Hoge moslim predikant: homohuwelijk schuldig aan coronavirusepidemie

Hoge moslim predikant: homohuwelijk schuldig aan coronavirusepidemie

11 april 2020 2 Door Indignatie redactie

Een hoge islamitische geestelijke en politicus uit Irak ziet de oorzaak van de verspreiding van het coronavirus in homoseksualiteit. De westerse staten zouden het homohuwelijk daarom weer moeten afschaffen. De islam wordt wereldwijd beschouwd als de gevaarlijkste ideologie voor openlijk homoseksuele mannen.

Muktada al-Sadr wordt beschouwd als een uiterst invloedrijke sjiitische geestelijke in Irak: terwijl talloze andere hoge islamitische geestelijken homoseksuelen verantwoordelijk houden voor de corona-pandemie, onderscheidt hij duidelijker: het homohuwelijk is een belangrijke oorzaak van de verspreiding van het coronavirus .

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenMuktada al-Sadr heeft daarom alle regeringen in de westerse wereld opgeroepen om de instelling van het homohuwelijk onmiddellijk te ontbinden of om hun wetten inzake de legalisering van homohuwelijken stop te zetten. Dit zou een duidelijke boetedoening zijn voor Allah voor het overtreden van zijn wetten of het overtreden van de Koran.

Dat blijkt uit een bericht van de Turkse krant Hurriyet.

Islam is een groot gevaar voor homoseksuelen – ook in Nederland

De islam wordt beschouwd als de meest homofobe van alle religies. Bijna alle landen waar de doodstraf voor homoseksuele handelingen wordt bedreigd, zijn islamitische “landen van God”. Homofobe aanvallen in grote Duitse steden zijn ook in toenemende mate te wijten aan jonge mannen met een moslimmigratieachtergrond. Vrijwel zonder uitzondering zwijgen de links-groen gedomineerde homoseksuele verenigingen over deze feiten.Lees ook:  Welke impact zal de pandemie van het coronavirus hebben op anti-vaxxers ?

Comments

comments