Is dit de echte reden waarom Amerika absoluut verwoest wordt door deze coronavirus pandemie?

Is dit de echte reden waarom Amerika absoluut verwoest wordt door deze coronavirus pandemie?

15 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Is het niet toevallig dat deze coronavirus pandemie de Verenigde Staten veel harder treft dan wie dan ook? Terwijl ik dit artikel schrijf, hebben de VS meer dan 600.000 bevestigde gevallen en heeft geen enkel ander land de grens van 200.000 zelfs bereikt. Een paar maanden geleden was dat natuurlijk ondenkbaar. Rond de jaarwisseling racete COVID-19 door China en er was op dat moment geen enkel bevestigd geval in de Verenigde Staten. In feite werd het eerste bevestigde geval in dit land pas in de tweede helft van januari aangekondigd. Maar nu zijn we hier in april en hebben we meer dan zeven keer zoveel bevestigde gevallen als China.

Dus wat is er in hemelsnaam gebeurd?

Zoals ik in januari waarschuwde , zijn door de geschiedenis heen degenen die Israël gezegend hebben gezegend, en degenen die Israël hebben vervloekt, zijn vervloekt. En zoals ik in dat artikel duidelijk heb gewaarschuwd , zouden er ernstige gevolgen zijn als we proberen het land Israël te verdelen.

Laten we even de gebeurtenissen van de afgelopen maanden bekijken.

Op 21 januari   meldde de Jerusalem Post dat het “vredesteam” van de Trump-regering “een reeks vergaderingen met functionarissen uit het Midden-Oosten hield” om de uitrol van Trump’s aanstaande vredesplan voor het Midden-Oosten te bespreken …

Het vredesteam van de Verenigde Staten – Jared Kushner, senior adviseur van de president; Avi Berkowitz, speciale vertegenwoordiger voor internationale onderhandeling; en Brian Hook, speciale vertegenwoordiger voor Iran, houdt een reeks vergaderingen met functionarissen uit het Midden-Oosten en andere relevante leiders om een ​​mogelijke uitrol van het vredesplan van de Amerikaanse regering te bespreken. De drie bezoeken momenteel het World Economic Forum in Davos, waar ze naar verwachting tot woensdag zullen blijven, voordat ze naar Israël reizen om premier Benjamin Netanyahu en blauw-witte leider Benny Gantz te ontmoeten.

Op dezelfde dag werd in de Verenigde Staten het allereerste geval van COVID-19 bevestigd.

Een week later werd het vredesplan van Trump officieel uitgerold. Zijn plan zou de omvang van het grondgebied dat momenteel onder Palestijnse controle staat verdubbelen en hen een hoofdstad in Oost-Jeruzalem geven. Het volgende is een fragment uit een artikel dat ik op 28 januari heb gepubliceerd …

Sinds ik de details van het ‘vredesplan’ van president Trump heb geleerd, heb ik me al heel lang niet op iets anders kunnen concentreren. Volgens het plan van Trump zouden de VS een Palestijnse staat formeel erkennen, zouden de Palestijnen een hoofdstad in Oost-Jeruzalem mogen oprichten en zou de hoeveelheid grondgebied onder Palestijnse controle verdubbelen. Ja, je leest het goed. Onnodig te zeggen dat ik op dit moment erg diep van streek ben en dat iedereen die van Israël houdt, ook zeer diep van streek moet zijn. Het goede nieuws is dat de Palestijnen het plan van Trump zo erg haten dat het absoluut geen kans heeft om snel uitgevoerd te worden. Maar het feit dat de Palestijnen deze deal al hebben afgewezen, doet niets af aan het feit dat dit de grootste fout is die Trump tijdens zijn hele presidentschap heeft gemaakt.

En in een volgend artikel op die dag waarschuwde ik specifiek dat dit plan om het land Israël te verdelen onze natie zou vervloeken.

Nu zijn we hier minder dan 3 maanden later, en er zijn meer dan 600.000 bevestigde gevallen van coronavirus in de Verenigde Staten en tot nu toe zijn meer dan 25.000 Amerikanen gestorven.

Toen Trump’s vredesplan voor het Midden-Oosten op 28 januari openbaar werd gemaakt, kwam vrijwel elke grote evangelische christelijke leider in Amerika er publiekelijk achter. Dit deed me diep, diep verdriet, omdat ze beter wisten en het nog steeds deden.

Er was een zeer kleine minderheid van christelijke leiders die ervoor koos om zich uit te spreken tegen het plan om het land Israël te verdelen, en verscheidene van hen zijn goede vrienden van mij, en ik kan ze niet genoeg bedanken voor het opkomen voor de waarheid toen dit was niet populair.

Maar over het algemeen ondersteunde de evangelische gemeenschap in de Verenigde Staten overweldigend het plan van Trump om het land Israël te verdelen, en ik wist dat dat grote problemen zou opleveren.

Nu zijn we hier minder dan 3 maanden later en kerken in heel Amerika zijn gesloten door deze coronavirus pandemie.

Gelooft u eigenlijk dat dit toeval is?

Nooit eerder in de Amerikaanse geschiedenis zijn we getuige geweest van een landelijke sluiting van kerken zoals we nu zien.

Ik geloof dat het enorm zou helpen als sommige van deze evangelische christelijke leiders die oorspronkelijk de verdeling van het land Israël steunden, zich publiekelijk zouden bekeren en toegeven dat ze ongelijk hadden. Ik roep op om dat te laten gebeuren, en hopelijk zal het gebeuren.

Zoals ik in dit artikel heb besproken , maakt de bijbel buitengewoon duidelijk dat het niet de bedoeling is dat het land Israël wordt verdeeld en aan iemand anders wordt gegeven. Dat land is van God en God gaf dat land voor altijd en altijd aan de afstammelingen van Abraham, Isaak en Jacob, en als je daarmee probeert te rotzooien, vervloek je jezelf letterlijk.

In de afgelopen decennia, wanneer de VS een grote stap hebben gezet om het land Israël te verdelen, zijn de gevolgen altijd ongelooflijk ernstig geweest. Hieronder volgen 10 voorbeelden van dit fenomeen dat ik in een vorig artikel heb gedeeld …

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Bolton verliest in Venezuela en Iran - Maar is ver van down en out

# 1  Op 26 maart 1979 werd in Washington het vredesverdrag tussen Egypte en Israël ondertekend. Als resultaat van dat verdrag gaf Israël een enorme hoeveelheid grondgebied op. Twee dagen later, op 28 maart, haalde de ergste kerncentrale in de Amerikaanse geschiedenis de krantenkoppen over de hele wereld. Het volgende komt  van Wikipedia …

Het ongeval met Three Mile Island was een gedeeltelijke  kernsmelting  die plaatsvond op 28 maart 1979 in reactor nummer 2 van het  Three Mile Island Nuclear Generating Station  (TMI-2) in  Dauphin County, Pennsylvania , Verenigde Staten. Het was het belangrijkste ongeval in de geschiedenis van de Amerikaanse commerciële kerncentrale. [2]  Het incident kreeg een vijf op de zeven-punts  schaal voor internationale nucleaire gebeurtenissen : ongeval met bredere gevolgen. [3] [4]

# 2  Op 30 oktober 1991 opende president George HW Bush de Vredesconferentie van Madrid, die Israëli’s en Palestijnen bij elkaar bracht om voor het eerst te onderhandelen. In zijn openingsrede zei Bush tegen Israël dat  “territoriaal compromis essentieel is voor vrede” . Op hetzelfde moment was er “the Perfect Storm” aan het broeien in de Noord-Atlantische Oceaan. Deze legendarische storm reisde 1000 mijl de verkeerde kant op en stuurde golven van 35 voet rechtstreeks in het huis van president Bush in Kennebunkport, Maine.

# 3  Op 23 augustus 1992 verhuisde de vredesconferentie van Madrid naar Washington DC, en de volgende dag landde orkaan Andrew in Florida en veroorzaakte 30 miljard dollar schade. Het was de ergste natuurramp tot dan toe in de Amerikaanse geschiedenis.

# 4  Op 16 januari 1994 had president Clinton een ontmoeting met president Assad van Syrië om de mogelijkheid te bespreken dat Israël de Golanhoogten zou opgeven. Binnen 24 uur trof de verwoestende aardbeving in Northridge Zuid-Californië. Het was de op één na ergste natuurramp tot dan toe in de Amerikaanse geschiedenis.

# 5  Op 21 januari 1998 arriveerde de Israëlische premier Benjamin Netanyahu in het Witte Huis, maar werd zeer koud onthaald. President Clinton en staatssecretaris Madeleine Albright weigerden zelfs om met hem te lunchen. Diezelfde dag brak het Monica Lewinsky-schandaal uit, waardoor het presidentschap van Clinton in een neerwaartse spiraal terechtkwam en het nooit meer zou herstellen.

# 6  Op 28 september 1998 werkte staatssecretaris Madeleine Albright aan de afronding van een plan waarbij Israël ongeveer 13 procent van Judea en Samaria had moeten opgeven. Op die exacte dag sloeg de orkaan George de Golfkust in met windstoten tot 175 mijl per uur.

# 7  Op 3 mei 1999 zou de Palestijnse leider Yasser Arafat een persconferentie houden om de oprichting van een Palestijnse staat met Jeruzalem als hoofdstad te verklaren. Op die precieze dag scheurden de krachtigste tornado’s ooit opgenomen in de VS door Oklahoma en Kansas. Op een gegeven moment had een van de tornado’s zelfs een geregistreerde windsnelheid van 316 mijl per uur.

# 8  Op 30 april 2003 werd “de Road Map to Peace” die was ontwikkeld door het zogenaamde “Kwartet” gepresenteerd aan de Israëlische premier Ariel Sharon door de Amerikaanse ambassadeur Daniel Kurtzer. Gedurende de volgende zeven dagen werden de VS getroffen door maar liefst 412 tornado’s. Het was tot dan toe de grootste tornado-cluster ooit geregistreerd.

# 9  In 2005 overtuigde president George W. Bush (de zoon van George HW Bush) Israël ervan dat het nodig was om alle Joodse kolonisten uit Gaza te verwijderen en het volledig aan de Palestijnen over te dragen. Volgens de New York Times werd op 23 augustus 2005 de allerlaatste kolonist geëvacueerd. Precies op die dag begon zich een storm met de naam “Katrina” te vormen over de Bahama’s. De stad New Orleans is nog steeds niet volledig hersteld van de schade die de storm heeft aangericht en werd tot die tijd beschouwd als de duurste natuurramp in de hele Amerikaanse geschiedenis.

# 10  Op 19 mei 2011 vertelde Barack Obama aan Israël dat er een terugkeer moet zijn naar de grenzen van vóór 1967. Drie dagen later, op 22 mei, scheurde een halve mijl brede EF-5 tornado met meerdere vortexs door Joplin, Missouri. Volgens  Wikipedia was het “de duurste enkele tornado in de Amerikaanse geschiedenis”.

Toen het vredesplan van Trump op 28 januari werd uitgerold, wachtte ik af wat er zou gebeuren.

In eerste instantie leek het er niet op dat een groot oordeel ons had getroffen in de onmiddellijke nasleep van de aankondiging van Trump, maar nu is het duidelijk dat we harder zijn geraakt dan bij welke eerdere gelegenheid dan ook.

Wat ik in dit artikel met u heb gedeeld, maakt helaas op dit moment niet eens deel uit van het nationale gesprek, maar het zou wel moeten.

Het verdelen van het land Israël zal nooit acceptabel zijn in de ogen van God, en er zullen ernstige gevolgen zijn wanneer iemand dat probeert.Lees ook:  The Hell of Working bij Trump's Nieuwe Favoriete Network

Comments

comments