Bill Gates en de ontvolkingsagenda. Robert F. Kennedy Junior roept op tot een onderzoek

Bill Gates en de ontvolkingsagenda. Robert F. Kennedy Junior roept op tot een onderzoek

23 april 2020 1 Door Indignatie redactie

Al meer dan twintig jaar vaccineren Bill Gates en zijn Foundation, de Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) de meest vooraanstaande kinderen met miljoenen in afgelegen gebieden van arme landen, voornamelijk Afrika en Azië. Het grootste deel van hun vaccinatieprogramma had rampzalige gevolgen, die de ziekte zelf veroorzaakten ( polio, bijvoorbeeld in India) en jonge vrouwen steriliseren ( Kenia, met aangepaste tetanusvaccins ). Veel van de kinderen stierven. Veel van de programma’s zijn uitgevoerd met de steun van de WHO en – ja – het VN-agentschap voor de bescherming van kinderen, UNICEF. 

De meeste van deze vaccinatiecampagnes werden uitgevoerd zonder de geïnformeerde toestemming van de kinderen, ouders, voogden of leraren, noch met de geïnformeerde toestemming of met vervalste toestemming van de respectieve overheidsinstanties. In de nasleep werd The Gates Foundation aangeklaagd door regeringen over de hele wereld, Kenia, India, de Filippijnen – en meer.

Bill Gates heeft een vreemd beeld van zichzelf. Hij ziet zichzelf als De Messias die de wereld redt door vaccinatie – en door bevolkingsreductie.

Rond de tijd dat de Rockefeller Repor t 2010 werd uitgegeven, met zijn nog beruchtere ‘Lock Step’-scenario , precies het scenario waarvan we nu het begin zijn, sprak Bill Gates op een TED-show in Californië:’ Innoveren om Nul ”over het gebruik van energie.

Hij gebruikte deze TED-presentatie om zijn vaccinatieprogramma’s te promoten en zei letterlijk: “Als we echt goed werk doen om kinderen te vaccineren, kunnen we de wereldbevolking met 10% tot 15% verminderen”.

Dit lijkt veel op eugenetica.

De video, de eerste 6’45 “,” De waarheid over Bill Gates en zijn rampzalige vaccinatieprogramma “, zal je er alles over vertellen.

Lees ook Gates ‘globalistische vaccinagenda: een win-win voor farma en verplichte vaccinatie door Robert F Kennedy Jr

Lees ook:  Onderzoek vindt dat de helft van Amerika's voorgangers bang zijn om te spreken over controversiële onderwerpen

Robert F Kennedy Jr , een fervent verdediger van kinderrechten en anti-vaccinatie-activist, heeft een petitie naar het Witte Huis gestuurd waarin hij opriep tot ‘Onderzoek naar de’ Bill and Melinda Gates Foundation ‘voor medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid ‘

Robert. F. Kennedy legt de vaccinatieagenda van Bill Gates bloot

Nu stellen Mr. Gates en zijn bondgenoten, waaronder Big-Pharma, WHO, UNICEF, Dr. Anthony Fauci, directeur van NIAID / NIH, een naaste bondgenoot van Mr. Gates – en natuurlijk, Agenda ID2020, om vaccinatie te (dwingen) 7 miljard mensen over de hele wereld, met hun brouwsel van een (tot nu toe) niet-getest coronavirusvaccin. Dit is een bonanza van meerdere miljarden dollars voor Big Pharma en voor iedereen die het vaccin ondersteunt. Niemand zal echt weten wat de vaccincocktail zal bevatten. Ze zijn van plan te beginnen met het mondiale zuiden (ontwikkelingslanden) en vervolgens geleidelijk te verplaatsen naar Noord (ontwikkelde landen).

Let wel, er is geen vaccin nodig om het coronavirus te genezen . Er zijn veel behandelingen:

De Franse professor Didier Raoult , een van ‘s werelds top 5 wetenschappers op het gebied van overdraagbare ziekten, stelde het gebruik voor van hydroxychloroquine (Chloroquine of Plaquenil), een bekend, eenvoudig en goedkoop medicijn dat ook wordt gebruikt om malaria te bestrijden, en dat heeft aangetoond werkzaamheid bij eerdere coronavirussen zoals SARS.  Medio februari 2020 bevestigden klinische proeven in zijn instituut en in China al dat het medicijn de virale last zou kunnen verminderen en een spectaculaire verbetering zou kunnen opleveren. Chinese wetenschappers publiceerden hun eerste proeven met meer dan 100 patiënten en kondigden aan dat de Chinese National Health Commission Chloroquine zou aanbevelen in hun nieuwe richtlijnen voor de behandeling van Covid-19. ( Peter Koenig , 1 april 2020)

Wees bewust, wakker, alert en gewaarschuwd.

via:https://www.globalresearch.ca/

Lees ook:  Waarom de elites vals spelen
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Hier is meer bewijs dat het illegale Mexicaanse "migranten" zijn die de schuld hebben voor de verspreiding van de mazelen, niet de niet-gevaccineerde
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments