Bill Gates: coronavirus, dood en de diepe staat

Bill Gates: coronavirus, dood en de diepe staat

18 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Een theorie over de betrokkenheid van Microsoft-oprichter Bill Gates bij de creatie en verspreiding van het coronavirus is de afgelopen weken actief besproken op het internet, vooral in Amerika.

Kort samengevat gaat het verhaal dat de Bill and Melinda Gates Foundation in het verleden verschillende ontwikkelingen in de microbiologie actief heeft gefinancierd. Sinds ten minste 2015 heeft Bill Gates in het openbaar gesproken over een komende epidemie en sinds het begin van de coronavirusepidemie is hij zowel enthousiast voor de ontwikkeling van vaccins als voor het opsporen van instrumenten die nodig zijn om quarantaineschenders te controleren. Is dit een toeval?

Het zijn niet alleen hardwerkende complottheoretici die voor deze theorie pleiten.

gates

De presidentiële campagne van Donald Trump, Roger Stone, verklaarde dat “Of Bill Gates een rol speelde bij het ontstaan ​​en de verspreiding van dit virus openstaat voor een heftig debat … Hij en andere globalisten gebruiken het voor verplichte vaccinaties en microchips van mensen.”

Eerder in een interview met Fox News-host Laura Ingraham verklaarde de Amerikaanse procureur-generaal William Barr dat hij “bezorgd” is over het idee van Bill Gates om “digitale certificaten te ontwikkelen die zouden certificeren dat individuen, Amerikaanse burgers, immuniteit hebben voor dit virus en mogelijk andere virussen die doorgaan om vervolgens reizen en werk te vergemakkelijken, enzovoort. ‘

Laura Ingraham on Twitter

Digitally tracking Americans’ every move has been a dream of the globalists for years. This health crisis is the perfect vehicle for them to push this. https://t.co/nkc0mSrM9u

“De redder”

Talloze liberale mediakanalen haastten zich om hun lezers te verzekeren dat de beschuldigers van Gates ontmaskerde en ongegronde complottheorieën verspreidden.

Laten we zelf eens kijken wat Bill Gates beweerde en deed tijdens de coronavirusepidemie en kort voordat het begon:

Op 18 maart 2020 riep Gates op tot de oprichting van een ‘nationaal volgsysteem’ en zelfs ‘enkele digitale certificaten om te laten zien wie recentelijk is hersteld of getest of wanneer we een vaccin hebben dat het heeft ontvangen’.

Vorig jaar prees hij het feit dat “de wereld dichterbij de dag komt dat iedereen toegang heeft tot een officieel identiteitsbewijs”. Vandaag zegt hij dat er digitale certificaten zullen zijn om de zieken van de gezonde te helpen bepalen.

En wat zal er gebeuren met die samenleving die ‘ziek’ wordt geacht? Misschien een hiërarchie in de samenleving opbouwen op basis van immuniteit en inenting? Een militaire medische dictatuur? De heer Gates kan zeggen dat hij tegen zulke grimmige resultaten is, maar de ideeën die hij naar voren brengt, anticiperen op een dergelijke realiteit.

Helemaal aan het begin van de epidemie, in december 2019, bracht de Scientific American verslag uit over het project van MIT, gefinancierd door Bill Gates, dat probeert aan te tonen of een persoon is ingeënt of niet.

“Samen met het vaccin zou een kind worden geïnjecteerd met een beetje kleurstof die onzichtbaar is voor het blote oog maar gemakkelijk te zien is met een speciaal gsm-filter” – meldden de media en gaven toe dat deze technologie “enkele” zorgen over privacy oproept. .

Het idee is dat mensen worden gemarkeerd met “onzichtbare inkt” en vervolgens worden gescand, wat betekent dat niemand hun medische informatie kan verbergen. Dit alles kan worden gebruikt in het nieuwe “volgsysteem en digitale certificaten” dat Gates heeft voorgesteld. Het is opmerkelijk dat dit project werd geïmplementeerd op “direct verzoek van Microsoft-oprichter en filantroop Bill Gates zelf”. De ‘filantroop’ lijkt het project belangrijk te vinden.

gates

Wikimedia Commons

Tegelijkertijd financiert Bill Gates actief de creatie van een ‘wondervaccin’ dat de wereld zogenaamd van het virus zal redden. In een interview met de Financial Times zei hij dat “de normale situatie pas terugkeert als we de hele wereldbevolking grotendeels hebben ingeënt”.

In april accepteerde de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een aanvraag van Inovio Pharmaceuticals. Het farmaceutische bedrijf is van plan zijn DNA-vaccin INO-4800 bij de eerste vrijwilligers te injecteren. DNA-vaccins zijn al beschikbaar en goedgekeurd voor de behandeling van verschillende infecties, maar tot nu toe alleen voor dieren in de diergeneeskunde.

Lees ook:  Zwaai maar dag naar je pensioen

Alle klinische proeven voor het nieuwe vaccin worden gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation. Het financiert momenteel de gelijktijdige ontwikkeling van zeven verschillende COVID-19-vaccins.

Op 9 februari heeft het Department of Health and Human Services (HHS) een verklaring afgegeven die volledige immuniteit van wettelijke aansprakelijkheid voor tegenmaatregelen van coronavirus verleent . Dat betekent dat “bepaalde medicijnen en apparaten die bedoeld zijn als tegenmaatregelen tegen het COVID-19-virus immuun zijn voor rechtszaken en aansprakelijkheid onder de federale en staatswet.” Met andere woorden, als iemand sterft door het vaccin van Bill Gates, kan de familie hen niet aanklagen.

Robert F. Kennedy Jr on Twitter

Find out why #BillGates wants indemnity + why #PaulOffit and #PeterHotez (and even #AnthonyFauci) are frantically warning us about the unique and frightening dangers inherent in developing a #coronavirus vaccine. https://t.co/mmDbp4CBqu

Het zal natuurlijk zeer winstgevend zijn voor de farmaceutische bedrijven die een vaccin produceren.

De last van de blanke man

De interesse van Bill Gates in vaccins, tegen het coronavirus en anderszins, zou enigszins verrassend moeten zijn voor iedereen die op de hoogte is van Gates ‘Malthusiaanse geloof in de noodzaak om de wereldbevolking te verminderen. Bevolkingsbeheersing is een belangrijke prioriteit voor Gates en zijn vrouw Melinda, die overal ter wereld centra voor “gezinsplanning” (dwz instellingen die abortus en anticonceptie bieden) financiert.

Twee jaar geleden zei Gates dat “bevolkingsgroei in Afrika een uitdaging is”. Volgens het rapport van zijn fonds dat in 2028 werd gepubliceerd, zijn er simpelweg te veel Afrikanen in de wereld .

Het is vanzelfsprekend dat dit een kolonialistische benadering is, puur en eenvoudig, waarbij “de blanke” beslist wat gunstig is voor het Afrikaanse volk, wat nogal lijkt op de beruchte racistische tirade van de Franse president Emmanuelle Macron, waar hij beweerde dat het Afrikaanse hoge geboortecijfer is “beschaving” en die “geschoolde” vrouwen kiezen er niet voor om zeven of meer kinderen te krijgen.

Interessant genoeg beweren de aanhangers van Gates dat de vaccins de populatie zullen vergroten, maar dat dit op zijn beurt zal leiden tot een kleinere populatie, omdat gezondere en beter opgeleide mensen naar verluidt minder kinderen krijgen . Deze mening is ook door Bill Gates zelf geuit als reactie op degenen die zijn Malthusiaanse benadering hebben opgeroepen.

Deze argumenten houden echter geen stand op ernstige kritiek. Om ervoor te zorgen dat derdewereldlanden hun leven rond grote gezinnen opgeven, zijn serieuze veranderingen in bewustzijn, materiële hulpbronnen en sociale structuren nodig. Doorgaans leidt toegang tot kwaliteitsgeneeskunde met behoud van de traditionele houding ten opzichte van het gezin tot een explosieve bevolkingsgroei, zoals het geval was aan het einde van de 19e en het begin van de 20e eeuw in verschillende landen in Europa en de Verenigde Staten.

Of Bill Gates begrijpt dit feit niet, of hij heeft het echte eindspel van zijn verschillende vaccinatieprojecten niet onthuld.

Filantropapitalisme: liefdadigheid, macht en geld

Ondanks dat hij bekend staat als filantroop, wordt Bill Gates er vaak van beschuldigd het liefdadigheidsracket te gebruiken om zichzelf verder te verrijken. Feit is dat een aanzienlijk deel van deze vaccins niet gratis aan regeringen wordt gegeven. “Bill Gates verwerpt kritiek op hoge prijzen voor vaccins”, meldde The Guardian in 2015.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenGates promoot totale vaccinatie en daarmee de producten van Amerikaanse farmaceutische bedrijven. Gezien de situatie kan hij het zich zelfs veroorloven om zich te verzetten tegen de stijging van de geneesmiddelenprijzen tijdens het coronavirus: de vraag die naar de hemel is gestegen, zal Big Pharma nog steeds fantastische winsten opleveren voor bijna elke prijs.

Soms is de prijs echter menselijke dood. Zo vaccineerde een Amerikaans NGO-programma voor geschikte technologie in gezondheid (PATH) in 2010 arme vrouwen op het platteland van India zonder hun toestemming met een vaccin tegen het humaan papillomavirus (HPV). Later stierven sommige van deze vrouwen (minstens 7). Uit een onderzoek door de lokale NDO Sama bleek dat maar liefst 120 meisjes bijwerkingen ervaarden zoals epileptische aanvallen, hevige buikpijn, hoofdpijn en stemmingswisselingen. Sommigen van hen hebben daardoor zelfmoord gepleegd.

De autoriteiten beweerden dat de dood van zeven meisjes niets met vaccinatie te maken had, hoewel er geen echte autopsies werden uitgevoerd. In de context van die sterfgevallen die als zelfmoord waren geclassificeerd, ontdekten de onderzoekers dat het HPV-vaccin inderdaad een rol had kunnen spelen bij het bevorderen van zelfmoordgedachten. Vermeldenswaard is dat dit observatiestudies waren: met andere woorden, deze Indiase vrouwen werden als proefkonijn gebruikt. De studie werd gesponsord door de Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF).

Lees ook:  Donald Trump's Gids voor Racisme

In 2010 hebben experimentele malaria-vaccintests in Afrika, gefinancierd door de Gates Foundation , 151 kinderen gedood. De bijwerkingen, waaronder verlamming, toevallen en koortsstuipen, werden vastgesteld bij 1046 van de ongeveer 6000 gevaccineerde. Een ander vaccin, “MenAfriVac”, gepromoot door de Wereldgezondheidsorganisatie en de Bill and Melinda Gates Foundation , veroorzaakte verlamming bij ten minste 40 kinderen in het noorden van Tsjaad in 2012.

De WHO, die enorme donaties ontvangt van de Gates Foundations, werd betrapt op het chemisch steriliseren van Keniaanse vrouwen met een zogenaamd ‘tetanus’-vaccin .

Een mogelijkheid voor wat Gates hoopt te bereiken bij de ontwikkeling van vaccins, moet duidelijk worden in het licht van deze feiten.
Een ander punt van Linsey McGoey, een voormalig adviseur van de Wereldgezondheidsorganisatie, is dat “filantrocapitalisme”, waarvan Gates een vertegenwoordiger is, het mechanisme van “filantropie” gebruikt om de politieke en sociale posities van vooraanstaande kapitalisten zoals Bill Gates te versterken zichzelf, die hun imago als redders van de mensheid projecteert.

De auteur Clairmont Chung heeft het verband benadrukt tussen Gates en het beruchte Monsanto-bedrijf, waarvan de voormalige vice-president Robert Horsch werd gekozen om het Agricultural Research and Development-team in de Gates Foundation te leiden.

‘Hoe komt het dat de bijna rijkste man en de slimste nerd ter wereld de noodzaak niet zien van een infrastructuur die zou leiden tot voldoende voedsel- en watervoorziening? In plaats daarvan concentreert hij zich op het experimenteren met gevaarlijke chemicaliën en gevaarlijkere genen, zogenaamd om de opbrengst te verhogen, ‘ merkt Chung op .

De activiteiten van Gates in Afrika werden ook bekritiseerd omdat ze “probeerden de industriële landbouw op te leggen ten koste van een meer ecologisch verantwoorde aanpak van de landbouw”

Vandana Shiva , een wereldberoemde milieu-activist uit India: “Als Bill Gates geld in Afrika steekt voor het voeden van de armen in Afrika en het voorkomen van hongersnood, drijft hij de mislukte Groene Revolutie aan, hij duwt chemicaliën, ggo’s, patronen”.

De natie ontdekte ook dat de liefdadigheid van Gate voornamelijk werkt om rijke mensen rijker te maken door geld naar grote bedrijven te pompen in plaats van de armen daadwerkelijk te helpen.

“Door een onderzoek naar meer dan 19.000 liefdadigheidsbeurzen die de Gates Foundation de afgelopen twee decennia heeft verleend, heeft The Nation bijna $ 2 miljard aan belastingaftrekbare liefdadigheidsgiften aan particuliere bedrijven ontdekt, waaronder enkele van de grootste bedrijven ter wereld, zoals zoals GlaxoSmithKline, Unilever, IBM en NBC Universal Media – die de taak hebben om nieuwe medicijnen te ontwikkelen, sanitaire voorzieningen in ontwikkelingslanden te verbeteren, financiële producten voor moslimconsumenten te ontwikkelen en het goede nieuws over dit werk te verspreiden . ”

In 2016 werd de Gates Foundation door de campagnegroep Global Justice Now beschuldigd van een ‘ideologische verbintenis om het neoliberale economische beleid en de globalisering van bedrijven te bevorderen’. Het ‘liefdadigheidswerk’ van de stichting dient eigenlijk om de machtsstructuur waarvan zij profiteert te beschermen en te verdiepen .

Links naar de diepe staat

Bill Gates lijkt de belichaming te zijn van de Amerikaanse droom, een self-made man die zich aan de laars vasthield. Sinds de onthullingen van Snowden en Julian Assange hebben veel gerenommeerde experts zich echter afgevraagd dat Amerikaanse grote technologiebedrijven zoals Microsoft echt onafhankelijk zijn van de overheid, en in het bijzonder van het diepe staats- en militaire industriële complex. Volgens Edward Snowden stond Microsoft de NSA bijvoorbeeld toe om communicatiegegevens te verzamelen voor analyse. De verbindingen lopen diep.

Kim Dotcom on Twitter

Hi @BillGates, you know CIA coders are working at @Microsoft and that Windows is effectively CIA spyware. That’s how you thank ur customers?

De banden van Gates met het Amerikaanse leger zijn echter niet alleen gebaseerd op computertechnologie, maar ook op genetica. Zoals de NGO Friends of the Earth in 2017 opmerkte: ‘Meer dan 1.200 e-mails die zijn vrijgegeven onder open archiefverzoeken, laten zien dat het Amerikaanse leger nu de belangrijkste financier en influencer is achter een controversiële genetische extinctietechnologie die bekend staat als’ gene drives ‘en die $ 100 miljoen het veld in pompt. De schat aan e-mails, verkregen via open archiefverzoeken, werpt ook licht op een $ 1,6 miljoen dollar aan gen-drive advocacy-operatie die is betaald door de Bill and Melinda Gates Foundation. ‘ Jim Thomas van de ETC Group zegt dat technologie (bijvoorbeeld genetisch gemodificeerde muggen) kan worden gebruikt als potentiële biologische wapens .

Lees ook:  Waar brengt Mohammed bin Salman het Saoedische koninkrijk naartoe?

Op een aparte maar niet bepaald niet-verwante toon zijn de banden tussen Gates en prominente zedendelinquent en pedofiel Jeffrey Epstein, die op mysterieuze wijze stierf in de gevangenis van New York, een bewijs van de moraal van deze ‘filantroop’.

Zach Vorhies on Twitter

Now Trump says “chinese virus” in a speech? What about Bill Gates, “Event 201” and deep state connection? We are going to ignore those now? I really hope this is the “Art of the Deal” and not a preclude for war. Cause it’s starting to look like the latter.

Jeffrey Epstein is niet de enige persoon die verbonden is met Bill Gates en stierf onder mysterieuze omstandigheden. De kleindochter van Robert Kennedy (neef van voormalig president John F. Kennedy en beroemde criticus van Bill Gates) en haar zoon zijn onlangs dood aangetroffen. De details over hun dood zijn allesbehalve eenvoudig.

Robert F. Kennedy Jr on Twitter

Public health advocates around the world accuse Gates of steering WHO’s agenda away from projects proven to curb infectious diseases: clean water, hygiene, nutrition + economic development + serves Gates philosophy that good health only comes in a syringe. https://t.co/3OxY68nax2

Hoewel er geen direct bewijs is om Gates in verband te brengen met de coronavirusepidemie of om te bewijzen dat hij op lange termijn snode doelen heeft, hebben zijn acties en verklaringen in het licht van de uitbraak de wereld reden tot bezorgdheid gegeven. Neem bijvoorbeeld de recente uitvoering van de schandalige kunstenares Marina Abramovich (google haar eerdere werk zoals haar ‘spiritueel koken’). Ze was te zien in de nieuwe advertentie van Microsoft voor een mixed reality-headset, de HoloLens 2. Na duizenden antipathieën werd Microsoft gedwongen de video van zijn kanaal op YouTube te verwijderen.

De mensen van de wereld hebben alle reden om Bill Gates niet te vertrouwen: een globalist, een crypto-wiskundige, een roofzuchtige kapitalist. Gezien wat we weten over zijn leven, ideologie en interesses, zouden we wantrouwiger moeten zijn tegenover het idee dat hij gewoon altruïstisch geïnteresseerd is in de verbetering van de mensheid.

Het is indicatief dat sinds de oprichting van de Bill and Melinda Gates Foundation het fortuin van Gates alleen maar is gegroeid. De coronavirus pandemie is een grote kans voor hem en anderen zoals hij om ongelooflijk veel geld te verdienen aan vaccins en medicijnen, terwijl ze hun macht en controle vergroten. Gelet op wat we weten over Bill Gates ‘, geloven we echt dat hij deze kans niet ten volle zal benutten als hij daartoe in staat is?Comments

comments