VIDEO: Politieagent hoest expres in de buurt van Afro-Amerikaanse burgers in de VS. midden in de covid-19 pandemie

VIDEO: Politieagent hoest expres in de buurt van Afro-Amerikaanse burgers in de VS. midden in de covid-19 pandemie

9 april 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

De politie van Baltimore veroordeelde dat gedrag en zei dat het indruist tegen de waarden van de instelling.

De politie van Baltimore (Maryland, VS) heeft een intern onderzoek gestart naar een video waarin een van zijn agenten opzettelijk hoest in de buurt van Afro-Amerikaanse mensen tijdens de coronaviruspandemie, melden lokale persberichten.

In genoemd audiovisueel materiaal, gepubliceerd op sociale netwerken, kun je een vrouw horen zwaaien naar een man in uniform , en wanneer hij langs haar en andere mensen komt, begint hij hard te hoesten, wat de woede van de aanwezigen loslaat.

RT en Español on Twitter

Un policía tose a propósito cerca de civiles afroamericanos en EE.UU. El Departamento de Policía de Baltimore ha iniciado una investigación a raíz de un video en el que uno de sus oficiales tose a propósito cerca de personas afroamericanas en medio de la pandemia del coronavirus https://t.co/49VmLtT5oc

Die beelden “zijn niet alleen verontrustend, maar ook onbegrijpelijk , vooral gezien de hoge mate van begeleiding die we [aan de politie] sinds het begin hebben gegeven” van de coronaviruspandemie, zei commissaris van de politie van Baltimore, Michael in een verklaring. Harrison.

Van agenten wordt verwacht dat ze ‘ gevoelig en professioneel zijn tegenover de gemeenschap , maar wat de video laat zien is alarmerend’, omdat covid-19 ook de politie van de stad treft, voegde hij eraan toe.

In dit verband gaf Harrison aan dat 12 leden van de afdeling positief hebben getest op covid-19 en dat er nog 60 wachten op de resultaten van de medische tests. Bovendien moesten sinds het begin van de pandemie meer dan 300 officieren in quarantaine worden geplaatst.

USA Het is het  land dat het meest wordt getroffen  door de covid-19-pandemie, waar ten minste 14.817 mensen zijn gedood en meer dan  432.132 mensen de ziekte hebben opgelopen , volgens de meest recente  gegevens  van de Johns Hopkins University.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Coronakritische arts gearresteerd op speciaal bevel en toegelaten tot de psychiatrie!


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments