Waarom zijn zoveel mensen die zijn hersteld van het coronavirus opnieuw positief?

Waarom zijn zoveel mensen die zijn hersteld van het coronavirus opnieuw positief?

7 april 2020 0 Door Indignatie redactie

De mysteries rond deze COVID-19-pandemie worden steeds dieper en dieper. Wanneer u een virus oploopt, is het niet de bedoeling dat u positief test, volledig herstelt en negatief test, en enige tijd later opnieuw positief test. Maar dit gebeurt in een alarmerend aantal gevallen, en wetenschappers zijn hier absoluut verbijsterd over. De informatie die ik met u ga delen is nogal verontrustend, en hopelijk zullen wetenschappers ons uiteindelijk precies kunnen uitleggen waarom dit gebeurt.

Maandag verklaarden de krantenkoppen over de hele wereld ademloos dat 51 coronaviruspatiënten in de Zuid-Koreaanse stad Daegu “opnieuw positief waren  getest”  na zogenaamd volledig te zijn hersteld …

De vrees is opgewekt dat het coronavirus mogelijk in het lichaam kan blijven en later kan “reactiveren” nadat 51 herstelde patiënten opnieuw positief waren getest .

De patiënten uit de stad Daegu, Zuid-Korea, hadden allemaal tijd in quarantaine doorgebracht terwijl ze herstelden van het virus, maar werden binnen enkele dagen na hun vrijlating opnieuw gediagnosticeerd.

Op dit moment weet niemand hoe dit te verklaren.

Is het mogelijk dat de tests niet correct waren?

Is het mogelijk dat deze patiënten voor de tweede keer besmet zijn geraakt?

De onderzoekers die deze patiënten bestudeerden, verwerpen beide verklaringen en in plaats daarvan zweren ze de theorie dat het virus   bij deze specifieke slachtoffers “reactiveerde” …

De 51 gevallen werden geïdentificeerd als onderdeel van een onderzoek in Daegu, het epicentrum van de uitbraak in Zuid-Korea, door een team van epidemiologen van de Centers for Disease Control and Prevention.

Het centrum zei dat het niet geloofde dat de patiënten opnieuw waren geïnfecteerd, maar dat het virus op niet-detecteerbare niveaus in hun cellen was gebleven en later ‘gereactiveerd’.

Maar de waarheid is natuurlijk dat ze niet echt weten waarom dit gebeurt.

Lees ook:  Corona-uitbraak in Peking: het pad leidt naar geïmporteerde zalm

En soortgelijke gevallen duiken al geruime tijd op in heel China. In feite zijn “tweede infecties” gedocumenteerd  “in veel regio’s” …

Naarmate China meer patiënten vrijlaat die zijn hersteld van het coronavirus, zijn er steeds meer die voor de tweede keer positief testen . Het Gezamenlijk Preventie- en Controlemechanisme van de Staatsraad zei afgelopen zaterdag dat in veel regio’s , waaronder de provincie Guangdong, Sichuan, Hunan en de provincie Hubei, waar Wuhan de hoofdstad is, voor de tweede keer infecties zijn gemeld .

Onnodig te zeggen dat het waarschijnlijk een enorme impact zal hebben op het overheidsbeleid als wetenschappers kunnen bevestigen dat “tweede infecties” zeer snel kunnen optreden na volledig herstel, en het is dus absoluut noodzakelijk dat wetenschappers de bodem van dit mysterie zo snel mogelijk.

Tot dusver melden onderzoekers in China dat ‘tussen 3 en 10% van de genezen patiënten opnieuw werd besmet’ kort nadat ze volledig waren hersteld van het virus. Het volgende komt van  Fox News …

Maar liefst 10% van de herstelde coronaviruspatiënten in China testte opnieuw positief na ontslag uit het ziekenhuis , volgens een rapport.

Artsen aan de frontlinie van de uitbraak in Wuhan, China – waar het virus zich voordeed – meldden dat tussen 3 en 10% van de genezen patiënten opnieuw besmet raakte met de ziekte, hoewel het onduidelijk is of ze de tweede keer besmettelijk waren, de South China Morning Post gemeld.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenIn de westerse wereld is er veel gepraat over hoe het ‘veilig’ zal zijn voor degenen die het virus hebben gehad om weer aan het werk te gaan zodra ze herstellen vanwege de immuniteit die ze zogenaamd hebben verworven.

Maar dat is misschien geen veilige veronderstelling.

Dit virus lijkt zich zeer ongebruikelijk te gedragen en het maken van een verkeerde keuze kan het verschil zijn tussen leven en dood.

In een zeer alarmerende zaak in Wuhan, China, werd een 36-jarige man die een bevestigde coronaviruszaak werd, op 12 februari in het ziekenhuis opgenomen. Twee weken later werd hij vrijgelaten nadat hij geacht werd “volledig hersteld” te zijn, maar dat  was niet het einde van het verhaal …

Een 36-jarige man is overleden aan ademhalingsproblemen in Wuhan, vijf dagen nadat hij was ontslagen uit een van de geïmproviseerde ziekenhuizen die waren gebouwd om de uitbraak te bedwingen, volgens een rapport van het in Shanghai gevestigde nieuwsportaal The Paper.
Het rapport, dat later werd verwijderd, zei dat Li Liang op 12 februari in het ziekenhuis was opgenomen – gebouwd om patiënten met milde en matige symptomen te behandelen – volgens zijn vrouw, bijgenaamd Mei. Twee weken later werd hij ontslagen met de instructie om 14 dagen in een quarantainehotel te verblijven.

Op 2 maart stierf Li Liang en op de overlijdensakte stond duidelijk dat COVID-19 de oorzaak was.

Maar dat mocht niet gebeuren. Hij zou volledig hersteld zijn.

Er klopt iets niet.

Hopelijk kunnen onze wetenschappers dit mysterie zeer snel ontrafelen, want het dodental stijgt snel.

De allereerste coronavirusdood in de Verenigde Staten vond plaats op 29 februari, en nu zijn we hier iets meer dan een maand later en zijn  meer dan 10.000 Amerikanen omgekomen …

Er waren 10.335 doden op maandagmiddag, volgens het  Johns Hopkins-dashboard , dat de cijfers bijhoudt.

Dat totaal overtreft het aantal doden door gevechten als gevolg van zes Amerikaanse oorlogen samen , volgens gegevens van het Amerikaanse Department of Veterans Affairs.

VA-gegevens zeggen dat  in totaal 9961 soldaten op het slagveld stierven tijdens deze zes oorlogen: de Amerikaanse revolutie, de oorlog van 1812, de Mexicaanse oorlog, de Indiase oorlogen, de Spaans-Amerikaanse oorlog en Desert Shield / Desert Storm.

Deze pandemie is in de VS zo dramatisch geëscaleerd dat bijna de hele natie momenteel wordt stilgelegd en griezelige drones die blaffen om ‘sociale afstand te bewaren’ , zweven boven parken in New York City …

CBS News on Twitter

WATCH: A drone was seen flying over a Manhattan park on Saturday, urging pedestrians to “maintain social distancing.” https://t.co/5J9DLlunRB https://t.co/VuNu1etBnW

Onze samenleving is binnen enkele weken fundamenteel veranderd door deze pandemie, en velen geloven dat onze problemen pas zijn begonnen .

Maar op dit moment is er veel optimisme in Amerika omdat de cijfers niet zo snel groeien als vorige maand.

Dat is absoluut een veelbelovend teken, maar het gebeurt alleen omdat de meeste mensen op dit moment thuis zijn.

Zodra mensen hun normale activiteiten hervatten, geeft dat het virus veel meer mogelijkheden om zich te verspreiden, en we zullen zien wat er op dat moment gebeurt.

Hopelijk kunnen deze mysteries rond COVID-19 snel worden opgelost, want het lijkt erop dat we dit virus nog lange tijd zullen bestrijden en we hebben de beste informatie nodig die we kunnen krijgen.Comments

comments