Waarom omarmen sommige gerespecteerde alt-media een politiestaat?

Waarom omarmen sommige gerespecteerde alt-media een politiestaat?

12 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Het zou voor iedereen inmiddels duidelijk moeten zijn dat de covid19-pandemie, van welke oorsprong ook, wordt gebruikt om een ​​”nieuwe normale” wereld van ongeëvenaarde overheidsmacht, toezicht en beperking van de individuele vrijheid vooruit te helpen.

We kijken al naar:

  • Verplichte DNR’s voor sommige ouderen.
  • Biometrische chips of armbanden om te controleren of je al dan niet toestemming hebt om buitenshuis te zijn of aan het werk te gaan
  • Drone-bewaking zoals normaal.
  • Apps op uw telefoon die elke schending van het zelfisolatiebeleid kunnen detecteren.
  • Enorme nieuwe arrestatie- en detentiebevoegdheden voor iedereen die ervan verdacht wordt het virus te dragen.
  • Opschorting van verkiezingen voor onbepaalde tijd, naar goeddunken van de regering

En dit is slechts de beginnerscursus. We kunnen er vrij zeker van zijn dat ze ons momenteel alleen maar helpen. De echte dingen zullen de komende maanden of misschien jaren meegaan (afhankelijk van hoe snel ze het gevoel hebben dat ze dit kunnen krijgen)

Dit is het weefsel van nachtmerrie. Een horrorverhaal in het ergste geval dat de absolute kern is van alles waar de alt-media zich tegen moet verzetten.

Je zou toch denken dat elke zichzelf respecterende alt-media persoon hier tegen zou zijn met alles wat ze hebben terwijl ze nog een stem hebben.

Sommigen van ons zijn dat natuurlijk. En we gaan links plaatsen naar andere sites die momenteel geweldig werk leveren en deze uitrol tegengaan.

Maar weken na deze crisis zijn er enkele zeer prominente stemmen die nog steeds weigeren het officiële verhaal van de pandemie in twijfel te trekken of ondubbelzinnig de snelle dageraad van de ‘nieuwe normale’ dappere nieuwe wereld veroordelen.

We hebben dit al een tijdje opgehouden. We dachten dat mensen tijd nodig hadden om zich aan te passen of wakker te worden met de realiteit van wat er gebeurde. Het is tenslotte schokkend en zeer desoriënterend, en verschillende individuen hebben verschillende hoeveelheden tijd nodig om zich te oriënteren als er iets komt dat hun wereldbeeld op zijn kop zet.

Maar de aanpassingstijd is inmiddels lang voorbij.

Laten we ook duidelijk zijn, we veroordelen mensen niet omdat ze het gewoon niet met ons eens zijn. Over sommige kwesties verwachten we onenigheid. Het is een bron van kracht voor ons allemaal.

Maar dit gaat niet over relatief kleine meningsverschillen of interpretaties.

Dit zijn geavanceerde analisten, met middelen en ervaring, die de feitelijke internationale krijgswet feitelijk niet veroordelen en zelfs niet ondersteunen.

Dit zijn Labour-activisten die Boris Johnson enkele weken geleden een moordenaar en psychopaat noemden, nu juichend terwijl hij de volledige controle over hun leven en het leven van hun kinderen krijgt.

Dit zijn gerespecteerde journalisten, commentatoren en academici die de cynische leugens over massavernietigingswapens of ‘chemische aanvallen’ in Douma, de nepvideo’s en nepwithelmen luidkeels veroordeelden en plotseling en kritiekloos de waarheidsgetrouwheid accepteerden van elk verhaal over een overheidsvirus, elke niet-uitgegeven video en mediameme. dat heeft # covid19 als hashtag.

Dit zijn mensen die 19 jaar lang campagne hebben gevoerd tegen de Patriot Act en zonder morren de nieuwe Amerikaanse anti-covid19-wetgeving hebben ondertekend; die weten dat regeringen altijd hun bevoegdheden misbruiken, omdat ze denken dat ze die op de een of andere manier niet zullen misbruiken.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Washington's grootste sprookje: "Truth will out"

Dit zijn mensen die Guantanamo kennen en Julian Assange vernederd en misbruikt hebben gezien, op de een of andere manier denkend dat de mensen die deze dingen hebben gedaan, de nieuwe postcovidale politiestaat niet zullen gebruiken om ze nog meer te doen.

Dit is meer dan een simpele ontkenning. Het is wat?

Zijn ze gewoon verlamd van angst, hetzij door het opgefokte virus, of door de enge dystopie waar we allemaal plotseling in leven? Is het Stockholm-syndroom? Is het nog steeds mogelijk dat sommigen van hen wakker worden of ontdooien en zien wat er aan de hand is?

Zijn sommigen van hen poortwachters, slapende activa die in deze extreme situatie worden geactiveerd, specifiek om de vragende en sceptische mensen die hen volgen te leiden en te misleiden?

Nou, ik denk dat we dat niet volledig kunnen uitsluiten, toch, hoewel ik die bewering over niemand zou willen doen.

Zijn sommigen gewoon zelfingenomen en oppervlakkig, spelen ze tegen dissident terwijl de prijs laag genoeg was? Dachten ze dat het schrijven van een populair alt-mediablog een gemakkelijke manier was om cool te zijn, maar hadden ze nooit de intentie om erbij te blijven als het een beetje riskant werd om dat te doen?

Ik bedoel, je krijgt die felbegeerde slot niet op RT of Buzzfeed door dit grote ‘nieuwe normale’ verhaal op je te nemen, toch? Dus dat is potentieel een factor.

Je kunt de aantrekkingskracht zien van gewoon op het hek zitten en in vage bewoordingen praten over hoe deze fascistische malarkey een beetje verontrustend is , maar niet stoppen om het daadwerkelijk te veroordelen. Op die manier houd je de mogelijkheid open om weer ‘radicaal’ te zijn als het er eenmaal veilig genoeg uitziet, maar riskeer ook je comfortabele en lucratieve relatie met Establishment Left, die allemaal gretig het nieuwe tijdperk van massale opsluiting omarmen en wil echt dat je hetzelfde doet.

Zijn sommigen, zoals onvriendelijk is gesuggereerd, gewoon te dom om te zien wat er aan de hand is? Doen epidemiologische statistieken hun hersenen pijn? Neemt te veel denken kostbare psychobabble tijd in beslag? Is het moeilijk om de zwarte wolken van tirannie binnen te zien komen als je hoofd te stevig in je eigen heerlijk eigenzinnige achterste zit?

Of – we moeten dit vragen – zijn een aantal van hen gewoon, nou ja , fascisten ? Ondersteunen ze eigenlijk het tirannieke top-down autoritarisme? Was hun rundvlees bij de PTB alleen maar dat ze zelf momenteel niet hoog genoeg zijn in die hiërarchie? En zien ze de uitrol van covid19 als een soort revolutie die hen en hun kameraden in de posities van zoete suprematie zal brengen waarvan ze altijd al wisten dat ze het verdienden?

Makkelijk om permanente lockdown en biometrische implantaatslavernij te prediken als je denkt dat niets van toepassing is op jou en je familie, veronderstel ik.

Al deze mogelijke verklaringen kunnen in sommige gevallen het antwoord zijn. En er kunnen nog honderd andere redenen zijn.

Maar doen de verklaringen er uiteindelijk echt toe? Veranderen ze iets? Excuseer je iets?

Het feit is dat deze mensen aan de barricades stonden en de massa toejuichten en bijeenbrachten totdat de tanks door de straat rolden – toen ze prompt omhoog gingen en zich bij hen voegden.

Is daar nog iets over te zeggen?

En waar gaan we heen vanaf hier?Lees ook:  Meer dan vier miljoen migranten zonder verblijfsrecht in Europa

Comments

comments