Bill Gates zegt ‘groepsbijeenkomsten’ zullen niet terug te keren zonder een wereldwijd ID-volgvaccin


Een terugkerend thema onder samenzweringstheoretici is dat de elite gewoon wacht op het juiste moment om hun ‘mark of the beast’-technologie uit te rollen om elk mens op aarde op afstand te identificeren en te controleren, en zo hun plannen voor een eenwereldregering te bezegelen. . En omdat veel mensen zo ongeveer alles willen doen om terug te keren naar een gevoel van normaliteit, lijken die angsten elke dag meer gerechtvaardigd.

In het boek Openbaring [13: 16-17] is er een passage die de verbeelding van gelovigen en ongelovigen door de eeuwen heen heeft aangetrokken, en misschien wel nooit meer dan nu: “En hij veroorzaakt alles, zowel klein als groot, rijk en arm, vrij en gebonden, om een ​​merkteken in hun rechterhand of in hun voorhoofd te ontvangen: en dat niemand mag kopen of verkopen, behalve hij die het merkteken had … ‘

Was John of Patmos de eerste complottheoreticus in de geschiedenis, of geven we onszelf tegenwoordig alleen toe met een geval van zelfvervullende profetie? Hoe het ook zij, veel mensen zouden waarschijnlijk ernstige bedenkingen hebben bij het gebrandmerkt worden met een ID-code, zelfs als deze nooit in de Heilige Schrift vermeld was. Maar dat heeft Microsoft-oprichter Bill Gates, die al jaren waarschuwt voor een wereldwijde pandemie, er niet van weerhouden om zulke controversiële technologieën ons allemaal op te dringen.

In september 2019, slechts drie maanden voordat het coronavirus voor het eerst in China verscheen, kondigde ID2020, een in San Francisco gevestigd biometrisch bedrijf dat Microsoft als een van de oprichters beschouwt, stilletjes aan dat het een nieuw project aan het ondernemen was dat de ‘verkenning van meerdere biometrische identificatietechnologieën voor zuigelingen ”die is gebaseerd op” immunisatie van zuigelingen “en alleen gebruik maakt van de” meest succesvolle benaderingen “.

Alternative News on Twitter: “In a new interview, Bill Gates authoritatively states that mass public gatherings will not come back “at all” until we have mass vaccination. Who made him king of the world? https://t.co/siW7bZ9yGc … https://t.co/ivaCI8eAEl / Twitter”

In a new interview, Bill Gates authoritatively states that mass public gatherings will not come back “at all” until we have mass vaccination. Who made him king of the world? https://t.co/siW7bZ9yGc … https://t.co/ivaCI8eAEl

Voor iedereen die zich afvraagt ​​hoe een van die ‘meest succesvolle benaderingen’ eruit zou kunnen zien, overweeg de volgende beste kanshebber voor het contract. Onderzoekers van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) hebben een in wezen hi-tech ‘tatoeage’ ontwikkeld die gegevens opslaat in onzichtbare kleurstof onder de huid. Het ‘merkteken’ zou samen met een vaccin worden afgegeven, hoogstwaarschijnlijk beheerd door Gavi , het wereldwijde vaccinbureau dat ook onder de paraplu van de Bill & Melinda Gates Foundation valt.

“De onderzoekers toonden aan dat hun nieuwe kleurstof, die bestaat uit nanokristallen genaamd quantum dots … bijna-infrarood licht afgeeft dat kan worden gedetecteerd door een speciaal uitgeruste smartphone,” meldde MIT News .

En als de lezer helemaal onderaan het artikel scrolt, zal hij ontdekken dat deze studie in de eerste plaats werd gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation.

Nu de wereldwijde service-economie is stilgelegd om te voorkomen dat grote groepen besmettelijke mensen zich verzamelen, is het gemakkelijker om je een dag voor te stellen waarop mensen hun infrarood-ID ‘tatoeage’ moeten laten scannen om toegang te krijgen tot een willekeurig aantal openbare locaties. En van daaruit heeft het weinig verbeeldingskracht nodig om te zien dat dezelfde tracking-nanotechnologie breed wordt toegepast in de hele wereldeconomie, waar het zou kunnen worden gebruikt om het gebruik van vies geld te elimineren. Immers, als herbruikbare tassen worden verboden vanwege de coronavirus paniek-demic, waarom zou herbruikbaar geld dan een speciale behandeling krijgen?

Het schrijven van eerder deze maand op deze pagina’s, geopolitieke analist Pepe Escobar voorzien van een overtuigend argument dat het coronavirus, waarin de wereld is het besturen van de richting van een nieuwe Grote Depressie, wordt “wordt als dekking gebruikt voor de komst van een nieuw, digitaal financiële systeem, compleet met een gedwongen vaccin cum nanochip die een volledige, individuele, digitale identiteit creëert.

Als een mogelijk toekomstscenario stelde Escobar zich ‘clusters van slimme steden verbonden door AI voor, waarbij mensen fulltime werden gecontroleerd en naar behoren werden gechipt en deden wat ze nodig hadden met een uniforme digitale valuta …’

Die angst kreeg meer betekenis toen Bill Gates in het weekend ging zitten voor een adembenemend interview met CBS This Morning. Gates vertelde gastheer Anthony Mason dat massabijeenkomsten in het coronavirustijdperk wellicht moeten worden verboden, tenzij en totdat er een grootschalig vaccinatieprogramma is uitgevaardigd.

‘Hoe ziet’ openen ‘eruit’, vroeg Gates retorisch voordat hij in wezen in één klap de hele sociale en culturele samenstelling van de Verenigde Staten veranderde. “Welke activiteiten, zoals scholen, hebben zo’n voordeel en kunnen worden uitgevoerd op een manier die het risico op overdracht erg klein maakt, en welke activiteiten, zoals massabijeenkomsten, misschien in zekere zin meer optioneel. En dus totdat je op grote schaal bent gevaccineerd die [activiteiten] niet terug te komen op alle”[Het interview kan worden bekeken in zijn geheel hier ].

Volgens Gates zou alles dat kan worden gedefinieerd als een ‘massavergadering’ – van toeschouwers die in een stadion zijn gepakt voor een sportevenement tot demonstranten die op straat demonstreren – worden beschouwd als een daad van burgerlijke ongehoorzaamheid zonder een vaccin. Geen verrassing dat Gates het concept van ‘massavergadering’ koos om ons allemaal te hinderen, want wat is de moderne democratische samenleving, zo niet de ene grote massa-gebeurtenis na de andere? Aangezien niemand het volgende grote evenement, zoals de Super Bowl of Comic-Con, of, in de hemel verheven, Eurovisie, zal willen missen, zouden miljoenen mensen voorspelbaar kilometers in de rij staan ​​om hun door Microsoft ondersteunde inenting te krijgen, zelfs als het bevat volgtechnologieën.

Dit alles lijkt pure waanzin als men bedenkt dat er andere opties zijn om het coronavirus te verslaan dan een verplicht wereldwijd vaccinatieregime.

Vorige maand vertelde Dr. Anthony Fauci, de directeur van allergie en infectieziekten, aan een subcommissie van de Senaat dat meer dan 80 procent van de mensen die besmet raken met het coronavirus “spontaan herstelt” zonder enige medische tussenkomst. Dit doet ons afvragen waarom de globale lockdown voor iedereen is ontworpen in plaats van alleen voor zieken en ouderen. Ondertussen begint het medicijn hydroxychloroquine, dat in de media is afgezwakt, ondanks dat het in een groot onderzoek wordt genoemd als de meest effectieve coronavirusbehandeling onder artsen, een nieuwe look te krijgen.

Precies deze week, in navolging van Nevada, keerde Michigan de koers gewoon om en is nu de tweede democratische staat die de antimalariamedicatie van de regering-Trump heeft aangevraagd.

Dus nu lijkt het erop dat we naar de races gaan om te zien wat de goedgekeurde methode zal worden om de wereldwijde pandemie te bestrijden – een haastig ontwikkeld vaccin dat de effecten van de ziekte bij degenen die het oplopen kan verergeren, of het reeds bewezen goedkope drug hydroxychloroquine.

Als de winnaar een wereldwijd vaccin blijkt te zijn, mogelijk een vaccin met ID-nanotechnologie, verwacht dan niet dat de rijken in de rij staan ​​met hun kinderen als eersten die het krijgen. In 2015 onderzocht The American Journal of Public Heath ongeveer 6.200 scholen in Californië – het epicentrum van biometrisch ID-onderzoek – en ontdekte dat vaccinvrijstellingen twee keer zo vaak voorkwamen bij kleuters die waren ingeschreven bij particuliere instellingen.

Het lijkt erop dat de elite zwaar gokt op de ontwikkeling van een ID-volgvaccin dat alle rassen en instellingen onder één groot gelukkig dak zou brengen, maar ze zullen duidelijk blijven wonen in hun eigen omheinde wijk in deze ene wereldregering. Of ze al dan niet een ‘speciale pas’ krijgen bij het ontvangen van het new age-merkteken, is een andere vraag.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord