Coronakritische arts gearresteerd op speciaal bevel en toegelaten tot de psychiatrie!

Coronakritische arts gearresteerd op speciaal bevel en toegelaten tot de psychiatrie!

14 april 2020 0 Door Indignatie redactie

De dictatuur manifesteert zich in oh zo vrij Europa. Nu werd de eerste coronakritische arts op brute wijze overweldigd door een speciale werkgroep in zijn praktijk, gearresteerd en naar de psychiatrie gebracht.

Het is een angstaanjagend precedent dat binnenkort in heel Europa een nieuwe norm zou kunnen stellen: in Zwitserland werd een bekende sociokritische arts gearresteerd en naar de psychiatrie gebracht omdat hij publiekelijk kritiek had op de maatregelen die na de coronaviruscrisis waren genomen. Dergelijke plannen kwamen onlangs uit de Midden-Duitse deelstaat Saksen. Nu zijn ze een bittere realiteit geworden in “vrij Zwitserland”.

Kritische arts gearresteerd op speciaal bevel

In Wettingen arresteerde de politie van Aargau de 58-jarige arts Thomas Binder met een groot contingent, waaronder een speciaal commando, machinegeweren en weg- en treinstationbarrières (!). De beschuldiging: hij zou via Twitter “dreigementen tegen de autoriteiten” hebben aangekondigd. Dit en een ‘vermoedelijk instabiele psyche’ waren voldoende om de vader van het gezin te arresteren en hem naar een psychiatrische afdeling te sturen!

Kort voor zijn arrestatie bracht Binder een hulpoproep uit op Facebook en Twitter: “Voor mijn praktijk staat een commando van Kapo Aargau, ik word opgehaald, help!”

No Title

No Description

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Totale bewaking vanwege Corona: China wil streepjescode-tracking introduceren voor reizigers

“Verwarrende uitspraken” over coronavirus zijn voldoende voor psychiatrische accommodatie

Iedereen die Thomas Binder volgt op zijn socialemediakanalen, weet dat de dokter een ongemakkelijke en kritische geest is voor mensen in de regering. Keer op keer doet hij een beroep op de persoonlijke verantwoordelijkheid van mensen en het kritisch in vraag stellen van de actualiteit. Hiervoor werd hij herhaaldelijk bestempeld als een “complottheoreticus”. In de nasleep van de Corona-crisis schreef Binder ook zijn gedachten hierover op. Als arts moest hij plausibele argumenten aandragen die vooral gericht waren tegen de paniekzaaierij en de dwangmaatregelen om de pandmie in te perken.

Dat leek voor de autoriteiten voldoende om hem te classificeren als “staatsvijand” en “gevaar voor de openbare veiligheid”. Ongespecificeerde “bedreigingen”, een vermoedelijke “instabiele psyche” en het enige vermoedelijke “wapenbezit” rechtvaardigen dan blijkbaar de grootschalige inzet van een zwaarbewapende speciale task force. Volgens de autoriteiten “heeft Binder” verwarrende uitspraken gedaan over het coronavirus “, waaronder” geweigerd “.

Binder werd uit zijn familie gerukt en vervolgens naar een psychiatrisch ziekenhuis gebracht. Volgens de politie is het onderzoek naar de exacte omstandigheden van de dreigingen gestart. Het parket in Baden heeft een strafrechtelijk onderzoek geopend. Ziet dit eruit als de toekomst voor critici van het Corona-virus of andere gebeurtenissen in Europa?Comments

comments