De meeste Amerikanen zullen niet kunnen omgaan met wat er voor hen ligt

De meeste Amerikanen zullen niet kunnen omgaan met wat er voor hen ligt

20 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Op basis van hoe Amerikanen omgaan met de blokkades van het coronavirus, is het moeilijk om optimistisch te zijn over wat er zal gebeuren als een echt ernstige crisis ons treft. Ja, deze pandemie is absoluut een grote tragedie. Er zijn meer dan 700.000 bevestigde gevallen in de VS en meer dan 40.000 Amerikanen zijn overleden. Maar het is niet het einde van de wereld. Het spijt me dat ik je dit moet zeggen, maar COVID-19 is niet het ergste dat we tegenkomen. In feite komt het niet eens in de buurt van het ergste dat we zullen tegenkomen. Het is dus een beetje ontmoedigend om te zien dat zoveel Amerikanen zo slecht reageren op deze pandemie.

Laat me je een paar voorbeelden geven van waar ik het over heb. Opiniepeilingsbedrijven zijn de laatste tijd buitengewoon actief geweest, en hoewel bijna 40 procent van alle Amerikaanse volwassenen zwaarlijvig is, bleek uit een enquête dat Amerikanen tijdens deze blokkades als nooit tevoren aan snacks vastklampen  …

Ongeveer 40% van de mensen zegt dat ze meer snacks hebben gegeten sinds de uitbraak begon, en 26% geeft toe dat ze troost vinden in chocolade, met name volgens een Harris Poll van 2.013 Amerikaanse volwassenen die dit weekend zijn gehouden.

Als overeten alles was waar we ons zorgen over moesten maken, zou ik daarmee kunnen leven.

Maar het blijkt dat Amerikanen zich in deze periode ook overgeven aan een heleboel andere zelfdestructieve gedragingen. Op een moment in onze geschiedenis waarin alcoholgerelateerde sterfgevallen in de VS al een recordhoogte hebben bereikt, hebben zware drinkers besloten dat deze pandemie een perfecte gelegenheid is  om nog meer te drinken …

Een op de vijf zei dat ze meer alcohol slurpen, hoewel dat aantal hoger was, met 30%, onder de 18 tot 35 – of millennials en Gen-Zers.

In gebieden die extreem hard zijn getroffen door COVID-19, waren de verkoopstijgingen bijzonder dramatisch. In New York City zegt een eigenaar van een slijterij dat het  “elke dag nieuwjaar is”  tijdens de afsluiting van zijn stad …

Met de aanvankelijke golf van paniekaankopen zijn de verkoop van wijn en marihuana nog steeds ver op weg, wat een kans – en een uitdaging – is voor de bedrijven die worstelen om aan de vraagpieken en verschuivingen in consumentengedrag te voldoen.

“Het is elke dag nieuwjaar”, zegt Mark Schwartz, de eigenaar van Little Mo Wine and Spirits in de wijk Crown Heights in Brooklyn, New York, die de alcoholverkoop viervoudig heeft zien toenemen.

Natuurlijk hebben ze tijdens het eten en drinken iets te doen nodig, en dus streamt de gemiddelde Amerikaan   elke dag ongeveer acht uur aan shows en films …

De gemiddelde Amerikaan verstrijkt de tijd te midden van de nieuwe  coronaviruspandemie  door   elke dag  ongeveer acht uur aan  shows  en  films te streamen, zo blijkt uit een recent onderzoek.

OnePoll ondervroeg 2.000 Amerikanen met toegang tot ten minste één  streamingdienst  en ontdekte dat niet alleen de gemiddelde persoon acht uur aan inhoud aan het kijken was, maar waarschijnlijk ook alleen in een week drie series doormaakte, meldde StudyFinds  .

Dit helpt te verklaren waarom de Netflix-voorraad de laatste tijd absoluut enorm is gestegen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Welkom in de farmaceuten-proeftuin

Persoonlijk heb ik “Tiger King” nooit gezien en ik heb absoluut geen zin om dat te doen. Sterker nog, ik heb al meer dan een decennium geen Netflix-abonnement. Zeer weinig bedrijven hebben het pure kwaad zo omarmd als Netflix, maar de meeste Amerikanen lijken er niets om te geven, en op dit moment genereert Netflix absoluut inkomsten.

Naast binge-tv kijken, doen Amerikanen ook  veel meer online gokken …

De inkomsten uit online poker stegen met meer dan 100 procent ten opzichte van februari en de inkomsten uit iGaming bereikten een nieuw record van $ 64,8 miljoen volgens de cijfers die woensdag zijn vrijgegeven voor New Jersey, een van de twee staten die online gokken toestaan.

Voor mij slaat dit helemaal nergens op.

Uit een recent onderzoek is gebleken dat ongeveer de helft van alle Amerikanen eind april al hun spaargeld heeft opgebruikt . Als je volgende maand niet genoeg geld hebt om je rekeningen te betalen, waarom zou je dan het kleine geld dat je wel hebt weggokken?

Helaas lijkt het er niet op dat onze samenleving is toegerust om moeilijke tijden aan te kunnen. Zelfs voordat deze pandemie uitbrak, was het zelfmoordcijfer in de Verenigde Staten op een recordhoogte , en meer Amerikanen namen een overdosis drugs dan ooit tevoren in onze geschiedenis .

Maar alles wat ik tot nu toe met je heb gedeeld, verbleekt in vergelijking met wat ik nu met je ga delen.

Omdat deze pandemie een golf van angst in het hele land veroorzaakte, zorgde het ook voor een enorme groei in het aantal  abortusklinieken in heel Amerika …

De Trust Women-abortuskliniek in Wichita, Kansas, meldde dat ze in maart 252 abortussen had uitgevoerd, tegenover 90 in maart 2019. Julie Burkhart, de directeur van Trust Women, vertelde RT.com deze week dat tussen de kliniek in Wichita, Kansas en haar In een andere kliniek in Oklahoma City (die kort werd gesloten maar inmiddels is heropend), zagen ze een “300 tot 400 procent” toename van hun patiëntenbelasting.

‘De vrouwen die hebben gebeld, zijn onzeker over het krijgen van een baby terwijl de wereld ineens zo onvoorspelbaar is en ze maken zich zorgen over geld vanwege de sterke stijging van de werkloosheid’, zei ze. “We hebben meer vrouwen gezien die vroeger dan normaal belden tijdens hun zwangerschap, en dit heeft een dringend karakter.”

Net als bij individuen, hebben grote uitdagingen de neiging te onthullen wie we werkelijk zijn als natie.

En op dit moment is de boodschap die we met ons gedrag naar de rest van de wereld sturen niet goed.

Eerdere generaties Amerikanen werden geroepen om oorlog te voeren, maar we zijn geroepen om een ​​paar weken thuis te blijven, en dat lijken we niet eens zo goed aan te kunnen.

Verbazingwekkend genoeg hebben de reguliere media op de een of andere manier een meerderheid van het Amerikaanse volk ervan overtuigd dat de blokkades moeten worden voortgezet. Kijk maar eens wat een NBC News / Wall Street Journal-peiling  zojuist heeft gevonden …

Bijna 60 procent van de Amerikaanse kiezers zegt zich meer zorgen te maken dat een versoepeling van de thuisverblijven tot meer COVID-19-sterfgevallen zou leiden dan dat deze beperkingen de Amerikaanse economie zullen schaden, volgens een nieuwe nationale NBC News / Wall Street Journal poll.

Maar hoewel sterke meerderheden van democraten en onafhankelijken zich meer zorgen maken over het coronavirus dan over de economie, zijn de republikeinen verdeeld over de vraag, waarbij bijna de helft meer bezorgd is over de gevolgen van de beperkingen voor de economie.

Hoe langer deze lockdowns blijven bestaan, des te meer zelfdestructieve Amerikanen zullen worden.

Maar uiteindelijk zullen ze eindigen en zullen de meeste mensen proberen hun normale leven te hervatten.

Natuurlijk is het slechts een kwestie van tijd voordat er een nog grotere crisis komt dan deze pandemie, en als we deze keer zo slecht falen, hoe kunnen mensen dan in vredesnaam iets nog ergers aan?Lees ook:  Een kwaad zo groot dat Amerika niet in staat is om er ooit van te herstellen

Comments

comments