VIDEO: Politieagent hoest expres in de buurt van Afro-Amerikaanse burgers in de VS. midden in de covid-19 pandemie

VIDEO: Politieagent hoest expres in de buurt van Afro-Amerikaanse burgers in de VS. midden in de covid-19 pandemie

9 april 2020 0 Door Indignatie redactie

De politie van Baltimore veroordeelde dat gedrag en zei dat het indruist tegen de waarden van de instelling.

De politie van Baltimore (Maryland, VS) heeft een intern onderzoek gestart naar een video waarin een van zijn agenten opzettelijk hoest in de buurt van Afro-Amerikaanse mensen tijdens de coronaviruspandemie, melden lokale persberichten.

In genoemd audiovisueel materiaal, gepubliceerd op sociale netwerken, kun je een vrouw horen zwaaien naar een man in uniform , en wanneer hij langs haar en andere mensen komt, begint hij hard te hoesten, wat de woede van de aanwezigen loslaat.

RT en Español on Twitter

Un policía tose a propósito cerca de civiles afroamericanos en EE.UU. El Departamento de Policía de Baltimore ha iniciado una investigación a raíz de un video en el que uno de sus oficiales tose a propósito cerca de personas afroamericanas en medio de la pandemia del coronavirus https://t.co/49VmLtT5oc

Die beelden “zijn niet alleen verontrustend, maar ook onbegrijpelijk , vooral gezien de hoge mate van begeleiding die we [aan de politie] sinds het begin hebben gegeven” van de coronaviruspandemie, zei commissaris van de politie van Baltimore, Michael in een verklaring. Harrison.

Van agenten wordt verwacht dat ze ‘ gevoelig en professioneel zijn tegenover de gemeenschap , maar wat de video laat zien is alarmerend’, omdat covid-19 ook de politie van de stad treft, voegde hij eraan toe.

In dit verband gaf Harrison aan dat 12 leden van de afdeling positief hebben getest op covid-19 en dat er nog 60 wachten op de resultaten van de medische tests. Bovendien moesten sinds het begin van de pandemie meer dan 300 officieren in quarantaine worden geplaatst.

USA Het is het  land dat het meest wordt getroffen  door de covid-19-pandemie, waar ten minste 14.817 mensen zijn gedood en meer dan  432.132 mensen de ziekte hebben opgelopen , volgens de meest recente  gegevens  van de Johns Hopkins University.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  "Ze liegen vanaf het begin" - Franse tegen premier over bewuste corona-leugens

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Trump kon de verkiezingen helemaal niet uitstellen
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments