. Het medicijn heeft ernstige bijwerkingen, variërend van misselijkheid en haarverlies tot blindheid en hartstilstand; het hamsteren van het medicijn om het te testen bij COVID-19-patiënten heeft ertoe geleid dat auto-immuunpatiënten het  zijn geweigerd , en het bewijs dat het zelfs COVID-19-patiënten in de eerste plaats helpt, is op zijn best anekdotisch.

De president zelf heeft volgens Peter Baker, Katie Rogers, David Enrich en Maggie Haberman een financieel belang in Sanofi, het Franse farmaceutische bedrijf dat het medicijn produceert onder het merk Plaquenil.

“Sommige medewerkers van de heer Trump hebben financiële belangen bij de kwestie. De grootste aandeelhouders van Sanofi zijn onder meer Fisher Asset Management, het beleggingsfonds van Ken Fisher, een belangrijke donor van de Republikeinen, waaronder de heer Trump”, aldus het rapport. “Een andere investeerder in zowel Sanofi als Mylan, een ander farmaceutisch bedrijf, is Invesco, het fonds dat voorheen werd beheerd door Wilbur Ross, de commerciële secretaris. Vorig jaar meldde Trump dat zijn drie familietrusts elk investeringen hadden in een Dodge & Cox beleggingsfonds, waarvan de grootste deelneming in Sanofi was. “

Fisher heeft geen commentaar gegeven op het verhaal. En Ross heeft een verklaring afgelegd dat hij “niet op de hoogte was dat Invesco investeert in bedrijven die” het medicijn produceren “, noch heb ik enige betrokkenheid bij de beslissing om dit als behandeling te onderzoeken.” Je kunt hier meer lezen  .

Donald Trump geeft alleen om Donald Trump. Hij geeft niet om jou of het land. Hij geeft er alleen om om deze crisis uit te buiten om zijn bedrijf te redden en zichzelf herkozen te krijgen, waardoor hij zichzelf beschermt tegen een reeks aanklachten die hem zeker wachten als hij verliest. Hoe eerder we dit gemakkelijk waarneembare feit over Trump omarmen, hoe beter uitgerust we zijn om zijn beslissingen te evalueren tijdens deze overlappende gezondheids- en financiële rampen.

De stelregel ‘Trump draait helemaal om Trump’ gaat een lange weg om zijn obsessieve biertrechter van een malariamedicijn genaamd hydroxychloroquine in de slokdarm van COVID-19-slachtoffers uit te leggen.

Tot dusver zijn er twee publieke optredens van Trump geweest die me echt hebben gerammeld. Begin maart 2019 was er zijn schijnbaar eindeloze en zeer verontrustende CPAC-adres : een herky-schokkerige, stroom van bewustzijn- creepshow – een Willy Wonka-rit in de donkere, verwrongen wereld van Trump’s steeds meer achtervolgde en demente brein. Ik heb nog nooit een presidentiële toespraak gezien die schrijnender en zenuwachtiger was dan die … tot de zaterdag 4 april aflevering van de Trump Show.

Er was een bepaald deel van de feiteloze campagnecommercial van zaterdag, uitgezonden op alle grote netwerken, die alles evenaarde van zijn CPAC-opmerkingen van meer dan een jaar geleden. Ongeveer een uur na de waanvoorstelpoging van Trump om zichzelf als bekwaam te beschouwen, boog de president zijn hoofd naar voren en smeekte COVID-19-slachtoffers met een hoge fluistertoon om hydroxychloroquine te nemen alsof zijn leven ervan afhing.

Het was een van de meest bizarre momenten, niet alleen in de geschiedenis van dit wankele gekke presidentschap, maar in de hele geschiedenis van de presidentiële politiek. De pupillen van Trump werden verwijd, waarbij hij zijn afgeluisterde ogen onderbrak en, zoals gewoonlijk, zijn handen heen en weer klapten alsof hij een onzichtbare accordeon op de melodie van een dissonante polka wilde drukken die op halve snelheid werd gespeeld. Het geluid van zijn stem kan het beste worden vergeleken met een vette Aqualung-gek in een ongemarkeerd busje dat kinderen achterin overhaalt met de belofte van snoeprepen als ze daarmee instemmen.

‘Wat heb je te verliezen?’ de president rationaliseerde op die ademloze toon: ‘Ik zeg het nog een keer: wat heb je te verliezen? Neem het. Ik denk echt dat ze het moeten nemen. Maar het is hun keuze en het is de keuze van hun arts, of de artsen in het ziekenhuis Maar hydroxychloroquine – probeer het, als je wilt. ‘

Aaron Rupar on Twitter: “Here is Trump giving potentially deadly medical advice in bizarre, hushed tones pic.twitter.com/acOCdJ9I9M / Twitter”

Here is Trump giving potentially deadly medical advice in bizarre, hushed tones pic.twitter.com/acOCdJ9I9M

Er kwam veel meer bij kijken, en de tekst alleen doet geen recht aan de grilligheid van het moment. Maar toen ik de president zag desintegreren in een cartoonachtige drugsdealer uit een naschoolse special uit de jaren 80, kwamen er twee gedachten bij me op: 1) We zijn er helemaal kapot van als deze schaal van een man wordt herkozen, en 2) Waarom is hij zo geobsedeerd door de verkoop van dit malariamedicijn?

Het logische gevolg van de regel ‘Trump geeft alleen om Trump’ is dat hij niets heeft gedaan om het voordeel van de twijfel te verdienen, dus onze negatieve veronderstellingen over zijn motieven moeten als juist worden beschouwd totdat het tegendeel is bewezen. Zoals ik vanaf het begin heb gezegd, hoop ik absoluut dat ik het mis heb met Trump, maar tot nu toe heeft hij bewezen dat veel van mijn ergste zorgen over zijn poseurpresidium waar zijn. Dus, in dit geval, als Trump met zoveel kracht een onbewezen remedie pusht, dan zal hij op de een of andere manier waarschijnlijk financieel profiteren.

Trump is altijd bezig met een of andere oplichterij, dus hij is zeker bedraad voor een oplichterij als deze. En de economische neergang als gevolg van de pandemie heeft de boeken van de Trump-organisatie bereikt, waar Eric Trump en Donald Jr. rondrennen zoals de schipper en Gilligan die worstelen om de USS Minnow uit die bizarre Pacifische storm te leiden. We hebben onlangs vernomen dat de Trumps 1.500 arbeiders ontslaan, een bloedbad zonder werkloosheid, terwijl ze 17 locaties sluiten – voornamelijk hotels en restaurants. Evenzo smeken de Trumps hun schuldeisers wanhopig om zich terug te trekken, schuldeisers waaronder Deutsche Bank en Palm Beach County, aan wie de Trump-organisatie een stapel geld verschuldigd is.

Dus de bedrijven van Trump staan ​​onder druk, net als die van alle anderen, en motiveren hem om al het geld te pakken dat in de buurt is. Er is blijkbaar goed geld in geneesmiddelen.

De topfabrikant van hydroxychloroquine is Novartis. Begin 2017, kort na de inauguratie, stemde Novartis ermee in om Michael Cohen, de voormalige advocaat-slash-fixer van Trump, $ 100.000 per maand te betalen voor lobbytoegang tot de nieuwe president. De contante uitbetalingen werden verzonden naar Cohen’s shell-bedrijf, Essential Consultants, dat ook een bekend slush-fonds was voor Trump. U herinnert zich misschien dat de president Essential Consultants gebruikte als tussenpersoon voor vermeende zwijggeldbetalingen aan volwassen filmster Stormy Daniels. Sommige van die cheques zijn inderdaad door Trump ondertekend terwijl ze in het Witte Huis waren.

En nee, dit is geen gekke samenzwering om Trump in de val te lokken. Directeuren van Novartis gaven toe lobbyen bij Trump met contante betalingen nadat zij, samen met AT&T en verschillende anderen, openbaar waren gemaakt.

Alles bij elkaar betaalde Novartis Trump meer dan een miljoen dollar tijdens de overeenkomst van een jaar, uitbetaald via het twijfelachtige bedrijf van Cohen. Novartis is een van de belangrijkste fabrikanten van hydroxychloroquine. Twee plus twee is gelijk aan “wat heb je te verliezen?”

Dit alles is alleen voor beginners. De vraag is nu of Trump een andere overeenkomst heeft gesloten met een ander farmaceutisch bedrijf, of dat Trump met Novartis de pomp voorbereidt op een vernieuwing van de oude. Er is misschien een andere invalshoek die we nog niet hebben overwogen. Het is op dit moment moeilijk te zeggen, maar de geschiedenis is er. De spelers, waaronder Cohen en Novartis, hebben publiekelijk bekend en hebben hun excuses aangeboden.

Trump behandelt dit medicijn alsof hij de nationale woordvoerder is, betaald in opdracht, maar tot op heden is er geen collegiaal getoetst bewijs dat hydroxychloroquine daadwerkelijk werkt tegen COVID-19. Het kan zelfs ernstige bijwerkingen hebben  – in tegenspraak met de fluistering van Trump: “Wat heb je te verliezen?” toonhoogte. Natuurlijk is het mogelijk dat de slangolie van Dr. Trump voor sommige patiënten werkt. We weten het gewoon niet. Maar er is veel te verliezen voor diegenen die een reeks vreselijke bijwerkingen kunnen ervaren – het nemen van de verkeerde medicatie voor de verkeerde ziekte heeft de neiging om dat te doen. Dit alles wetende, is het belachelijk dat de Amerikaanse regering onder Trump al heeft geïnvesteerd in 29 miljoen pillen , bij gebrek aan duidelijke informatie dat ze ‘

Geen wonder dat Trump Dr. Anthony Fauci, van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, niet zou toestaan om een ​​vraag van een verslaggever over de werkzaamheid van hydroxychloroquine te beantwoorden tijdens de Trump Show op zondag. Hij wist dat Fauci op zijn minst in tegenspraak zou kunnen zijn met de rationalisaties van de drugsdealer van Trump en, zoals u weet, koffie voor sluiters.

Ondertussen hebben we maandag vernomen dat de COVID-19-taskforce van het Witte Huis onlangs een discussie over het medicijn losbarstte, waarbij economisch adviseur Peter Navarro Trump verschillende onbetrouwbare onderzoeken voorlegde die Fauci waarnam, ‘anekdotisch’ en onwetenschappelijk was, grotendeels te wijten aan het gebrek van controlegroepen. Wie moeten we geloven? De wetenschapper met 40 jaar ervaring in zijn huidige rol, of Trump en Navarro, twee jongens zonder ervaring in de wetenschap, van wie er één een bekende geschiedenis heeft van het aannemen van geld van een van de belangrijkste fabrikanten van het medicijn? Het antwoord is duidelijk voor iedereen buiten de doodscultus van Trump. Maar zoals Amanda Marcotte maandag schreef, zou het Trump-team Fauci kunnen opzetten als zondebok voor deze hele pandemie, in dit alles, dus we mogen niet verwachten dat de echte expert het debat over de slangolie van Trump wint.

Als je je afvraagt ​​waarom de Verenigde Staten het grootste aantal COVID-19-slachtoffers wereldwijd hebben, en bijna 11.000 doden per dinsdagochtend, kan het zijn dat de president zijn zij-drukte prioriteit heeft gegeven boven het feitelijke werk en meedogenloos een onbewezen medicijn, zoals ‘s werelds meest irritante infomerciële host op de late avond. Voor alle duidelijkheid, hij is nooit in staat geweest om het werk te doen in de eerste plaats, dus zijn verschillende bijzaken zijn alles wat hij heeft. Bijgevolg zet hij zijn logge massa tussen doktoren en patiënten, en dringt hij er bij mensen zonder medische diploma’s op aan de experts te heroverwegen.

Trump’s nummer 1 prioriteit is altijd Trump, en hij verandert hydroxychloroquine in de nieuwe ‘vrijheidsfrietjes’. Als je lid bent van de sekte, wordt je bevolen om de drug in te nemen. Misschien is het om de libs te bezitten, misschien is het zo dat Trump betaald kan worden. Hoe dan ook, neem het. Je zult je er goed door voelen en alle coole kinderen doen het. Maar als het niet werkt en je sterft, is het de schuld van iemand anders. Wat heb je te verliezen?

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord