De populaire “leider van het land” Pinokkio Rutte – waarom zouden we hem nu wél geloven?

De populaire “leider van het land” Pinokkio Rutte – waarom zouden we hem nu wél geloven?

22 april 2020 0 Door Indignatie redactie

“Houd afstand, blijf thuis, let een beetje op elkaar.”

Tot u spreekt de “Vader des Vaderlands”, de opeens als bij donderslag ongekend populaire minister president M. Rutte. Bijna 100% van de Nederlanders staat achter de decreten, verordeningen, orders en oekazes van meneer Rutte en zijn hulpjes in opdracht van, ja van wie eiegnlijk, de “virologen”?? . De enkeling die niet met hem is, is tegen het vaderland en verdient te worden opgesloten.

Echter, in het verleden was voor vrijwel alle Nederlanders wel duidelijk, dat iedere beweging van ’s mans lippen in combinatie met de uitstoot van geluiden een “klinkklare leugen” was. Dat gevoel is bij sommigen onder ons niet helemaal weg. Ook niet als zijn tot dan toe “grootste crisis sinds mensenheugenis, de “stikstofcrisis” als sneeuw voor de zon is gesmolten. Zijn oorlog tegen een onzichtbare tegenstander, het “coronavirus”, bindt alle Nederlanders, zoals de Britten onder leiding van Churchill. Het is Rutte’s finest hour, als een waar leider staat hij als een rots in de branding. Meneer Rutte had en heeft echter een kwaadaardige “oud” virus onder de leden, welke nu op bijna 100% van de Nederlanders is “overgewipt, -gesprongen, -gewaaid, -gehoest en -geproest”. Daar bedoelen we de media mee, een verzameling napapagaaiende roeptoeters zonder geweten, die iedere correct kletsende deskundige een breed podium geven. Een “novel virus” waart niet alleen op het Binnenhof meer rond, maar is als een ware pestepidimie verspreid over Nederland. De naam van dat virus?

Lees ook:  De maffia van regimeverandering

“Daar heb ik geen herinnering aan”.

Nederlanders hebben geen herinnering meer aan meer dan 10 jaar liegen en slap lullen, bedriegen en bedreigen, onderste stenen, 1000 euro en geen cent meer naar Griekenland. Helemaal verdrongen, want “crisis”. Gewoon keihard liegen, zeker nu. Vele Nederlanders zullen hem herinneren als The Lying Dutchman of Pinokkio, deze vader des vaderlands, die als een raket in de polls wordt gelanceerd. Die polls zijn even betrouwbaar als de cijfers en statistieken van het RIVM, het RKI of de CDC.

De WHO vaardigde een pandemie uit. Om die in stand te houden worden de cijfers vervalst – big time! Steeds meer echte artsen kunnen hun mond niet meer houden en vliegen soms bij de muren op. Het gezever van amateur-viroloogjes alsde vermaarde dierenarts en paniekzaaier “Professor Doctor Albert Osterhaus, hoogleraar te Hannover” valt er bij in het niet, logisch. Iedere medicus weet, dat de medische wereld in twee groepen kan worden verdeeld. Zij die nog nooit een patient van dichtbij hebben gezien en het ook nooit zullen leren, worden weggstopt in instituten en doen onderzoekjes met een verslagje. Daar hoef je verder geen rekening mee te houden. De praktijk is toonaangevend en daaruit blijkt, dat er helemaal gen ziekteuitbraak is, maar dat er wel huisarrest voor onbepaalde tijd bij decreet wordt gehandhaafd.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  "De term 'politieke islam' staat een algemeen wantrouwen jegens moslims en hun instellingen toe"

Dat het met die besmettelijkheid wel meevalt, wordt bevestigd door een Duitse viroloog, die wél op onderzoek is uitgegaan, Dr. Hendrick Streek. Alles wat hij heeft aangetroffen in de Duitse brandhaard Heinsberg zijn dooie virussen. Met de constatering dat ze NIET overdraagbaar zijn via contant geld, deurknoppen, pinautomaten en mobieltjes.

En dat ze in het Witte Huis ook wel beter weten, bewijst het feit, dat die 1,5 meter afstand ook maar flauwekul is. Social distance betekent daar een centimeter of tien, vijftien. Jazeker, de RIVM tsaar van de USA “Dr.” Anthony Fauci (S.J.) staat er ook gewoon gezellig tussen. Naast de vicepresident Mike Pence (S.J.), blijkbaar allemaal al immuun.

De Mercedes Benz fabrieken in Duitsland gaan op 20 april a.s. weer met de productie beginnen. Het is mooi geweest, moet men hebben gedacht. De slaande ruzie met der Führer Merkel nemen ze op de koop toe. De leuterpraatjes van “deskundige virologen” zijn als virussen op een deurkruk: morsdood.

En dat Nederlanders een beetje op elkaar blijven letten, wordt wel duidelijk als we hier een enkelbandje in de vorm van een “appje” krijgen aangemeten. Het opzeggen van je abonnement wordt dan strafbaar, waarschijnlijk. Een geperfectioneerde buurtwacht op afstand. De buren bellen de politie al, als er in de achtertuin wordt geniest – want je weet het maar nooit – niemand wil voortijdig de pijp uit. Als het aan de “democraten” in Den Haag ligt, wordt dit land een “Surveillance modelstaat”. Met een “intelligente lockdown” is afdoende aangetoond dat de bulk van die nuchtere Hollanders daar stom genoeg voor is gebleken. Het zal blijken, als de “intelligente lockdown” weer is opgeheven, of wij ALLE vrijheden weer terug krijgen van die Haegsche praatjesmakers en amateur-dictatortjes. Met hun definitief buiten werking gestelde parlement. En of er iemand gaat bloeden voor het opkloppen van een pandemie op basis van 100% fraudegevoelige testen en vervalste dodencijfers, die er nooit is gekomen. Met als collateral damage een totaal verwoeste economie en een depressie die we nog nooit hebben gezien. En constant dreigen met een “nieuwe uitbraak en een gemuteerd nieuw virus”, zodat het circus nog eens kan worden opgevoerd.

Lees ook:  #trotsopdeboer #boeren #boerenprotest Tractoren door afzetting gebroken, politie waarschuwt boeren

Dus een serieus kijkende meneer Rutte, die een leven lang leugens verkoopt, waarom zouden we hem nu wél geloven? Omdat “iedereen” in het buitenland het zegt? Ik adviseer dan om wat verder om u heen te kijken dan de voordeur in deze barre tijden van crisis, dood en verderf. Zodat u kunt ervaren, dat er in het buitenland al iets meer bekend is geworden over de zoveelste mislukte pandemie van de WHO en Billy Boy Needle. De laatste wordt overigens in de USA voor de rechter gesleept, wegens hoogverraad en kindermoord.

Iemand zei ooit: “Als je bereid bent wat vrijheid in te ruilen voor wat veiligheid, dan ben je beide in het geheel kwijt”.

Via:https://debataafschecourant.wordpress.com/Comments

comments