De week van Hoekstra toont aan dat NEXIT een betere optie is

De week van Hoekstra toont aan dat NEXIT een betere optie is

19 april 2020 0 Door Indignatie redactie

De afgelopen week was minister van financiën Wopke Hoekstra de kop van jut. Hoekstra wad de gebeten hond in knoflook vretend Europa bij vooral Italië, Spanje en Portugal aangewakkerd door de Fransen. Italie wenst zelfs de scalp van Hoekstra. Oorzaak het verzet van ons land tegen het invoeren van Eurobonds door de EU wat het voor de zuidelijke landen heel gemakkelijk maakt om heel goedkoop veel geld te lenen daar alle Europese landen gezamenlijk garant staan voor de schulden.

Met name landen met hele hoge staatsschuld willen de Eurobonds met als argument de corona crisis. Met deze bonds willen zij hun veel te hoge staatsschuld aangejaagd door hun zwarte economie en hun belasting moraal wit wassen. En hiervoor misbruiken zij volkomen schaamteloos de corona crisis waarbij Italië de kroon spant. De netto betalende landen voelen hier totaal niets voor en ons land maakt dit luidt en duidelijk wat de pasta slikkende sliertenkauwers een woede-uitbarsting bezorgde richting ons land. En dan te bedenken dat zuid Italië alleen al ruim 3 miljoen zwartwerkers heeft waarbij de maffia betrokken is en de staat miljarden aan belastingen misloopt. Tel hierbij op de daar wijt verbreide corruptie en het plaatje van Italië is compleet. En dan de uitbraak van het coronavirus met name in noord Italië waarbij de stad Bergamo in Lombardije de hotspot is. Bergamo en de provincie Lombardije hebben nauwe industriële banden met de streek in China waar het virus vandaan komt.

Daarom wonen erin Bergamo 1400 en in de totale Lombardije 69.000 veelal rijke Chinezen die voor 200.000 euro een Italiaans paspoort hebben gekocht en zo onbelemmerd heen en weer kunnen pendelen en zo koeriers voor het virus waren. Hun falen wil men nu afwentelen op ons en de maffia clan deed dat onder meer in een interview met een Duitse krant waarin ons verweten wordt dat wij niet solidair zijn met hen en egoïstisch handelen. Daarbij vergeten zij dat wij als sinds jaar en dag een nettobetaler zijn aan de EU. We betalen veel meer dan we terugkrijgen uit Brussel. Wij krijgen door toedoen van de maffioos Dragi voormalig leider van de ECB ook al geen rente meer op ons spaargeld waarbij een negatieve rente aanstaande is. Ook onze pensioenen, ons uitgesteld loon, komen in gevaar doordat de fondsen geen rendement meer maken op de kapitaalmarkt. Daarnaast dreigt er gevaar vanuit Brussel waar men verlekkerd naar de inhoud van onze pensioenkassen kijkt welke ze onder Europese controle wil brengen om ze zo te kunnen plunderen ten bate van de profiteurs in het zuiden.

Lees ook:  China tegen Groot-Brittannië: u kunt zich geen vijandigheid veroorloven

Dit is geen solidariteit meer maar pure diefstal en dat moeten wij voorkomen. De maffiosi gingen zelfs zover om de Duitsers te herinneren dat Italië samen met andere landen geholpen heeft om hun oorlogs schulden af te lossen. Een gotspe! Schulden waarvoor zijzelf deels mede verantwoordelijk zijn want zij hebben onder Mussolini meegevochten met Hitler en hebben huisgehouden in Europa en Afrika. Het Nederlands verzet heeft ertoe geleid dat er geen Eurobonds komen maar wel dat ze toegang krijgen tot een grote pot geld gevuld gevuld door de nettobetaler landen waaruit ze kunnen graaien voor de medische kosten van de corona bestrijding. Voor het weer aanzwengelen van de economie zijn er voorwaarden gesteld maar de praktijk zal uitwijzen of men zich hieraan houdt.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenOnze landverraders in het Europees Parlement steunen het plan om gelden vanuit het calamiteiten fonds naar het zuiden door te sluizen.

Daarnaast ook nog de uitgave door de arme landen van de EU die door de ECB worden opgekocht zodat hun schuld de schuld van de hele EU wordt. Dit voor de inzet ter bestrijding van het coronavirus. Met name Bella Italie schreeuwt het hardst hierom waarmee ze gaten in hun rammelende begroting willen dichten. Gaten die nu met de corona crisis groter worden en hun staatsschuld nog veel hoger wordt welke reeds voor de corona crisis veel te hoog was voor de Europese regels. Dit is misbruik maken van deze crisis! Misbruik overigens van honderden miljarden door het hele zuiden.

Lees ook:  2e whistleblower overweegt om te getuigen tegen Trump

Ook ons land dient als nettobetaler welke zijn zaakjes wel voor elkaar heeft vele miljarden richting Italië te doen rollen en de maffia lachen over de kluif die ze toegeworpen krijgen. Ze krijgen hierbij steun van Frankrijk waar het sujet Macron een buitenkans ziet om ook uit dat fonds te graaien. Italie gijzelt op deze manier de EU omdat zij denken te groot te zijn om failliet te gaan waardoor de euro in gevaar komt. Pure chantage! Onze belasting- en pensioen euro’s gaan zo naar de pastaslikkers en sliertenkauwers die al decennia op de pof leven onder het motto van onze tekorten worden toch wel weer aangevuld door het noorden.

De vrees is wel dat Rutte toch door de pomp gaat. Als hij zijn poot niet stijf houdt net als met de Europese begroting wacht zijn Waterloo tijdens de verkiezingen volgend jaar. Onze landverraders in het Europees Parlement heffen hun eurofiele gebalde vuisten tegen ons land. Paul Tang (PvdA) vindt het gebrek aan solidariteit ronduit schandalig en ons land een slechte buur. Sophie in ‘t Veld (NSB 66) voorspeld een apocalyps want als Italie omvalt valt de EU uit elkaar en valt ons land ook om. Overdrijven is ook een vak en daarin is deze partij zeer bedreven want ene minister Laurens Jan Brinkhorst die voorspelde een ramp omdat het licht uit ging als we tegen de Europese grondwet zouden stemmen en we stemde tegen en het licht bleef gewoon branden.

Lees ook:  De mislukte belofte van 'objectieve' politieke berichtgeving

Bas Eickhout (Groene Khmer) ging op zijn knieën om zijn excuses aan te bieden voor het het gedrag van ons land. Later sloot Esther de Lange (CDA) zich nog bij deze landverraders aan. Vanuit de Kamer deed Lodewijk Asscher ook nog een duit in het zakje hij eist op hoge toon dat ons land geen regelingen blokkeerde en Europese solidariteit toont. De Eurofielen misbruiken de huidige situatie om meer macht naar Brussel te halen met als doel om onze noordelijke welvaart naar het zuiden te sluizen. Wij mogen met ons spaargeld waarover we geen rente ontvangen opdraaien voor de spilzucht van het zuiden welke geen rente betalen over hun leningen. Nivileren is het doel waarna de EU streeft. Daarnaast de burgers hun zeggenschap ontnemen en te degraderen tot slaven van het kapitalisme!

Dit met lijfspreuk Ein volk Ein reich Ein euro.Comments

comments