Geachte president Trump: om Amerika te redden, moet u de desinformatie negeren van uw eigen supporters die onwetend zijn over infectieziekten

Geachte president Trump: om Amerika te redden, moet u de desinformatie negeren van uw eigen supporters die onwetend zijn over infectieziekten

23 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Beste president Trump,

Om Amerika van het coronavirus te redden, moet je de gevaarlijk slechte desinformatie negeren die wordt voortgeduwd door je eigen supporters die onwetend zijn over infectieziekten.

U weet het misschien niet, maar vanwege een fundamenteel gebrek aan wetenschappelijke en medische kennis in de conservatieve media en onafhankelijke media, gelooft de overgrote meerderheid van de Trump-supporters op dit moment vier dingen die aantoonbaar onjuist zijn:

Geloof # 1) Het coronavirus is een “hoax” en doodt niet eens mensen. Het hele ding, zo beweren ze, is een groots mediasamenzwering met meer dan 100 landen en honderdduizenden artsen, verpleegsters en lijkschouwers die allemaal de dood faken.

Geloof # 2) Omdat het coronavirus een “hoax” is, werken lockdowns niet en waren ze nooit nodig. Alle lockdowns zouden onmiddellijk moeten eindigen, zeggen ze.

Overtuiging # 3) Omdat het coronavirus niet eens bestaat, werken maskers niet en mag niemand ooit een masker dragen in het openbaar of op een andere werkplek, benadrukken ze.

Geloof # 4) Dat de zwakken en ouderen moeten worden “opgeofferd” om de economie voor de rest van ons te redden . Deze overtuiging, die nu wijdverbreid is onder pro-Trump, pro-Amerikaanse demonstranten, stelt dat miljoenen Amerikanen de komende maanden zouden moeten sterven om “kudde-immuniteit” te bereiken. Volgens onze eigen prognoses zouden hiervoor meer dan 5 miljoen Amerikanen moeten sterven om een ​​infectie- / antilichaamverzadigingsgraad van 83% te bereiken.

Veel supporters van Trump gaan nu in steeds grotere aantallen de straat op en organiseren protesten op basis van deze vier waanideeën. Ze brengen medisch personeel mondeling aan het woord, verzamelen zich in grote groepen zonder enige gezond verstandsbescherming uit te oefenen tegen het verspreiden van infecties (zoals het dragen van maskers) terwijl ze een einde eisen aan de afsluitingen die al effectief blijken te zijn om miljoenen doden in de VS te voorkomen.

Belangrijk is dat deze pro-Trump-media-experts, uitgevers en nieuwsnetwerken zelfgenoegzaamheid verspreiden onder hun volgers , en mensen ervan overtuigen dat het dragen van maskers een ‘overgave aan tirannie’ is en dat vrije mensen geen masker dragen. (Denken zij ook dat vrije mensen geen veiligheidsgordels mogen dragen bij het autorijden? Of dat soldaten in de strijd geen ballistische vesten mogen dragen?)

Als gevolg hiervan – en dit is het belangrijkste punt – als genoeg mensen hun slechte advies opvolgen, zullen ze meer infecties verspreiden, wat resulteert in MEER economische schade en langere lockdowns , die beide uw vermogen om herverkiezing in november te winnen verder zullen schaden.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Haal mondkapjes in huis: Coronavirus heeft China verlaten en is aangekomen in Europa

De onwetendheid van pro-Trump-influencers, met andere woorden, kan uw nederlaag blokkeren terwijl de lockdowns voortduren en de economie wordt gedecimeerd door eindeloze infecties als gevolg van de zelfgenoegzaamheid van uw eigen supporters, waarvan er vele geen kwalificaties hebben in de wetenschap of medicijnen en hebben daarom heel weinig inzicht in hoe besmettelijke ziekten zich verspreiden.

Sommige van uw voorstanders begrijpen geneeskunde, wetenschap en wiskunde, en we dringen er bij u op aan naar goede wetenschap te luisteren, niet naar slecht geïnformeerde mobs

Het is vermeldenswaard, meneer de president, dat ik uw overwinning in 2016 vóór de verkiezingen publiekelijk heb voorspeld. Ik heb op u gestemd en heb veel van uw beleid verdedigd, wat mij veel heeft gekost in de zin dat ik vandaag de dag op elk belangrijk technologieplatform ter wereld wordt verbannen en gedeplateerd. Vandaag is mijn huidige voorspelling dat uw overwinningskansen in november slechts 20% zijn als het coronavirus de komende drie maanden niet degelijk wordt verslagen.

Met andere woorden, uw eigen supporters zullen u de verkiezingen kosten door het virus door zelfgenoegzaamheid te verspreiden, waardoor langdurige afsluitingen noodzakelijk zijn en er veel meer economische schade wordt aangericht.

Hun waanzin moet worden gestopt.

Hoewel ik hun recht op vrije meningsuiting steun, moeten ze eraan worden herinnerd dat ze een masker moeten dragen wanneer ze zich in groepen verzamelen, zodat infecties van persoon tot persoon worden verspreid.

Degenen die blijven beweren dat het virus niet bestaat of dat niemand echt sterft aan het coronavirus, moeten door iedereen worden aangeklaagd en afgewezen.

Ten slotte schendt de wrede, verachtelijke suggestie dat we ‘de zwakken moeten opofferen’ en miljoenen doden moeten veroorzaken om de economie weer op de rails te krijgen, elke christelijke waarde waarop de Ongebonden Staten van Amerika waren gebaseerd, in strijd. Wij zijn Amerikanen. We beschermen onze ouderen, we offeren ze niet op voor Wall Street .

Meneer de President, het is tijd om uw eigen supporters te vertellen dat ze de pandemie-ontkenning moeten stoppen en deze pandemie serieus moeten nemen, anders zullen we allemaal te maken krijgen met langere sluitingen en meer verwoestende economische gevolgen die ertoe kunnen leiden dat de Democraten de controle over het Witte Huis in beslag nemen Januari 2021. Dat zou rampzalig zijn voor de toekomst van Amerika en, inderdaad, de toekomst van menselijke vrijheid voor onze wereld.

In het belang van de toekomst van deze grote natie, meneer de president, negeer alstublieft uw aanhangers die wetenschappelijk en wiskundig analfabeet zijn en luister naar diegenen onder ons die weten waar we het over hebben als het gaat om infectieziekten .

Als u de meest gekwalificeerde, intelligente en moedige persoon aan uw zijde wilt die deze pandemie kan helpen oplossen op een manier die consistent is met de biologische realiteit, bel dan Michael Savage en vraag hem om uw coronavirusresponsteam te leiden.

Dank je,Lees ook:  Bacteriën, virussen, eencellige organismen, wormen en andere levende wezens doden elk jaar ongeveer 17 miljoen mensen

Comments

comments