Coronavirus – de nasleep. Een komende mega-depressie …

Coronavirus – de nasleep. Een komende mega-depressie …

15 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Wat is het volgende? Is een vraag bij veel mensen. Waarschijnlijk zal de wereld nooit meer hetzelfde zijn. Dat is misschien goed, of niet zo goed, afhankelijk van hoe we naar deze rampzalige ‘pandemie’ kijken, die volgens alle serieuze accounts de term ‘pandemie’ niet verdient, die onbewust werd toegeschreven aan de SARS-2-CoV, of 2019 -nCoV, hernoemd door de WHO als COVID-19.

Op 11 maart   noemde Dr. Tedros, directeur-generaal van de WHO, het een pandemie. Dit besluit werd al genomen door het WEF (World Economic Forum) in Davos, van 20-24 januari 2020, toen de totale COVID19-gevallen buiten China door de WHO werden geregistreerd als 150. Op 30 januari stelt de  directeur-generaal van de WHO vast dat de uitbraak buiten het vasteland van China vormde een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang (PHEIC). Dit was een eerste indicatie dat er iets niet helemaal klopte, dat er een andere agenda achter de ‘uitbraak’ van de COVID-19-ziekte zit.

Op 26 maart, in een peer-reviewed artikel in het hoog aangeschreven New England Journal of Medicine (NEJM),  Dr. Anthony Fauci , directeur van NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases, een van de 27 instituten en centra die deel uitmaken van de US National Institutes of Health – NIH), vergeleek COVID19 met een sterker dan gebruikelijke griep:

Als men aanneemt dat het aantal asymptomatische of minimaal symptomatische gevallen meerdere malen zo hoog is als het aantal gemelde gevallen, kan  het sterftecijfer aanzienlijk lager zijn dan 1%. Dit suggereert dat de algemene klinische gevolgen van  Covid-19 uiteindelijk meer verwant kunnen zijn aan die van een ernstige seizoensgriep (met een sterftecijfer van ongeveer 0,1%) of een pandemische influenza (vergelijkbaar met die in 1957 en 1968) in plaats van een ziekte vergelijkbaar met SARS of MERS, met sterftecijfers van respectievelijk 9 tot 10% en 36%. nejm.org  

Deze wetenschappelijke beoordeling in het  New England Journal of Medicine  heeft  Dr. Fauci er niet van weerhouden precies het tegenovergestelde te zeggen, wanneer hij werd geïnterviewd door de reguliere media: zie hieronder.

Ondertussen stellen andere vooraanstaande wetenschappers, microbiologen en artsen van over de hele wereld vraagtekens bij de draconische wereldwijde sluiting vanwege het coronavirus. Ze zeggen allemaal dat deze draconische maatregelen niet nodig zijn om een ​​pandemie met een relatief laag sterftecijfer in te dammen.

Zelfs in Italië, als het tellen en de boekhouding nauwkeuriger zou gebeuren, meer volgens de echte statistische normen, zou het sterftecijfer misschien 1% of minder bedragen. Op 23 maart vertelde Angelo Borrelli , de Italiaanse chef voor civiele bescherming  , aan de krant La Repubblica dat het geloofwaardig was dat voor elk officieel gemeld geval er mogelijk ten minste tien geïnfecteerde gevallen zijn, asymptomatische gevallen waarvoor geen doktersbezoek nodig was.

Als dit waar was, zou het werkelijke sterftecijfer bij een beroerte één procent worden in plaats van tien procent.

Wat de wereld meemaakt, lijkt op een goed geplande wereldwijde verklaring en implementatie van de staat van beleg met sociaaleconomisch rampzalige gevolgen, veel erger dan de ziekte zelf. Niemand beweegt. De economie staat bijna stil.

Dit roept de vraag op, wat zit erachter en wat komt er daarna?

Laten we eerst eens kijken naar een  niet zo goed scenario .

Al-Jazeera meldt op 2 april dat de wereldwijde gevallen van coronavirus de top 1 miljoen hebben met 50.000 doden. Politico  zei op 2 april dat slechts twee weken na de sluiting van de corona bijna  10 miljoen arbeiders in de VS zonder baan zitten.

‘Het totale banenverlies in slechts twee weken – bijna 10 miljoen Amerikanen – komt neer op een duizelingwekkende, plotselinge klap voor Amerikaanse arbeiders die nog nooit eerder in de Amerikaanse economie zijn gezien. De arbeidsmarkt kan de komende weken voorbij de 15 miljoen banen gaan die verloren zijn gegaan op het hoogtepunt van de 18 maanden durende Grote Recessie van 2007 tot 2009. ”

Op 31 maart voorspelde de  FED een alarmerende prognose : 32% werkloosheid en 47 miljoen werkloos voor het volgende kwartaal naarmate het coronavirus zich blijft verspreiden. Faillissementen, vooral van kleine en middelgrote ondernemingen, kunnen binnen een maand of twee uit de hand lopen. Dit zou een verder domino-effect hebben op de werkloosheid.

Goldman Sachs – GS  (op 20 maart 2020)

“Ziet een ongekende stop in de economische activiteit, met een bbp in het 2e kwartaal dat met 24% krimpt. Economen van Goldman Sachs voorspellen een historisch scherpe en snelle recessie, waarbij het bbp in het tweede kwartaal met een verbluffende 24% daalt na een daling van 6% in het eerste kwartaal.” GS-econoom voorspelt een verdere bbp-daling van 5% in het tweede kwartaal

“Hypotheekverstrekkers zetten zich schrap voor 15 miljoen Amerikaanse hypotheekschulden.”  Dus, zegt  Bloomberg  (2 april), eraan toevoegend dat  “Mortgage Defaults Could Pile Up to Pace That Dwarfs 2008” . Hypotheekverstrekkers bereiden zich voor op de grootste golf van delinquentie in de geschiedenis

Dit alles gebeurt al. Deze cijfers hebben alleen betrekking op de Verenigde Staten en zijn nog niet van toepassing op Europa en de rest van de wereld. Dergelijke cijfers voor Europa zijn nog niet beschikbaar, maar voorspellingen zijn dat ze op dezelfde manier grimmig kunnen zijn.

Kijkend naar Azië, met uitzondering van China, Afrika en Latijns-Amerika, hebben ze een grote informele sector die moeilijk te beheersen is, maar die zeker glipt door elk dun sociaal vangnet dat landen kunnen hebben.

Betrouwbare statistieken zijn niet beschikbaar. Maar ‘guestimates’ hebben het, bijvoorbeeld in Peru, dat de informele sector in goede tijden maar liefst een derde van de economie kan uitmaken. In moeilijke tijden, zoals nu, mogelijk tot 50% of zelfs hoger.

Het beeld van een komende megadepressie, die in de recente geschiedenis nooit heeft bestaan , zal zich wellicht voortzetten aangezien veel van de failliete kleine en middelgrote ondernemingen – waaronder luchtvaartmaatschappijen, toeristenindustrieën  – et al.  Zullen worden opgekocht door enorme monopolies, die al bestaan, (bijv. Google, Amazon, AliBaba en meer).

Lees ook:  Techno-tirannie: hoe de Amerikaanse nationale veiligheidsstaat Coronavirus gebruikt om een ​​Orwelliaanse visie te vervullen

Er kunnen fusies van gigantische omvang plaatsvinden. Het is misschien wel de laatste kapitaalverschuiving van onder naar boven in ons tijdperk van beschaving zoals wij dat kennen.

5G en kunstmatige intelligentie

In de tussentijd zullen G5 en binnenkort 6G worden uitgerold om Artificial Intelligent (AI) aan te sturen, wat de ontwikkeling van deze kolossale bedrijven, hun productie, distributie en uiteindelijk de consumptie van de mensen over de hele wereld vooruit kan helpen.

Telecombedrijven overspoelen de wereld al met elektromagnetische velden (EMF), zo giftig dat veel mensen zullen worden getroffen. Het plan is om de intensiteit met tienduizenden satellieten te verhogen om in 2030 elke centimeter van de planeet te bestrijken.

Maar begrijp dit, geen van de gezondheidseffecten van 5G is officieel bestudeerd. Niet in de VS, niet in Europa en niet in China. De impact kan rampzalig zijn voor het menselijk leven en voor het leven op Moeder Aarde in het algemeen.

Talloze wetenschappers hebben erover geschreven, regeringen gewaarschuwd voor de mogelijk rampzalige gevolgen voor het leven – en petities ingediend om de lancering van 5G te stoppen, of om een ​​moratorium op 5G in te stellen totdat er serieuze studies zijn uitgevoerd. Zie EU 5G Appeal – Wetenschappers waarschuwen voor mogelijke ernstige gezondheidseffecten van 5G  .

De organisatie die verantwoordelijk is voor gezondheid en het voorkomen van gezondheidsschade is de VN-organisatie, World Health Organization (WHO). Ja, hetzelfde dat COVID-19 begin februari 2020 tot een wereldwijde noodsituatie op gezondheidsgebied heeft verklaard, toen er wereldwijd minder dan 200 officiële ‘bevestigde gevallen’ waren, buiten China.

Vanaf deze dag heeft de  WGO op een vreemde manier zwijgen over de kwesties in verband met 5G . Waarom? – Er zijn onbewezen vermoedens, waaronder van enkele bekende wetenschappers dat de ernst van COVID-19, althans in sommige gevallen, te maken kan hebben met 5G.

5G is al uitgerold in Noord-Italië, Rome en Napels – en in New York City

Een haakje. Tegenstrijdig rapport

Volgens de WHO lijkt COV-19 op griep.

In dit verband  suggereert Dr. Cameron Kyle-Sidell uit New York  dat zijn beoordelingen niet overeenkomen met het normale patroon van COV-19 zoals gedefinieerd door de WHO.

Dr. Kyle Sidell is een arts voor spoedeisende geneeskunde, gevestigd in Brooklyn, New York, verbonden aan het Maimonides Medical Center. Volgens Dr. Kyle Sidell is COVID-19 een ‘Zuurstoftekortziekte’ die niet lijkt op longontsteking. Alle locaties melden ernstige gevallen van ademhalingsblokkades die niet kunnen worden verholpen met de gewone ademhalingstoestellen.

Ze worden zelfs verergerd door ademhalingstoestellen. –  Wat zijn de onderliggende oorzaken.

https://www.youtube.com/watch?v=jjKLVH3z82o&feature=youtu.be&app=desktop

Terug naar de economische ramp die al op de wereldbevolking heerst.

Voor de mensen in de informele sector is het nog erger. Ze hebben geen vaste baan, ze zijn afhankelijk van dagelijkse arbeid of zelfs uurloon. Ze leven van de ene op de andere dag, ze hebben geen spaargeld.

Hun pure overleving hangt af van deze sporadische banen en zachtmoedige inkomens – inkomens ver onder het minimumloon waardoor ze nauwelijks kunnen overleven – en vaak niet.

Ze lijden honger, ziekte – omdat ze geen vaste huizen hebben, geen geld hebben om huur te betalen – kunnen ze sterven door hongersnood of pure wanhoop.

Delinquentie en criminaliteit kunnen ook exponentieel toenemen. Hongerige mensen hebben niets te verliezen. Ze kunnen supermarkten en drogisterijen overvallen. Er is ook gemeld dat er lichamen zijn gevonden in de straten van grote steden in Latijns-Amerika.

Ze kunnen zijn gestorven aan allerlei redenen die verband houden met de economische stop: honger, ziekten, verlatenheid, zelfmoord. Wordt hun infectie (of dood) toegeschreven aan COVID-19? Dit zou resulteren in een inflatieproces van de schattingen met betrekking tot de mensen die naar verluidt aan het virus zouden zijn overleden, wat zou bijdragen tot meer angst en meer paniek.

Is dat het doel? Maak iedereen bang. Mensen in angst en paniek kunnen gemakkelijk worden gemanipuleerd.

Mensen zullen politiebescherming vragen tegen een onzichtbare vijand. De grootte van het COVID-19-virus is 70 tot 90 miljardste van een meter, of nanometer-nm (één nm = 0,000000001 m).

Eng. Je ziet het niet, maar mensen zouden het kunnen overbrengen – ook onzichtbaar. Ze kunnen dodelijk zijn – in het geval van COVID-19 is hun letaliteit relatief laag. Afhankelijk van hoe u de infectie en het sterftecijfer meet (zie par. 2 en 3, hierboven). Maar de angstfactor is misschien belangrijker dan het virus zelf.

Dit doemscenario is geen fictie, het is echt. Het gebeurt nu al.

En wat we zien, is misschien maar een klein topje van de ijsberg.

We kijken misschien naar een volledige ineenstorting van onze westerse economie en toenemende ellende – voor de massa. –

Wat zal er met deze mensen gebeuren, zonder baan, zonder inkomen, en velen van hen kunnen ook hun huis verliezen, omdat ze hun hypotheek of huur niet kunnen betalen?

Vermindering van de bevolking 

In 1974 werd  staatssecretaris  Henry Kissinger  onder leiding van Nixon belast – onder auspiciën van de National Security Council – om de contouren te schetsen van een ‘ontvolkingsprogramma’ dat zich voornamelijk op derdewereldlanden richt. Er is een document opgesteld met de titel  NSC Study Memorandum 200  .

De Ontvolkingsagenda is een integraal onderdeel van het Amerikaanse buitenlandse beleid gebleven. Het werd ook onderschreven door verschillende goede doelen en stichtingen van bedrijven. In dit opzicht hebben de Bill en Melinda Gates en de Rockefeller-stichtingen de relatie tussen extreme armoede en ontvolking aangepakt.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Door de getuigenis van Mueller was ‘Russiagate’ weer kortstondig in het nieuws

Maakt bevolkingsreductie deel uit van deze lopende pandemische oefening die kan worden gevolgd door een verplicht vaccinatieprogramma?

Bill Gates sprak in een TED-show uit 2010 over een bevolkingsreductie van 10% tot 15% (ongeveer 1 miljard mensen) door wereldwijde vaccinatie, gezondheidszorg, enz.

Volgens  William Engdahl :

“Gates maakte zijn opmerkingen tijdens de TED2010-conferentie in Long Beach, Californië, op uitnodiging, in een toespraak met de titel” Innovating to Zero !. ” Samen met het wetenschappelijk absurde voorstel om de door de mens veroorzaakte CO2-uitstoot wereldwijd tegen 2050 te verminderen tot nul, ongeveer vier en een halve minuut na het gesprek, verklaart Gates: ‘Eerst kregen we de bevolking. De wereld heeft vandaag 6,8 miljard mensen. Dat is opgelopen tot ongeveer 9 miljard. Als we nu echt geweldig werk leveren op het gebied van  nieuwe vaccins , gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten,  verlagen we dat met misschien 10 of 15 procent . ”  (Zie Bill Gates, “Innovating to Zero !, toespraak voor de  jaarlijkse TED2010-conferentie,  Long Beach, Californië, 18 februari 2010).

Klik op de link om de Bill Gates-video te bekijken  (3′.55 ″ – 4’30 ”)

Vaccinatie

De Gates Foundation heeft de afgelopen 20 jaar intensieve vaccinatieprogramma’s voor kinderen uitgevoerd in Afrika.

In 2014 en 2015 heeft  Kenia een enorm vaccinatieprogramma tegen tetanus uitgevoerd, gesponsord door de WHO en UNICEF.  De regering heeft een vaccin van tetanustoxoïd toegediend dat is geïmpregneerd met bèta-humaan choriongonadotrofine (BhCG) en dat permanente onvruchtbaarheid veroorzaakt bij meisjes en vrouwen, voor ongeveer 500.000 meisjes en vrouwen tussen de 14 en 49 jaar.

Een organisatie genaamd  GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization)  is een publiek-private samenwerking; het publieke deel is de WHO en UNICEF; de private partners zijn een serie farmagiganten. GAVI deelt gratis vaccins uit aan arme landen, zoals Kenia.

Als een vaccin kan worden geïmplanteerd met een sterilisatiemiddel, kan elk ander gezondheids- of DNA-beïnvloedend molecuul of eiwit in een vaccinatiecocktail worden gestopt. (Zie deze referenties Kenia:  duizenden onvruchtbaar na door de overheid gesponsorde vaccinatie  en  “massale sterilisatie”: Keniaanse artsen vinden antifertiliteitsmiddel in VN-tetanusvaccin?

Gebeurtenis 201. De pandemische simulatieoefening

Er is nog een andere belangrijke factor die allemaal verband kan houden met de COVID-19-uitbraak, merkwaardig aan het begin van het decennium 2020, en slechts een paar weken na Event 201 op 18 oktober in NYC, gesponsord door – je raadt het al, Bill Gates , Het Johns Hopkins University Health Institute (opgericht door de Rockefeller Foundation) en het WEF (World Economic Forum), dat elk jaar in januari bijeenkomt in Davos, Zwitserland).

Een van de agendapunten van Event 201 was een simulatie van een pandemie – merkwaardig genoeg 2019-nCoV genoemd – de huidige pandemie van het coronavirus. De simulatieresultaten waren na 18 maanden 65 miljoen doden, een beurscrash van ten minste 30%, enorme faillissementen en enorme werkloosheid – kortom, een economische ineenstorting die de wereld in de recente geschiedenis nooit heeft meegemaakt. Dat was de simulatie. – Is dit de richting die we nu opgaan?

Vreemd genoeg om deze verschillende componenten van een groter spelplan of plaatje uit te voeren en te monitoren, is er deze weinig gehoorde Agenda ID2020 – ook een creatie van de Gates Foundation. Een van de ideeën van de cabal is om elke burger van de wereld te voorzien van een elektronische identiteit, zodat hij overal gevolgd kan worden en zijn woorden en acties kunnen worden gevolgd.

Dit is een van de taken van Agenda ID2020, die voor het eerst moet worden getest – momenteel in uitvoering – in Bangladesh.

Het idee is om te zijner tijd (wanneer het programma klaar is) – om het vaccinatieprogramma, eventueel gedwongen, te gebruiken om samen met het vaccin ook een nano-chip te injecteren, die samen met het vaccinatieprogramma kan worden geïnjecteerd. Het kan worden gedaan zonder medeweten van de persoon en later op afstand worden geüpload met persoonlijke gegevens, van medische dossiers tot strafregisters, tot bankrekeningen.

Sterker nog, de  Gates Foundation heeft samen met GAVI  al een tattoo-achtige chip ontwikkeld die gebruikt zou worden voor zowel vaccinatie als elektronische identificatie.

Voor het implementeren, bewaken en besturen van deze multifunctionele programma’s zijn sterke elektromagnetische golven nodig.

Daarom is 5G – totaal niet bestudeerd, niet getest – in onbekende wateren noodzakelijk. Geen tijd te verliezen bij het testen. Omdat de doelstelling voor dit programma om te voltooien 2030 is, hetzelfde als de doelstelling voor de door de VN verklaarde doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. (SDG)

In feite. Agenda 2020  is nauw verbonden met de SDG’s, met name met SDG 16, die in feite de rechtsstaat bevordert.

Tijdens een speciale top in mei 2016 in New York, geïnspireerd door de Gates Foundation, het United Nations Office for Partnership (UNOFP), werd de SDG 16.9 gecreëerd, passend bij het doel van Agenda ID2020:

“Geef iedereen een wettelijke identiteit, inclusief geboorteregistratie, tegen 2030…. benutten van digitale identiteit voor de wereldwijde gemeenschap…. Ongeveer een vijfde van de wereldbevolking (1,8 miljard mensen) heeft geen legale identiteit, wat hen de toegang tot gezondheidszorg, scholen en onderdak ontneemt. ”

Dit is een scenario waarover we moeten nadenken.

Laten we nu eens kijken naar een  goed scenario , een scenario dat wij, de mensen, kunnen maken.

Ten eerste kan geen complexe projectie van het eerder beschreven type ooit in de tijd gemodelleerd en geïmplementeerd worden, omdat dynamiek het overneemt. De wereld leeft. Alles wat leeft, kan niet gestuurd worden door linearisme (modelleren is lineair), maar is onderworpen aan de wetten van de dynamiek.

Ten tweede hebben we de kracht om dit snode spelplan om te keren dat de mensheid en moeder aarde bedreigt. Het is een kwestie van wakker worden. En veel mensen beginnen het licht te zien – misschien gedeeltelijk vanwege deze absurditeit, deze wereldwijde afsluiting, deze waanzin van een eindeloze dorst en hebzucht naar macht en geld door enkelen.

Lees ook:  Landelijke verkiezingen zinloos: we hebben het WEF en de Supranationals

Moeder Aarde is dit misbruik van de bovenlaag van de samenleving beu. Ze is sterker dan de 0,01%. Wij, de mensen, kunnen lid worden van Moeder Aarde, aan haar kant staan ​​en veilig zijn.

Mensen beginnen de gedachte aan totale vernietiging achter deze nepepidemie te zien, of, volgens het zeer twijfelachtige leiderschap van de WHO, een pandemie – een pandemie die angst zaait. We kunnen net zo goed het coronavirus, Virus “F”, uit angst noemen.

En ja, mensen kunnen doodgaan van angst. WIE danst op de melodie van de machtigen, van Bill Gates, de Rockefellers, de farmaceutische reuzen – en de (onzichtbare) WEF-politici en bankiers achter de deur. Dit alles, onder het voorwendsel de wereld te redden van het onzichtbare coronavirus, van een pandemie die dat niet is.

Als dit neoliberale corrupte systeem instort, zullen er veel slachtoffers zijn, helaas zullen velen het misschien niet overleven – veel ellende, verlatenheid en lijden. Wij, als samenleving, moeten solidair handelen en alles doen wat we kunnen om de slachtoffers te helpen, de schade te verminderen, onze handen, armen en zielen uit te breiden met al onze positieve geesten en acties.

En de wilskracht van solidariteit is enorm, bijna eindeloos.

De Wereldbank en het IMF hebben al hulp geboden met grote goedkope leningen en zelfs enkele subsidies voor de armste arme landen. De oorspronkelijke cijfers van de Wereldbank waren 12 miljard dollar en door het IMF 50 miljard dollar voor corona-schadebeperkende kredietlijnen.

Inmiddels hebben beiden de lat hoger gelegd. In het geval van het IMF hebben ze het over een biljoen dollar. Sommige bestuursleden van het IMF hebben opgeroepen tot een speciaal SDR-fonds (Special Drawing Rights) van maximaal 4 biljoen SDR’s.

Dit laat zien hoezeer de heersende elite haar greep op de globalisering niet wil verliezen. Meer dan 60 landen hebben blijkbaar al “hulp” (sic) aangevraagd bij het IMF.

Deze regeringen verplichten de ziel van hun land en hun volk tot slavernij, tot de steeds brutaler elite economische en monetaire tirannie. Deze leningen zijn voorwaardelijk, vergelijkbaar met wat eerder “structurele aanpassingen” werd genoemd – privatisering van sociale diensten en infrastructuur – wat er nog van over is  – en concessies aan buitenlandse bedrijven om hun natuurlijke hulpbronnen olie, gas, mineralen … te exploiteren. Wat het Westen ook begeert om voorwaarts te streven naar volledige overheersing van de planeet aarde.

Mijn advies aan alle landen en volkeren die deze economische holocaust willen gebruiken om hun economie te herstructureren, hun financiële en monetaire soevereiniteit te herwinnen, blijf weg van het IMF, de Wereldbank en alle regionale ontwikkelingsbanken, zelfs de verschillende financieringsmechanismen van de VN.

Word voor zover mogelijk zelfvoorzienend, autonoom, door het eenvoudige principe toe te passen: – Lokale  productie voor lokale consumptie met lokaal geld en lokale openbare banken die werken aan de ontwikkeling van de lokale economie . Gebruik lokaal geld en lokale schuld voor uw economische ontwikkeling. Geen enkele buitenstaander kan aanspraak maken op terugbetaling van uw lokale interne schuld. Dat u intern onder UW eigen voorwaarden beheert.

China en andere landen hebben dit principe toegepast. Dit maakt landen immuun voor rooffinanciering. U kunt solidariteitspacten sluiten met gelijkgestemde landen, bijvoorbeeld à la ALBA (Bolivarian Alliance for the Peoples of Our America), een alliantie van Latijns-Amerikaanse en Caribische landen gebaseerd op het idee van sociale, politieke en economische integratie.

Gevolgtrekking

We hebben enorme spirituele krachten in ons die we kunnen mobiliseren om de propagandastroom tegen te gaan. In feite is de reden dat we worden blootgesteld aan dit soort woeste propaganda, juist omdat de meesters op de hoogte zijn van die kracht van de menselijke geest.

En de manier om het te immobiliseren is door angst. Dat is wat er gebeurt.

Hoe langer deze zielige en beklemmende toestand van de krijgswet duurt (ja, in veel landen, zelfs in Europa, is de staat van beleg de staat van de zaak geworden), hoe meer deze innerlijke kracht en overtuiging van het Zelf, van ons,  Soevereine Zelf,  dat we zijn, zal weer opduiken in de mensheid en de angst verdringen – een kracht worden om op te staan ​​tegen de kwade krachten, opkomen voor gerechtigheid en voor menselijke gelijkheid, voor menselijke waardigheid – en uiteindelijk voor solidariteit en liefde.

Liefde is wat ons dit duivelse plan laat overwinnen.

Dat is het scenario van hoop en liefde. Eindeloze hoop is hopen en creëren tot het einde, dan zal het einde nooit komen. En terwijl we eindeloos hopen en creëren, conflicten vermijdend, zien we het licht uit het donker opkomen – een harmonieuze stroom van vreedzame schepping.

 

Peter Koenig is econoom en geopolitiek analist. Hij is ook een waterbronnen- en milieuspecialist. Hij werkte meer dan 30 jaar bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie over de hele wereld op het gebied van milieu en water. Hij geeft lezingen aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor Global Research; ICH; RT; Spoetnik; PressTV; De 21e eeuw; Greanville Post; Defend Democracy Press, TeleSUR; The Saker Blog, de New Eastern Outlook (NEO); en andere internetsites. Hij is de auteur van  Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed  – fictie gebaseerd op feiten en op 30 jaar ervaring van de Wereldbank over de hele wereld. Hij is ook co-auteur van  The World Order and Revolution! – Essays from the Resistance.
Peter Koenig is een onderzoeksmedewerker van het Centre for Research on Globalization.

De oorspronkelijke bron van dit artikel is Global Research –

Copyright ©  Peter Koenig , Global Research, 2020Comments

comments