Hoe zich te ontdoen van een POTUS


In de Sovjet-Unie was er een uitdrukking “De organen van de staatsveiligheid” of kortweg “Organen”. Hun veronderstelde macht in de USSR was een van de dingen die hen scheidde van wat we vroeger “de vrije wereld” noemden. Niet zozeer meer – de Amerikaanse orgels kwamen heel dicht bij het wegwerken van de zogenaamde meest krachtige man ter wereld. Ze maakten maar één fout; waarschijnlijk niet de volgende keer.

De afzetting van de Amerikaanse president Donald Trump is voorbij, of in ieder geval deze iteratie. Dit was geen normale afzetting, het was een poging van de Deep State, de Organs of State Security, de Blob, de Borg – later zullen we leren hoe de leden het noemen – om een ​​president van de Verenigde Staten te verwijderen. Na enkele valse starts is het bij elke stap gelukt, behalve de allerlaatste. Maar, zoals ze zeggen, oefening baart kunst en de orgels hebben van hun fout geleerd.

Merk op dat een dergelijke verwijdering alleen nodig is wanneer de Organen er niet in zijn geslaagd een uitdager te blokkeren, bijvoorbeeld een Bernie Sanders of Tulsi Gabbard, die de status quo in twijfel kunnen trekken. Maar in 2016 faalden ze en tot verbazing van de wijzen won Trump de verkiezingen. Zijn opmerkingen over de omgang met Rusland lieten zien dat hij misschien van het pad af zou dwalen dat de orgels hadden uitgestippeld. De orgels gingen aan de slag. Ze kregen eerst de indruk dat hij zo ongeschikt was voor zijn ambt dat het loof zou zijn om hem kwijt te raken, hoe het ook werd gedaan. Niet zo moeilijk gezien het kleine aantal eigenaren van “nieuws” -media in de VS dat goed is opgeleid om hun leiding te nemen van ” anonieme bronnen in de inlichtingengemeenschap”En niet zo moeilijk omdat de verliezers zo bitter waren. Hij was -fobisch – islamo -, trans -, homo -. Hij was -ist – rac -, seks -, klasse -. Beperkte mentale vermogens , psychologische instabiliteit , persoonlijke tekortkomingen , onbekwaam , gevaarlijk . Een hele theorie van arbeidsongeschiktheid is gebouwd op een typefout . Elke poging verdween en werd vergeten – ongelovig keurvorsten , 25 ste amendement , Logan Act – niemand herinnert zich de details, maar de stank blijft.

Maar deze leverden geen effectieve acties op. Er zijn maar twee manieren om van een Amerikaanse president af te komen als je niet wilt wachten tot de volgende verkiezingen: moord of afzetting. Mediahysterie schept een sfeer, maar er wordt niets aan gedaan.

Het is een experiment – dit mislukt, dat mislukt, probeer iets anders. Dus de orgels gingen over op een ander idee: verraad als reden voor afzetting. De zaden waren geplant – ” Alle 17 inlichtingendiensten ” waren het erover eens dat hij de genomineerde was van een vijandige buitenlandse macht . Drie jaar na een onderzoek dat bedoeld was om hem te provoceren, maar hij weerstond de provocaties en uiteindelijk moest het onderzoek toegeven dat het niets opleverde. Maar de beschuldiging is er altijd – vijanden van de organen, Tulsi Gabbard , Bernie Sanders en Jill Stein worden ervan beschuldigd marionetten van de buitenlandse macht te zijn.

Trump praat veel en zal vroeg of laat iets zeggen dat de organen kunnen grijpen en verdraaien. En dat deed hij. Een telefoontje naar een dienstbare buitenlandse leider bood de gelegenheid en The Organs of State Security greep die aan. Een medewerker werd een ‘klokkenluider’ – hij hoorde het telefoontje niet, wist niet wat er stond maar wist wel dat een collega ‘ zichtbaar geschokt ‘ was. Een andere medewerker zei het zelfs hardop

In het voorjaar van 2019 werd ik me bewust van externe influencers die een vals verhaal van Oekraïne promootten, niet in overeenstemming met de consensusvisies van het interagentschap. Dit verhaal was schadelijk voor het Amerikaanse regeringsbeleid. Terwijl mijn interagency-collega’s en ik steeds optimistischer werden over de vooruitzichten van Oekraïne, ondermijnde dit alternatieve verhaal de inspanningen van de Amerikaanse regering om de samenwerking met Oekraïne uit te breiden.

Lees dat nog eens, want het is een belangrijke fase in de geschiedenis van het verval en de val van Amerika. “Inconsistent met de consensusvisies van het interagentschap”. Dat is wat ze denken dat buitenlands beleid zou moeten maken, geen voorbijgaande presidenten (laat staan Art 2 Sec 2 ). Dit is het moment waarop zelfs de saaiste mensen hadden moeten begrijpen dat er inderdaad een diepe staat is, dat de orgels wel bestaan ​​en dat de medewerkers het de interagency noemen.

De president is al niet populair, velen denken dat hij moet worden verwijderd en nu zegt The Interagency dat hij een verrader is. De tegenpartij organiseert een show waarin ‘getuigen’ van The Interagency getuigen dat hij een verrader is omdat hij iets zegt of zal zeggen, doet of zal doen dat in strijd is met ‘de consensusopvattingen van The Interagency’. Graag ruilen van Alaska naar Rusland voor ondersteuning . Het Huis brengt beschuldigingen van beschuldiging van beschuldiging dat hij de nationale veiligheid heeft verzwakt (de Interagency heeft ons dat verteld) en belemmering van de rechtsgang (veel leden zijn ex-aanklagers en bouwden hun loopbaan op met koopjes en belemmering van gerechtelijke vervolging; die aanklacht is een automatische reflex .)

Maar de plot mislukte in de Senaat. Het Interagency moet zich afvragen wat er zou zijn gebeurd als het op het juiste moment informatie over 20 of 30 senatoren in gevaar had gebracht.

We recapituleren. Mocht iemand die The Interagency bedreigt de onwaarschijnlijke prestatie van het overwinnen van de obstakels en president worden, beheersen, dan zal The Interagency

  1. Start een campagne waarbij gehoorzame media-schrijvers, ‘ mensen die bekend zijn met de kwestie ‘ citeren , alle beschuldigingen werpen die ze kunnen vinden of bedenken. Details zullen worden vergeten, maar met zulke rookwolken moet er ergens vuur zijn. Nog gemakkelijker als leden van The Interagency zelf tv-experts worden .
  2. Verzamel alle compromitterende informatie die de Interagency – de NSA houdt alles – over congresleden en wees bereid deze in te zetten. Nog makkelijker als leden van The Interagency zelf lid worden.
  3. Wacht op een gebeurtenis waarin de POTUS in strijd is met The Interagency Consensus.
  4. Gebruik de compromitterende informatie in het Huis om een ​​onderzoek te starten dat luistert naar getuigenissen van Interagency-agenten dat de POTUS de consensus van Interagency heeft geschonden en de nationale veiligheid heeft bedreigd
  5. De Kamer beschuldigt hem van 1) het in gevaar brengen van de nationale veiligheid en 2) belemmering van de rechtsgang.
  6. Gebruik de compromitterende informatie om genoeg senatoren te krijgen om te stemmen om te verwijderen.
  7. Herhaal indien nodig totdat elke kandidaat begrijpt wie de zaken echt leidt.

En zo doe je dat.

En The Interagency heeft het bijna gehaald – 20 of 30 senatoren, geconfronteerd met bewijs van seksuele of financiële peccadillo’s (of, tegenwoordig, -ismen of -fobieën), hadden kunnen worden ‘overgehaald’ om het juiste te doen.

En dus, zoals Adams twee eeuwen geleden voorzag, stap voor stap, is Amerika, dat “een keizerlijke diadeem” aan haar voorhoofd heeft gebonden, niet langer “de heerser van haar eigen geest”. De Interagency – gebouwd voor het achtervolgen van monsters – at bijna de regering. Het mislukte pas bij de allerlaatste stap.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord