Pentagon-onderzoek: griepprik verhoogt het risico op coronavirus met 36%

Pentagon-onderzoek: griepprik verhoogt het risico op coronavirus met 36%

21 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Op 12 maart th , 2020, Anderson Cooper en Dr. Sanjay Gupta hield een wereldwijde stadhuis aan “Corona feiten en angsten.” Tijdens de discussie zei Anderson tegen het kijkerspubliek: “En nogmaals, als je je zorgen maakt over het coronavirus en je hebt geen griepprik gekregen … dan zou je een griepprik moeten krijgen.”

Afgezien van de veiligheid en werkzaamheid van griepvaccinatie, beweert Anderson dat de griepprik mensen zal helpen om COVID-19 op afstand te bestrijden? Het korte antwoord is nee.

In feite bewijzen de resultaten van veel peer-reviewed, gepubliceerde onderzoeken dat Anderson’s aanbeveling misschien wel het slechtste advies was dat hij het publiek had kunnen geven.

Bij het doorzoeken van literatuur is de enige studie die we hebben kunnen vinden om griepschoten en coronavirus te beoordelen een  studie uit het Amerikaanse Pentagon uit 2020  waarin werd vastgesteld dat de griepprik de risico’s van coronavirus met 36% VERHOGEN.

“Het ontvangen van griepvaccinatie kan het risico op andere respiratoire virussen verhogen, een fenomeen dat bekend staat als” virusinterferentie … “van vaccin afgeleide” virusinterferentie was significant geassocieerd met coronavirus … “Hier zijn de bevindingen:

Pentagon-onderzoek uit 2020: griepvaccins verhogen het risico op coronavirus met 36% 

Bij het specifiek onderzoeken van niet-influenzavirussen was de kans op coronavirus bij gevaccineerde personen significant hoger in vergelijking met niet-gevaccineerde personen met een odds ratio (verband tussen blootstelling en uitkomst) van 1,36. Met andere woorden, de gevaccineerden hadden 36% meer kans op coronavirus.

 

Lees ook:  Trump maakt er een zooitje van weigert hulp aan ziekenhuizen

griep

Veel andere onderzoeken suggereren het verhoogde risico op virale luchtweginfecties door de griepprik:

CDC-onderzoek uit 2018: griepprikken verhogen het risico op niet-griep acute luchtwegaandoeningen (ARI) bij kinderen.

Deze  CDC-ondersteunde studie  concludeerde een verhoogd risico op acute respiratoire aandoeningen (ARI) bij kinderen <18 jaar veroorzaakt door niet-influenza respiratoire pathogenen na vaccinatie tegen influenza in vergelijking met niet-gevaccineerde kinderen in dezelfde periode.

Australische studie uit 2011: griepprik verdubbelde het risico op niet-influenza virale infecties en verhoogde het grieprisico met 73%.

Een prospectieve case-control studie bij gezonde jonge Australische kinderen wees uit dat seizoensgebonden griepprikken hun risico op ziekte door niet-influenzavirusinfecties verdubbelden. In totaal verhoogde het vaccin het risico op virusgerelateerde acute luchtwegaandoeningen, waaronder influenza, met 73%.

Hong Kong-onderzoek uit 2012: griepprikken verhoogden het risico op luchtweginfecties zonder griep 4,4 keer en verdrievoudigde griepinfecties.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenEen gerandomiseerde, placebogecontroleerde studie bij kinderen in Hong Kong wees uit dat griepprikken het risico op niet-influenza virale ARI’s vervijfvoudigden (OR 4.91, CI 1.04–8.14) en, inclusief influenza, het algehele virale ARI-risico verdrievoudigden (OR 3.17, CI 1.04 —9.83).

Studie 2017: gevaccineerde kinderen hebben 5,9 meer kans op longontsteking en 30,1 keer meer de diagnose allergische rhinitis dan niet-gevaccineerde kinderen.

Gevaccineerde kinderen hadden 30,1 keer meer kans op de diagnose allergische rhinitis en 5,9 keer meer kans op de diagnose longontsteking dan bij niet-gevaccineerde kinderen.

Onderzoek uit 2014: Influenza-gevaccineerde kinderen hadden 1,6 keer meer kans dan niet-gevaccineerde kinderen om een ​​’influenza-achtige ziekte’ (ILI) zonder influenza te hebben.

Nog meer gepubliceerde wetenschap

Uit de alom gerespecteerde uitgebreide meta-analyse van Cochrane Collaboration uit 2010 van gepubliceerde onderzoeken naar influenzavaccins bleek dat de griepvaccinatie  “geen effect” heeft  op de ziekenhuisopname en dat er  “geen bewijs is dat vaccins virale overdracht of complicaties voorkomen.

”  De Cochrane-onderzoekers concludeerden  dat het wetenschappelijke bewijs” het gebruik van vaccinatie tegen influenza bij gezonde volwassenen lijkt te ontmoedigen als een routinematige maatregel voor de volksgezondheid. “ 

In hun meta-analyse beschuldigden de Cochrane-onderzoekers  de CDC  van het opzettelijk verkeerd voorstellen van de wetenschap om hun universele aanbeveling voor vaccinatie tegen influenza te ondersteunen  Desalniettemin zenden CNN en andere reguliere media voortdurend CDC-uitspraken uit als evangelie en, ironisch genoeg, maken degenen onder ons die de wetenschap daadwerkelijk lezen als ‘ leveranciers van’ verkeerde informatie over vaccins ‘ belachelijk .

 

Lees ook:  #mondkapjesplicht #coronavirus Ben u al aan de beurt voor vaccinatie? even eerst dit lezen!

Door Robert F. Kennedy, Jr., voorzitter, Children’s Health Defense

Uitgegeven door Children’s Health DefenseComments

comments