Zwetsende nep-natuurprinses Irene van Lippe-Biesterfeld verprutst met zussen de Baarnse natuur

Zwetsende nep-natuurprinses Irene van Lippe-Biesterfeld verprutst met zussen de Baarnse natuur

16 april 2020 0 Door Indignatie redactie

In deze tijd van de zware corona-pandemie tijd slingert de 80 jarige nep-natuurprinses Irene van Lippe-Biesterfeld via de Telegraaf d.d. 14 april een wereldvreemde boodschap de wereld in. Haar neef ´koning´ Willem-Alexander heeft even een paar weken niks te doen en dan moet tante Irene maar weer eens opdraven om de paniek onder de bevolking nog meer aan te zwengelen.

Echter wat Irene voorlezend verkondigt is regelrechte onzin omdat zijzelf en haar zussen Beatrix en Margriet deel uitmaken van verprutsing van het mooie Baarnse landschap. Volgens haar nergens op gebaseerde theorie kent de aarde, de natuur geen oordeel maar reageert op onze verregaande en onnatuurlijke handelingen.

Boter op eigen hoofd

Maar zelf handelt ze samen met haar zussen als landeigenaressen volkomen in strijd met haar eigen principes en beweringen. Ze laat toe dat een unieke ecologische verbindingszone naast de Koningslaan/Praamgracht in Baarn, tussen de Utrechtse Heuvelrug en het unieke vogelrijke Eemland zwaar wordt aangetast. In Eemland broeden nu o.a. duizenden grutto´s, tureluurs, kieviten, wulpen en scholeksters. Tussen die gebieden vindt natuuruitwisseling plaats.

Prinses Irene vindt dat er meer respect moet zijn voor de ruimte die mensen innemen. Maar zelf blijkt ze daarvoor geen enkel respect te hebben voor de ruimte die fauna en flora inneemt op haar eigen Baarnse fraaie grond welke de bestemming ´Agrarisch met landschappelijke en natuurlijke waarden’ heeft waar o.a. dassen en reeën en nog veel meer fauna leven.

Lees ook:  Ministers verzinnen uitvluchten en draaien er omheen Geld, Koningshuis en Onkosten

baarn

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenIrene vindt dat we de natuur onder veel te grote druk hebben gezet met alle gevolgen van dien. Ze heeft het over onnatuurlijke handelingen jegens de natuur. Maar waarom laat zij dan toe dat de natuurbalans op haar Baarnse natuurlijke waarden-grond tijdens grootschalige muziekfestivals in de paleistuin van Soestdijk compleet wordt verstoord en kapotgereden. Duizenden festival-bezoekers parkeren er dan zo’n 1400 auto´s per festivaldag op de grond van de prinsessen. Het gras daarop is onecologisch compleet kaalgeschoren.

Advies aan de 3 prinsessen: Houd deze ecologische zone in stand, geef de natuur voorrang en verbiedt het parkeren!

CU-minister Carola Schouten gezwicht voor ´prinses’ Irene?

 Update 16-4-2020: Het door Irene opgerichte Natuur College ontvangt van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, de komende 5 jaar, elk jaar € 100.000. Voor info daarover, klik hier

 You tube filmpje van IreneComments

comments