Bill Gates ” liefdadigheidsgift ‘heeft hem buitensporige invloed in de corona -vaccins bezorgd

Bill Gates ” liefdadigheidsgift ‘heeft hem buitensporige invloed in de corona -vaccins bezorgd

15 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Voor autocraten en anderen is coronavirus een kans om nog meer macht te grijpen

‘ Nu de pandemie van het  coronavirus de wereld tot stilstand brengt  en bezorgde burgers om actie vragen, roepen leiders over de hele wereld uitvoerende bevoegdheden in en grijpen ze met weinig weerstand de bijna dictatoriale autoriteit in.

Nu de nieuwe wetten het staatstoezicht verbreden, regeringen in staat stellen mensen voor onbepaalde tijd vast te houden en de vrijheid van vergadering en meningsuiting schenden, kunnen ze ook het burgerleven, de politiek en de economie de komende decennia vormgeven . ” The New York Times , 31 maart 2020

De pandemie van het coronavirus heeft het publiek verrast en heeft tot in de kleinste details de kloof tussen de realiteit en de eerste valse garanties van de volksgezondheidsfunctionarissen blootgelegd, die hadden beweerd dat de overheid voorzorgsmaatregelen heeft genomen om ons te beschermen in het geval van een gevaarlijke infectieziekte. of een bioterroristische aanslag. De Food and Drug Administration (FDA)  website  verzekert het publiek dat:

“ De afdeling van de FDA, het Center for Biologics Evaluation and Research (CBER), is zeer actief geweest bij het ontwikkelen van medische tegenmaatregelen en het tegengaan van bioterrorisme en infectieziekten . CBER blijft zeer actief bij het ondersteunen van de initiatieven van de Amerikaanse regering om medische tegenmaatregelen te ontwikkelen en bioterrorisme en opkomende infectieziekten, waaronder pandemische influenza, te bestrijden. “

CDC verklaarde in 2019 de volgende marketingverklaring van het  bureau :

“De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is het agentschap dat Amerikanen vertrouwen in hun leven. Als wereldleider op het gebied van de volksgezondheid is CDC ‘s lands belangrijkste agentschap voor gezondheidsbevordering, preventie en paraatheid. Of we nu het Amerikaanse volk beschermen tegen bedreigingen voor de volksgezondheid, onderzoek doen naar opkomende ziekten of volksgezondheidsprogramma’s mobiliseren met onze binnenlandse en internationale partners, we vertrouwen op onze medewerkers om een ​​echt verschil te maken in de gezondheid en het welzijn van mensen hier en in de buurt de wereld.”

Reality check

Talrijke overheidsinstanties en uitgebreide bureaucratieën werden ogenschijnlijk opgericht om het publiek in noodsituaties te beschermen. Deze omvatten de FDA, de National Institutes of Health (NIH), de Centers for Disease Control (CDC) en Biomedical Advanced Research and Development Authority ( BARDA ).

“ BARDA is [in 2006] opgericht om ons land te helpen beschermen tegen chemische, biologische, radiologische en nucleaire (CBRN) bedreigingen, alsook tegen pandemische influenza (PI) en opkomende infectieziekten (EID). BARDA ondersteunt de overgang van medische tegenmaatregelen zoals vaccins, medicijnen en diagnostiek van onderzoek naar geavanceerde ontwikkeling naar overweging voor goedkeuring door de FDA en opname in de strategische nationale voorraad. ”

In 2019 werd de Strategic National  Stockpile overgeheveld  van de CDC naar BARDA en werd het budget van BARDA verhoogd met $ 722 miljoen tot een totaal van $ 2,2 miljard. De voorraden voor levensreddende medicijnen en medische apparatuur waren uitgeput tijdens de nep H1N1-influenza-epidemie in 2009.

De noodvoorraad werd nooit aangevuld met essentiële medische apparatuur, therapeutica of persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor artsen en verpleegkundigen. Het leven van beide patiënten die beademingsapparatuur nodig hadden en het leven van medische professionals werd met een verhoogd risico op overlijden bedreigd.

De pandemie van het coronavirus toont aan dat degenen aan wie de verantwoordelijkheid en een ruim budget was toevertrouwd om de noodzakelijke medische benodigdheden voor noodsituaties te beveiligen, hun verantwoordelijkheid niet namen en het publiek geen betere bescherming achterlieten dan wanneer ze werden geconfronteerd met orkaan Katrina, 9/11, of orkaan Sandy.

Sterker nog, terwijl het publiek verkeerd was geïnformeerd over valse garanties over “nationale paraatheid”, wisten tal van  regeringsfunctionarissen en oligarchen  uit de wereld van hun eigen simulaties voorafgaand aan de uitbraak van het coronavirus .

Van januari tot augustus 2019 werden een reeks simulatieoefeningen van de Amerikaanse overheid onder de codenaam  ‘Crimson Contagion’  uitgevoerd. De conclusie van de deelnemende regeringsfunctionarissen was dat we totaal niet voorbereid waren op een dergelijke gebeurtenis.

De deelnemers erkenden dat pandemonium zou volgen en dat een besmettelijke pandemie mogelijk catastrofaal zou kunnen zijn. Zoals is gedocumenteerd, hebben de volksgezondheidsfunctionarissen die van ons verwachten dat we ze als “experts” respecteren – geen fundamentele stappen ondernomen om catastrofale, te voorkomen menselijke slachtoffers te voorkomen – evenals hun publieke verantwoordelijkheid. [ NYT . Een cascade van waarschuwingen werd niet opgevolgd ( 19/03/2020;  Associated Press  Testing Blunders kosten vitale maand in US Virus Fight  (29/03/2020)

Het enige middel om de pest te bestrijden is eerlijkheid – Albert Camus,  The Plague  (1947)

Een gebrek aan eerlijkheid en transparantie

stop censuurvrij pers geen controle of onderdrukking vrijheid van meningsuiting en gedachte niet gecensureerd

In plaats van ambtenaren verantwoordelijk te houden voor hun nalatigheid, worden doktoren in de frontlinie ontslagen omdat ze zich hebben uitgesproken! Het gebeurde op een medische klokkenluider in China en het gebeurt om artsen in de Verenigde Staten .

Waarom wordt journalisten directe toegang geweigerd tot de gegevens die de verspreiding en dodelijkheid van Covid-19 documenteren? Waarom wordt de toegang tot wetenschappers en onderzoekers gecontroleerd door “voorlichters” zoals in China?

Health News Review  meldt dat journalisten geen directe toegang hebben tot federale gezondheidsonderzoekers en -beheerders bij de NIH, de FDA, de CDC, de EPA en andere instanties zonder de aanwezigheid van “voorlichters”. Enquêtes uitgevoerd door de Society of Professional Journalists (SPJ) documenteerden censuur door federale ambtenaren van openbare aangelegenheden.

Gezien het gebrek aan eerlijkheid en transparantie door de “autoriteiten” die deze termen het vaakst aanroepen; en gezien het feit dat de media er niet in zijn geslaagd het officiële script te herhalen, in plaats van het te herhalen, is het een wonder dat dit gebrek aan eerlijkheid en oprechtheid wantrouwen heeft gewekt in de machtsstructuur. Mensen – waaronder artsen – komen massaal naar niet-commerciële, alternatieve websites en blogs voor geloofwaardige informatie.

Lees ook:  Waterkanonnen tegen burgers

Op 18 oktober 2019 werd door de Bill and Melinda Gates Foundation,  met het  Johns Hopkins Center for Health Security en het  World Economic Forum , een fictieve pandemische oefening ‘Event 201’ georganiseerd  .

De oefening werd bijgewoond door een groep van 15 vertegenwoordigers van toonaangevende bedrijven, overheden en mondiale instellingen, waaronder de Amerikaanse Centers for Disease Control. [Zie  lijst van deelnemers  en een uitstekende samenvatting van de vijf uur durende oefening door Mary Holland, jurist, General Counsel en Vice-voorzitter van de  Children’s Health Defense ]

Deze gesimuleerde oefening legde de breuklijnen en onvoorbereidheid bloot; de gesimuleerde oefening kwam tot uiting in de feitelijke gebeurtenissen die twee maanden later volgden, te beginnen in China. In de gesimuleerde oefening vertraagt ​​de pandemie na 18 maanden, waarna 65 miljoen mensen zullen zijn overleden. De pandemie zou pas eindigen nadat er een effectief vaccin op de markt was gebracht.

‘ De pandemie zal tot op zekere hoogte voortduren totdat er een effectief vaccin is of tot 80-90% van de wereldbevolking is blootgesteld. Vanaf dat moment is het waarschijnlijk een endemische kinderziekte. ‘  [Bekijk een uur ” Hoogtepunten ” van de oefening]

Op 15 november 2019, voordat het coronavirus opkwam, plaatste de CDC een vacature voor een  adviseur voor een Amerikaans quarantaineprogramma

In februari 2020 heeft Bill Gates alarm geslagen door het coronavirus te verklaren: ‘ een eenmalige pandemie ‘  in een artikel dat is gepubliceerd in het  New England Journal of Medicine . 

Gates vergeleek het overlijdensrisico van Covid-19 met de griep van 1918 en verklaarde: “ het kan naast oudere mensen met bestaande gezondheidsproblemen ook gezonde volwassenen doden. “Bill Gates drong er bij de regering op aan het voortouw te nemen door nieuwe vaccins en geneesmiddelen te testen en in licentie te geven” omdat pandemische producten buitengewoon risicovolle investeringen zijn; publieke financiering zal het risico voor farmaceutische bedrijven minimaliseren. 

FORBES wees  Bill Gates aan, de op één na rijkste man ter wereld met een waarde van $ 106,8 miljard in 2019. Bill Gates ‘Charity Paradox ,  een onderzoek door Tim Schwab van  The Nation (17 maart 2020), werpt een licht op de Bill and Melinda Gates Foundation, wiens liefdadigheidsbedrijf met een waarde van $ 50 miljard een zelfstandige onderneming lijkt te zijn met een wirwar van belangenconflicten .

‘De drie beheerders van de Stichting – Bill en Melinda en Warren Buffett -‘ zouden kunnen worden beschouwd als financieel begunstigden van de liefdadigheidsactiviteiten van de groep . Toch zijn ” de afgelopen twee decennia [hun uitgestrekte activiteiten] opmerkelijk weinig door de overheid of door de overheid gecontroleerd.”

‘ Gates heeft bewezen dat er een veel gemakkelijkere weg naar politieke macht is [dan die van Michael Bloomberg, een die niet-geselecteerde miljardairs in staat stelt het overheidsbeleid vorm te geven op een manier die bijna altijd gunstige krantenkoppen genereert.   [ De Bill and Melinda Foundation heeft opgericht] een nieuw liefdadigheidsmodel waarbij de meest directe begunstigden soms niet de armen van de wereld zijn, maar de rijksten ter wereld, waarbij het niet de bedoeling is de behoeftigen te helpen, maar de rijken de behoeftigen te helpen.

Door een onderzoek naar meer dan 19.000 liefdadigheidsbeurzen die de Gates Foundation de afgelopen twee decennia heeft verleend, heeft The Nation bijna ontdekt

$ 2 miljard aan fiscaal aftrekbare liefdadigheidsdonaties aan particuliere bedrijven, waaronder enkele van de grootste bedrijven ter wereld, zoals GlaxoSmithKline, Unilever, IBM en NBC Universal Media

– die de taak hebben om nieuwe medicijnen te ontwikkelen, de sanitaire voorzieningen in de derde wereld te verbeteren, financiële producten voor moslimconsumenten te ontwikkelen en het goede nieuws over dit werk te verspreiden. ”

Bill Gates ” liefdadigheidsgift ‘heeft hem buitensporige invloed bezorgd

Bill Gates ” liefdadigheidsgeschenken ‘hebben hem buitensporige invloed bezorgd, waardoor hij het mondiale beleid op het gebied van volksgezondheid en financiën kan vormen dat de onderling verbonden oligarchie van bedrijven met Gates op de top verrijkt.

Filantropie heeft ook de reputatie van Bill Gates als een van de meest moordende CEO’s drastisch veranderd in een van de meest bewonderde mensen op aarde – ook al is zijn liefdadigheidsuitgave ook een investering waarvan Gates profiteert – en zelfs als die bijdragen grotendeels worden gesubsidieerd door Amerikaanse belastingbetalers.

Geen wonder dat Gates ‘model van liefdadigheids geven, dat hem macht, invloed en absolutie heeft gegeven, wordt overgenomen door een nieuwe generatie gewetenloze tech-miljardairs zoals Mark Zuckerberg en Jeff Bezos. Ook zij zijn begonnen met het weggeven van miljarden, soms  rechtstreeks met Gates.

Hoewel de Gates Foundation erop staat dat haar werk geen verband houdt met Microsoft, bevestigen deze grafieken de lang geleden-beoordeling van Ralph Nader: het is moeilijk om een ​​grens te trekken tussen a) Microsoft; b) Gates eigen persoonlijke rijkdom, en c) de stichting.

De Stichting weigerde The Nation informatie te verstrekken die haar belastingbesparingen documenteerde, maar een onafhankelijke belastingwetenschapper wees erop dat multimiljonairs 40% besparen op belastingen op liefdadigheidsdonaties. Hij schatte dat de Gates Foundation het betalen van minstens 14 miljard dollar aan belastingen vermeed.

The Nation  ontdekte bewijs dat de Gates Foundation “bijna $ 2 miljard aan fiscaal aftrekbare liefdadigheidsdonaties schonk aan particuliere bedrijven – waaronder enkele van de grootste bedrijven ter wereld, zoals GlaxoSmithKline, Unilever, IBM en NBC Universal Media – die nauwelijks hebben behoefte aan “donaties aan goede doelen”.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Als we de lessen van het Duitse fascisme vergeten, rijst de vraag: moeten we opnieuw falen om het ons te herinneren?

Die donaties zijn berekend om zowel de openbare orde als de publieke opinie te beïnvloeden. The Nation meldt dat de Gates Foundation $ 250 miljoen heeft gegeven aan mediabedrijven en andere groepen om het nieuws te beïnvloeden.

Zoals professor Linsey McGoey, auteur van het boek, No Such Thing as a Free Gift  (2014) opmerkt  dat de Gates Foundation ‘ een van de meest problematische precedenten in de geschiedenis van het geven van fundering heeft gecreëerd door in wezen de deur te openen voor bedrijven om zichzelf te zien als rechthebbenden op liefdadigheid verdienen in een tijd waarin de bedrijfswinsten een recordhoogte bereiken. 

Ze ontdekte een Gates-donatie van $ 19 miljoen in 2014 aan een partner van Mastercard. Het doel was om het gebruik van digitale financiële producten door arme volwassenen in Kenia te vergroten. Ze wijst erop dat de donatie is gedaan op het moment dat de Stichting aanzienlijke financiële investeringen in Mastercard had gedaan via haar deelnemingen in de investeringsmaatschappij van Warren buffet, Berkshire Hathaway. Bovendien heeft Buffett $ 30 miljard toegezegd aan de Gates Foundation.

James Love, de directeur van de non-profit Knowledge Ecology International, een oude criticus van Gates, zegt:

‘Hij gebruikt zijn filantropie om een ​​pro-patentagenda voor farmaceutische medicijnen te ontwikkelen, zelfs in landen die echt arm zijn. Gates is een soort rechtervleugel van de volksgezondheidsbeweging.

Hij probeert de zaken altijd in een zakelijke richting te duwen. Hij is een grote verdediger van de grote farmaceutische bedrijven.

Hij ondermijnt veel dingen die echt nodig zijn om drugs betaalbaar te maken voor mensen die echt arm zijn. Het is raar omdat hij zoveel geld geeft om armoede te bestrijden, en toch is hij het grootste obstakel bij veel hervormingen. ‘

A Forbes rapport:  coronavirus kunnen infecteren privacy en de burgerlijke vrijheden voor altijd  ( 23 maart rd  ) Het rapport richt zich op de manier waarop de grote tech surveillance bedrijven zijn het benutten van de coronavirus crisis:

“ Facebook ,  Google  en  Microsoft  hebben na de verspreiding van COVID-19 over de hele wereld een veel grotere rol van ‘openbare dienst’ op zich genomen. En door zich steeds meer te gedragen als openbare diensten (die werken voor privé-winst), zullen ze mogelijk niet alleen hun bereik vergroten, maar ook hun respectieve mogelijkheden om persoonlijke gegevens te extraheren en te exploiteren. “

Op de lange termijn lopen onze burgerlijke vrijheden en privacy gevaar.

” Namelijk, kapitalistische surveillancebedrijven zoals  Facebook, kondigden vandaag twee initiatieven  aan met betrekking tot het gebruik van de Messenger-app om informatie over de volksgezondheid te communiceren … Het punt is dat Facebook ook profiteert van de coronaviruspandemie door te streven naar meer gebruik van zijn Messenger-app. Als het VN-gezondheidsinstanties en andere gezondheidsinstanties ertoe kan brengen Messenger te gebruiken, zal het – bij uitbreiding – meer burgers ertoe brengen Messenger te gebruiken. Dit betekent op zijn beurt meer gegevens om te minen en meer mensen om te targeten met advertenties.

Meer in het algemeen betekent handelen als een openbare dienst ook een grotere legitimiteit, bekendheid en prioriteit voor wat Facebook en andere grote technologiebedrijven normaal doen, als er geen levensbedreigende pandemie over de hele wereld heerst. En in toenemende mate, wat dergelijke bedrijven hebben gedaan, wordt het verzamelen van steeds meer van onze gegevens op een manier die uiteindelijk  onze persoonlijke autonomie en keuzevrijheid aantast , allemaal met het doel ons ertoe aan te zetten meer producten te kopen (of om voor deze of die politieke kandidaat te stemmen ). 

Bill Gates heeft in feite de ontwikkeling gefinancierd van microchips voor technische bewaking die in de mensheid moeten worden geïmplanteerd.

Op 18 maart 2020 reageerde Gates  als volgt op een vraag tijdens een  Reddit ‘Ask Anything’-sessie.

Vraag: hoe kunnen bedrijven opereren met behoud van sociale afstand tijdens de coronavirus pandemie?

gates

Gates reageerde: “Uiteindelijk zullen we een aantal digitale certificaten hebben om te laten zien wie recentelijk is hersteld of getest of wanneer we een vaccin hebben dat het heeft ontvangen.”

Zijn reactie bevestigt in een notendop de intentie om digitale technologie te gebruiken om controle te krijgen over de naleving door mensen van door de overheid voorgeschreven medische interventies – vooral met betrekking tot de naleving van vaccinatie – de bijzondere obsessie van Bill Gates.

Zoals  Science Magazine  meldde:  MIT heeft op verzoek van Bill Gates implanteerbare trackingchips bij mensen ontwikkeld met financiering van de Bill and Melinda Gates Foundation. [Lees  Micro-Chip-technologie herleeft tattoo-identificatie + medisch toezicht ]

‘QUANTUM-DOT TATTOO’  identificeert degenen die niet zijn gevaccineerd.

ID2020  is een microchip waarmee 1 miljard mensen zonder identiteitsdocumenten kunnen worden geïdentificeerd.
Voor dit project vormde Gates een alliantie met:  Microsoft , Accenture, IDEO, GAVI en de Rockefeller Foundation. De website beschrijft  ID2020 als: een  benadering  die holistisch, marktgericht is en de volledige reikwijdte en schaal van de uitdaging aanpakt  :

“Het dichten van de identiteitskloof is een enorme uitdaging. Het zal het werk vergen van veel toegewijde mensen en organisaties die samenkomen in verschillende regio’s, sectoren en technologieën. Maar het is opwindend om je een wereld voor te stellen waarin veilige digitale identiteit mogelijk is. ”  Peggy Johnson, Executive VP, Business Development, Microsoft Corporation

ID2020 wordt ondersteund door de Verenigde Naties en is opgenomen in het  VN-initiatief voor duurzame ontwikkeling

Radiofrequentie-identificatie  (RFID) microchip-implantaten, net zoals die worden gebruikt op dierenboerderijen in de VS en Australië, en op bagage die is gecontroleerd door Delta Airlines.

RFID-implantaat zal ook worden gebruikt voor  anticonceptie,  wat past bij een ander bevolkingsbeheersingsproject van de B & M Gates Foundation, FP2020, dat in 2012 werd opgericht.

Lees ook:  Wat zegt Trump als hij stelt dat de 'Covid'-pandemie erger is dan 'Pearl Harbor' en '9/11'?

Het doel van FP2020, zoals beschreven door  Capital Research , is ‘een wereldwijde oorlog tegen de mensen in Afrika, India en Azië. De door FP2020 gepromote boodschap is “opvallend vergelijkbaar met de boodschap die decennia geleden werd gepromoot door de Bevolkingsraad, die de EUGENIC ‘oplossing’ van John D. Rockefeller III was voor vermeende wereldoverbevolking.”

In 2010 hield Bill Gates een presentatie tijdens een TED 2010-conferentie op uitnodiging in Californië, Innovating to Zero, waarin hij uitleg gaf over klimaatverandering, ontvolking en het gebruik van vaccins:

‘De wereld van vandaag heeft 6,8 miljard mensen. Dat is opgelopen tot ongeveer 9 miljard. Als we nu echt geweldig werk leveren op het gebied van  nieuwe vaccins , gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten,  verlagen we dat met misschien 10 of 15 procent . ”   [Lees meer op  Voltaire Network ]

De  Wereldstrategie van de Wereldgezondheidsorganisatie, WHO-immunisatieagenda 2030 , is om niemand achter te laten. Het gespecificeerde doel van de Wereldagenda 2030 is om tegen 2030 alle mannen, vrouwen en kinderen op aarde te vaccineren. [ Lees meer .] De wereldbevolking telt momenteel 7 miljard, 500 miljoen mensen, een coronavirusvaccin, met een gematigde prijs van $ 50, zou $ 375 miljard per jaar opleveren voor slechts dat ene vaccin!

Bedenk wat er op het spel staat als we de flagrante poging tot machtsgreep door de plutocraten met Bill Gates op de voorgrond niet weerstaan.

Hun utilitaire bedrijfsethiek strekt zich uit tot het gebruik van de snode methodes van Eugenics! De elitaire agenda van Eugenics was de katalysator voor de alliantie tussen het medische establishment en het naziregime. Dat kwaadaardige partnerschap heeft de enige medische Holocaust in de geschiedenis ontworpen en uitgevoerd.

Amerikaanse juristen die de Code van Neurenberg in 1947 formuleerden, probeerden te voorkomen dat een dergelijke groteske verdraaiing van de geneeskunde ooit meer zou plaatsvinden. Het belangrijkste en onschendbare principe van de Code van Neurenberg is het absolute recht van ieder mens op vrijwillige, geïnformeerde toestemming. Het is van cruciaal belang dat we dit mensenrecht ten koste van alles behouden.

Degenen die het individuele recht op geïnformeerde toestemming proberen op te heffen, proberen de democratie omver te werpen en een totalitair regime op te richten; deze keer een totaal technologisch gecontroleerd regime.

Aanwakkeren van angst voor een onzichtbare infectieziekte

Deze strategie werd herhaald telkens wanneer regeringen het publiek moesten afleiden van de mislukkingen. In 1976 resulteerde door de overheid aanbevolen massale vaccinatie tegen de “Mexicaanse griep” in verlamming, ademstilstand en sterfgevallen.

Dit debacle had volksgezondheidsfunctionarissen moeten leren dat het, gezien de wetenschappelijke onzekerheid over de veiligheid van een vaccin, beter is om voorzichtig te zijn.

We worden allemaal in een staat van isolatie gebracht; een bekende aandoening die de meeste angst veroorzaakt. We moeten wachten op de snelle test van een vaccin dat al dan niet meer schade kan aanrichten. De uitzinnige promotiehype over uitzonderlijk snelle vaccins waarvan de fabrikanten vrij zijn van aansprakelijkheid, versnelt:

Wat is er angstaanjagender dan deze wijdverspreide graphic? Je zou aannemen dat de hele wereld in brand staat!

coronarvirus-pandemic

De afbeelding op de Johns Hopkins-website van gevallen van wereldwijd coronavirus en de afsluitinstructies geven een grove verkeerde voorstelling van de realiteit van de dreiging. Het toenemende aantal gevallen vertegenwoordigt het cumulatieve aantal bevestigde gevallen. In de VS is de overgrote meerderheid van de geïnfecteerde mensen niet getest, niet bevestigd en herstellen ze meestal.

De tekorten aan medische benodigdheden en apparatuur zijn echter reëel. Toch is het artsen en verpleegkundigen verboden de waarheid te vertellen! Medscape meldt dat  ziekenhuizen doktoren en verpleegkundigen op PPE, COVID-19-gevallen muilkorven.

Vraag: Wiens belang wordt gediend door het aanwakkeren van angst en de wereld in een rampzalige economische neergang te brengen?

De Eugenetische agenda van de elites is gericht op het verkrijgen van controle over de wereldwijde menselijke bevolking .

Zolang we erop staan ​​onze vrijheid en het recht op geïnformeerde toestemming uit te oefenen, hebben ze geen volledige controle over ons.

De vraag is: zullen de mensen die in ogenschijnlijke democratieën wonen de dictaten van de regering aanvaarden en bereidwillig hun zwaarbevochten vrijheden opgeven, zoals gegarandeerd aan Amerikaanse burgers onder het eerste amendement van de grondwet?

Jens Elo Ryter, professor in de rechten aan de Universiteit van Kopenhagen, erkent de grote sprong voorwaarts toen hij verklaarde : “de situatie is ongekend in de Deense politieke en juridische geschiedenis.

Het is zeker het meest extreme sinds de Tweede Wereldoorlog

Er zijn sterke interventies geweest bij verschillende terroristische reacties, zoals na de terroristische aanslag in 2001, maar dit gaat verder. ”

  • Zullen de mensen in westerse democratieën opnieuw bezwijken, zoals ze waren bezweken voor de nazi-plaag?
  • Voorgestelde documentaires: ‘ We leven in 12 apen

Door Vera Sharav,  Children’s Health Defense  bijdragende schrijver, Originele artikel gepubliceerd  hier .

Voor het eerst gepubliceerd door Children’s Health DefenseComments

comments