BURGERRECHTEN: ALS VADERTJE STAAT OP JE SCHOUDER ZIT, EN MEE KIJKT

BURGERRECHTEN: ALS VADERTJE STAAT OP JE SCHOUDER ZIT, EN MEE KIJKT

21 april 2020 0 Door Indignatie redactie

We schreven er vorige week al even over; verschillende regeringen in Europa overwegen de invoering van een zogenaamde Corona app voor op de mobiele telefoon. In China is de app al in gebruik, maar omdat we weinig weten over hoe de Chinezen met deze app omgaan, willen we ons toch vooral op Europa richten. De eerste plannen voor een Corona app werden vorige week door de regering van Oostenrijk geïntroduceerd, waarbij de gematigde conservatieve partij OVP de hoofdrol speelde. De OVP wilde meteen met de app van start gaan, om bij te houden hoe snel het virus zich uitbreidt, en wie er intussen aangestoken is. Men wilde de app verplicht maken, en mensen zonder een mobiele telefoon zouden een sleutelhanger krijgen met dezelfde functie als de app. Mensen die weigerden om mee te werken zouden op sancties moeten rekenen.

Blijkbaar dacht de Oostenrijkse regering dat de bevolking, na het accepteren van de strikte thuisblijf plicht, ook de app wel zonder slag of stoot zou downloaden. Maar dicht bleek een denkfout. Na een storm van protesten moest de OVP terug kruipen, en bekend maken dat het om een vrijwillige app zou gaan. Natuurlijk is dit maar tijdelijk, en zal de regering iedere kans aangrijpen om de app toch verplicht te stellen. In Duitsland loopt een zelfde discussie, en strijden de coalitiepartijen ook over de vraag of verplichting een mogelijkheid is. Intussen heeft Rutte in Nederland zich ook voor de app uitgesproken, om te beginnen op vrijwillige basis. Maar een garantie dat de app vrijwillig zal blijven wil ook de Nederlandse regering niet geven. Om te kunnen werken moet 60 to 70% van de bevolking de app downloaden, en de kans is klein dat zo veel mensen dat vrijwillig zullen doen. De conclusie die we hier uit moeten trekken is dat de app in eerste instantie vrijwillig zal zijn om een eventuele protestbeweging voor te zijn. Maar men zal steeds op zoek blijven naar een gelegenheid om de app toch tot een verplichting te maken.

Voor of tegen een app?

Het is niet de bedoeling om in dit artikel alle technische kanten van de verschillende apps te belichten. Dat doet de mainstream pers al bij iedere geboden gelegenheid. In het kort; er zijn verschillende systemen. Er zijn apps die de polsslag meten om zo te ontdekken of de eigenaar koorts heeft en misschien dus is aangestoken. Een andere app geeft aan wie in de buurt van een Corona patiënt is geweest. De betrokken personen kunnen dan gewaarschuwd worden, en dit systeem zou het moeizame GGD onderzoek moeten vervangen. Met weer een andere app kan een patiënt gegevens uitwisselen met een arts. Het klinkt allemaal heel mooi en onschuldig. Maar dat is het zeker niet.

Lees ook:  Het is de DNC, domoor: De democratische partij, niet Rusland, heeft het democratisch proces gedelegeerd.

Als we alles op een rijtje zetten kan de achterliggende gedachte van de verschillende regeringen alleen maar zijn dat men meer controle, en uiteindelijk de volledige controle, over de bevolking tot realiteit wil maken. Immers, de verhouding tussen het probleem en de oplossing is compleet zoek, dus moeten er andere zaken achter zitten. Dat dit het geval is blijkt uit een andere gelijksoortige poging, die we een paar weken geleden hebben beschreven. In Oostenrijk en delen van Duitsland vroeg de regering de gegevens van het mobiele telefoon verkeer op, om te zien of de bevolking zich wel aan de Corona regels hield. De telefoonbedrijven werkten mee, hoewel wel steeds werd gezegd dat de gegevens anoniem waren. Hoe naïef denken ze eigenlijk dat we zijn? Men wilde gewoon de gangen nagaan van iedere burger in zo ver dat dit mogelijk was. Natuurlijk is dit allemaal omslachtig, dus komt het idee van de app boven tafel. Want als je kunt na gaan wie in de buurt van een Corona patiënt is geweest, kun je ook na gaan met wie en wat mensen precies contact hebben. Waar ben je geweest? Met wie heb je gesproken, en voor hoelang? En wie waren er verder nog in de buurt? Vervolgens even checken of een van deze mensen in het systeem voorkomt, en voor dat je het weet staat de politie voor de deur. Met Corona of gezondheid zal dat niets meer te maken hebben. Maar wel met kritiek op het systeem, of politieke actie. Iedere geheime dienst zal al zijn dromen zien uitkomen, als dit systeem wordt ingevoerd.

Lees ook:  Het Coronavirus is de vonk in het kruidvat... De gevolgen van het Corona virus

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDaar komt nog bij dat Google en Apple nu aan een systeem werken dat de functies van de zogenaamde Corona app automatisch in de software van alle mobiele telefoons verwerkt. Dan is er dus gewoon geen keuze meer. Dit alles gaat met razende snelheid, omdat men weet dat de angst voor het virus binnenkort voorbij zal zijn. Nu nog accepteert de grote meerderheid bijna alles, maar de vraag is hoe lang dit stand houdt. Daarom is er nu zo’n haast met de apps en andere systemen. Als we al deze zaken bij elkaar optellen kunnen we maar tot een conclusie komen; de elite is bezig met het opbouwen van een gigantisch controle apparaat, en gebruikt Corona en de angst van de bevolking om al deze maatregelen door te drukken. Alle beweringen dat het anoniem zal zijn en dat er geen bewegingsprotocollen zullen worden opgesteld zijn leugens. Immers, als men zich aan de geldende regels zou houden, zou de app voor de machthebbers waardeloos zijn. Het gaat om macht en controle, zoals bijna altijd.

De bovengestelde vraag is nu makkelijk te beantwoorden. We moeten tegen alle apps en systeem functies zijn die gebruikt zullen worden om onze gangen na te gaan, en te bespioneren. Weiger dus om de apps te downloaden, vrijwillig of gedwongen, en schakel in de telefoon de automatische update functie uit. Met deze functie kunnen ongewenste apps op de telefoon geladen worden zonder dat de eigenaar het merkt.

Denk niet dat het thuislaten van de telefoon voldoende is. Er zal een moment komen dat iedereen die zonder telefoon of speciale sleutelhanger wordt aangetroffen een boete krijgt of nog erger. We laten ons niet in een elektronische gevangenis plaatsen, en daarom moet het verzet nu al van start gaan. Als de meerderheid van de bevolking de app, of andere toepassingen weigert, staat de overheid machteloos. Onderschat de overheid niet, en denk ook vooral niet dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen.

Wie had immers nog maar een paar maanden geleden kunnen denken dat grote delen van de wereld in een vorm van huisarrest zou worden geplaatst? Wie had kunnen vermoeden dat een groot deel van de wereldeconomie gewoon uitgeschakeld zou worden? Wie zou er ook maar op het idee gekomen zijn dat demonstraties en evenementen in vele landen gewoon verboden zouden worden? Heeft iemand vooruit kunnen zien dat in een aantal landen controle drones zouden worden ingezet om mensen uit parken of andere plekken te verdrijven, omdat ze met te veel waren, of te dicht bij elkaar stonden? En tot slot; zou iemand, na alles wat er is gebeurd, ook maar op het idee zijn gekomen dat een grootmoeder in München (Duitsland) een boete van 150 euro zou krijgen, omdat ze op een parkbank een boek las? Toch zijn al deze dingen in een razendsnel tempo realiteit geworden. Waakzaamheid is dus geboden want het offensief van de globalisten is nog lang niet ten einde. Nu al wordt er in die kringen gesproken over het chippen van mensen (in Zweden gaan sommige hier al mee akkoord, hoewel nog op kleine schaal), en ook dwanginentingen staan op de agenda.

Lees ook:  Protesten tegen de dictatuur van Corona: de staatsmacht en de media dreigen met buitensporig geweld

Of Corona echt is of niet kunnen wij niet beoordelen, maar we kunnen wel in actie komen om onze burgerrechten en verworvenheden te verdedigen. Dat betekent niet zomaar alles aannemen wat de overheid zegt, en een gezonde verzetsgeest aankweken. Dat zal in de komende tijd bitter hard nodig zijn.

Ter afsluiting; de kans bestaat dat artikelen zoals dit binnen niet al te lange tijd niet meer zullen worden toegestaan. Nu al worden artsen en virologen die een andere mening over Corona hebben op het matje geroepen, en verliezen zij opdrachten en dus inkomen. Ook worden hun websites of Facebook accounts opgeheven. Stap voor stap worden zij monddood gemaakt. Ook video’s op YouTube die in gaan tegen de heersende mening over Corona of de maatregelen, verdwijnen meestal weer snel. Alles wat niet past wordt als fake news afgedaan. Als ook onze artikelen door de censuur worden getroffen, zullen we een andere weg vinden. Want een ding is zeker: ZWIJGEN IS GEEN OPTIE. NU NIET, EN OOK IN DE TOEKOMST NIET.Comments

comments