Veel grotere protesten die nog gaan komen als de dollar in verval raakt

Veel grotere protesten die nog gaan komen als de dollar in verval raakt

21 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Pro-Trump, anti-lockdown-demonstranten eisen een einde aan tirannie terwijl ze weigeren maskers te dragen: dit is wat er vervolgens gebeurt

Afgelopen weekend eisten demonstranten in Austin en Denver een einde aan de afsluitingen. Ze droegen borden met dingen als ‘It’s a HOAX’ en weigerden bijna universeel maskers te dragen. Dit is wat er gebeurt als de linkse media jaar na jaar tegen de natie liegen over klimaatverandering en kooldioxide: als er een echte gebeurtenis plaatsvindt, gelooft niemand de media meer .

Dus nu hebben we bijna het halve land – de conservatieven van de pro-Trump – die geloven dat het virus een hoax is en dat maskers niet nodig zijn, omdat het virus in de eerste plaats niet echt is, denken ze. Dus gaan ze de straat op terwijl dezelfde linkse media die de hele Russische heimelijke heimelijke grap verzonnen hebben, de anti-wetenschappelijke demonstranten “covidioten” noemen.

Voor de goede orde, we steunen de vrijheid van meningsuiting en moedigen mensen ook aan om maskers te dragen in een menigte , aangezien maskers de verspreiding helpen stoppen. Zo kon Taiwan het coronavirus onder controle houden, zonder toevlucht te nemen tot agressieve lockdowns. Eerlijk gezegd zouden we de lockdowns kunnen beëindigen als iedereen een masker zou dragen en sociale afstand zou oefenen.

Maar nu de demonstranten weigeren maskers te dragen, lijkt het er niet op dat de lockdowns binnenkort zullen eindigen. Hoe vaker mensen weigeren maskers te dragen, des te agressiever de lockdown-handhaving zal worden.

Hier is hoe dingen waarschijnlijk zullen escaleren

Maskers of geen maskers, we verwachten een escalatie van deze protesten. Er zullen waarschijnlijk drie dingen gebeuren:

# 1) Sommige mensen die deze protesten bijwonen, zullen tijdens de protesten geïnfecteerd raken met het coronavirus. De linkse media zullen dergelijke gevallen agressief opzoeken om te melden hoe de protesten het virus verspreiden. Facebook heeft vandaag al aangekondigd dat ze alle accounts verbieden van iedereen die anti-lockdown-protesten promoot. Hoe is dat voor vrije meningsuiting? Jammer dat Trump niets heeft gedaan om te vechten tegen de tirannieke censuur van de techreuzen …

# 2) De frequentie en omvang van deze protesten zullen toenemen totdat de lock-outs eindigen. In de hoofden van veel Amerikanen verliezen ze hoe dan ook alles (hun baan, hun spaargeld, misschien hun huis), dus het risico om een ​​infectie op te lopen is klein in vergelijking met de zekerheid van financiële ondergang als ze zelf een gevangene moeten blijven huis.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Een instortende dollar en de monetaire strategie van China

# 3) Als reactie op de demonstranten die geen maskers dragen, zullen de wetshandhavingsinstanties van de staat agressiever worden in het maken van arrestaties en het verstoren van dergelijke protesten. Dit kan leiden tot botsingen tussen wetshandhavers en demonstranten. Het is mogelijk dat dergelijke botsingen steeds gewelddadiger worden.

Het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voordat de linkse media demonstranten bestempelen als ‘binnenlandse terroristen’. Ze hebben al een paar nazi-vlaggen in de menigte gezien – waarschijnlijk geplaatst door linkse crisisactoren die altijd dergelijke gebeurtenissen gebruiken om te proberen Trump-aanhangers af te schilderen als nazi’s.

Bereid je voor op een groots, gecoördineerd evenement onder valse vlag dat binnenkort zal plaatsvinden en dat het verhaal zal ondersteunen van het schilderen van Trump-supporters als terroristen.

Dit is een voorbeeld van de veel grotere protesten die nog moeten komen als de dollar in verval raakt

Wat vooral opvalt in dit alles is dat deze protesten slechts een kleine preview zijn van de landelijke opstand die zal komen wanneer de dollar instort, omdat alle fiat-valuta’s uiteindelijk falen. Nu de Federal Reserve biljoenen in nieuwe dollars afdrukt , nu schijnbaar om de paar dagen, is de plotselinge en catastrofale ondergang van de dollar een zekerheid. Er is geen andere uitkomst dan een catastrofale ineenstorting.

Als die dag komt, en het Amerikaanse volk beseft dat ze alles hebben verloren – hun spaargeld, hun pensioenen, hun geld, hun bankrekeningen voor kleine bedrijven, enz. – kunt u een landelijke opstand verwachten met gewapende botsingen en boze, wanhopige, hongerende mensen met AR-15’s die eisen dat bankiers en politici worden opgepakt en op straat worden opgehangen.

Als de dingen gek genoeg worden, is er misschien een landelijk tekort aan touw .

We dringen er bij Amerikanen op aan vrede te bewaren en verstandige voorzorgsmaatregelen te nemen wanneer ze protesteren. We kunnen de protesten in de geest echter niet veroordelen, aangezien het ver voorbij de tijd is dat we de tot slaaf gemaakte, gecensureerde, neergeslagen massa’s eindelijk de straat op zien gaan om een ​​schijn van vrijheid te eisen. De echte vraag is: gaan ze helemaal door en eisen ze een einde aan het fiat-valutaslaafsysteem dat grotendeels verantwoordelijk is voor de economische ondergang die zich nu aan het ontvouwen is?

Het coronavirus was misschien de katalysator, maar het was niet de oorzaak. Het Amerikaanse volk wordt al generaties lang herhaaldelijk geplunderd door de bankiers. Misschien wordt het Amerikaanse volk nu eindelijk wakker en beseft het de omvang van de diefstal van meerdere generaties die al meer dan een eeuw plaatsvindt.Lees ook:  Trump bereidt de weg voor op een totalitaire dictatuur - maar we kunnen hem tegenhouden

Comments

comments