Bill Gates en de ontvolkingsagenda. Robert F. Kennedy Junior roept op tot een onderzoek

Bill Gates en de ontvolkingsagenda. Robert F. Kennedy Junior roept op tot een onderzoek

23 april 2020 1 Door Indignatie redactie

Al meer dan twintig jaar vaccineren Bill Gates en zijn Foundation, de Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) de meest vooraanstaande kinderen met miljoenen in afgelegen gebieden van arme landen, voornamelijk Afrika en Azië. Het grootste deel van hun vaccinatieprogramma had rampzalige gevolgen, die de ziekte zelf veroorzaakten ( polio, bijvoorbeeld in India) en jonge vrouwen steriliseren ( Kenia, met aangepaste tetanusvaccins ). Veel van de kinderen stierven. Veel van de programma’s zijn uitgevoerd met de steun van de WHO en – ja – het VN-agentschap voor de bescherming van kinderen, UNICEF. 

De meeste van deze vaccinatiecampagnes werden uitgevoerd zonder de geïnformeerde toestemming van de kinderen, ouders, voogden of leraren, noch met de geïnformeerde toestemming of met vervalste toestemming van de respectieve overheidsinstanties. In de nasleep werd The Gates Foundation aangeklaagd door regeringen over de hele wereld, Kenia, India, de Filippijnen – en meer.

Bill Gates heeft een vreemd beeld van zichzelf. Hij ziet zichzelf als De Messias die de wereld redt door vaccinatie – en door bevolkingsreductie.

Rond de tijd dat de Rockefeller Repor t 2010 werd uitgegeven, met zijn nog beruchtere ‘Lock Step’-scenario , precies het scenario waarvan we nu het begin zijn, sprak Bill Gates op een TED-show in Californië:’ Innoveren om Nul ”over het gebruik van energie.

Hij gebruikte deze TED-presentatie om zijn vaccinatieprogramma’s te promoten en zei letterlijk: “Als we echt goed werk doen om kinderen te vaccineren, kunnen we de wereldbevolking met 10% tot 15% verminderen”.

Dit lijkt veel op eugenetica.

De video, de eerste 6’45 “,” De waarheid over Bill Gates en zijn rampzalige vaccinatieprogramma “, zal je er alles over vertellen.

Lees ook Gates ‘globalistische vaccinagenda: een win-win voor farma en verplichte vaccinatie door Robert F Kennedy Jr

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Merkel: Wer macht denn das?

Robert F Kennedy Jr , een fervent verdediger van kinderrechten en anti-vaccinatie-activist, heeft een petitie naar het Witte Huis gestuurd waarin hij opriep tot ‘Onderzoek naar de’ Bill and Melinda Gates Foundation ‘voor medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid ‘

Robert. F. Kennedy legt de vaccinatieagenda van Bill Gates bloot

Nu stellen Mr. Gates en zijn bondgenoten, waaronder Big-Pharma, WHO, UNICEF, Dr. Anthony Fauci, directeur van NIAID / NIH, een naaste bondgenoot van Mr. Gates – en natuurlijk, Agenda ID2020, om vaccinatie te (dwingen) 7 miljard mensen over de hele wereld, met hun brouwsel van een (tot nu toe) niet-getest coronavirusvaccin. Dit is een bonanza van meerdere miljarden dollars voor Big Pharma en voor iedereen die het vaccin ondersteunt. Niemand zal echt weten wat de vaccincocktail zal bevatten. Ze zijn van plan te beginnen met het mondiale zuiden (ontwikkelingslanden) en vervolgens geleidelijk te verplaatsen naar Noord (ontwikkelde landen).

Let wel, er is geen vaccin nodig om het coronavirus te genezen . Er zijn veel behandelingen:

De Franse professor Didier Raoult , een van ‘s werelds top 5 wetenschappers op het gebied van overdraagbare ziekten, stelde het gebruik voor van hydroxychloroquine (Chloroquine of Plaquenil), een bekend, eenvoudig en goedkoop medicijn dat ook wordt gebruikt om malaria te bestrijden, en dat heeft aangetoond werkzaamheid bij eerdere coronavirussen zoals SARS.  Medio februari 2020 bevestigden klinische proeven in zijn instituut en in China al dat het medicijn de virale last zou kunnen verminderen en een spectaculaire verbetering zou kunnen opleveren. Chinese wetenschappers publiceerden hun eerste proeven met meer dan 100 patiënten en kondigden aan dat de Chinese National Health Commission Chloroquine zou aanbevelen in hun nieuwe richtlijnen voor de behandeling van Covid-19. ( Peter Koenig , 1 april 2020)

Wees bewust, wakker, alert en gewaarschuwd.

via:https://www.globalresearch.ca/

Lees ook:  De Gates Foundation controleert medische hulp, vaccinaties, onderwijs en journalistiek in grote delen van de wereld


Comments

comments