Het project voor een nieuwe Amerikaanse eeuw en het tijdperk van de biowapens: 20 jaar psychologische terreur

Het project voor een nieuwe Amerikaanse eeuw en het tijdperk van de biowapens: 20 jaar psychologische terreur

8 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Iets meer dan 20 jaar geleden voerde het North American Aerospace Defense Command (NORAD) een militaire oefening uit waarbij een “hypothetisch scenario” werd gehanteerd van gekaapte vliegtuigen die zowel naar het Pentagon als naar het World Trade Center vlogen.

Een jaar later, op 24 en 26 oktober 2000, werd er weer een “hypothetische” militaire oefening gespeeld waarbij een luchtvaartmaatschappij crashte op het Pentagon en 341 mensen doodde, gevolgd door nog een ander “hypothetisch scenario” van het Ministerie van Defensie van mei 2001, dat honderden medisch personeel zag training voor een “geleide raket in de vorm van een gekaapt 757-vliegtuig” dat tegen het Pentagon botst.

Wat voortkwam uit de rook en het puin van 11 september 2001 was anders dan alles wat de slapende massa of de internationale gemeenschap verwachtte.

Het schokeffect heeft de massa zo getraumatiseerd dat burgers plotseling plotseling bereid waren hun vrijheid thuis op te geven, terwijl ze instemden met alle vergeldingsmaatregelen die hun regering in het buitenland wenste. De schaal van horror was zo groot dat de internationale gemeenschap samenkwam en hun liefde en solidariteit jegens Amerika toonde na de tragedie met kaarslichtwaken in Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Rusland en Zuid-Amerika. De natuurlijke neiging van de mensheid om onze medemens te omhelzen en te helpen in tijden van crisis, drukte zich uit als een helder licht in een wereld van verwarde duisternis en hoop op een duurzame vrede wekte in de harten van velen.

Helaas, zoals de wereld spoedig ontdekte, was die hoop van korte duur.

De overname van Amerika door Neocon

De maatregelen van de politiestaat groeiden snel dankzij de Patriot Act en het interne massale toezicht onder de “crisisbeheersing” van de neocon-cabal in het Witte Huis. Terwijl in het buitenland een nieuw type oorlog met regimeverandering ontstond, werden gevaarlijke protocollen voor Cheney’s “Continuïteit van Overheid” in gang gezet en met deze procedures werden nieuwe mandaten voor staat van beleg gecreëerd, waardoor de bevoegdheden, financiering en inzet van Amerikaanse militaire capaciteiten werden versterkt, zowel binnen de VS ‘onder crisisomstandigheden’ en over de hele wereld.

Regeringen die geen verband hielden met 9/11 werden snel het doelwit van vernietiging met behulp van vals bewijs van “yellowcake” geproduceerd in de ingewanden van MI6, en er werd een bredere unipolaire militaire omsingeling van zowel Rusland als China in gang gezet, waarin president Putin briljant riep in zijn beroemde toespraak van de 2007 Security Conference in München.

Dit zou natuurlijk geen verrassing moeten zijn voor iemand die de tijd heeft genomen om het in oktober 2000 gepubliceerde manifest Project for a New American Century te lezen, getiteld Rebuilding America’s Defenses ‘(RAD).

Onder voorzitterschap van William Kristol (een neocon-agent die vandaag de leiding heeft over de beschuldiging van president Trump) en mede-auteur van John Bolton, Richard Perle, Dick Cheney, Paul Wolfowitz, Elliot Abrams en Donald Rumsfeld, verklaarde RAD dat “om de zelfs als het een revolutionaire verandering met zich meebrengt, zal het waarschijnlijk een lang proces zijn zonder catastrofale en katalyserende gebeurtenissen, zoals een nieuwe Pearl Harbor ”. De cabal ging verder met het beschrijven van zijn Hobbesiaanse agenda en verklaarde dat ‘de Koude Oorlog een bipolaire wereld was; de wereld van de 21e eeuw is – voorlopig althans – beslist unipolair met Amerika als ‘s werelds enige supermacht ”.

Hoewel er veel is gezegd over de “inside job” van 9/11, vond er gedurende 18 weken een minder gewaardeerde terroristische daad plaats, beginnend op 18 september 2001 waarbij vijf en besmettelijke 17 werden gedood in de vorm van enveloppen die waren doorspekt met bio-gewapende miltvuur .

The Age of Bioweapons en PNAC

Deze miltvuuraanval leidde snel tot de Bioshield-wet van 2004 met een budget van 5 miljard dollar en een mandaat om “verdere biowapenaanvallen te voorkomen en te verdedigen”. Dit nieuwe hoofdstuk van de revolutie in militaire aangelegenheden zou worden gecoördineerd vanuit de toonaangevende biowapenfabriek van het Medical Research Institute of Infectious Diseases in Fort Detrick. Sinds 2002 is tot nu toe meer dan $ 50 miljard uitgegeven aan onderzoek en defensie van biowapens.

Het eerdere RAD-document van oktober 2000 beklemtoonde het belang dat de neocon-cabal hechtte aan biowapens (en andere oorlogstechnologieën van de volgende generatie): “Gevechten zullen waarschijnlijk plaatsvinden in nieuwe dimensies: in de ruimte, cyberspace en misschien de wereld van microben… geavanceerd vormen van biologische oorlogsvoering die specifieke genotypen kunnen “targeten”, kunnen biologische oorlogsvoering transformeren van het rijk van terreur naar een politiek bruikbaar instrument “.

Advocaat en biowapen-expert Francis Boyle verklaarde in 2007 dat het mandaat van Fort Detrick ‘het verwerven, kweken, wijzigen, opslaan, verpakken en verspreiden van klassieke, opkomende en genetisch gemanipuleerde ziekteverwekkers voor offensieve wapenprogramma’s’ omvat. Deze nieuwe praktijken na 9/11 hebben het VN-Verdrag tegen biologische wapens uit 1975 volledig vernietigd door de oprichting van een enorm internationaal netwerk van biowapenlaboratoria, gecoördineerd vanuit Fort Detrick, dat de taak zou krijgen om veel van het vuile werk dat de VS doet te doen werd “officieel” verhinderd op eigen grond te doen.

Waar Hitler de verbranding van de Reichstag gebruikte om zijn machtigende Handelingen te rechtvaardigen, hadden de neocons hun 9/11. Het verschil in het geval van Amerika was dat Cheney er niet in slaagde hetzelfde niveau van absolute controle over zijn land te bereiken als Hitler in 1934 veroverde (getuige de terugdringing van patriottische Amerikaanse militaire inlichtingenkringen tegen Cheney’s oorlogsagenda in Iran). Met deze neocon-mislukking sloeg de republiek verder.

De rot gaat door onder Obama

De opkomst van Obama werd gezien als een hoopvol licht voor veel naïeve democraten die zich nog steeds niet hadden gerealiseerd hoe een botsing tussen ‘vals links’ en ‘vals rechts’ langzaam was opgebouwd in de jaren na de Tweede Wereldoorlog. Elk kamp merkte in toenemende mate dat het convergeerde naar dezelfde agenda van de wereldregering door gebruik te maken van enigszins verschillende paden en smaken.

Het duurde niet lang voordat veel van de meer kritisch ingestelde supporters van Obama zich realiseerden dat de massale bewaking / politiestaatmaatregelen, oorlogen met regimewijzigingen en de militaire confrontatie tussen Rusland en China, begonnen onder Cheney, niet alleen stopten, maar zelfs uitbreidden hogere tarieven dan ooit.

In de maanden voordat Obama in juli 2016 zijn ambt verliet, werd de geclassificeerde richtlijn 40: nationaal continuïteitsbeleid uitgevaardigd, waardoor een lijn van “deconcentratie-autoriteit” werd gecreëerd voor alle takken van de regering naar een “dubbele keten van personen die buiten Washington werden afgescheiden, beschikbaar in een catastrofale noodsituatie” ”. Dagen voorafgaand aan de inauguratie van Trump werd Federal Continuity Directive 1 uitgevaardigd om het gezag over te dragen aan strijdkrachten die kunnen worden gebruikt om “opstand, huiselijk geweld, onwettige combinatie of samenzwering” te onderdrukken.

Het belang van het kennen van deze geschiedenis

Er zijn heel duidelijk twee diametraal tegenovergestelde methoden voor het analyseren en oplossen van de existentiële crisis die onze wereld momenteel bedreigt: Multipolar of Unipolar.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Politiek gesteggel binnen de Europese Unie

Terwijl Rusland en China een multipolaire / pro-nationale staatsvisie vertegenwoordigen, gedreven door grootschalige ontwikkelingsprojecten die zowel rijk als arm zijn, zoals de Nieuwe Zijderoute, Polar Zijderoute, Ruimte Zijderoute en nu Gezondheid Zijderoute, iets veel donkerder wordt gepromoot door dezelfde financiële oligarchie die zowel de linker- als de rechterkant van de diepe staatsmunt bezit. Deze latere troepen hebben zich aantoonbaar gepositioneerd om onder crisisomstandigheden de controle over de westerse regeringen over te nemen en zijn niet bang om elk wapen in hun arsenaal te gebruiken om hun vermeende vijanden te vernietigen … inclusief biowapens. Deze laatste ongemakkelijke realiteit werd enkele weken geleden vrij openlijk beweerd door vooraanstaande functionarissen van Iran en zelfs door het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken .

Toegegeven, of de huidige coronavirus pandemie wel of niet een biowapen is, is nog niet volledig bewezen (hoewel een groeiend aantal bewijzen beweert dat dit wel het geval is, zoals hier en hier en hier en hier ). Wat we zeker weten, zijn de volgende feiten:

Getallen worden systematisch verkeerd voorgesteld om een ​​veel groter aantal sterftecijfers dan infecties te veroorzaken, zoals tientallen vooraanstaande medische experts hebben bewezen. Verontreinigde testkits zijn op 30 maart in het VK verschenen en er zijn talloze valse resultaten te zien, aangezien covid-testkits vaak geen onderscheid maken tussen covid-19 en de typische coronavirusstammen van de griep die gemiddeld tussen 7-14% van de griepgevallen bevatten elk jaar. Dit betekent niet dat COVID-19 niet serieus moet worden genomen, maar alleen dat de gerapporteerde cijfers kunstmatig worden vervalst om verhoogde paniek te veroorzaken.

De COVID-19 Task Force van het Imperial College in Londen is de enige bron van het valse debat “links” versus “rechts” dat de reactie van het westen op de pandemie vergiftigt. Teams die werken vanuit deze British Intelligence-nexus hebben ZOWEL de ‘doe-niets-en-wacht-tot-natuurlijke-weerstand-evolueert’-kudde-immuniteitstheorie gegenereerd en tegelijkertijd de’ alles afsluiten one-size-fits-all’-doomsday-modellen gecreëerd wordt gebruikt door de WHO, de VN en toonaangevende Deep State-activa zoals Michael Bloomberg, Steve Bannon, Bill Gates en George Soros. Als je twijfelt aan de invloed van het Imperial College op het wereldbeleid, een artikel van de New York Times van 17 maart beschreef ze in de volgende bewoordingen: “Met banden met de Wereldgezondheidsorganisatie en een team van 50 wetenschappers, onder leiding van een prominente epidemioloog, Neil Ferguson, wordt Imperial behandeld als een soort gouden standaard, waarvan de wiskundige modellen rechtstreeks bijdragen aan het overheidsbeleid. “

Onderzoeksjournalist Whitney Webb’s onderzoek uit februari 2020 toonde overtuigend aan dat DARPA sinds 2017 samen met Fort Detrick financiering had ontvangen voor genetische modificatie van nieuwe coronavirussen (met de nadruk op vleermuizen) en de ontwikkeling van nooit eerder gebruikte DNA- en mRNA-vaccins die de structuur van DNA voor zowel een individu als potentieel voor een hele race.

Ten slotte, en vooral, waren de militaire oefeningen van voor 9/11 niet alleen maar hypothetische scenario’s, maar oefeningen die rechtstreeks leidden tot een nieuwe ‘Pearl Harbor’ die het gedrag van Amerikanen onder terreur, paniek en verkeerde informatie veranderde zoals nooit eerder gezien. De parallellen met de huidige uitbraak van het coronavirus kunnen niet worden gemist voor iedereen die de vreemde zaak van de Event 201 Global Pandemic Exercise serieus heeft bekekenop 19 oktober 2019 in New York. Event 201 werd gesponsord door de Michael Bloomberg School of Public Health van Johns Hopkins, de Bill and Melinda Gates Foundation, de US Central Intelligence Agency en het World Economic Forum, die simulaties uitvoerden onder het “hypothetische” scenario van een nieuwe coronavirus pandemie waarbij 60 miljoen mensen omkwamen . Het bekijken van slechts een van de vele opnames van Event 201 die openlijk beschikbaar zijn op hun officiële site, bevat enkele zeer verontrustende parallellen met de gebeurtenissen die zich vandaag de dag voordoen:

EMBED: https://youtu.be/rWRmlumcN_s

Unipolaire krijgswet of multipolair Marshallplan?

Zoals ik in mijn vorige artikel schetste, heeft de massale paniek veroorzaakt door COVID-19 een situatie van 9/11 gecreëerd, waarbij de verwachte wetten van de politiestaat onder de radar zijn gekomen van veel mensen die normaal gesproken op dergelijke dingen zouden letten. Een van de gevaarlijkste maatregelen was een wetsvoorstel in februari dat het hoofd van NORTHCOM (die ook het hoofd van NORAD is) formeel opdraagt ​​om waarnemend president van de Verenigde Staten te worden onder voorwaarden van de staat van beleg, de onbestuurbaarheid van de uitvoerende macht of algemene chaos in Amerika. Dit latere scenario is niet erg onwaarschijnlijk gezien het gevaar van een financiële uitbarsting van het banksysteem in combinatie met economische lockdowns van het westen.

China en Rusland begrijpen allebei de aard van het spel en beide landen hebben verantwoordelijk opgetreden bij het aanpakken van de uitbraak van het Coronavirus, waarbij de succesvolle beheersing van China zeven opeenvolgende dagen zonder nieuwe gevallen heeft gewonnen. Het is belangrijk dat, in tegenstelling tot de remedies die worden gepromoot door het Imperial College van Londen, noch Rusland noch China hun naties volledig hebben gesloten, maar eerder hun economieën in leven hebben gehouden door methoden te selecteren voor selectieve quarantaines en lockdowns (China sloot slechts 15 naties plus Wuhan terwijl de de resterende 95% van hun economie bleef de herstellende component produceren en ondersteunen).

We weten dat president Trump de druk van Deep State Experts om Amerika te sluiten heeft weerstaan ​​en dat herhaaldelijk heeft gezegd, maar tot aan zijn recente gesprekken met Xi Jinping en Putin waren er maar weinig andere opties beschikbaar dan die voorgesteld door Dr. Cauci , de Green New Dealing Dems of ‘alles redden’ monetaristen rond Mnuchin en Kudlow.

Nu China en Rusland zijn begonnen met het verzenden van vrachtschepen met essentiële medische apparatuur naar Amerika als onderdeel van de Health Silk Road (over het geschreeuw van neocons en neoliberale technocraten zoals), heeft zich een nieuwe mogelijkheid voor genezing voorgedaan. Als Trump doortastend en moedig en intelligent handelt, bestaat er nog steeds een kans dat soevereine natiestaten nog steeds aan het roer blijven staan ​​en deze crisis gebruiken als een kans om een ​​schuldenjubileum, bankhervorming en nieuwe Bretton Woods-noodconferentie tot stand te brengen een basis voor een nieuw rechtvaardig economisch systeem. Als Trump hierin niet slaagt, is het meer dan een beetje eng om na te denken over wat de wereld de komende maanden en jaren zal overkomen.Lees ook:  Van moorden tot sancties: noodbevoegdheden en de opkomst van het keizerlijke voorzitterschap

Comments

comments