Leugens zullen COVID-19 niet stoppen

Leugens zullen COVID-19 niet stoppen

19 april 2020 0 Door Indignatie redactie

In Washington gevestigde militaire denktanks waarschuwen voortdurend voor mogelijke aanvallen door de slechte Noord-Koreanen die een groot arsenaal aan chemische en biologische wapens en raketten hebben om naar Noord-Amerika te brengen.

Zo ook Groot-Brittannië, Frankrijk, Rusland, India, Pakistan, China, India en Israël. De VS hebben nog steeds een zeer groot, dodelijk arsenaal aan chemische en biologische wapens. Ik heb onlangs geschreven over hoe de regering-Reagan Irak voedervoorraden heeft geleverd om miltvuur, Q-koorts en ander biologisch materiaal te maken voor gebruik tegen Iraniërs.

En toch hebben we zojuist gezien aan de hand van de COVID-19-angst hoe jammerlijk onvoorbereid we waren op een chemische / biologische aanval, ondanks dat we wereldleider waren in ziektekiemen en chemische oorlogsvoering.

Terwijl de lichamen van COVID-19-slachtoffers zich opstapelen van New York naar Nieuw-Zeeland, voeren politici een furieus schuldspel over de pandemie.

In eerste instantie verwierp president Donald Trump COVID-19 als een simpele verkoudheid of griep en, in de beste dictatoriale traditie, schrikte het wetenschappers en politici die meer dan een maand met hem oneens waren, tot zwijgen.

De Chinese secretaris-generaal Xi Jinping, of hoge functionarissen van de Communistische Partij, hebben mogelijk zes dagen lang informatie over het Wuhan-virus onderdrukt voordat nieuws over het dodelijke virus werd onthuld en overeenstemming werd bereikt over een gemeenschappelijke reactie van de partij.

Slecht nieuws verbergen is een standaardprocedure in communistische en autocratische regimes. Dat is een belangrijke reden waarom de slow motion-ineenstorting van de economie van de Sovjet-Unie tot te laat onbekend werd bij het Kremlin.

In Trumpistan durfde geen van de sycophants en ja-mannen rond de president, behalve de bewonderenswaardige Dr. Fauci, de Grote Witte Vader cum Physician cum Mussolini in het Witte Huis tegen te spreken. Iedereen die dat snel doet, krijgt een ‘je bent ontslagen’.

Veel van de evangelische aanhangers van Trump in de Bible Belt zien hem als een semi-religieuze figuur, een soort heilige man die, in de beste bijbelse traditie van het Oude Testament, de pest en pest kan stoppen of zelfs genezen. Dat is waar Trump’s bewering om op miraculeuze wijze de pest van Coronavirus tegen Pasen te beëindigen, helemaal om draaide.

Vervolgens, omdat hij vreesde dat Amerikaanse kiezers hem de schuld zouden geven voor onmacht en kwakzalverij voor het bagatelliseren van de crisis, probeerde Trump de schuld te geven aan China en de Wereldgezondheidsorganisatie voor de pandemie. Flat-earth Republikeinen uit het Midwesten geloven dat de VN en alles wat internationaal klinkt satanisch is. Dit omvat de onhandige, overdreven bureaucratische WHO die China inderdaad te gemakkelijk heeft gemaakt, zoals de rechtse Republikeinen beweren.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Confucius wint de COVID-19-oorlog

Maar dit is dezelfde VN-gestuurde outfit die een sleutelrol speelde bij het onderdrukken of zelfs uitroeien van malaria, pokken, ebola, rivierblindheid, bilharzia en andere vreselijke plagen in Afrika en Azië. De WGO heeft ook enig succes geboekt bij het bestrijden van dengue- en tseetseevliegen.

Na bestudering van de tijdlijn van recente gebeurtenissen in Wuhan, komt het mij voor dat er enige verwarring was onder de Chinese medische autoriteiten vanwege de onbekende aard van het nieuwe virus. Het kostte hen bijna een week om het virus te evalueren, waarvan aanvankelijk werd aangenomen dat het een virulente griep was.

Hun verwarring was klein in vergelijking met de verwarde reactie van Amerikaanse politieke en medische autoriteiten en door Trump ondersteunde evangelische groepen die elk hun eigen overtuigingen (meestal verkeerd) hadden over het nieuwe virus. Trump was zeer succesvol in het beschuldigen van China – net zoals de dodelijke griepepidemie van 1918 die in kampen van het Amerikaanse leger begon en miljoenen mensen doodde, met succes op de markt werd gebracht als de ‘Spaanse griep’.

In een poging een slangolie-remedie te bedenken, zei Trump tegen de Amerikanen dat ze de anti-malariamiddelen Chloroquine en Hydroxychloroquine moesten nemen. Franse artsen waarschuwden dat deze medicijnen ernstige, zelfs dodelijke hartproblemen konden veroorzaken.

Ze hadden helemaal gelijk. Ik nam Chloroquine terwijl ik in de jungle in zuidelijk Afrika was terwijl ik de gevechten tussen Zuid-Afrikaanse (SADF) strijdkrachten en door het Oostblok gesteunde Afrikaanse congrestroepen dekte. Ik ontwikkelde een mild maar nog steeds heel eng psychologisch probleem en was misselijk. Wie wil psycho en paranoïde zijn in de diepste jungle?

Een opmerkelijke factor in deze 21e-eeuwse plaag is hoe succesvol China tot dusver lijkt te zijn in het bottelen van de COVID-plaag. Het kan zijn dat de Chinezen de feiten bedotten, zoals Republikeinen, die nooit liegen, beweren.

Ik denk echter dat de sleutel tot het succes van China de alomtegenwoordigheid is van speciale commissies van de Communistische Partij die meedogenloos en met succes de epidemie hebben beheerd. Elke Chinese fabriek, elk appartementsgebouw, elke school en organisatie heeft zijn eigen partijfunctionaris, wiens taak het is om elke persoon in hun groep te bespioneren en te rapporteren.

Elk lid wordt beoordeeld en begeleid. ‘Goede’ communisten kregen betere appartementen, schoolplaatsen, fabrieksbanen en pensionering op basis van hun cijferlijst. De alziende partij weet alles, ziet alles en kan zowat iedereen beheersen.

Dat is hoe China deze plaag tot dusver heeft overwonnen, hoewel Trump natuurlijk zal proberen de eer op te nemen.Lees ook:  Met de roep om hogere uitgaven voor 'defensie', groeit ook het geleuter over wapensystemen.

Comments

comments