BEKIJK: Corona World Order

BEKIJK: Corona World Order

13 april 2020 0 Door Indignatie redactie

In de laatste aflevering van The Corbett Report bespreekt James de mogelijke politieke gevolgen van de huidige “pandemie” van het coronavirus, en of deze crisis het einde van de globalistische agenda zal betekenen. Evenals de dystopische maatregelen die worden voorgesteld door bedrijfsreuzen en nationale overheden over de hele wereld.

Sommigen suggereren dat de huidige crisis het einde van de globalisering is, of dat ze de Nieuwe Wereldorde helemaal zal vernietigen … maar ze hebben het mis. In feite is deze crisis de droom van de globalisten, en we zijn getuige van de geboorte van een totalitair controleraster zoals men zich nauwelijks had kunnen voorstellen voordat deze pandemische paniek uitbrak. Welkom bij de Corona World Order.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenVoor een audio-only versie van deze aflevering, evenals links naar bronnen en show-notes, klik hier .Comments

comments